Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 16. 12. 2009 14:38

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Re: Co vám dnes udělalo radost č.13

Jé babo tak to asi tvůj dělá v podstatně větší/úspěšnější firmě big_smile U nás se konala symbolická věcná cena a nějaké prémie, ale na dvě letenky na Kubu by to teda asi nedalo dumbom

A pyšná jsem na něho samozřejmě taky pořád, ale včera jaksi obzvlášť big_smile

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#27 16. 12. 2009 14:41

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Ronja napsal(a):

Jé babo tak to asi tvůj dělá v podstatně větší/úspěšnější firmě big_smile U nás se konala symbolická věcná cena a nějaké prémie, ale na dvě letenky na Kubu by to teda asi nedalo dumbom

A pyšná jsem na něho samozřejmě taky pořád, ale včera jaksi obzvlášť big_smile

Ohledne velikosti firmy fakt nevim, ale je fakt, ze tam pracuje uz 9 let, takze si myslim, ze i nejakou tu fin. odmenu si fakt zaslouzil. Uz proto, ze tam vydrzel tak dlouho ;-))

42!

Není tady

#28 16. 12. 2009 14:48

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Ronja napsal(a):

Tak nám aspoň řekni, na jaký písmenko to začíná big_smile

Ptala jsem se svojí maminky, jestli je na mě pyšná...říkala, že moc big_smile

Tak jo smile zacina to na N big_smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#29 16. 12. 2009 14:54

Judi
♥♥-----

baba.jaga napsal(a):

Ronja napsal(a):

Vlákno promazáno, přeji všem mnoho radosti v předvánočním čase.
Mě ji naposledy zrovna včera udělal manžel, protože ho na vánočním večírku firmy ocenili jako nejlepšího vývojáře za minulý rok. Byla jsem na něho hrooozně pyšná rodna hjarta

a ja se taky pochlubim!!!! ;-)))
Muj byl nejlepsim vyvojarem pred dvema lety ;-)  a dostal za to i odmenu (tenkrat letenky na Kubu, kam jsme pak jeli)

Jsem na nej pysna ale porad ;-)))

Byli jste ve staré Havaně, Babo? To je můj sen....smile

Není tady

#30 16. 12. 2009 14:57

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Judi napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

Ronja napsal(a):

Vlákno promazáno, přeji všem mnoho radosti v předvánočním čase.
Mě ji naposledy zrovna včera udělal manžel, protože ho na vánočním večírku firmy ocenili jako nejlepšího vývojáře za minulý rok. Byla jsem na něho hrooozně pyšná rodna hjarta

a ja se taky pochlubim!!!! ;-)))
Muj byl nejlepsim vyvojarem pred dvema lety ;-)  a dostal za to i odmenu (tenkrat letenky na Kubu, kam jsme pak jeli)

Jsem na nej pysna ale porad ;-)))

Byli jste ve staré Havaně, Babo? To je můj sen....smile

Byli, ale kratce. Starou Havanu a vubec Havanu si prohlidnes za par dnu. Je to tam hodne zdevastovane, zejmena v centru ;-)

42!

Není tady

#31 16. 12. 2009 17:11

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Rosamunda napsal(a):

rejka napsal(a):

big_smile big_smile big_smile Já mám radost už od včerejška!!!! tummenupp tummenupp tummenupp Byli jsme v kině a ohromně jsem se bavila. Mám dojem,že i víc než děti,pro které to bylo určené...big_smile lol big_smile Jo a také mám děsnou radost,že jsem dnes upekla vánoční perníčky tongue asi z kila těsta a dokonce jsem je i všechny ozdobila gloria stolt gloria stolt teď jsou perníčky všude po domě na různách tácech a nádherně to tu voní. Takže ještě se chystám na rakvičkové cukroví a končím stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt

Teda Ty jsi pilná jak včelička, já mám radost ze včerejší návštěvy u babičky, která mi peče cukroví, tak jsem jí s tím pomáhala, páč by to ode mně bylo pěkně hloupé, nechat ji v tom samotnou, když se ještě navíc musí starat o bráchu se sešroubovanou nohou. Napekly jsme dvoje pro ni nejhorší cukroví, pokecaly, popily vinný střik. Pak jsem s mými chlapci vyrazila na vánoční trh na Staroměstské náměstí...bylo to moc fajn , i když tam skoro nic než žrádlo nemají, ale stromeček je úžasný. Tak na mně ta vánoční nálada trošinku taky zaútočila.

Aj ja som bola v nedeľu na Staromáku wink , ale stretávala som skoro samých cudzincov. big_smile Dala som si punč a pečené gaštany a šla som ďalej. storstark
Inak mi urobil radosť celý predĺžený víkend... vlastne také utrhnutie sa "za hranice všedných dní"...

Upravil(a) Selima (16. 12. 2009 17:25)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#32 16. 12. 2009 17:27

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Mně udělalo radost, že oprava auta nestála avizovaných 10 litrů, ale jenom 4 a půl, za což jsem pánům ze servisu neskonale vděčen... godlike godlike godlike

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#33 16. 12. 2009 18:06

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Selima napsal(a):

Rosamunda napsal(a):

rejka napsal(a):

big_smile big_smile big_smile Já mám radost už od včerejška!!!! tummenupp tummenupp tummenupp Byli jsme v kině a ohromně jsem se bavila. Mám dojem,že i víc než děti,pro které to bylo určené...big_smile lol big_smile Jo a také mám děsnou radost,že jsem dnes upekla vánoční perníčky tongue asi z kila těsta a dokonce jsem je i všechny ozdobila gloria stolt gloria stolt teď jsou perníčky všude po domě na různách tácech a nádherně to tu voní. Takže ještě se chystám na rakvičkové cukroví a končím stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt

Teda Ty jsi pilná jak včelička, já mám radost ze včerejší návštěvy u babičky, která mi peče cukroví, tak jsem jí s tím pomáhala, páč by to ode mně bylo pěkně hloupé, nechat ji v tom samotnou, když se ještě navíc musí starat o bráchu se sešroubovanou nohou. Napekly jsme dvoje pro ni nejhorší cukroví, pokecaly, popily vinný střik. Pak jsem s mými chlapci vyrazila na vánoční trh na Staroměstské náměstí...bylo to moc fajn , i když tam skoro nic než žrádlo nemají, ale stromeček je úžasný. Tak na mně ta vánoční nálada trošinku taky zaútočila.

Aj ja som bola v nedeľu na Staromáku wink , ale stretávala som skoro samých cudzincov. big_smile Dala som si punč a pečené gaštany a šla som ďalej. storstark
Inak mi urobil radosť celý predĺžený víkend... vlastne také utrhnutie sa "za hranice všedných dní"...

Na Staromák půjdeme s manželem mezi svátkama,je to naše tradice. Koupíme si trdelník,dáme svařák,budeme drkotat zubama a říkat,jak je všechno předražený,ale v podstatě budeme šťastný,protože vánoční šílenství už bude za náma a my si budeme vychutnávat už jen tu klidnou povánoční atmosféru.A utratíme spoustu peněz,páč si řeknem ( jako pokaždé ) že žijeme jen jednou,tak ať to stojí za to.....stolt stolt stolt stolt stolt stolt

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#34 16. 12. 2009 18:11

rejka
♥♥♥♥♥♥-

A jinak mi udělal manžel dnes radost tím,že koupil žampáňo,prý jen tak, na hezký večer.
A dětičky moje mi udělaly radost,bez řečí si poklidily své pokoje.
A taky dnes sněžilo.Vypadalo to jak v zimě wink - nádhera tummenupp

Seneca

Není tady

#35 16. 12. 2009 21:35

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Mikeš napsal(a):

Mně udělalo radost, že oprava auta nestála avizovaných 10 litrů, ale jenom 4 a půl, za což jsem pánům ze servisu neskonale vděčen... godlike godlike godlike

tummenupp

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#36 16. 12. 2009 21:42

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

rejka napsal(a):

A jinak mi udělal manžel dnes radost tím,že koupil žampáňo...

Co je to žampáňo? va
Žampiónovej šampus? big_smile

Není tady

#37 17. 12. 2009 12:39

Judi
♥♥-----

Mikeš napsal(a):

big_smile
Jak si užiješ nenadálého přebytku, kocoure?smile

Není tady

#38 17. 12. 2009 13:49

rejka
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

rejka napsal(a):

A jinak mi udělal manžel dnes radost tím,že koupil žampáňo...

Co je to žampáňo? va
Žampiónovej šampus? big_smile

To by mě manžel zabil,Mikeši. Mám alergii na houby dumbom jasan kazan,že je to normální šampus,ale já mám v oblibě občas schválně komolit slova,takže žampáňo.

Seneca

Není tady

#39 17. 12. 2009 13:51

rejka
♥♥♥♥♥♥-

A jinak mi udělalo radost dnešní snížkování. Přestože se do práce musím dopravit autem a u nás se stalo tradicí sníh neodklízet ze silnice,stejně mi to udělalo radost jako mým dětem. Dalo mi to naději,že letošní vánoce by mohly být bíléééééééé tummenupp

Seneca

Není tady

#40 18. 12. 2009 11:43

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

ze je zitra vikend. Po vcerejsi kalbe na vecirku pritelova kamose se nectim uplne na 100%. Prej jsem mela trochu moc vina, na coz nejsem moc zvykla ;-))))

42!

Není tady

#41 18. 12. 2009 11:46

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

rejka napsal(a):

A jinak mi udělalo radost dnešní snížkování. Přestože se do práce musím dopravit autem a u nás se stalo tradicí sníh neodklízet ze silnice,stejně mi to udělalo radost jako mým dětem. Dalo mi to naději,že letošní vánoce by mohly být bíléééééééé tummenupp

U nás taky tak, je tady nádherně bílo a o víkendu pojedeme s dětmi na lyže, už se těšííííííím par

Není tady

#42 18. 12. 2009 12:11

helena
♥♥♥♥♥♥♥

letošní vánoce by mohly být bíléééééééé
24. 12. - oblačno, dešťové přeháňky, den 0/4, noc 1/-3

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#43 18. 12. 2009 13:01

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Judi napsal(a):

Mikeš napsal(a):

To radši ani nechtěj vědět, jak jsem si ho užil... big_smile big_smile big_smile

Není tady

#44 18. 12. 2009 13:09

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Hele Helí já na ty rosničkáře nedám, minulej tejden strašili, že se od pátku do soboty se budem klouzat na ledu a led jsem nenašel ani v ledničce smile
Jestli vá voni nezblbli rosničku, když v Gronsku připravovali iglů na volbu Miss severka a při vytápění nezblbli poslední znalou rosničku lol

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#45 18. 12. 2009 13:28

rejka
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

A znovu nám přisněžilo nějakých 10-15 cenťáků, jestli bude mrznout aspoň do té středy jak jsem koukala,tak to vydrží.....A když ne,tak se taky nepo..ru,nacpu se salátem a kapříkem i kdyby tu byly tropy wink

Seneca

Není tady

#46 18. 12. 2009 13:32

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

rejka napsal(a):

helena napsal(a):

A znovu nám přisněžilo nějakých 10-15 cenťáků, jestli bude mrznout aspoň do té středy jak jsem koukala,tak to vydrží.....A když ne,tak se taky nepo..ru,nacpu se salátem a kapříkem i kdyby tu byly tropy wink

joooo salátek a rybička(kapra neee,ale baštíme lososa nebo toho pangasiuse,či jak se to píše) mňam a k tomu zelňačka.... nějaké tu cukrovíčko, stromeček, světýlka, koledy, miláček, dětičky dárečky... jak já se na letošní Vánoce těším a to jsem se jich ještě před nedávnem děsila....

Není tady

#47 18. 12. 2009 13:34

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Jo a už mám nějaké ty dárečky i zabalený... ještě nějaké dokoupíme jak se vrátí miláček a máme včecko....

Není tady

#48 18. 12. 2009 13:42

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Vam venuju jednu vanocni, od mych oblibencu The Knife

http://www.youtube.com/watch?v=Z0cnOVMwmYA

42!

Není tady

#49 18. 12. 2009 14:13

Judi
♥♥-----

Mikeš napsal(a):

Judi napsal(a):

Mikeš napsal(a):

To radši ani nechtěj vědět, jak jsem si ho užil... big_smile big_smile big_smile

Povídej, přeháněj, jsem jedno oko, mourku!!!big_smile

Není tady

#50 18. 12. 2009 14:16

Judi
♥♥-----

helena napsal(a):

To by bylo poprvé po pár letech:)Nemusím sníh ve městě,ale v přírodě miluju zamrzlé potoky,obtěžkané stromy a neporušené bílé pláně.smileTřeba to vyjde.big_smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí