6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jé babo tak to asi tvůj dělá v podstatně větší/úspěšnější firmě U nás se konala symbolická věcná cena a nějaké prémie, ale na dvě letenky na Kubu by to teda asi nedalo
A pyšná jsem na něho samozřejmě taky pořád, ale včera jaksi obzvlášť
Není tady
Ronja napsal(a):
Jé babo tak to asi tvůj dělá v podstatně větší/úspěšnější firmě U nás se konala symbolická věcná cena a nějaké prémie, ale na dvě letenky na Kubu by to teda asi nedalo
A pyšná jsem na něho samozřejmě taky pořád, ale včera jaksi obzvlášť
Ohledne velikosti firmy fakt nevim, ale je fakt, ze tam pracuje uz 9 let, takze si myslim, ze i nejakou tu fin. odmenu si fakt zaslouzil. Uz proto, ze tam vydrzel tak dlouho ;-))
Není tady
Ronja napsal(a):
Tak nám aspoň řekni, na jaký písmenko to začíná
Ptala jsem se svojí maminky, jestli je na mě pyšná...říkala, že moc
Tak jo zacina to na N
Není tady
baba.jaga napsal(a):
Ronja napsal(a):
Vlákno promazáno, přeji všem mnoho radosti v předvánočním čase.
Mě ji naposledy zrovna včera udělal manžel, protože ho na vánočním večírku firmy ocenili jako nejlepšího vývojáře za minulý rok. Byla jsem na něho hrooozně pyšnáa ja se taky pochlubim!!!! ;-)))
Muj byl nejlepsim vyvojarem pred dvema lety ;-) a dostal za to i odmenu (tenkrat letenky na Kubu, kam jsme pak jeli)
Jsem na nej pysna ale porad ;-)))
Byli jste ve staré Havaně, Babo? To je můj sen....
Není tady
Judi napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
Ronja napsal(a):
Vlákno promazáno, přeji všem mnoho radosti v předvánočním čase.
Mě ji naposledy zrovna včera udělal manžel, protože ho na vánočním večírku firmy ocenili jako nejlepšího vývojáře za minulý rok. Byla jsem na něho hrooozně pyšnáa ja se taky pochlubim!!!! ;-)))
Muj byl nejlepsim vyvojarem pred dvema lety ;-) a dostal za to i odmenu (tenkrat letenky na Kubu, kam jsme pak jeli)
Jsem na nej pysna ale porad ;-)))Byli jste ve staré Havaně, Babo? To je můj sen....
Byli, ale kratce. Starou Havanu a vubec Havanu si prohlidnes za par dnu. Je to tam hodne zdevastovane, zejmena v centru ;-)
Není tady
Rosamunda napsal(a):
rejka napsal(a):
Já mám radost už od včerejška!!!! Byli jsme v kině a ohromně jsem se bavila. Mám dojem,že i víc než děti,pro které to bylo určené... Jo a také mám děsnou radost,že jsem dnes upekla vánoční perníčky asi z kila těsta a dokonce jsem je i všechny ozdobila teď jsou perníčky všude po domě na různách tácech a nádherně to tu voní. Takže ještě se chystám na rakvičkové cukroví a končím
Teda Ty jsi pilná jak včelička, já mám radost ze včerejší návštěvy u babičky, která mi peče cukroví, tak jsem jí s tím pomáhala, páč by to ode mně bylo pěkně hloupé, nechat ji v tom samotnou, když se ještě navíc musí starat o bráchu se sešroubovanou nohou. Napekly jsme dvoje pro ni nejhorší cukroví, pokecaly, popily vinný střik. Pak jsem s mými chlapci vyrazila na vánoční trh na Staroměstské náměstí...bylo to moc fajn , i když tam skoro nic než žrádlo nemají, ale stromeček je úžasný. Tak na mně ta vánoční nálada trošinku taky zaútočila.
Aj ja som bola v nedeľu na Staromáku , ale stretávala som skoro samých cudzincov. Dala som si punč a pečené gaštany a šla som ďalej.
Inak mi urobil radosť celý predĺžený víkend... vlastne také utrhnutie sa "za hranice všedných dní"...
Upravil(a) Selima (16. 12. 2009 17:25)
Není tady
Mně udělalo radost, že oprava auta nestála avizovaných 10 litrů, ale jenom 4 a půl, za což jsem pánům ze servisu neskonale vděčen...
Není tady
Selima napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
rejka napsal(a):
Já mám radost už od včerejška!!!! Byli jsme v kině a ohromně jsem se bavila. Mám dojem,že i víc než děti,pro které to bylo určené... Jo a také mám děsnou radost,že jsem dnes upekla vánoční perníčky asi z kila těsta a dokonce jsem je i všechny ozdobila teď jsou perníčky všude po domě na různách tácech a nádherně to tu voní. Takže ještě se chystám na rakvičkové cukroví a končím
Teda Ty jsi pilná jak včelička, já mám radost ze včerejší návštěvy u babičky, která mi peče cukroví, tak jsem jí s tím pomáhala, páč by to ode mně bylo pěkně hloupé, nechat ji v tom samotnou, když se ještě navíc musí starat o bráchu se sešroubovanou nohou. Napekly jsme dvoje pro ni nejhorší cukroví, pokecaly, popily vinný střik. Pak jsem s mými chlapci vyrazila na vánoční trh na Staroměstské náměstí...bylo to moc fajn , i když tam skoro nic než žrádlo nemají, ale stromeček je úžasný. Tak na mně ta vánoční nálada trošinku taky zaútočila.
Aj ja som bola v nedeľu na Staromáku , ale stretávala som skoro samých cudzincov. Dala som si punč a pečené gaštany a šla som ďalej.
Inak mi urobil radosť celý predĺžený víkend... vlastne také utrhnutie sa "za hranice všedných dní"...
Na Staromák půjdeme s manželem mezi svátkama,je to naše tradice. Koupíme si trdelník,dáme svařák,budeme drkotat zubama a říkat,jak je všechno předražený,ale v podstatě budeme šťastný,protože vánoční šílenství už bude za náma a my si budeme vychutnávat už jen tu klidnou povánoční atmosféru.A utratíme spoustu peněz,páč si řeknem ( jako pokaždé ) že žijeme jen jednou,tak ať to stojí za to.....
Není tady
A jinak mi udělal manžel dnes radost tím,že koupil žampáňo,prý jen tak, na hezký večer.
A dětičky moje mi udělaly radost,bez řečí si poklidily své pokoje.
A taky dnes sněžilo.Vypadalo to jak v zimě - nádhera
Není tady
Mikeš napsal(a):
Mně udělalo radost, že oprava auta nestála avizovaných 10 litrů, ale jenom 4 a půl, za což jsem pánům ze servisu neskonale vděčen...
Není tady
rejka napsal(a):
A jinak mi udělal manžel dnes radost tím,že koupil žampáňo...
Co je to žampáňo?
Žampiónovej šampus?
Není tady
Mikeš napsal(a):
Jak si užiješ nenadálého přebytku, kocoure?
Není tady
Mikeš napsal(a):
rejka napsal(a):
A jinak mi udělal manžel dnes radost tím,že koupil žampáňo...
Co je to žampáňo?
Žampiónovej šampus?
To by mě manžel zabil,Mikeši. Mám alergii na houby jasan kazan,že je to normální šampus,ale já mám v oblibě občas schválně komolit slova,takže žampáňo.
Není tady
A jinak mi udělalo radost dnešní snížkování. Přestože se do práce musím dopravit autem a u nás se stalo tradicí sníh neodklízet ze silnice,stejně mi to udělalo radost jako mým dětem. Dalo mi to naději,že letošní vánoce by mohly být bíléééééééé
Není tady
ze je zitra vikend. Po vcerejsi kalbe na vecirku pritelova kamose se nectim uplne na 100%. Prej jsem mela trochu moc vina, na coz nejsem moc zvykla ;-))))
Není tady
rejka napsal(a):
A jinak mi udělalo radost dnešní snížkování. Přestože se do práce musím dopravit autem a u nás se stalo tradicí sníh neodklízet ze silnice,stejně mi to udělalo radost jako mým dětem. Dalo mi to naději,že letošní vánoce by mohly být bíléééééééé
U nás taky tak, je tady nádherně bílo a o víkendu pojedeme s dětmi na lyže, už se těšííííííím
Není tady
letošní vánoce by mohly být bíléééééééé
24. 12. - oblačno, dešťové přeháňky, den 0/4, noc 1/-3
Není tady
Judi napsal(a):
Mikeš napsal(a):
To radši ani nechtěj vědět, jak jsem si ho užil...
Není tady
helena napsal(a):
Hele Helí já na ty rosničkáře nedám, minulej tejden strašili, že se od pátku do soboty se budem klouzat na ledu a led jsem nenašel ani v ledničce
Jestli vá voni nezblbli rosničku, když v Gronsku připravovali iglů na volbu Miss severka a při vytápění nezblbli poslední znalou rosničku
Není tady
helena napsal(a):
A znovu nám přisněžilo nějakých 10-15 cenťáků, jestli bude mrznout aspoň do té středy jak jsem koukala,tak to vydrží.....A když ne,tak se taky nepo..ru,nacpu se salátem a kapříkem i kdyby tu byly tropy
Není tady
rejka napsal(a):
helena napsal(a):
24. 12. - oblačno, dešťové přeháňky, den 0/4, noc 1/-3A znovu nám přisněžilo nějakých 10-15 cenťáků, jestli bude mrznout aspoň do té středy jak jsem koukala,tak to vydrží.....A když ne,tak se taky nepo..ru,nacpu se salátem a kapříkem i kdyby tu byly tropy
joooo salátek a rybička(kapra neee,ale baštíme lososa nebo toho pangasiuse,či jak se to píše) mňam a k tomu zelňačka.... nějaké tu cukrovíčko, stromeček, světýlka, koledy, miláček, dětičky dárečky... jak já se na letošní Vánoce těším a to jsem se jich ještě před nedávnem děsila....
Není tady
Jo a už mám nějaké ty dárečky i zabalený... ještě nějaké dokoupíme jak se vrátí miláček a máme včecko....
Není tady
Vam venuju jednu vanocni, od mych oblibencu The Knife
http://www.youtube.com/watch?v=Z0cnOVMwmYA
Není tady
Mikeš napsal(a):
Judi napsal(a):
Mikeš napsal(a):
To radši ani nechtěj vědět, jak jsem si ho užil...
Povídej, přeháněj, jsem jedno oko, mourku!!!
Není tady
helena napsal(a):
To by bylo poprvé po pár letech:)Nemusím sníh ve městě,ale v přírodě miluju zamrzlé potoky,obtěžkané stromy a neporušené bílé pláně.Třeba to vyjde.
Není tady