6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak vzhůru do toho
Není tady
Mám radost z uplynulého víkendu. Krásná, poklidná předvánoční atmosféra: Včera nádherné odpoledne a večer na hradě Grabtejně - vánoční zvyky, svíčky, workshopy, ale taky několik úplně skvělých kapel, hrajících např. muziku kterou bych nazvala rock na středověké nástroje - bylo to naprosto boí!!
Do toho večerně nasvícený hrad, vůně svařáčku, sněhové vločky vířící ve větru a pruzích světla po nádvoří... nemělo to chybu.
A dnes procházka zimní pocukrovanou přírodou, prohlídka jednoho velkovního betlému a výstavy betlémů pak uvnitř...paráda.
Lidi, neilte před vánoci, nekate si tyhle svátky blbostmi. Např. já jetě nic nemám napečeno - 2 koupená těsta se u týden stydí v koutě mé ledničky - no a co? Nějaké cukroví dovezl můj přítel, co sám napekl, a bylo výborné!!! A u jsme ho snědli.
AndreaP. napsal(a):
Tak vzhůru do toho
Ahojky Andrejko
Není tady
morpheus napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Tak vzhůru do toho
Ahojky Andrejko
Tu ale, takové rohy na mě, jo?? No počkej
A radost mi dělá, e děti konečně spí
Není tady
AndreaP. napsal(a):
morpheus napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Tak vzhůru do toho
Ahojky Andrejko
Tu ale, takové rohy na mě, jo?? No počkej
A radost mi dělá, e děti konečně spí
Nahodou rohy jsou krasne Me se ten smajl moc libi
Není tady
Já mám radost u od včerejka!!!! Byli jsme v kině a ohromně jsem se bavila. Mám dojem,e i víc ne děti,pro které to bylo určené... Jo a také mám děsnou radost,e jsem dnes upekla vánoční perníčky asi z kila těsta a dokonce jsem je i vechny ozdobila teď jsou perníčky vude po domě na různách tácech a nádherně to tu voní. Take jetě se chystám na rakvičkové cukroví a končím
Upravil(a) rejka (13. 12. 2009 20:56)
Není tady
rejka napsal(a):
Já mám radost u od včerejka!!!! Byli jsme v kině a ohromně jsem se bavila. Mám dojem,e i víc ne děti,pro které to bylo určené... Jo a také mám děsnou radost,e jsem dnes upekla vánoční perníčky asi z kila těsta a dokonce jsem je i vechny ozdobila teď jsou perníčky vude po domě na různách tácech a nádherně to tu voní. Take jetě se chystám na rakvičkové cukroví a končím
Teda Ty jsi pilná jak včelička, já mám radost ze včerejí návtěvy u babičky, která mi peče cukroví, tak jsem jí s tím pomáhala, páč by to ode mně bylo pěkně hloupé, nechat ji v tom samotnou, kdy se jetě navíc musí starat o bráchu se seroubovanou nohou. Napekly jsme dvoje pro ni nejhorí cukroví, pokecaly, popily vinný střik. Pak jsem s mými chlapci vyrazila na vánoční trh na Staroměstské náměstí...bylo to moc fajn , i kdy tam skoro nic ne rádlo nemají, ale stromeček je úasný. Tak na mně ta vánoční nálada troinku taky zaútočila.
Není tady
Mam radost : Ode dneska mam 3 slovy tri tydny dovolene !
Není tady
Mám radost ze veho... a hlavně z toho, e u zase máme v čem jezdit.. mám půjčené autíčko, jezdí skvěle... u jsem měla absák... a bylo to supéééééééér zase řídit.....
Není tady
Ja mam radost, ze jsem rozbehal Sybase, vcetne importu dat, zpocatku se nedarilo, ale nakonec ( diky Klokanovi, pac me navedl na jednu zajimavou vec ) jsem chybu odhalil Diky Klokane chyba byla v datech, pos**** testovaci data od nejmenovane firmy, nejradeji bych jim "podekoval" za "prijemne" stravene odpoledne...
Není tady
Deborah napsal(a):
Mám radost ze veho... a hlavně z toho, e u zase máme v čem jezdit.. mám půjčené autíčko, jezdí skvěle... u jsem měla absák... a bylo to supéééééééér zase řídit.....
Mas krasny Avatar
Není tady
morpheus napsal(a):
Bledá závist , já nemám uklizeno ani napečeno a dovolenou ádnou, no je tohle ňáká spravedlnost?
Není tady
já nemám uklizeno ani napečeno a dovolenou ádnou, no je tohle ňáká spravedlnost?
Ros, není
PS - CO je to dovolená o Vánocích???
Není tady
Rosamunda napsal(a):
morpheus napsal(a):
Bledá závist , já nemám uklizeno ani napečeno a dovolenou ádnou, no je tohle ňáká spravedlnost?
Ros, jenze ja si ji zaslouzim. Cely rok makam jako idiot, dovolenou jsem si vybral po castech, jeden den v patek, nebo pondeli, vubec jsem nevypnul. Ted jsem si rekl o 3 tydny v kuse a kupodivu zamestnavatel proti tomu nic nema Mam spoustu knizek, ktere jsem nakoupil a neprecetl, takze mam moznost to napravit, taky mam spousty DVD ktere jsem nevidel a mam furu casu uvarit si neco dobreho, co jsem si za cely rok neuvaril To je co ?
Není tady
morpheus napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
morpheus napsal(a):
Ros, jenze ja si ji zaslouzim. Cely rok makam jako idiot, dovolenou jsem si vybral po castech, jeden den v patek, nebo pondeli, vubec jsem nevypnul. Ted jsem si rekl o 3 tydny v kuse a kupodivu zamestnavatel proti tomu nic nema Mam spoustu knizek, ktere jsem nakoupil a neprecetl, takze mam moznost to napravit, taky mam spousty DVD ktere jsem nevidel a mam furu casu uvarit si neco dobreho, co jsem si za cely rok neuvaril To je co ?
No ví, já jsem zaměstnavatelem sama sobě, take si tu dovolenou povoluju sama, jene můj zástupce nemůe a tak mám smůlu. Taky bych koukala na filmy a četla si, ale nejspí bych asi uklízela....ale komu není přáno... No nicméně Ti to přeju, jen si dáchni, kdy jsi tak dřel.
Není tady
Dneska rano kurz anglictiny. Prestoupila jsem do jine skupiny a to je fakt bomba. Super lektorka a spolustudujici jsou celkem na urovni.
Není tady
Dnení hezký den.A daří se nám v divadle.
Není tady
Včera jsem skončila s pečením,já moc nemusím, ale chlapi jsou jako červíci.Domácnost uklizená, ale nepřeháním to.Dnes se půjdu protáhnout na bowling,zaslouím si to(musím se pochválit alespoň já),dvakrát se vyspím a konečně mám pár dnů klidu jenom pro sebe a pro rodinu.Mám jetě dost neputěných CD a čekají na mne kníky.Těím se a přeji vem na babi pohodové dny.Nepřehánějte to s ničím a raději si uívejte pohodu a společné chvíle.
Není tady
Vlákno promazáno, přeji vem mnoho radosti v předvánočním čase.
Mě ji naposledy zrovna včera udělal manel, protoe ho na vánočním večírku firmy ocenili jako nejlepího vývojáře za minulý rok. Byla jsem na něho hrooozně pyná
Není tady
Ronja napsal(a):
Mě ji naposledy zrovna včera udělal manel, protoe ho na vánočním večírku firmy ocenili jako nejlepího vývojáře za minulý rok. Byla jsem na něho hrooozně pyná
Já jsem na svého manela pyná kadý den!A taky na své 2 syny.
Není tady
Jo, holky ja jsem na sveho manzela take pysny ...
Jinak co mi udelalo radost ? Nova verze jednoho suproveho programu od Sun Microsystems...ale nemohu popisovat, aby to nebyla skryta reklama...nicmene ta vec je naprosto dokonala
Není tady
Ronja napsal(a):
a ja se taky pochlubim!!!! ;-)))
Muj byl nejlepsim vyvojarem pred dvema lety ;-) a dostal za to i odmenu (tenkrat letenky na Kubu, kam jsme pak jeli)
Jsem na nej pysna ale porad ;-)))
Není tady