Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 13. 12. 2009 17:31

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Co vám dnes udělalo radost č.13

Tak vzhůru do toho big_smile

Není tady

#2 13. 12. 2009 17:51

Blossom
Host

Re: Co vám dnes udělalo radost č.13

Mám radost z uplynulého víkendu. Krásná, poklidná předvánoční atmosféra: Včera nádherné odpoledne a večer na hradě Grabštejně - vánoční zvyky, svíčky, workshopy, ale taky několik úplně skvělých kapel, hrajících např. muziku kterou bych nazvala rock na středověké nástroje - bylo to naprosto boží!!
Do toho večerně nasvícený hrad, vůně svařáčku, sněhové vločky vířící ve větru a pruzích světla po nádvoří... nemělo to chybu. tummenupp
A dnes procházka zimní pocukrovanou přírodou, prohlídka jednoho velkovního betlému a výstavy betlémů pak uvnitř...paráda.

Lidi, nešilte před vánoci, nekažte si tyhle svátky blbostmi. Např. já ještě nic nemám napečeno - 2 koupená těsta se už týden stydí v koutě mé  ledničky - no a co? Nějaké cukroví dovezl můj přítel, co sám napekl, a bylo výborné!!! tummenupp godlike A už jsme ho snědli. smile

#3 13. 12. 2009 20:40

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Ja mam take radost smile Ze vseho wink

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#4 13. 12. 2009 20:41

morpheus
Babinet Klub
Web

AndreaP. napsal(a):

Ahojky Andrejko retaretaretaretareta

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#5 13. 12. 2009 20:42

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

morpheus napsal(a):

AndreaP. napsal(a):

Tuž ale, takové rohy na mě, jo?? No počkej dumbomdumbomdumbombig_smile

A radost mi dělá, že děti konečně spí hjartabig_smile

Není tady

#6 13. 12. 2009 20:47

morpheus
Babinet Klub
Web

AndreaP. napsal(a):

morpheus napsal(a):

AndreaP. napsal(a):

Tuž ale, takové rohy na mě, jo?? No počkej dumbomdumbomdumbombig_smile

A radost mi dělá, že děti konečně spí hjartabig_smile

Nahodou rohy jsou krasne smile Me se ten smajl moc libi smile

Není tady

#7 13. 12. 2009 20:55

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

big_smile big_smile big_smile Já mám radost už od včerejška!!!! tummenupp tummenupp tummenupp Byli jsme v kině a ohromně jsem se bavila. Mám dojem,že i víc než děti,pro které to bylo určené...big_smile lol big_smile Jo a také mám děsnou radost,že jsem dnes upekla vánoční perníčky tongue asi z kila těsta a dokonce jsem je i všechny ozdobila gloria stolt gloria stolt teď jsou perníčky všude po domě na různách tácech a nádherně to tu voní. Takže ještě se chystám na rakvičkové cukroví a končím stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt

Upravil(a) rejka (13. 12. 2009 20:56)

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#8 14. 12. 2009 0:07

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

rejka napsal(a):

big_smile big_smile big_smile Já mám radost už od včerejška!!!! tummenupp tummenupp tummenupp Byli jsme v kině a ohromně jsem se bavila. Mám dojem,že i víc než děti,pro které to bylo určené...big_smile lol big_smile Jo a také mám děsnou radost,že jsem dnes upekla vánoční perníčky tongue asi z kila těsta a dokonce jsem je i všechny ozdobila gloria stolt gloria stolt teď jsou perníčky všude po domě na různách tácech a nádherně to tu voní. Takže ještě se chystám na rakvičkové cukroví a končím stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt stolt

Teda Ty jsi pilná jak včelička, já mám radost ze včerejší návštěvy u babičky, která mi peče cukroví, tak jsem jí s tím pomáhala, páč by to ode mně bylo pěkně hloupé, nechat ji v tom samotnou, když se ještě navíc musí starat o bráchu se sešroubovanou nohou. Napekly jsme dvoje pro ni nejhorší cukroví, pokecaly, popily vinný střik. Pak jsem s mými chlapci vyrazila na vánoční trh na Staroměstské náměstí...bylo to moc fajn , i když tam skoro nic než žrádlo nemají, ale stromeček je úžasný. Tak na mně ta vánoční nálada trošinku taky zaútočila.

Out from the dark into the light !

Není tady

#9 14. 12. 2009 9:34

morpheus
Babinet Klub
Web

Mam radost : Ode dneska mam 3 slovy tri tydny dovolene ! tummenupp

Není tady

#10 14. 12. 2009 21:45

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

Mám radost ze všeho... a hlavně z toho, že už zase máme v čem jezdit.. mám půjčené autíčko, jezdí skvěle... už jsem měla absák... a bylo to supéééééééér zase řídit..... rodna

Není tady

#11 14. 12. 2009 22:58

morpheus
Babinet Klub
Web

Ja mam radost, ze jsem rozbehal Sybase, vcetne importu dat, zpocatku se nedarilo, ale nakonec ( diky Klokanovi, pac me navedl na jednu zajimavou vec ) jsem chybu odhalil Diky Klokane tummenupp chyba byla v datech, pos**** testovaci data od nejmenovane firmy, nejradeji bych jim "podekoval" za "prijemne" stravene odpoledne... hmm

Není tady

#12 14. 12. 2009 23:00

morpheus
Babinet Klub
Web

Deborah napsal(a):

Mám radost ze všeho... a hlavně z toho, že už zase máme v čem jezdit.. mám půjčené autíčko, jezdí skvěle... už jsem měla absák... a bylo to supéééééééér zase řídit..... rodna

Mas krasny Avatar pussa

Není tady

#13 14. 12. 2009 23:05

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Bledá závist usch, já nemám uklizeno ani napečeno a dovolenou žádnou, no je tohle ňáká spravedlnost? lol

Není tady

#14 15. 12. 2009 6:09

helena
♥♥♥♥♥♥♥

já nemám uklizeno ani napečeno a dovolenou žádnou, no je tohle ňáká spravedlnost?
Ros, není http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
PS - CO je to dovolená o Vánocích??? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#15 15. 12. 2009 10:15

morpheus
Babinet Klub
Web

Rosamunda napsal(a):

morpheus napsal(a):

Bledá závist usch, já nemám uklizeno ani napečeno a dovolenou žádnou, no je tohle ňáká spravedlnost? lol

Ros, jenze ja si ji zaslouzim. Cely rok makam jako idiot, dovolenou jsem si vybral po castech, jeden den v patek, nebo pondeli, vubec jsem nevypnul. Ted jsem si rekl o 3 tydny v kuse a kupodivu zamestnavatel proti tomu nic nema smile Mam spoustu knizek, ktere jsem nakoupil a neprecetl, takze mam moznost to napravit, taky mam spousty DVD ktere jsem nevidel a mam furu casu uvarit si neco dobreho, co jsem si za cely rok neuvaril smile To je co ? smile

Není tady

#16 15. 12. 2009 10:22

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Rosamunda napsal(a):

morpheus napsal(a):

Ros, jenze ja si ji zaslouzim. Cely rok makam jako idiot, dovolenou jsem si vybral po castech, jeden den v patek, nebo pondeli, vubec jsem nevypnul. Ted jsem si rekl o 3 tydny v kuse a kupodivu zamestnavatel proti tomu nic nema smile Mam spoustu knizek, ktere jsem nakoupil a neprecetl, takze mam moznost to napravit, taky mam spousty DVD ktere jsem nevidel a mam furu casu uvarit si neco dobreho, co jsem si za cely rok neuvaril smile To je co ? smile

No víš, já jsem zaměstnavatelem sama sobě, takže si tu dovolenou povoluju sama, jenže můj zástupce nemůže a tak mám smůlu. Taky bych koukala na filmy a četla si, ale nejspíš bych asi uklízela....ale komu není přáno... No nicméně Ti to přeju, jen si dáchni, když jsi tak dřel. smile

Není tady

#17 15. 12. 2009 10:56

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Dneska rano kurz anglictiny. Prestoupila jsem do jine skupiny a to je fakt bomba. Super lektorka a spolustudujici jsou celkem na urovni.

42!

Není tady

#18 15. 12. 2009 13:46

Judi
♥♥-----

Dnešní hezký den.A daří se nám v divadle.smile

Není tady

#19 16. 12. 2009 12:31

Judi
♥♥-----

Včera jsem skončila s pečením,já moc nemusím, ale chlapi jsou jako červíci.Domácnost uklizená, ale nepřeháním to.Dnes se půjdu protáhnout na bowling,zasloužím si to(musím se pochválit alespoň jábig_smile),dvakrát se vyspím a konečně mám pár dnů klidu jenom pro sebe a pro rodinu.Mám ještě dost nepuštěných CD a čekají na mne knížky.smileTěším se a přeji všem na babi pohodové dny.Nepřehánějte to s ničím a raději si užívejte pohodu a společné chvíle.smile

Není tady

#20 16. 12. 2009 13:26

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Vlákno promazáno, přeji všem mnoho radosti v předvánočním čase.
Mě ji naposledy zrovna včera udělal manžel, protože ho na vánočním večírku firmy ocenili jako nejlepšího vývojáře za minulý rok. Byla jsem na něho hrooozně pyšná rodna hjarta

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#21 16. 12. 2009 13:30

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Ronja napsal(a):

Mě ji naposledy zrovna včera udělal manžel, protože ho na vánočním večírku firmy ocenili jako nejlepšího vývojáře za minulý rok. Byla jsem na něho hrooozně pyšná rodna hjarta

Já jsem na svého manžela pyšná každý den!A taky na své 2 syny.reta

Není tady

#22 16. 12. 2009 13:32

Ronja
Moderátor(ka)
Web

Tak to je dobře smile

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#23 16. 12. 2009 13:35

morpheus
Babinet Klub
Web

Jo, holky ja jsem na sveho manzela take pysny ... visslavisslavissla

Jinak co mi udelalo radost ? Nova verze jednoho suproveho programu od Sun Microsystems...ale nemohu popisovat, aby to nebyla skryta reklama...nicmene ta vec je naprosto dokonala smile

Není tady

#24 16. 12. 2009 13:40

Ronja
Moderátor(ka)
Web

Tak nám aspoň řekni, na jaký písmenko to začíná big_smile

Ptala jsem se svojí maminky, jestli je na mě pyšná...říkala, že moc big_smile

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#25 16. 12. 2009 14:04

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Ronja napsal(a):

a ja se taky pochlubim!!!! ;-)))
Muj byl nejlepsim vyvojarem pred dvema lety ;-)  a dostal za to i odmenu (tenkrat letenky na Kubu, kam jsme pak jeli)

Jsem na nej pysna ale porad ;-)))

42!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí