29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Ahoj holky tak i ja se hlasim zpet.
Jako Raiem nas pustili na vanoce domu.
Rozkojila sem se az posledni den v porodnici....bradavky mam cele bolave neni to totiz jen tak..mam mensi bradavky.
Jinak Lukasek je zlaticko,taky prebalit napapat a spinkat
Jinak porod...síla,slohovku si necham na pozdeji.Bylo to ale neco ,vam povim.Sem sesita takze sezeni zatim tak max.na kruhu.a jsem pekne bolava-tlacila sem(s prodychavanim kontr)cca hodinu a ctvrt!!!Malemu nakonec museli pomoct vakuem...trosku se pridusil,tak po vytazeni ho davali hned dokupy,ale je v poradku.Takze me boli kostrc a cele to svalstvo mam slabe,do postele a z postele lezu jak duchodce .Ale kdyz vidim to nadherne slunicko vedle sebe,tak zadna bolest neni dost velka...
Není tady
Tak jsem si precetla prispevek co jsem psala,jak mi ta zatka zacala odchazet,holky tak zas takova rychlovka to nebyla-jak tu nekdo psal.zacala sem pak mit uz slabe kontr.po 10min.ale v poho.a o pul 2 mi zacala tect voda,tak volat manzovi...v me porodce meli stop stav,ve druhe nejakou havarku s vodou(do toho mi pekne luchla voda zrovna v aute )....tak sme jeli do treti,po me jeste jedna pani a taky stop stav-silene.Az o pul 6 me konecne prohlidli,to uz sem trosku prodychavala.V 6 nas dali s manzou do porod.pokoje.o pul 10-epidural,pac uz se to nedalo rozdychavat ale ten moc nezabral teda!!!o pul 12 sem chtela dalsi davku,a to uz mi nedali,ze uz budu rodit co nevidet,to jsem pak zacala,ale slo to po milimetrech,tak mezitim zase prodychavat na boku,ve stoje-to bylo fakt bajecne,to uz sem si i zakricela
.Neslo jinak.Jenze maly mi sel z prave strany a mel rucicku u hlavy,pak uz jak ve snu.Doktori,vakuova pumpa-tlaceni a tlaceni,nastrih,mimi venku,hned ho krisili...pak sesivani-au au!!!A pak sem si konecne pobrecela.Takze celkem od prasknuti vody 11h.
Není tady
tAK MNE NEJDE PREDELAT TA ADRESA NA WEBU....JSEM Z TOHO JELEN,ZKUSIM TO ZITRA.STEJNE KOUKAM ZE TU NIKDO NENI.JSEM DOKOJILA,TAK JDU POVESIT PRACKU,A SNAD NA CHVILKU USNOUT...
Není tady
Pajtašku jsme už v novém chlívku
Není tady
Téma zavřeno