29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Nikiska napsal(a):
Brusi tak třeba už zítra po takových výkonech čím sis teď prošla..třeba to malá už nevydrží a přihlásí se.
Mag jen hajej s oteklýma nožkama to asi nebude sranda co?,
Niki, je to oněco lepší, ale včera večer jsem se docela vyděsila, ale je fakt, že jsem dost makala kvůli návštěvám, tak se to asi projevilo
Není tady
Jo clari, pořád stejné, takže nic Já si teď dávám pivko, bo mě hrozně pálí žáha a to jsem se dneska u tchýně kasala, že už mě žáha asi tři týdny nepálila, tak tady to mám
Není tady
jak jste to tu řešily dneska/včera - já jsem teď moc ráda za to, že jsem onehdá nosila i vel. 44 a 46, protože bundy, zimní kalhoty, mikiny, kabát..nic jsem nemusela kupovat, parádně jsem si vystačila. A rifle a trička/tuniky nosím taky pořád stejné...výhoda nás, co nejsme žížaly
ale starej kožich bych teda taky nechtěla, ten musí být
Není tady
Jo nějáká liška nebo co, navíc kožichy, brr to já teda ne. No já našla H. krémovou zimní bundu od Horsefeathers, tak to nevypadá zase tak špatně. Akorát když jsem odjížděli od tchánů, tak si jí automaticky oblékl on
Není tady
a nemáš nervíky? já jsem celé těhotenství děsná hrdinka, porodu jako takového se nebojím, ale už mám dost silný tísnivý pocit, jak to popsat.... Prostě že se blíží nějaký hodně silný zážitek, a že už je to blízko.
Není tady
No jo mám, padá to na mě v noci, ale já nevím proč, ale víc se pořád děsím toho, co bude potom Z porodu začíná být vyděšený H.
Není tady
Clari počkej až budeš v 41. týdnu a mimčo nebude pořád chtít ven tak budeš naložená pořád v teplý vaně a popíjet vínečko. A pak si vzpomeneš na ty babský tlachy.
Není tady
JO, holky, když ta postel je hroznááá - kovová - jak v nemocnici... Navíc mám od ségry hezkou dřevěnou s polohovatelným slamníkem a sundavací postranicí... kdybych neměla, třeba bych brala tu nemocniční, ale asi nee, 1500 dám dohromady vždycky...
Není tady
A když jsme u těch babských rad, tak jsem si zalila další velký hrnec čaje z maliníku
Není tady
Nikiska napsal(a):
Clari počkej až budeš v 41. týdnu a mimčo nebude pořád chtít ven tak budeš naložená pořád v teplý vaně a popíjet vínečko. A pak si vzpomeneš na ty babský tlachy.
no právě že já to tak mám s tím sexem to zas taková sláva už není
ale porod bych opravdu hodně nerada uspíšila, kor když ještě nemám sbalenou tu tašku a nachystanou postýlku (ani železnou
), prostě kde nic tu nic
Není tady
Mag mě teda nikdy nohy neotýkali, ale teď chvilku na nich stojím a už musím poposedávat pač cítím, že bolí no bodejť by ne dyk to břicho taky něco váží a je to pěkně znát. Jinak se taky začínám obávat, že to má člověk za pár a nebo, že to příjde dřív taky už mám takový zvláštní pocity a kdybych aspoň věděla jestli budu rodit tři hodiny nebo jako tenkrát od dopoledne a holka se narodila nakonec až v půl 7 večer císařem a to mě tam nechali kvílet pač mě to řádně v spodní části řezalo. No moc se netěším, abych pravdu řekla jen na to mimi, ale na porod samotný ani náhodou.
Není tady
skoro to vypadá, že na svět se moc nechce víc holčičkám jak klukům, že? aspoň mi to tak připadá,že se častěji nechají přenášet
Není tady
Tak to máš ale Market dobrý, děkuji, mám ale radši přírodní materiály a sestra mi půjčila postýlku dřevěnou, to se mi to radí Ale když mi tchýně řekne, že pokud by byl H. nedejbože nemocný, ráda bude u porodu se mnou, tak se nezmůžu na slovo
Není tady
Clari ještě opravdu nikam nespěchej vanu a vínečko si nech až ke konci. Si myslím, že nás bude víc kdo to tady pak bude dokola zkoušet. Jinak já mám jak dřevěnou tak i železnou postýlku teda ještě ne doma tu přiveze manžel až já budu v nemocnici, ale tu železnou jsme taky museli přetírat a je ok tu budu mít jen v ložnici a tam mi nikdo nebude koukat.
Není tady
clariceann napsal(a):
skoro to vypadá, že na svět se moc nechce víc holčičkám jak klukům, že? aspoň mi to tak připadá,že se častěji nechají přenášet
Dej pokoj
Není tady
Clari holkám se asi moc ven nechce holt! Kluci ty jsou víc asi odvážnější!
Mag jak chodíš na ten monitor tak to je na ležení viď? a to máš kalhoty nebo se leží jen ve spodním prádle? v úterý jdu poprvé tak abych věděla.
Není tady
Pololežím, polosedím, normálně oblečená (sestra tam měří tlak dalším rodičkám, teda zatím tam byla jedna), odhalím břicho, sestra mě opásá a sama mi natáhne oblečení zpátky přes ty pásy.
Není tady
Teda vy jste kecalky,já dělám véču a už se mi sbíhaj sliny,ale musím ještě počkat na hranolky.
Není tady
A co k nim? já už večeřet nebudu, jenom pomelo, cpala jsem se u tchánů cukrovím. Teď jsem dala psici mandarinku, byla peckatá
Není tady
já vařím psiskům a nestíhám sledovat kuchaře Emanuela
Mag, pro info, dneska byly rybí piliny s brambůrkem a čínským zelí kňouralo, pískalo, mňoukalo a slintalo to tu na mě všechno, než jsem rozdělila stopadesát misek
Není tady
K tomu vepřová játra na strouhaném jablku,zakápnutý sojovkou ,poprášený moukou a trochu podlitý a nakonec osolený a už mám plnou pusu slin.
Není tady
clariceann napsal(a):
já vařím psiskům a nestíhám sledovat kuchaře Emanuela
Mag, pro info, dneska byly rybí piliny s brambůrkem a čínským zelíkňouralo, pískalo, mňoukalo a slintalo to tu na mě všechno, než jsem rozdělila stopadesát misek
To si dovedu živě představit, naše psice je děsně jedlá, jediný, co jí nejede, je salát, včera mi upadlo pár zelených oliv, taky si dala
Není tady
Leninka41 napsal(a):
K tomu vepřová játra na strouhaném jablku,zakápnutý sojovkou ,poprášený moukou a trochu podlitý a nakonec osolený a už mám plnou pusu slin.
Tak to zní skvěle
Není tady
Díky za info Mag. A jsme zase u jídla. Nám se povedla k tom obědu taková rozředěná kaše manželovi tam chrstlo víc mlíka a břicho mě bolí ještě teďka a to jsem třikrát už běhala na záchod.
Jinak pomelo mám taky schovaný v ledničce a už se na něj těším, ale asi až zítra. Holky to to letí 22. oslavím narozky a pak už je skoro štědrej den letos to hrozně uteklo.
Není tady
Niki ono to těhotenství vůbec uteklo rychle zrovna jsem nad tím odpoledne při ležení přemýšlela.
Není tady
Téma zavřeno