29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Mě se hlavně vařit nechce Budu muset do krámu,chci si zapálit svíčky a nemáme ani sirky ani zapalovač
Není tady
Ho nepodceňuj a on tě třeba překvapí
Peti, až ho vynalezneš, nech si to patentovat a vyděláš balík
Není tady
A já dneska vařit nemusím, jdeme ke tchýni, ale přemýšlím, že bych udělala vývar, mamina mi dala spoustu masa na polívku a já mám děsně narvaný mrazák.
Není tady
Mag holku můžeš tak nějak směrovat k něčemu,třeba tu mojí baví jazyky a píše si i v různých hrách s cizincema a co neví,tak si hledá ve slovníku,prostě vidíš u ní snahu.Na gymku se učí anglinu a ještě chodí ke spolužačky mamce sdo jazykové školy a od příštího září by začala na gymku chodit na nepovinnou španělštinu,protože se jí ten jazyk líbí.Proto jsme volili víceleté gymko jako přípravu na vysokou,ať už bude pokračovat v jazykách nebo si vybere jiný obor.
Kluk se moc nasměrovat nenechal,má svojí hlavu a řekne ti já vím,že základní vzdělání mít musím?ale co pak
Není tady
No já myslela pro začátek tu postýlku Já taky v 15 netušila, co bych chtěla dělat, má ještě čas, on se pro něco rozhodne
Není tady
No on byl rozhodnutej,že půjde na taneční školu protože si myslel,že je to tady jako v Americe a učí se tak break
tak jsme mu vysvětlili,že tak balet,samo nevěřil,tak si to hledal a zjistil,že máme pravdu a teď neví co.
S postýlkou mi maximálně pomůže,přidržet a tak.stejně to tady musíme ještě trochu upravit,aby se nám sem vešla.
Není tady
Tak už je v šátku. Začal blinkat a to ho musím nosit. A nvíc má pupeční kýlu, takže nesmí moc dlouho plakat.
Takže vyhrál a chová se
Není tady
A co s tou kýlou?
Není tady
Šmudla malej
Není tady
S kýlou zatím nic neděláme. Ale v pondělí si dojdu nechat napsat ten pás, aby jsem mu pupýk zastrčila. On í zatím nemá moc velkou, ale nechci to podcenit. Prý je to normoš a kor u nedonošených miminek.
Není tady
Ahoj holky u nás mrzne venku je zima jak v Rusku. Teď jsme chvíli běhali venku a konečně jsem už doma v teple. K obědu mám udělanou od včera cibulovou polívku a čevabčiči udělám s kaší.
Petiku tak vy máte trápeníčko s kýlou...ach joo! Snad to brzo odejde ne?
A kdopak nám udělá tu radost a porodí nový zimní miminko v novým chlívečku co nejdřív???
Není tady
Že by Račice ?
Není tady
Co víš, co my ne??? Ale na řadě je Brusinka
Upravil(a) mag (13. 12. 2009 11:48)
Není tady
Tak nebyla tady,tak třeba už
Není tady
Mně včera hrozně otekly nohy, takže jsem si teď zalezla do postýlky a nožky si podložila a už tady zůstanu až do večera
Není tady
Ba ne holky, já jsem pořád kinder vejce. Malá se nějak zasekla a je jí u mě zřejmě dobře. Včera jsem jezdila 20 minut na rotopedu, chodila do schodů, s manžou jsme měli asi 4 sexíky, teplá vana a výsledkem jsou jenom velké kontrakce po 10 ti minutách, které každý den protrpím několik hodin, aby mohli zase posléze vyšumět do ztracena. Jak mě to nebavíííííííííííí. Jsem prvorodička a nikdy mě ale nenapadlo, že můžu poslíkovat takhle intenzivně už přes týden. No jo...už se připravuji na to, že mě tady budete předbíhat některé. Ale raději bych fakt dodržela to pořadí.
Není tady
ahoj brusí, teda ale snažíš se pěkně neboj, však ona si dá říct
ještě kořeněná jídla a červené víno
Není tady
Brusi tak třeba už zítra po takových výkonech čím sis teď prošla..třeba to malá už nevydrží a přihlásí se.
Mag jen hajej s oteklýma nožkama to asi nebude sranda co?,
Není tady
mag napsal(a):
Markeeet napsal(a):
jj, to znám, já zas musím mlčet o postýlce, mi pořád tchýně nabízí ještě snad po ní, prej: stačí jen natřít a vyměnit slamníček... ale já nechcůůůůůůů
Tak jí řekni, ať vymění slamníček a natře, že se bude hodit, až bude malej chtít spát u nich. Tchýně naopak takovou shání.
čau drbny
k tomuhle - snad jen, že já jsem vděčná i za věci po deseti generacích, protože co nedostanu, to by nebylo...jen kočár mě přišel na osmičku, a to všechny části z druhé ruky. A pak co budu muset ještě pořídit do porodnice a takové ty blbinky okolo.. začínám mít nepříjemný pocit, že mě tlačí čas!!! Snad bych se letos obešla i bez vánoc a všechno by bylo v klidu.
Jinak u nás taky chumelilo, byla jsem s psiskem venku a docela jsem si to užívala
Není tady
mag napsal(a):
ahoj brusí, teda ale snažíš se pěkně
neboj, však ona si dá říct
ještě kořeněná jídla a červené víno
holky, neblbněte, myslela jsem že to s tím červeným vínem a horkou koupelí atd. (a sexem ) jsou jen babské tlachy.... to už bych musela porodit dávno
tak co, může to vyvolat dřívější porod? Já ještě nechcííííííííí
Upravil(a) clariceann (13. 12. 2009 17:53)
Není tady
Clari, babské rady, ale alespoň něco, myslím, že to porod vyvolá, pokud už ale má v dohledné době přijít, teda, je-li mimčo připravené.
Není tady
clariceann napsal(a):
mag napsal(a):
Markeeet napsal(a):
jj, to znám, já zas musím mlčet o postýlce, mi pořád tchýně nabízí ještě snad po ní, prej: stačí jen natřít a vyměnit slamníček... ale já nechcůůůůůůů
Tak jí řekni, ať vymění slamníček a natře, že se bude hodit, až bude malej chtít spát u nich. Tchýně naopak takovou shání.
čau drbny
k tomuhle - snad jen, že já jsem vděčná i za věci po deseti generacích, protože co nedostanu, to by nebylo...jen kočár mě přišel na osmičku, a to všechny části z druhé ruky. A pak co budu muset ještě pořídit do porodnice a takové ty blbinky okolo.. začínám mít nepříjemný pocit, že mě tlačí čas!!! Snad bych se letos obešla i bez vánoca všechno by bylo v klidu.
Jinak u nás taky chumelilo, byla jsem s psiskem venku a docela jsem si to užívala
Jo, ale ne za 25 let starý kožich, nebo kabát její kamarádky Vím, že to myslí dobře a jsem taková, že neumím říct ne, to se mi nelíbí, nech si to, takže jsem poděkovala a nechala si to u ní schované (nabízela mi to někdy v červenci) a doufala, že na to zapomene. Teď jsem se teda odhodlala a řekla jí, že do města beztak jezdím autem, takže mi stačí, to co mám a na běhání se psem mám bundu H.
Upravil(a) mag (13. 12. 2009 18:00)
Není tady
jo, tak takhle už se mi to líbí víc - nerada bych malou provokovala, jen ať pěkně zůstane kde je...já se budu snažit mírnit, s tím vínem a s těma koupelema
a co ty, Mag, zatím dobrý?
Není tady
Téma zavřeno