29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Judinko, to je pravá tvář kapitalismu. Považ pořeci se nebudu trestat, když neumím poctivě pracovat a hlavní zisky jsou ze šmeliny, podvodů a jiných nepravostí, zejména pak na lidech. Si vem jak těžko si poctivý člověk domůže spravedlnosti.
Petře za socanů ráj na zemi nebude, jsou to jen na růžovo natření zločinci.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Judinko, to je pravá tvář kapitalismu. Považ pořeci se nebudu trestat, když neumím poctivě pracovat a hlavní zisky jsou ze šmeliny, podvodů a jiných nepravostí, zejména pak na lidech. Si vem jak těžko si poctivý člověk domůže spravedlnosti.
Petře za socanů ráj na zemi nebude, jsou to jen na růžovo natření zločinci.
Ono je mezi nimi spousta nenatřených RUDÝCH zločinců.
Není tady
A soukmenovci tohoto komunistického zločince nám budou za půl roku vládnout. A možná půjdou za agentem KGB Putinem pro rady.
...........naučili vydírat pracující lid ještě lépe než dosud. A my, my jsme stranou československého proletariátu a naším nejvyšším revolučním štábem je skutečně Moskva. A my se chodíme do Moskvy učit, víte co? My se od ruských bolševiků do Moskvy chodíme učit, jak vám zakroutiti krk. (Výkřiky. - Veselost.) A vy víte, že ruští bolševici jsou v tom mistry! (Výkřiky.).............
http://zpravy.idnes.cz/ucime-se-jak-vam … domaci_iky
Není tady
No jo Petře, tys dobrej manipulátor, fakt v prvním okmažiku jsem se polil potem a naskákala husí kůže . Ale Petře před 80ti léty to do Moskvy k učení bylo 3 dny vlakem a do USA to bylo 14 dní plavby a možná utonutí (viz Titanik)
A jinak měl by jsi dneska se měl radovat, bo dnes má narozky J.V. Stalin a bez něj bys nebyl
Upravil(a) Pisatel (21. 12. 2009 13:26)
Není tady
Pisatel napsal(a):
No jo Petře, tys dobrej manipulátor, fakt v prvním okmažiku jsem se polil potem a naskákala husí kůže
. Ale Petře před 80ti léty to do Moskvy k učení bylo 3 dny vlakem a do USA to bylo 14 dní plavby a možná utonutí (viz Titanik)
A jinak měl by jsi dneska se měl radovat, bo dnes má narozky J.V. Stalin a bez něj bys nebyl
Stalin- toto jméno jsem již někde slyšel. Není to náhodou ten největší zločinec dvacátého století, který má na svědomí několik desítek milionů životů? A jako proč bych nebyl?
Není tady
PEtře, těch zločinců tu běhá o moc více a nemysli si, Stalin bez podpory zespodu by nezvládl nic
Není tady
Kaliku kolik jsi podal trestních oznámení na zločince o kterých píšeš?
Není tady
Petře, myslíš si, že podáním trestního oznámení se něco změní? Já jsem přesvědčen, že nikoli a důkazem jsou toho dějiny. Víš vládnoucí skupina si vždy vytvoří takové prostředí, aby jejich počiny byly netrestné. Má k tomu všechny prostředky a hlavně skupinky oddanných soukmenovců, kteří v duchu přesvědčení jsou ochotni padnout na poli pochybné "cti a slávy".
Není tady
Pisateli možná ne, ale když Kalik ví o zločincích tak je jeho povinností podat trestní oznámení. Nebo se mýlím?
Není tady
Ono s tím trestním oznámením je to těžké. Například včera jestli jste viděli reportáž o společnosti Tercier a dalších společnostech s touto společností spojených. Připravili lidi o fůru peněz, sice bylo jejich jednání označeno jako nemorální, ale ne nezákonné. A to tam lidi přišli o statisíce, jeden pán dokonce o milion. Musím říct, že i já jsem této společnosti někdy v roce 90 nebo 91 naletěla. Tenkrát mě ani nenapadlo, že někam dám peníze a někdo si je může klidně přivlastnit. Byla jsem pěkně blbá. A za blobost se platí. U mě to bylo naštěstí jen pár tisícovek. A takových společností je. Naštěstí už jsou lidi snad o tošku chytřejší, ale stejně je těžké se v tom vyznat.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Pisateli možná ne, ale když Kalik ví o zločincích tak je jeho povinností podat trestní oznámení. Nebo se mýlím?
No od čeho tu je státní žalobce? Copak jsme bonzovníci? Petře prober se? Nebo budeš mě platit za to žr budu psát žaloby na cca 2 mil lidí co veřejně kradou ale jsou hájení? Sim tě za to mi nestojí ani ten akrament v tiskárně s těmato se nebavím
Není tady
Takto začříná neucta k vlastnímu národu, k jeho historii a zejména k jeho lidem. http://aktualne.centrum.cz/zahranici/ev … ?id=656465
Není tady
Ahoj, čekám, až mi vykyne vánočka a tak využívám volné chvilky a přeji všem přítomným krásné, klidné Vánoce plné pohody a dobré nálady.
Není tady
Judyna napsal(a):
Ahoj, čekám, až mi vykyne vánočka a tak využívám volné chvilky a přeji všem přítomným krásné, klidné Vánoce plné pohody a dobré nálady.
Nápodobně
Není tady
Klidné svátky, pohodu, radost, zdraví, lásku a moudré myšlenky neboť už Švejk říkal, neblbněte jsou tu lidi:)
(pro jistotu si najděte nejbližší první psycholgickou pomoc )
Není tady
Také přeji místním /téměř všem/ krásné vánoční svátky.
Nedávno zde byla debata o JZĎácích. Stále budete jzďácké komunistické mafiány podporovat?
Nástupcům JZD spadly do klína desítky miliard korun
http://aktualne.centrum.cz/domaci/soudy … ?id=655799
Není tady
Jak mafiány? Jak komunisty? Politické a sexuální smýšlení je zakázáno. Hitem posledních let je tunelovat, tunelovat a tunelovat takže podporuji každého kdo dobře čestně a na úkor nás všech tuneluje. Před veřejným tunelování smekám klobouk a takové budu volit . Petře čestnost s odpovědností paří do slovníku minulého století, sakra už buď moderní a progresivní
Drž se mota a hesel prvních českých komunistů - husitů, např. Nám patří vše a patřilo česko bylo od Jadranu po balt
Upravil(a) Pisatel (24. 12. 2009 8:40)
Není tady
Kdo říká že netuneluje, tuneluje doteď
Všem krásné Vánoce. Tuhle jsem u Maška četl, že vánoce jsou vlastně uctívání Ďábla
Není tady
Pisatel napsal(a):
Jak mafiány? Jak komunisty? Politické a sexuální smýšlení je zakázáno. Hitem posledních let je tunelovat, tunelovat a tunelovat takže podporuji každého kdo dobře čestně a na úkor nás všech tuneluje. Před veřejným tunelování smekám klobouk a takové budu volit
. Petře čestnost s odpovědností paří do slovníku minulého století, sakra už buď moderní a progresivní
Drž se mota a hesel prvních českých komunistů - husitů, např. Nám patří vše a patřilo česko bylo od Jadranu po balt
Pisateli v tomto případě nesouhlasím. Komunističtí bastardi, bývalí předsedové JZD, jak správně píšeš, vykradli tyto JZD /termín "tunelovat" bytostně nesnáším/. Když už, ať drží hubu, nedemonstrují a nepožadují stále více dotací. Ptal jsem se strýce, kolik děda /statkář, posléze kulak / dostával za První republiky dotací od státu. Zasmál se.
Není tady
Že se na to už nevy....
Hezké Vánoce a Petrovi spešl přeji, aby se už konečně zbavil té své nenávisti dřív, než ho ouplně sežere
Není tady
Musim vyjádřit souhlas s Pandorrou...... přeci jen zabývat se v tento sváteční čas politikou mi připadá obzvlášť nechutné.
Je ale pravda že vím o lidech kterým bych nedokázal upřímně popřát hezké vánoce....... jednoho z nich jmenoval Kalik.
Tady naštěstí nikdo takovej neni takže všem, včetně mých ideových odpůrců ty hezký vánoce a úspěšnej rok 2010 přeju.
Upravil(a) Jeňýk (24. 12. 2009 11:14)
Není tady
Pandoro, Jeňo jasně, kašlem na to. Pandoro to není nasr.nost. To je vztek nad tím, že polovina tohoto národa zapomněla na prožitých 45 roků. Takže oběma také krásné vánoce a v příštím roce hlavně zdraví a po volbách pevné nervy.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Pandoro, Jeňo jasně, kašlem na to. Pandoro to není nasr.nost. To je vztek nad tím, že polovina tohoto národa zapomněla na prožitých 45 roků. Takže oběma také krásné vánoce a v příštím roce hlavně zdraví a po volbách pevné nervy.
Vidíš Petře a to je právě ono: ty máš vztek a těm lidem s krátkou pamětí je to všechno buřt.
Protože právě jen ten buřt je nejvíc zajímá....
Tak to hoď za hlavu a raduj se z toho, že ta druhá polovina nezapomněla a nezapomene. Pokud si jen jeden jediný člověk bude pamatovat, v čem jsme žili, bude tu ta pamět s námi. A ona tu bude i tehdy, když si nebude pamatovat nikdo a všichni zapomenou...protože pak to budeme prostě muset znovu žít.
Takže netřeba se vztekat, třeba jít dál. Nezapomenout, ale také umět odpustit.
V tuhle dobu je právě ten vhodný čas, čas odpuštění a zbavení se vzteku a nenávisti. To nejsou dobří průvodci na cestě. Často zaslepují a to je pak dost průser. Poslepu si člověk dost často neběhne a nebo jinak rozbije hubu
Ještě jednou hezké Vánoce
Není tady
Pandoro napsala jsi to krásně. Kromě komunistů jsem schopen odpustit komukoliv cokoliv. Tak si to užívej.
Není tady
G.M. Tamás: Kde jsme udělali chybu
http://www.czechfreepress.cz/index.php? … Itemid=448
Není tady