6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
anaj napsal(a):
heřmanko,dobře,tak 39 minut pauza...
...takže přeci jen ty závody ...jak někdo psal už na začátku
P.S. ber to jako vtip ....
Není tady
Mikeš napsal(a):
Bety napsal(a):
Ne my jsme nevěděli jak dlouho testovat aby to bylo platné na ty násobky xkrát, protože kdyby to mělo být ty 2 hodiny, tak za noc by to šlo jen cca 6x ale kdyby to mělo trvat dýl, tak to by bylo i méněkrát
Jdete na to moc vědecky
Nebo jinak? Se bavím v téhle diskusi a už raději nepíšu,jen kroutím hlavou..
Hlavně by měl mít helmu a dělat na ní čárky,jako počet vstyků..Při styku......
Upravil(a) commex (19. 12. 2009 19:15)
Není tady
Heřmanka napsal(a):
anaj napsal(a):
tak jo,opravuji otázku pro nechápavé::-))chtěli byste pánové opakovat styk včetně předehry ,vyvrcholení a dohry víckrát za sebou? já jo:-)))a prsa mám 1minus
jako že skončím a hned jedu nanovo ? brrrr.... jo,ale když mezi tím spinkám a nebo dělám jiné činosti a pak zas je chut, tak proč ne ....jde o chut a ne o záseky na pažbě a plnění pětiletky
Jak u koho, mnozí to maj jako dostihy a Stachanovské překonej sám sebe a všechny
Není tady
Mi dosavadní partneři vydrželi cca do 5 min, nevím jestli je to normální, nebo mám na tohle smůlu? A potom ta otázka opakování je úplně na místě.. nejde o dostihy, ale o potřeby.. Docela by mě zajímalo, jestli 5 min je opravdu standart?
Není tady
já bych brala tak 15 min
Není tady
pencila napsal(a):
já bych brala tak 15 min
A jednou ročně...., jednou měsíčně....., jednou týdně.....
Není tady
Pisatel napsal(a):
pencila napsal(a):
já bych brala tak 15 min
alespoň občas nevím no, co si mám o těch petiminutovkách myslet
Není tady
pencila napsal(a):
Pisatel napsal(a):
pencila napsal(a):
já bych brala tak 15 min
No lepší vrabec v hrsti, než holub na střeše
Není tady
pencila napsal(a):
Pisatel napsal(a):
pencila napsal(a):
já bych brala tak 15 min
Co asi? Že ho moc vzrušuješ a je hnedka hotový. V tom případě bych opravdu chtěla taky druhé kolo.
Není tady
...když to tady čtu, tak přemýšlím, zda jste měli s těmi vy holky s těmi pětiminutovkovými, případně jen jednorázovými partnery prostě jen smůlu, a nebo zda jsem měla snad naopak já spíš v životě takové štěstí....
A co se týká toho opakování, u mě to nebylo nikdy v tom smyslu - bylo to tak krátké, rychlé a špatné, že proto potřebuju druhé kolo.
Mám zkušenost spíš s velmi hezkým, poměrně dlouhým milováním a dost často opakovaným.
Jo, jak se říká s jídlem roste chuť.... a s dobrým dvojnásob
Blossom napsal(a):
...Mám zkušenost spíš s velmi hezkým, poměrně dlouhým milováním a dost často opakovaným.
Hele, nemachruj nám tady...
Ještě jsi tam měla dopsat: "...a s chlapama, co ho měli velkýho"
Není tady
Mikeš napsal(a):
Blossom napsal(a):
...Mám zkušenost spíš s velmi hezkým, poměrně dlouhým milováním a dost často opakovaným.
Hele, nemachruj nám tady...
Ještě jsi tam měla dopsat: "...a s chlapama, co ho měli velkýho"
Proč proboha machrování ?
Byla jsem a dosud pořád jsem v této oblasti života dost spokojená, tak proč bych to sem neměla a nesměla po pravdě napsat?
pomněnka napsal(a):
pencila napsal(a):
Pisatel napsal(a):
A jednou ročně...., jednou měsíčně....., jednou týdně.....alespoň občas nevím no, co si mám o těch petiminutovkách myslet
Co asi? Že ho moc vzrušuješ a je hnedka hotový. V tom případě bych opravdu chtěla taky druhé kolo.
Není tady