6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mikeš napsal(a):
dixina napsal(a):
A pak, že baby jsou zvědavé, ale fakt, my to chceme vědět takyyyy
Blossom nedělej krkyPřesně tak, ať to Bloss hodí do placu, já vám pak třeba prozradím, kolikrát jsem moh za noc před 20 lety...
Hele Mikši, buď frajer a hoď do placu kolikrát můžeš dnes a ne před 20 lety.
Není tady
Mně to tedy většinou jednou stačí, když je to to krásný milování se vším, co si můžeme a chceme dát. Ale mám ráda i milování a orgasmus bez "zásunu", vždyť i to může být hezký, takžeš ten tvůj má Anaj spoustu jiných možností, jak tě udělat spokojenou Stávkování pindíka nevadí.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Ono celé je to o tom, co si tím dáme - ... a někdy 1x a třeba jen hodinu a výsledek je 1000x lepší než oněch 30x "za den".
JEN hodinku? ... Tak to je SUPER !!!
Není tady
petjule,orgasmus si můžu dělat kdykoli sama,já ho tam chci mít co nejvíc a neraďte mi vibrátory,to neberu
Není tady
anaj napsal(a):
...já ho tam chci mít co nejvíc...
Konečně jasně a srozumitelně řečeno!
Není tady
anaj napsal(a):
petjule,orgasmus si můžu dělat kdykoli sama,já ho tam chci mít co nejvíc a neraďte mi vibrátory,to neberu
sama to není ono .. a jenom o orgasmus přece nejde .. pokud to máš tak, potom únava pindíka je problém, pak neporadím, pardon .. mám to jinak
Není tady
anaj napsal(a):
Já taky, co s tím uděláš
Není tady
Aby to bylo genderově vyvážené, hodí se ta samá otázka:
Dámy, kolikrát?
(tím se myslí, kolikrát se za noc uděláte - tzn. kolikrát jste schopny se udělat za předpokladu optimální tvrdosti a nasazení či emocionální přízně partnera - ten ani nemusí být živý a může být umělý)
Není tady
Mikeš napsal(a):
Blossom napsal(a):
Já sice nejsem muž, ale pochopitelně nějaké zkušenosti v tomto směru mám , ale taky se mi nechce to dávat veřejně vplen, tak ti napíšu SZ, jo?
My to chceme vědět takyyyyyy....
...tak bohužell má SZ pro anaj nedošla. Tam jsem jí to psala celkem podrobně a konkrétně, ale tak vám to tedy všem, když jste tak zvědaví a chcete aspoň nějaké informace , to napíšu alespoň obecněji.
Nejsem totiž typ, co by vytruboval detaily této sféry veřejně do světa.
Ale aspoň naznačím: Řekla bych, že mé zkušenosti odpovídají víceméně tomu, co tu psal Nicolas. I když - přiznávám, že rekord co do počtu by byl určitě ještě větší než uvádí Nicolas, ale jaksi neměla a nemám potřebu si dělat čárky a počítat to přesně
Naopak nesouhlasím s názorem Pisatele, který naznačuje, že při zvýšené kvantitě musí nutně trpět kvalita. Nemusí
Dále aspoň obecně: Frekvence milování záleží zhruba na 3 faktorech:
Na vrozeném temperamentu (ten máme každý jiný, a nedá se to moc změnit, a ten každému víceméně vydrží i do dost vysokého věku), dále na délce vztahu (pochopitelně, tak první rok vztahu je vždycky nejvášnivější, pak se to zákonitě trošku zklidňuje).
Třetí věc na které to záleží,je věk. U mužů bývá vrchol schopností a potřeb kolem 20 let a pak to většinou pozvolna klesá, u žen je tendence spíše opačná - tedy vzestupná . Tedy - to mluvím za sebe, ale i za těch pár kamarádek, se kterými jsme toto téma probraly.
Když se tedy potkají dva lidé značného temperamentu, kteří si vzájemně sednou, nejlépe po delším celibátu, tak můžou, jak tu bylo na nějakém vlákně psáno, lámat postele. A nemusí jim vůbec nutně být dvacet...
Upravil(a) Blossom (11. 12. 2009 13:47)
nikolasi..kolikrát chci,klidně i 5-6x víckrát jsem to nezkoušela.je fakt,že ten poslední orgasmus je slabej:-))jenže já ho k sexu resp.k zasouvání nepotřebuju a to je ten rozdíl.i mazání když dojde,lze ho nahradit.
Není tady
Blossom napsal(a):
Ale aspoň naznačím: Řekla bych, že mé zkušenosti odpovídají víceméně tomu, co tu psal Nicolas.
Moje taky. A to jak co se týče počtu "čísel", tak i formulace: "Na druhou stranu je zase někdy pohodlnější vydržet 2 - 3 orgasmy partnerky (s tím, že u mě ejakulace proběhne 1x)"
Blossom napsal(a):
Ale aspoň naznačím: Řekla bych, že mé zkušenosti odpovídají víceméně tomu, co tu psal Nicolas.
Na vrozeném temperamentu (ten máme každý jiný, a nedá se to moc změnit, a ten každému víceméně vydrží i do dost vysokého věku),
dále na délce vztahu (pochopitelně, tak první rok vztahu je vždycky nejvášnivější, pak se to zákonitě trošku zklidňuje).
Třetí věc na které to záleží,je věk. U mužů bývá vrchol schopností a potřeb kolem 20 let a pak to většinou pozvolna klesá, u žen je tendence spíše opačná - tedy vzestupná . Tedy - to mluvím za sebe, ale i za těch pár kamarádek, se kterými jsme toto téma probraly.
Pod tohle se klidně podepíšu taky, i když nejsem Tvoje kamarádka
Není tady
Mikeš napsal(a):
Blossom napsal(a):
Moje taky. A to jak co se týče počtu "čísel", tak i formulace: "Na druhou stranu je zase někdy pohodlnější vydržet 2 - 3 orgasmy partnerky (s tím, že u mě ejakulace proběhne 1x)"
Blossom napsal(a):
Na vrozeném temperamentu (ten máme každý jiný, a nedá se to moc změnit, a ten každému víceméně vydrží i do dost vysokého věku),
dále na délce vztahu (pochopitelně, tak první rok vztahu je vždycky nejvášnivější, pak se to zákonitě trošku zklidňuje).
Třetí věc na které to záleží,je věk. U mužů bývá vrchol schopností a potřeb kolem 20 let a pak to většinou pozvolna klesá, u žen je tendence spíše opačná - tedy vzestupná . Tedy - to mluvím za sebe, ale i za těch pár kamarádek, se kterými jsme toto téma probraly.Pod tohle se klidně podepíšu taky, i když nejsem Tvoje kamarádka
"Na druhou stranu je zase někdy pohodlnější vydržet 2 - 3 orgasmy partnerky (s tím, že u mě ejakulace proběhne 1x)"
souhlas- i pro mne je to lepsi nez na 3x
Není tady
anaj napsal(a):
ač se snažim jak chci,tak napořetí nebo napočtvrý ho postavit dá pěknou fušku:-))))
A načo ti to vlastne je 3x, 4x? Ja osobne po nejakom výdatnejšom orgazme sama privítam pauzu.
Není tady
anaj napsal(a):
Tak si holt nájdi neunaviteľného žrebca a modli sa, aby si ho - a HO (jeho pána a vládcu pindíka) - nezačala nudiť... Alebo potom teda fakt prilož ruku a ústa k dielu.
Není tady
Nicolas napsal(a):
Aby to bylo genderově vyvážené, hodí se ta samá otázka:
Dámy, kolikrát?
(tím se myslí, kolikrát se za noc uděláte - tzn. kolikrát jste schopny se udělat za předpokladu optimální tvrdosti a nasazení či emocionální přízně partnera - ten ani nemusí být živý a může být umělý)
Je to čím ďalej, tým lepšie. Ale štatistiku si nerobím, sorry... a líši sa to, samozrejme, podľa momentálnej nálady, psych. a fyz. stavu oboch partnerov, nálady, chute... 2x priemer, 1x kľudne stačí, 3x výnimka...
Spokojný...?
Není tady
selimo,přikládám k dílu ruce i ústa,to je jasné:-)
Není tady
Překvapuje mě, že z některých příspěvků vyznívá údiv - A jaktože ti to takhle nevyhovuje, když mě jo?
Jako by snad existovala na to nějaká státní norma, nebo co .
Každý to má přeci nastavené úplně jinak, v této oblasti to platí víc,než v kterékoli jiné.
Není nic "správně" a nebo naopak "nesprávně".
anaj napsal(a):
selimo,přikládám k dílu ruce i ústa,to je jasné:-)
Tak potom už neviem... Problém - "už ma nechaj, už nevládzem", ak som bola ochotná podieľať sa na opätovnom povstaní nepoznám...
Není tady
Selima napsal(a):
anaj napsal(a):
Tak si holt nájdi neunaviteľného žrebca a modli sa, aby si ho - a HO (jeho pána a vládcu pindíka) - nezačala nudiť... Alebo potom teda fakt prilož ruku a ústa k dielu.
...tomuhle příspěvku nerozumím... modlit se, aby ho nezačala nudit? Proč? Nikdy nikdo nevíme, zda partnera nezačneme něčím časem nudit..... a vůbec to nemusí být v oblasti sexu....
A proč "Alebo potom teda fakt prilož ruku a ústa k dielu " - jakože když tedy fakt už nic jiného nezbývá, jako poslední možnost a záchrana zbývá tato cesta? Která může být krásná sama o sobě, nikoli až jako poslední záchrana...?
N, podľa mojich ksúsensotí tiež býva najväčší apetít na začiatku... potom skôr opadáva (aj keď po roku je asi ešte priskoro... No a priložiť ruku alebo ústa k dielu som myslela - keď túži mať kompletku 5-6x... Nevedela som, či len pasívne čaká, alebo sa sama aktívne zúčastňuje.
Není tady
Selima napsal(a):
N, podľa mojich ksúsensotí tiež býva najväčší apetít na začiatku... potom skôr opadáva (aj keď po roku je asi ešte priskoro... No a priložiť ruku alebo ústa k dielu som myslela - keď túži mať kompletku 5-6x... Nevedela som, či len pasívne čaká, alebo sa sama aktívne zúčastňuje.
Kde je psáno, že 5* - 6* je to "kompletka"?
Přiznávám se, čím dál tím víc se nad touhle diskusí bavím...
Nicolas napsal(a):
Na druhou stranu je zase někdy pohodlnější vydržet 2 - 3 orgasmy partnerky (s tím, že u mě ej.akulace proběhne 1x).
.
Anaj, tohle bys asi mohla / měla natrénovast s tím svým, když jsi taková neukojená
Není tady
to nemusim trénovat,ráda dělám představení,líbí se mi,když se na mě při tom dívá.
Není tady
Blossom napsal(a):
A proč "Alebo potom teda fakt prilož ruku a ústa k dielu " - jakože když tedy fakt už nic jiného nezbývá, jako poslední možnost a záchrana zbývá tato cesta? Která může být krásná sama o sobě, nikoli až jako poslední záchrana...?
Jako teda... já nevím, jak je to teď, ale v době svého mládí jsem osobně zažil nejednu dívenku s názorem, že "chlapovi se přece musí při pohledu na mě postavit sám", a svou roli považovaly za ukončenou tím, že se svlékly do naha, a položily se na záda na postel... a teď se starej, kámo... o nějaké ruční či ústní podpoře nemohlo být ani řeči...
...díky tomu jsem přišel o panictví o 2 roky později než jsem mohl, ale nestěžuju si, to ne...
Není tady
Bavím se...Mikeši, jednak je to asi už fakt dávno, to víš, časy se mění
Ale ještě víc se bavím při představě, že by se takto eventuelně třeba zachoval muž: Svlékl by se, lehnul si na záda na postel a čekal, co budu dělat... naštěstí jsem to nikdy nezažila.
Ale kdyby jo, tak bych ho asi pečlivě mateřsky přikryla peřinou, dala bych mu pusu na čelo a řekla bych "Tak dobrou noc, broučku" a šla bych se poohlídnout jinde...