29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
pánové,kolik vydržíte?milujete se víckrát za sebou?
Není tady
anaj napsal(a):
Otázka je to jistě zajímavá, ale pokud se ptáš zde, tak od místních starců (Pisatel a já) asi moc senzačních odpovědí neočekávej...
Není tady
No... anaj... A jde Ti o výdrž na litry anebo raději o dobrý pocit ?
Není tady
klokane, řekla bych že jde čistě o počet:-)
Není tady
Mikeš napsal(a):
anaj napsal(a):
Otázka je to jistě zajímavá, ale pokud se ptáš zde, tak od místních starců (Pisatel a já) asi moc senzačních odpovědí neočekávej...
![]()
![]()
Hele Kokeš mluv za sebe.
Není tady
Co je to za blbou otázku Anaj? Jde ti o počet zásunů?, o počet milenek (abych neurazil jinak orientované) milenců, kolik hodin denně, týdně, ročně?
A aby se stařec Kokeš mohl chytnout Ono ani tak nezáleží kvantitě (tedy počtu opakovaných zásunů), ale hlavně na kvalitě.
Není tady
Žán, dnes v noci jsem 4x souložil!
Ano, sire?
Tam - zpátky - tam a zase zpátky.
Není tady
Mikeš napsal(a):
anaj napsal(a):
![]()
![]()
Mikši, ten kocourek je hezkééééj, ten musí něco vydržet
Omlouvám se, ale fakt moc hezký avatar
Není tady
pisateli proč blbou otázku?mě to prostě 1xnestačí a podruhý po chvilce relaxace se partnerovi už nechce,ač máme fůru času..tak bych chtěla vědět,jak je to jinde.a známe se přes rok.
Není tady
Anaj, já taky nemyslím, že je to blbá otázka. A ani si nemyslím,že by ji tady lidi nechápali.
Jen je to asi příliš intimní téma, a zdejší pánové se samozřejmě nechtějí veřejně odkrýt ve stylu: Já můžu klidně 6krát za noc,... jéé, a to já zas jen 2krát.... (a ti co jen jednou nebo možná ani jednou budou jen nenápadně tiše mlčet a závistivě hledět na monitor...)
A tak se všichni raděj nechápavě vytáčejí, aby nemuseli přímo odpovědět.
Já sice nejsem muž, ale pochopitelně nějaké zkušenosti v tomto směru mám , ale taky se mi nechce to dávat veřejně vplen, tak ti napíšu SZ, jo?
měla jsem kdysi přítele kterému nedělalo problém 4x, 5x za sebou. Někdy to bylo fajn,ale někdy i 1x to bylo až až.
Není tady
Anaj, SZ jsem poslala, ale nějak zlobilo odesílání, tak nevím, jestli ti opravdu došla, kdyžtak dej vědět..
co je na tý otázce tak nepochopitelné?já z toho jasně vidim, že jde o počet čísel.co vim já, tak zhruba dvakrát nebo třikrát je v pohodě.
Není tady
blossom,nic mi nepřišlo:-((
Není tady
ač se snažim jak chci,tak napořetí nebo napočtvrý ho postavit dá pěknou fušku:-))))
Není tady
anaj napsal(a):
pisateli proč blbou otázku?mě to prostě 1xnestačí a podruhý po chvilce relaxace se partnerovi už nechce...
A nechce se partnerovi, nebo jeho pindíkovi?
Není tady
anaj napsal(a):
ač se snažim jak chci,tak napořetí nebo napočtvrý ho postavit dá pěknou fušku:-))))
Se nediv, když už napodruhý se mu nechce... (A myslím, že většina chlapů to má takto).
Djó ze začátku, když je sameček mladý a neukojený (neukojitelný) - to je něco jiného.
Jenže to časem přejde. Přesto to neznamená, že svou bohyni přestal milovat.
Společný sex by se měl lepšit - až dospěje do stádia, kdy mají po jednom čísle dost oba.
Není tady
mikeši pindíkovi:-))
Není tady
Blossom napsal(a):
Anaj, já taky nemyslím, že je to blbá otázka. A ani si nemyslím,že by ji tady lidi nechápali.
Jen je to asi příliš intimní téma, a zdejší pánové se samozřejmě nechtějí veřejně odkrýt ve stylu: Já můžu klidně 6krát za noc,... jéé, a to já zas jen 2krát.... (a ti co jen jednou nebo možná ani jednou budou jen nenápadně tiše mlčet a závistivě hledět na monitor...)![]()
A tak se všichni raděj nechápavě vytáčejí, aby nemuseli přímo odpovědět.
Já sice nejsem muž, ale pochopitelně nějaké zkušenosti v tomto směru mám, ale taky se mi nechce to dávat veřejně vplen, tak ti napíšu SZ, jo?
Myslím, že se pleteš. 2x, 6x, 12x.... provést zásun nesvědčí o závisti mezi muži či vás, že to udělá ten její tolikrát. Ani to není o rychlosti obnovy erekce u pindíka či celého organismu.
Ono celé je to o tom co si tím dáme a mohu i 30x k a iude to na houby a někdy 1x a třeba jen hodinu a výsledek je 1000x lepší než oněch 30x "za den".
Není tady
Blossom napsal(a):
Já sice nejsem muž, ale pochopitelně nějaké zkušenosti v tomto směru mám
, ale taky se mi nechce to dávat veřejně vplen, tak ti napíšu SZ, jo?
My to chceme vědět takyyyyyy....
Není tady
A pak, že baby jsou zvědavé, ale fakt, my to chceme vědět takyyyy
Blossom nedělej krky
Není tady
Mikeš napsal(a):
Blossom napsal(a):
Já sice nejsem muž, ale pochopitelně nějaké zkušenosti v tomto směru mám
, ale taky se mi nechce to dávat veřejně vplen, tak ti napíšu SZ, jo?
My to chceme vědět takyyyyyy....
![]()
![]()
Aby záviděl a nebo zpitoval svědomí?
Není tady
dixina napsal(a):
Blossom nedělej krky
Přesně tak, ať to Bloss hodí do placu, já vám pak třeba prozradím, kolikrát jsem moh za noc před 20 lety...
Není tady
Před 10 lety se mi to podařilo nejvíce 6x za noc. Asi dobrá konstelace s dobrou partnerkou. Navíc jsem asi nemusel vstávat do práce (nebo jsem tam prostě nešel).
V té době nebyl problém tak 3 - 4x za noc. Což se stávalo i nyní, když jsem začal chodit se současnou partnerkou.
Teď je to 1 - 2x. Ovšem partnerka v tomhle ohledu moc nepřispívá k dalšímu zvednutí (ručně či or.álně) a tak bych to viděl v dlouhodobém průměru max 1,5x :-) Na druhou stranu je zase někdy pohodlnější vydržet 2 - 3 orgasmy partnerky (s tím, že u mě ej.akulace proběhne 1x).
...i když jsem původně milovník statistik, tak mi to stejně přijde tohle počítání napr.d. Jak se na to tak koukám, tak mi nevychází (z mých vlastních zážitků, nemohou zevšeobecnovat), že víckrát by bylo automaticky lepší.
Není tady
Mikeš napsal(a):
dixina napsal(a):
Blossom nedělej krkyPřesně tak, ať to Bloss hodí do placu, já vám pak třeba prozradím, kolikrát jsem moh za noc před 20 lety...
![]()
![]()
Mikeš to raději ani nechceme vědět
, Víme, že jedenkrát to bylo a to nám stačí
Není tady