6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
pánové,kolik vydríte?milujete se víckrát za sebou?
Není tady
anaj napsal(a):
Otázka je to jistě zajímavá, ale pokud se ptá zde, tak od místních starců (Pisatel a já) asi moc senzačních odpovědí neočekávej...
Není tady
No... anaj... A jde Ti o výdr na litry anebo raději o dobrý pocit ?
Není tady
klokane, řekla bych e jde čistě o počet:-)
Není tady
Mike napsal(a):
anaj napsal(a):
Otázka je to jistě zajímavá, ale pokud se ptá zde, tak od místních starců (Pisatel a já) asi moc senzačních odpovědí neočekávej...
Hele Koke mluv za sebe.
Není tady
Co je to za blbou otázku Anaj? Jde ti o počet zásunů?, o počet milenek (abych neurazil jinak orientované) milenců, kolik hodin denně, týdně, ročně?
A aby se stařec Koke mohl chytnout Ono ani tak nezáleí kvantitě (tedy počtu opakovaných zásunů), ale hlavně na kvalitě.
Není tady
án, dnes v noci jsem 4x souloil!
Ano, sire?
Tam - zpátky - tam a zase zpátky.
Není tady
Mike napsal(a):
anaj napsal(a):
Miki, ten kocourek je hezkééééj, ten musí něco vydret
Omlouvám se, ale fakt moc hezký avatar
Není tady
pisateli proč blbou otázku?mě to prostě 1xnestačí a podruhý po chvilce relaxace se partnerovi u nechce,ač máme fůru času..tak bych chtěla vědět,jak je to jinde.a známe se přes rok.
Není tady
Anaj, já taky nemyslím, e je to blbá otázka. A ani si nemyslím,e by ji tady lidi nechápali.
Jen je to asi příli intimní téma, a zdejí pánové se samozřejmě nechtějí veřejně odkrýt ve stylu: Já můu klidně 6krát za noc,... jéé, a to já zas jen 2krát.... (a ti co jen jednou nebo moná ani jednou budou jen nenápadně tie mlčet a závistivě hledět na monitor...)
A tak se vichni raděj nechápavě vytáčejí, aby nemuseli přímo odpovědět.
Já sice nejsem mu, ale pochopitelně nějaké zkuenosti v tomto směru mám , ale taky se mi nechce to dávat veřejně vplen, tak ti napíu SZ, jo?
měla jsem kdysi přítele kterému nedělalo problém 4x, 5x za sebou. Někdy to bylo fajn,ale někdy i 1x to bylo a a.
Není tady
Anaj, SZ jsem poslala, ale nějak zlobilo odesílání, tak nevím, jestli ti opravdu dola, kdytak dej vědět..
co je na tý otázce tak nepochopitelné?já z toho jasně vidim, e jde o počet čísel.co vim já, tak zhruba dvakrát nebo třikrát je v pohodě.
Není tady
blossom,nic mi nepřilo:-((
Není tady
ač se snaim jak chci,tak napořetí nebo napočtvrý ho postavit dá pěknou fuku:-))))
Není tady
anaj napsal(a):
pisateli proč blbou otázku?mě to prostě 1xnestačí a podruhý po chvilce relaxace se partnerovi u nechce...
A nechce se partnerovi, nebo jeho pindíkovi?
Není tady
anaj napsal(a):
ač se snaim jak chci,tak napořetí nebo napočtvrý ho postavit dá pěknou fuku:-))))
Se nediv, kdy u napodruhý se mu nechce... (A myslím, e větina chlapů to má takto).
Djó ze začátku, kdy je sameček mladý a neukojený (neukojitelný) - to je něco jiného.
Jene to časem přejde. Přesto to neznamená, e svou bohyni přestal milovat.
Společný sex by se měl lepit - a dospěje do stádia, kdy mají po jednom čísle dost oba.
Není tady
mikei pindíkovi:-))
Není tady
Blossom napsal(a):
Anaj, já taky nemyslím, e je to blbá otázka. A ani si nemyslím,e by ji tady lidi nechápali.
Jen je to asi příli intimní téma, a zdejí pánové se samozřejmě nechtějí veřejně odkrýt ve stylu: Já můu klidně 6krát za noc,... jéé, a to já zas jen 2krát.... (a ti co jen jednou nebo moná ani jednou budou jen nenápadně tie mlčet a závistivě hledět na monitor...)
A tak se vichni raděj nechápavě vytáčejí, aby nemuseli přímo odpovědět.
Já sice nejsem mu, ale pochopitelně nějaké zkuenosti v tomto směru mám , ale taky se mi nechce to dávat veřejně vplen, tak ti napíu SZ, jo?
Myslím, e se plete. 2x, 6x, 12x.... provést zásun nesvědčí o závisti mezi mui či vás, e to udělá ten její tolikrát. Ani to není o rychlosti obnovy erekce u pindíka či celého organismu.
Ono celé je to o tom co si tím dáme a mohu i 30x k a iude to na houby a někdy 1x a třeba jen hodinu a výsledek je 1000x lepí ne oněch 30x "za den".
Není tady
Blossom napsal(a):
My to chceme vědět takyyyyyy....
Není tady
A pak, e baby jsou zvědavé, ale fakt, my to chceme vědět takyyyy
Blossom nedělej krky
Není tady
Mike napsal(a):
Blossom napsal(a):
My to chceme vědět takyyyyyy....
Aby záviděl a nebo zpitoval svědomí?
Není tady
dixina napsal(a):
Blossom nedělej krky
Přesně tak, a to Bloss hodí do placu, já vám pak třeba prozradím, kolikrát jsem moh za noc před 20 lety...
Není tady
Před 10 lety se mi to podařilo nejvíce 6x za noc. Asi dobrá konstelace s dobrou partnerkou. Navíc jsem asi nemusel vstávat do práce (nebo jsem tam prostě neel).
V té době nebyl problém tak 3 - 4x za noc. Co se stávalo i nyní, kdy jsem začal chodit se současnou partnerkou.
Teď je to 1 - 2x. Ovem partnerka v tomhle ohledu moc nepřispívá k dalímu zvednutí (ručně či or.álně) a tak bych to viděl v dlouhodobém průměru max 1,5x :-) Na druhou stranu je zase někdy pohodlnějí vydret 2 - 3 orgasmy partnerky (s tím, e u mě ej.akulace proběhne 1x).
...i kdy jsem původně milovník statistik, tak mi to stejně přijde tohle počítání napr.d. Jak se na to tak koukám, tak mi nevychází (z mých vlastních záitků, nemohou zeveobecnovat), e víckrát by bylo automaticky lepí.
Není tady
Mike napsal(a):
dixina napsal(a):
Blossom nedělej krkyPřesně tak, a to Bloss hodí do placu, já vám pak třeba prozradím, kolikrát jsem moh za noc před 20 lety...
Mike to raději ani nechceme vědět , Víme, e jedenkrát to bylo a to nám stačí
Není tady