|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahojky,
Rendí - zatím nemám žádný homeo, ale už je nutně potřebuju, napsala jsem i prosebný dotaz sem na Babinet. Už fakt nemůžu. Vyčetla jsem , že by se pro nás hodila tyhle - Chamomilla vulgaris 9CH, nebo nějaký Silicea, nebo je to jenom příměs. Zítra jdu oběhnout lékárny a snad mi je někde objednaj. Jak jsem předtím dopsala příspěvek, tak byl vzhůru a usnul až teď. Normálně jsem už přemýšlela o práškách na spaní, je to hrozný napsat, ale po 7 měsících, kdy člověk nespí ani dvě hodiny v kuse, už opravdu nemůžu. Renčo, Tomášek je výstavní . Kukadla jak zrcadla.
Takže mám opět depku, ono to je spíš jedno k druhýmu (pohřeb, nevyspání, stres, málo jím, protože to nestíhám a cpu se jenom sladkým), tak jdu radši koukat na telku .
Není tady
martina33 napsal(a):
Vyčetla jsem , že by se pro nás hodila tyhle - Chamomilla vulgaris 9CH, .
nevím, jaký problém řešily holky, které dávaly tyhle homeo,
já jsem totéž při neschopnosti usnout dávala taky (po přečtení na BB), ale pak jsem to konzultovala s dětskou dr. a ta mě společně s homeopatkou (homeopatičkou?) vynadala, co si to dovoluju sama ordinovat léky byť homeo - ta 9CH je prý pro tak malé dítě strašně silná a dítě naopak ještě víc rozdráždí, bylo mi doporučeno 30 CH + před spaním homeo Sédatif
dávkování a způsob užívání jsem tu už psala ve starších příspěvcích, nemám teď čas to hledat nebo psát znovu, kdyžtak napiš sz, ale doporučila bych spíš konzultaci s jiným doktorem nebo odborníkem v oboru homeo
ach jo, Marti, to je trápení s tou Vojtíkovou nespavostí...
to je mi líto, ale nevím, co poradit
.
Rendi - super fotky, malej je kouzelnej! a z Míši už je teda slečnaaa! 
Taky jsem hodila pár nových fotek z 9. měsíce na rajče 
tak dobrou...
SS byli docela povedení, i když Mullera moc nemusim, tak to bylo pěkný i ty cizí 
můj favorit je ale furt Chodúr.. 
Není tady
Ahojky 
Tak víkend se nesl ve víru nákupů a pačení cukroví.
Začala jsem taky už "blbnout" s nočníkem, celkem se mi daří i něco pochytat. Asi je to jen náhoda, ale zase se ušetří plíny a to na moje ekologická dušička slyší
Takže už 2x kajdil a asi 10x čural do nočňajze. A co mě k tomu nakoplo? Kupodivu ne cenné rady mamky, ale kamarádka která dělá tu bezplenkovou metodu , má 4m holčinu. Takže tak.
Abych nezapomněla, CASSI vše nej k narozeninám, Nelince vše nej k měsíčninám a všem Luckám a Lucinkám taky vše nej.
Není tady
Dobre ranko!
Tak že by po dlouhé době první?
Musím vám napsat dnešní zážitek.Ráno v 5:30 jsem budila manžela do práce ,dala jsem mu malýho do postele a říkám mu:Tady máš Tomíka,já jdu do kotelny zatopit.Když jsem se po čtvrt hodině vrátila.Manžel držel Tomáška a říká mi:Teď jsem se probudil.Představte si,že vůbec nevěděl,že jsem mu tam Tomáška dávala a nejlepší na tom je,že když jsem se ho zeptala,co jako malej dělal v posteli,tak mi odpověděl,že TOmíno byl na zemi a koukal na něho.No,jsem se zase uplně orosila,protože jeden pád z postele už jsme měli.Nejspíš ale Tomík nějakým záhadným způsobem slezl,teda nevim jak,že se ani nepraštil.
Marti-úplně tě chápu s tím spaním.Já říkám,že prostě vydržím do toho roka.A depky jsou u mě na denním pořádku a to jsem si neprošla tím,čím ty.
Opožděně přeji Nelince k 9.měsícům a Cass k narozeninám,holky,vše nej a nej!!!
Není tady
Ahojky!
Reny no jo chlapi,to by se musel manža probrat přece,když mu něco říkáš!:dumbom:Hlavně,že je Tomík v pořádku!Je nádherný!
Pavli tak já se tady raduju z 1 vyčůrání do nočníku a vy už takhle nočníkujete!

U nás konečně po 4 nocích Nelinka spala!
Děkujeme všem za přáníčka a umaštěnou pusu od Martinky!
Tátu máme v práci a nevím,kdy dnes půjdeme ven.Venku je -6 stupňů.
Není tady
Ahoj Zuzi!
Tak u nás je -4,a nejspíš odpo vyrazíme na chvíli ven,už jsme zavřený doma 10dní a to je na budku.
Zuzi-o jak závidím,že ti zas Nelinka spala celou noc.To my jsme dnes řádili.Dnes dokonce byl i od 1 do 2hodin vzhůru,tahal mě za nos a chtěl si evidentně povídat,ale já teda neměla vůbec náladu,když jsem si šla lehnout po půlnoci.
Holky,já si myslím,že ty nočníky,že je to úplně zbytečný.Fakt až od toho roka a kousek je nejlepší začít.Takhle se vám tam občas vyčůrají nebo vykakají,ale stejně tomu ještě nerozumí.
Není tady
Rendi - tak to je teda dobrý s tím manželem - no, hlavně, že Tomášek to přežil ve zdraví! Já taky manžela musím vždycky probudit, když má hlídat... naštěstí Tomíno je způsobilej, tak zatím nijak nevylézá...
ale dneska vstal už v 7 a levou nohou a jen mrčel, takže v 8,10 už to zas zalomil a chrundí.
souhlas s Rendou, že nočníkovat začnem až později... nejlíp v létě, aby mohl lítat nahej.. a nočník stejně dostane až pod stromek
.
Zuzi - tak to je malá zlatíčko, jak zas hezky spinkala.
Není tady
Holky,já si myslím,že Tomáška sám sundal na zem a R. ani o tom neví.
Beru-tak to máš zatím dobrý,užívej si klidu,až Tomášek poleze a bude se stavět,tak bude po klidu.Užívej si miminko.
No Míša je taky v březnu a to už jsme jí okolo dubna zkoušeli dávat na nočník,ale většinou nechtěla.Až v létě,kdy chodila nahá,tak se to teprve učila,dokonce pak už byla bez plen.
Není tady
Přeju krásný začátek nového týdne
. Jinak u nás víkend dost rušnej takže jsme se sem ani nedostala byly jsme úplně vyfluslá
.
Jinak opožděně vše nej k včerejšímu svátku Luci a taky vše nej Nelince k 9.měsícům 

Doufám, že jste tady všechny v pořádku, protože to co jste tady nakecaly se těžko pamatuje takže jsem mimo. Akorát jsme postřehla, že jsou dodané nějaké nové fotečky tak to jdu zkouknout 
Není tady
Ahoj holky,
prejeme Nelince vse nej k 9ti mesicum a Lucce vse nej k vcerejsimu svatku.
Rendi, manza je borec
Historka me sice pobavila, ale take by mi behal mraz po zadech. Ale ja vidim na Daneckovi, ze ty nase deticky jsou chytrejsi, nez si myslime.
A na Tomaskovi samozrejme take 
Jinak, hlasim samostatny stoj bez opory a prvni pokusy o krucky...
Ja zatim Danecka na nocnik neposazuji, myslim, ze je to zbytecna ztrata casu. Znam dost dobrych figlu, jak dite na ten nocnik dostat, ale aby hlasiko, ze potrebuje, na to musi dozrat v hlavicce. Ja to u Danecka vidim na leto, bude behat nahaty a snad to uz bude moci i okoukat od Tomaska...
Není tady
Tak jsem zkoukla foto a musím říct, že to je fakt děs jak to letí
.
Rendi Tomášek je frajer v těch čepicích
a je dost podobnej Míše, že???
Bery a tvůj Tomášek je kus chlapa a moc vám to tam všem sluší
A koukala jsem, že přítel vyměnil motorku mívali jste jinou jestli se nepletu
.
My jdeme zítra na prohlídku k dr. Jo a dokonce už máme nějakou reakci nato očkování TBC dělá se tam malé taková boule a má to zarudlé takže předpokládám, že je to správně.
Silwanko gratuluju k samostatnému stání a ke krůčkům jéjé jak já se těším až začne stát sama toto je fakt na
. No snad to nebude trvat slouho vůbec nemám představu po jaké době to zvládají.
A už jsme vyndala všechny dárky a musím ot začít balit a taky dneska budu promazávat marmeládou cukroví a to co bude s krémem tak až o víkendu.
Není tady
dobré mrazivé ráno
o víkendu vůbec nebyl čas na počítač, takže Nelince opožděně vše nej nej k 9 měsícům 
Cassince už jsem přála, ale ještě jednou krásné narozeniny
....a dárek od manžela teda úžasný 
Jani, vše nej Elišce k 10 měsícům 
holky, všem moc děkuji za přání k svátku, fakt jste moc hodné a jsem ráda, že vás tady mám 
Silwanko gratulujeme k prvním krůčkům 
Rendi, no typický chlap...já s tím mým vždy raději ještě zatřepu a ujistím se, že vnímá, když mu nechávám malou....ale hlavně že se Tomíkovi nic nestalo....jinak jsem zkoukla fotky a Tomík je senzační, jak andílek, ty dlouhé řasy...a s Miškou jim to moc sluší 
já se musím dneska vrhnout na cukroví, ve středu je školková besídky, tak at tam aspon něco dám, v pátek potom školní besídka, mezitím tréninky, navíc ve čtvrtek a v neděli zápas, no v sobotu tu budu mít ségru, tak si udělám i velký úklid, fakt se to letos nějak rychle blíží 
Verunka poslední noci spí hrozně, mele sebou, staví se...asi jsem si moc zvykla za toho 3/4 roku na krásné spaní....musím ji vždy nad ránem vzít k nám a to se bude blbě odnaučovat....snad to je jen přechodné období....jinak umí už paci, paci, tak, tak všelijak, a papa....ale nějak se jí to motá dohromady 
Martinko, já se ti ani nedivím, že máš depky, posílám hodně síly
..... a znovu obdivuju jak můžete ty i Rendásek vůbec fungovat s takovým spaním vašich prcků 
tak a už si nic nepamatuju a jdu kouknout Berce na fotečky
Není tady
Beru Tomík je fakt fešák.....fakt jarní miminka se povedly...má roztomilý kukuč to bude lamač dívčích srdcí....jo a teda závidím tak krásnou postavu jak máš ty 
Zuzanko, tak to souhlasím s těmi pády...malá se staví prostě všude, i u balíku plínek, který je opřený o postýlku
...dokonce se naučila lézt na schody, takže už přijde na řadu zábrana na schody ....jen nevím jestli si s tím samostaným chozením pomůžeme...jedinou výhodu vidím ve ztracených kilech, jak za nima budeme běhat 
Není tady
whau, Janiii, taky moc gratulujem Elišce k 10. měsíčninám!!! ještě 2 m a má rok - fíha!!! jo a taky bude pak Valentýn! 
máš pravdu, změna motorky proběhla už před pár měsíci....

a děkujem za pochvaly! 
Teeda Silw, ten Dany je fakt rychlík!!! stíhá pomalu Eríska! 
Není tady
Eliska ma 10 mesicu... To snad ani neni mozne, jak to leti... Vse nej, nej, nej...
Beru, ba ne, na Ericka nemame... Dany je pan opatrny, vse dela pomalounku, polehounku... :0 Ikdyz, jak zahledl, ze Tomasek se tatou hraje se sroubkama, hmozdinkama, tak se na me regulerne vykasla a mazal z obyvaku do detskeho pokoje. Je to kluk jak buk, zadna babovka 
Není tady
AHOJ,
HLÁSÍM SE PO VÍKENDOVÉ ABSENCI, chjo dcera mi tu zase mačká caps lock 
DočetlA JSEM aspoň konec!
Takže Cassi přeju všechno nejlepší k narozeninám!
Nelince a Elišce hodně zdravíčka k měsíčninám.
Lucce k svátku taky hodně zdravíčka a všem oslavencům posíláme s Terezkou pusu 
Terezka nám taky začala v pátek dělat paci paci, je to strašně srandovní, nejhezčí je jak pořád plácá a směje se tomu! 
No a taky musím požalovat, že malá měla včera karamból - hlídal taťka
Terka seděla vedle něj na sedačce on se chvilku zakoukal na něco v telce malá se překlopila a pácla sebou dolů ze sedačky pod stůl a těsně minula roh našeho nebezpečnýho konferáku! Byl to moment, ale Tom dostal pěknou držkovou, chlapi to prostě nějak nemají v krvi, ženská má oči i na pr.deli! Ale já když jsem viděla jak letí na tu hranu stolu tak už jsem viděla jak bude mít rozseknutý obočí 
Jdu ještě dočítat co jsem přehlídla!
Není tady
Rendí krásný fotky, děti jsou nádherný obě dvě.
Tomík má ty kukadla neskutečný, je hrozně roztomilej, a fotka s nadpisem výraz malé puberťačky, mě dostala, tam Míša fakt vypadá tak na 13let jo a máme obě úplně stejnou desku na kuchyňské lince 
Není tady
Pěkné dopoledne 
Holky já vím, že s tím nočníkem je brzy. Uvidím jak mě to bude bavit. Takže bezplenkovou metodu jako takovou asi neuznáváte.
Myslím, že chozením to neskončí, spíš budeme lítat jak divý 
U nás bohužel taky pády na denním pořádku
Gratulace Elišce k měsíčninám 
Sillwen Daník je šikulka 
Rendi asi by mě taky omejvali. Občas tady taky musim něco opakovat několikrát 
Není tady
Pavko, pisni o tom neco bli... nemam tucha, co to je... Ale v kazdem pripade je to podle me o sikovnosti maminky, protoze dite se uci ovldat sverace az kolem 15.-18. mesice.
Není tady
Tak nejprve vše děkujeme za gratulace. A my spinkáme
tak je chvíli klid. To mi povídejte jak to letí a to jsme nikdy valentýna neslavili a teď budeme slavit narozeniny
.
Jinak ti chlapi jsou všude stejní 
My měli zatím pády 2, ale je ot tím, že za Eliškou neustále stojím a jistím, ale už mě to fakt neba
a Zuzi vy už i ťapete
za ručičky???
Na nočník začnu zkoušet jen co ho rozbalí pod stromečkem
už docela dobře sedí teda, když jí posadím já ona totiž sama se ještě neposadí.
Není tady