29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já myslím, že bude Pusáč nakonec s Barnovou... to si ale asi ještě počkáme
No já jsem si Vojtu chtěla nechat doma, ale on teď říká, že do školky chce, tak ho dáme asi od září na dopoledne, začne chodit i jeho kamarádka, tak se už těší.
Taky se mi Brad líbil víc s Anistonovou.
Není tady
Omlouvám se že jsem tak zmizela, ale Erik si právě potřeboval cucnout a pak se mi sem nacpal P.
Ahoj Terez, a díky za radu jak na to, to noční buzení a kojení chci po roce taky nějak omezit, tak uvidíme jak nám to půjde.....
Holky mějte se a dobrou
Není tady
Kotr - jojo, ta rada se nám bude hodit, co?
tak dobrou
Teri - tak to je dobrej, že chce do školky, to je fajn, že se těší za dětma. Jen aby mu to vydrželo.
hmm, to je fakt, protože Barnová stejně s Hruškou nebude nafurt Taky bys mohla psát scénář co? Mně to taky manžel pořád říká
Není tady
No já jsem Ordinaci neviděla strááášně dlouho, chodila jsem spát s Káťou, jak nespala a pak jsem se po x týdnech podívala a ono se tam de facto nic nestalo
S tou školkou je mi jasný, že v září může být všechno jinak a nebo nás ani nevezmou, zatím to nějak neřeším... Vojtík je teď děsnej stydlín, ale skoro každej den je mezi dětmi, spíš je vyjímka, kdy není, takže je zvyklej... Od ledna začala chodit jeho jiná kamarádka a on si druhej den sbalil batůžek, že jde taky do školky...
Ještě k tomu buzení na mlíčko - kamarádka má známého doktora - pediatra a taky se jí malá budila. On jí říkal, že osmiměsíční dítko vydrží bez jídla celou noc a že se hlady nebudí, prostě jen chce maminku. Tak taky nastolila sparťanskou výchovu a jim stačila jedna jediná noc, kdy ji nechala opravdu vybrečet (na to já zase nemám, tak jsem nabídla Kátě aspoň vodu
) a druhej den byl klid a malá od té doby spinká... Jsou to vyčůránci
Není tady
čau, už jsem zase jako nová
koukám, že byste mohly psát scénář k růžovce
zavírají se mí víka, tak půjdu do peří. Ráno se nám vrací tatínek, jupí
Krásnou dobrou noc a ať prckové spí až do devíti... tak aspoň do sedmi...
Není tady
Beru, já půjdu taky do hajan Ráda jsem Tě tu potkala
Dobrou a snad se tu objevím častěji
Není tady
Fi - no to je jasný, chceš být krásná a fit pro manžela
jojo, náš mladej určo aspoń do 9 vydrží... ale co Tomíno od Renďáska, vstávat ve 4 - to by mě fakt piclo
Není tady
Teri - díky za rady i za pokec, bylo to fajn a určo přijď častěji, ať můžem zase zdrbnout!
tak dobrou holky!
Není tady
Fídě, ahoj, máš nádherný slohovky na svých stránkách A moc mě mrzí, čím vším jste si minulý rok prošli, moc vám přeju, ať je ten "dvacet-deset" pohodový a hlavně, ať jste zdravý!!!
Není tady
jojo, nejsi tak drsná, aspoń vodu jsi jí dala
(na to jsem musela ještě reagovat)
Fi - a pomalu, abys nám chystala novej domek - dneska jsme s tím teda pohly
Není tady
Terko, ahoj
Ještě musím napsat že Pitt se mi taky víc líbil s JA. Angelina s nateklýma pyskama a nosem nahoru mě nebere
Jdu chrnět, jestli mě kocour nechá, protože dělá šílený alotrie a běhá jak šílenej sem a tam a vrká.
Tak dobrou Teď už fakt
chrrrr....
Není tady
Nám teď Kačaba spinká tak do osmi, ale Vojtík to dává tak do šesti... No a dneska druhej den spala jen jednou denně a dneska jen hodinu!!!!!!!!!!!!!! Jinak spinká ale normálně ještě dvakrát.
Není tady
Tereza82 napsal(a):
Fídě, ahoj, máš nádherný slohovky na svých stránkách
A moc mě mrzí, čím vším jste si minulý rok prošli, moc vám přeju, ať je ten "dvacet-deset" pohodový a hlavně, ať jste zdravý!!!
jééé děkuju za přání, děkuju moc! A děkuju i za pochvalu, kéž bych měla víc času psát víc, už to není ono.
a už tu nejsem....
Není tady
Ješku, mít doma ještě kocoura, by mě asi piclo
Není tady
Fí - jojo, to je přesný s tím pyskem, to taky nesnáším na ní
u nás se taky spí jednou a někdy dvakrát denně ještě...
tak fakt už balím, pa
Není tady
a už tu nejsem....
"Někde tu je... "
Není tady
Mně Angelina nevadí, začala mi vadit, až když přebrala Brada Anistonový... to mi tak nějak i začal vadit Brad... ale to nic
Není tady
Jo, jo, já jsem si tam jen chtěla vložit ten jeden příspěvek
Není tady
Tak co bych vám ještě řekla...
Beru, Ty už spíš nebo ještě věšíš to prádlo...?
Já už jdu opravdu chrnět, tak pááááááááá
Není tady