18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já myslím, e bude Pusáč nakonec s Barnovou... to si ale asi jetě počkáme
No já jsem si Vojtu chtěla nechat doma, ale on teď říká, e do kolky chce, tak ho dáme asi od září na dopoledne, začne chodit i jeho kamarádka, tak se u těí.
Taky se mi Brad líbil víc s Anistonovou.
Není tady
Omlouvám se e jsem tak zmizela, ale Erik si právě potřeboval cucnout a pak se mi sem nacpal P.
Ahoj Terez, a díky za radu jak na to, to noční buzení a kojení chci po roce taky nějak omezit, tak uvidíme jak nám to půjde.....
Holky mějte se a dobrou
Není tady
Kotr - jojo, ta rada se nám bude hodit, co?
tak dobrou
Teri - tak to je dobrej, e chce do kolky, to je fajn, e se těí za dětma. Jen aby mu to vydrelo.
hmm, to je fakt, protoe Barnová stejně s Hrukou nebude nafurt Taky bys mohla psát scénář co? Mně to taky manel pořád říká
Není tady
No já jsem Ordinaci neviděla stráááně dlouho, chodila jsem spát s Káou, jak nespala a pak jsem se po x týdnech podívala a ono se tam de facto nic nestalo
S tou kolkou je mi jasný, e v září můe být vechno jinak a nebo nás ani nevezmou, zatím to nějak neřeím... Vojtík je teď děsnej stydlín, ale skoro kadej den je mezi dětmi, spí je vyjímka, kdy není, take je zvyklej... Od ledna začala chodit jeho jiná kamarádka a on si druhej den sbalil batůek, e jde taky do kolky...
Jetě k tomu buzení na mlíčko - kamarádka má známého doktora - pediatra a taky se jí malá budila. On jí říkal, e osmiměsíční dítko vydrí bez jídla celou noc a e se hlady nebudí, prostě jen chce maminku. Tak taky nastolila sparanskou výchovu a jim stačila jedna jediná noc, kdy ji nechala opravdu vybrečet (na to já zase nemám, tak jsem nabídla Kátě aspoň vodu ) a druhej den byl klid a malá od té doby spinká... Jsou to vyčůránci
Není tady
čau, u jsem zase jako nová
koukám, e byste mohly psát scénář k růovce
zavírají se mí víka, tak půjdu do peří. Ráno se nám vrací tatínek, jupí
Krásnou dobrou noc a a prckové spí a do devíti... tak aspoň do sedmi...
Není tady
Beru, já půjdu taky do hajan Ráda jsem Tě tu potkala Dobrou a snad se tu objevím častěji
Není tady
Fi - no to je jasný, chce být krásná a fit pro manela
jojo, ná mladej určo aspoń do 9 vydrí... ale co Tomíno od Renďáska, vstávat ve 4 - to by mě fakt piclo
Není tady
Teri - díky za rady i za pokec, bylo to fajn a určo přijď častěji, a můem zase zdrbnout!
tak dobrou holky!
Není tady
Fídě, ahoj, má nádherný slohovky na svých stránkách A moc mě mrzí, čím vím jste si minulý rok proli, moc vám přeju, a je ten "dvacet-deset" pohodový a hlavně, a jste zdravý!!!
Není tady
jojo, nejsi tak drsná, aspoń vodu jsi jí dala
(na to jsem musela jetě reagovat)
Fi - a pomalu, abys nám chystala novej domek - dneska jsme s tím teda pohly
Není tady
Terko, ahoj
Jetě musím napsat e Pitt se mi taky víc líbil s JA. Angelina s nateklýma pyskama a nosem nahoru mě nebere
Jdu chrnět, jestli mě kocour nechá, protoe dělá ílený alotrie a běhá jak ílenej sem a tam a vrká.
Tak dobrou Teď u fakt chrrrr....
Není tady
Nám teď Kačaba spinká tak do osmi, ale Vojtík to dává tak do esti... No a dneska druhej den spala jen jednou denně a dneska jen hodinu!!!!!!!!!!!!!! Jinak spinká ale normálně jetě dvakrát.
Není tady
Tereza82 napsal(a):
Fídě, ahoj, má nádherný slohovky na svých stránkách A moc mě mrzí, čím vím jste si minulý rok proli, moc vám přeju, a je ten "dvacet-deset" pohodový a hlavně, a jste zdravý!!!
jééé děkuju za přání, děkuju moc! A děkuju i za pochvalu, ké bych měla víc času psát víc, u to není ono.
a u tu nejsem....
Není tady
Jeku, mít doma jetě kocoura, by mě asi piclo
Není tady
Fí - jojo, to je přesný s tím pyskem, to taky nesnáím na ní
u nás se taky spí jednou a někdy dvakrát denně jetě...
tak fakt u balím, pa
Není tady
a u tu nejsem....
"Někde tu je... "
Není tady
Mně Angelina nevadí, začala mi vadit, a kdy přebrala Brada Anistonový... to mi tak nějak i začal vadit Brad... ale to nic
Není tady
Jo, jo, já jsem si tam jen chtěla vloit ten jeden příspěvek
Není tady
Tak co bych vám jetě řekla...
Beru, Ty u spí nebo jetě věí to prádlo...?
Já u jdu opravdu chrnět, tak pááááááááá
Není tady