29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Fi se tu chlámu - s tím koněm ale máš pravdu, taky chci, aby vypadal dobře a ne jak z pralesa
s tím fuckem - myslíš? já ho teda nepoužila nikdy, to je fakt.
kouření a alkohol - taky neumím pochopit, proč nejde lehce přestat...
Není tady
Sákra tady to takhle jede a já ztrácím čas s návštěvou
Není tady
Tak jsem se taky posilnila skleničkou Lambrusca - návštěva přivezla z Itálie
Taky pouze kojím a MS nemám ateď k těm chlapům: já teda byla spíš na zajíčky, ale to už mně s věkem opustilo, ale je fakt že mně pořád víc přitahujou trochu chlapecký typy. Takže pro mně má zvláštní kouzlo třeba Kryštof Hádek
Není tady
Jo a ještě jsem chtěla napsat že švagrová je už doma a jsou oba v pořádku
Není tady
Luci, jo Radim je takovej ranař, prostě on jak byl na těch misích, tak mu to dodává charisma, podobně jako peníze
jinak mě se hodně líbí sportovci, takovej Ručínský, Sýkora, Hnilička...
kdybyste mě viděly teďka... tady píšu jak by měl chlap bejt jak ze škatulky a mít charisma a sedím tady v teplákách a tričku, který má kolem krku spoustu přischlých zbytků piškot, mlíka a slin, jak si do mě Sam neustále utírá pusu, vlasy mám skřípnutý ve skřipci, notebook si opírám o tu svojí cejchu a básním tady o sportovcích, to musí bejt pohled pro bohy, ještě že tu nejsou kamery jako v Big Brotherovi, teda aspoň doufám
Není tady
tak u nás malej ještě nespí, ale právě se po...
ahoj Yvet
ahoj Kotr
my si občas dáme doutník, třeba ve sklípku nebo opíkačce, pokud oba, tak ok
Není tady
Yvetta napsal(a):
Tak já vás opustím. Půjdem na ten horor!
Tak všem přeju dobrou noc!
počkej, až budeš doma sama, tak se ti ty scény z toho hororu budou vybavovat
Dobrou noc a příijemnou zábavu
Není tady
uff, Kotr, to je fajn, že jsou ok!!!
Fí, opět se chlámu, jak jsi to vystihla s tím, jak si sníme o chlapech a samy jsme oslintaný atd já teda vykoupaná, ale ta kojo košile je fakt antierotická
Není tady
Yvett dobrou strašidelnou noc.....já na horory nekoukám, bych se v tom velkém baráku potom bála...a navíc musím chodit do sklepa přikládat
Fi, tak to mě se líbí Šlégr...a taky brankář Slováků, ale kdybys mě zabila, tak si ted nevzpomenu na jméno
Není tady
Tak já mám jednoho sportovce doma, tak pevně doufám že ho ta moje cejcha a vlastně všechno co Fidorka trefně popsala nějak neodradí
Yvet dobrou
Ještě jsem byla dočíst to očkování a nějak to fakt nechápu
Není tady
Kotr, super, že je švagrová v pořádku i s miminkem
no tak já mám na sobě ještě rifle a jsem i nalíčená, ale to je vyjímka...stejně mám na sobě J. mikinu a kdoví jestli místo parfému ze mě není cítit sražené mlíko Verunky
Není tady
Luci - zas se tu chlámu nad tím sraženým mlíkem
Kotr - jojo, to doufáme asi všechny
Ale tak jenom o tom oblečení to neni, že jo
Není tady
Kotrmelína napsal(a):
Ještě jsem byla dočíst to očkování a nějak to fakt nechápu
Kotr, to nemá cenu, ale to je jedno, stejně tahle diskuse brzy zapadne v propadlišti babinetu. A za čas zase někdo někde narazí na rozalio.cz a zase to tu rozvíří, se stejným výsledkem.
Není tady
Fidorka napsal(a):
Silwi, moc gratuluju k prvním krůčkům!!! To už je druhej "chodec" tady, co? Po Erískovi. Mimochodem Kotr, už Eriček lítá?
![]()
![]()
Fidor zatím nelítá
, ale dnes jsme ho na chvilku vypustili venku - jen před vchodem, teda P. ho vypustil a nějak pořádně ho nehlídal a Erinouš vycpanej v tý bundě letěl rovnou na kokos do oblázků. Ta zimní bunda ho pak ale zbrzdila, takže se těch oblázků jenom dotknul nosem, ale řev byl velkej
Jak jsem říkala, na chození venku to ještě pořád není.
Beru jasně že to není jen o oblečení, to bylo jen trošku nadsazený A Tomíkovi to moc sluší - opravdu motorista jak má být
A tím jsi mi připomněla že jsem vám chtěla hodit jedno vide - geny se prostě nezapřou http://www.youtube.com/watch?v=6CovMrKd … re=channel Nejúžasnější na tom je jak prostě sedí a se zaujetím sleduje, takhle dlouho v klidu vydrží jen ve spánku
Není tady
ale na ty mise nejezdil právě ten Radim - nebo?? ten, co jezdí na ty mise se mi právě moc nelíbí, přijde mi, že neumí moc hrát...
holky, díky. jojo, doufám, že ale přece jen usne... už asi půjdem, kouknem u kojení na sex.. aspoń kouknem, ta´tka si jde zatrénovat ještě na kole do garáže na válce...
jojo, vyřádí - s holčičkou by to nebylo asi ono.. ale tahle kombinéza stála snad litr a i když je mu ještě velká, tak prostě mu ji dám, a´t se využije. NAvíc, nakonec jsme koupili stejně jinou motorku... takže budem muset dokoupit červenou
Fi - krásný podpis
no nic, už si mě žádá malej, tak se loučím..
pa a díky za fajn pokec a dobrou!
Není tady