|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Beru: jj jen aby jí to vydrželo
ale kolem Vánoc to byla vzhůru každou chvilku ... asi ty horní řezáky ... a jak Tomášek přes den se spaním?
Není tady
Ahojky,
koukám že tu je živo! 
Tak se vám jdu pochlubit,nebo spíš postěžovat co mi ta cácorka dneska odpoledne provedla! Jak jsem se tu chlubila, že nekouše, tak dneska mi prokousla bradavku do krve! Málem jsem se bolestí počurala!
Tak to jen tak na ůvod a teď jdu něco dočíst ať jsem v obraze 
Není tady
taky mám žehlení
, ale nejprve si jdu dát sprchu a umýt vlasy, zítra jdem na oslavu.
Malej taky spí dobře, ráno do těch 9, pak tak od půl 12 - do dvou třeba a někdy ještě kolem páté tak 40 min.. a když vstává kolem '8, tak spí od 10 - 11 a pak třeba od půl druhé do půl 4. Takže pohoda. 
a to vadí, když moc pijou čaj? to určo nebude cukrovka, snad ne!!
Není tady
Cassi - jojo, jen ať jí to vydrží!! u nás to asi zubama nebude, máme všech 8 a na ostatní asi čas. Asi je to prostě už ze zvyku, že v noci saje víckrát..
Teda Yvi - tak to Ti nezávidím!!
to se mi ještě nestalo, mě do bradavky nekousne tak hrozně, ale spíš do ruk a břicha!!
Není tady

Rendi: taky mi to vadí, že nespí skoro přes den, ale teda vstávat ve 4, to by mě

Není tady

Fidorka napsal(a):
Baaaaf!
jdu si nalít sklenku a jdu vás dočíst, dneska jsem vás hrubě zanedbala a lezla jen na téma očkování
a že to bylo potřeba, jako sůl 
Není tady
dobrý večer
tak jsem to tady všechno obstarala, uvařila polívku na zítřek, pověsila prádlo....
Verunka celý den polehávala, pospávala, průjem "jen" třikrát, zvracela jen jednou, ale večer teplota 38 po odečtu, tak dostala na noc Paralen a spinká, za celý den vypila 1,5 flašky čaje a jeden banán 
Marti s tím pitím i v noci půjde spíš o "zlozvyk" než o vážný problém....moje kámoška dělá až 5 flašek čaje za den, z toho 2 vypije její malá v noci
....ale pokud bys chtěla mít jistotu, tak se zeptej dr....vím, že to nakonec takhle řešila sousedka, že se jí zdálo, že 2 l čaje je moc na 1,5 letou holčičku a požádala dr. o rozbor moči
....ale dopadlo to dobře 
tak a já dneska nežehlím, vyžrala jsem si to minulý víkend 
Cassi, super, že malá už krásně jí 
Není tady
Fí - jojo, občas to tam taky čtu, ale jak už jsem výš napsala, už mě to neba... prostě nechápu ten druhej tábor. Viděli jste teď ty zprávy z Haiti??? jak tam mezi mrtvolama chodí lidi, děti, jak je holýma rukama pohřbívají... atd. Vím, že je to extrém, ale co ti by např za očkování dali.. aspoń proti něčemu...
Není tady

Beru: tak to teda spí Tomášek královsky
... asi zkusím na den nějakej odvar z makovic 
Yvet: já od té doby, co má Verunka horní jedničky, mám po každém (!) kojení obtisknuté ty zoubky do dvorce
... docela to cítím ... ale do krve? to bych asi vylítla z kůže!
Není tady
teeeda než jsem napsala příspěvek, tak tu je 10 dalších...jste pilné jak včeličky 
očkování jsem taky pročítala....a můj názor je...kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde....to jen, že holky si najdou vždy nějaký protiargument proti očkování...mě teda nikdy nenapadlo zkoumat povinné očkování, tot můj názor....budme za něho rádi...tady se ve škole loni objevil černý kašel 
Není tady
Luci - Ty jseš tradičně tak hezky pilná!!!
Fakt obdivuju.. já právě to žehlení tady za týden sbírala a furt se ne a ne dokopat...
chudinka Verunka, tak snad bude zítra líp!!! se nedivím, když je jí zle, že moc nejí.. ale ona je i tak takovej drobek a ještě asi trochu zhubne... Tak a´t to přejde brzo! 
Není tady

Beru: taky mě to napadlo, jak jsem viděla ty zprávy z Haiti ... něco na ten styl ...
Luci: chudák malinkej Verunka, snad jí to brzy přejde, posíláme uzdravovací 
a já už dneska fakt jdu, mějte se 
Není tady
děkujem za uzdravovací pusy
...snad to bude dobrý, a jak říká Rendásek, jen jednodenní....takovou jí vůbec neznám 
Fi, tak víno bych si taky dala 
pilná být musím, když jsem půl dne nosila pospávající Verunku, pak byla na tréninku ....tak to holt musím dohnat večer, navíc zítra přijedou naši, tak aby se nelekli 
Není tady
Cassi - jo právě, on spí parádně a i celkově je v pohodě a hodnej a navíc máme i hlídání, když je potřeba, na rozdíl od Tebe
, takže si i odpočinem..
Není tady
Beru taky mě ty obrázky z Haity dostaly, ani jsem se na to nechtěla dívat. Draly se mi slzy do očí! To vlákno o očkování jsem ani celý nečetla. Já jsem ani na vteřinu s očkováním neváhala. Myslím, že vědí co dělají když takhle plošně očkují! Věřím tomu systému a dál po tom radši nepátrám!
Terka pije čaj jen ze srandy, prostě ji baví ocucávat ten hrníček a při tom tak 50-100 denně dá,jak kdy!
Cassi no bolelo to teda fest, a krve taky teklo docela pěkně! Měla jsem strach že mě teď večer zas rafne ale naštěstí ne!
Jo a jinak se hlásím do klubu kojících!
Není tady
Cassi - dobrou!
Luci - jojo, to je jasný, když jí chudince nebylo dobře!!
tak potřebovala pochovat a pomazlit o to víc! 
no, nic, na chvíli vás opustím, jdu do té sprchy, než půjdu uspávat..
Není tady
Nějak jsem přehlídla že je Verunka marodek, tak ať ji to netrápí dlouho a je brzičko zdravá jak rybička

Není tady
Yvi, jo, taky jsem se na to celé ani nedívala, prej tam házeli asi stejně velké mimčo, jak máme my, za nohu na tu kopu mrtvol.. no, brečela bych. Strašný tyhle hrůzy 
Není tady
No Beruško tak tuhle hrůzu já jsem zrovna viděla
! Je to hrozný, já nevím jestli jsem tím postižená jenom já,ale když něco takovýho vidím vždycky mě napadne že, kdyby v té dané situaci byla naše malá ... a pak je mi z toho hrozně zle!
Prostě se takhle vnitřně deptám i když nechci!
Upravil(a) Yvetta (15. 1. 2010 21:04)
Není tady
Koukám že taky pijete!
Dneska jsme takový Jarní notorky
Já mám růžový víno, Zinfandel, trochu víc nachlazený jak bylo za oknem, ale lahodný.... ňam...
Beru, já jsem tam právě napsala poslední příspěvek a už tam nejdu, protože když už to sklouzlo k tomu, že se se tam začlo chytat za slovo a házet fuckovací smajlíky, tak už to není rovnocenná debata pro mě, jen ztráta času a plýtvání energie.
Zemětřesení mě dostává, sleduju to s velkou úzkostí už třetí den a je mi z toho špatně, připomíná mi to zemětřesení s tsunami v 2004/5, jen v menším měřítku. Umíte si představit tu hrůzu? Já teda stěží, se mnou otřáslo třeba "jenom" to, že jsem zčistajasna třeba přišla o tu babičku, a tam jsou lidi, který najednou přišli o půlku rodiny, děti, to je nevýslovná hrůza.
Silwi, moc gratuluju k prvním krůčkům!!! To už je druhej "chodec" tady, co? Po Erískovi. Mimochodem Kotr, už Eriček lítá?
Jinak k anketě - já nekojím už přes měsíc, a MS už jsem dostala, hned po ukončení laktace se to ukázkově nastartovalo.
Není tady
Luci, ajajaj, chudinka malá, taky posíláme pusinku, ať jí to pustí. Jestli ti můžu dát nevyžádanou radu, hodně jí zavodňuj, nejlépe Kulíškem, ať se jí nerozhodí vnitřní prostředí.
Ale vlastně co já tobě budu radit 
Není tady
Fi, asi se budeš divit...ale já Kulíška donedávna vůbec neznala, vlastně jsem o tom slyšela od tebe, jak byl Samík v nemocnici a pak od Janičky....dneska jsem volala dr. a kdyby se to zhoršilo, tak enterol nebo smectu a hodně pití....pokud to bude takhle pokračovat, tak pro Kulíška a enterol zítra letím....zatím hodně pije a ten průjem není nijak hrozný, takže uvidíme.....každopádně děkuji za radu....
Není tady
Jo jinak mlíko ani krupičku ještě nedáváme, my jsme s těma potravinama víc opatrný, kvůli rodinný anamnéze.
Ale dáváme nemléčný rýžový kaše a to mu jede.
holky, na Primě dávají Policajtem proti své vůli a tam hraje Luke Goss, říká vám to něco? Hlavně teda myslím starší ročníky, archivní kousky jako jsem já
No přece BROS!
SLuší mu to mnooohem víc než před 20ti lety! Mě se vůbec líbí chlapi většinou až po třicítce, když už to nejsou takový ucha. Samozřejmě pokud nemaj mozol a pleš 
Není tady
Luci, Enterol je taky super, tím vůbec nic nezkazíš. Ale neboj, určitě to nebude vážný, protože třeba to co měl sam, to začalo zvracením v 10 min. intervalech, pak se teprve přidal průjem, přičemž to byla staršně páchnoucí napěněná stolice a do toho teploty, pláč, nemohl spát, měl křeče v bříšku...
Jestli Verunka spinká, pak to vidím na lehkou virozu.
Není tady