29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobré ráno,
Marti, posílám ti moc a moc síly abys to dneska zvládla Musíte si všichni v těch nejhorších chvílích opakovat, že tchán by si určitě přál, abyste to zvládli statečně a ty si uvědom, že po pohřbu přijde úleva.
Jiank holky mě asi trefí, mixér mi teď uprostřed práce vypověděl službu a robot tyhle jemný krémy nevyšlehá moje jediná záchrana je buď Datart nebo rovnou cukrárna Hájek. Mě šlehne.
Není tady
Jo a musím žalovat na Sama, že vůbec nespolupracuje. Rozpatlává po vyleštěných parketách piškot, tu a tam uslintne nebo rovnou ublinkne, a dělá bordel kam došáhne
Luci, já jsem taky dneska špatně spala a Samík taky. No a kocour vlastně taky, v půl pátý vyskočil na postel, lehl si mi na bok (už má "jenom" 7 kilo) a kňáral mi u hlavy abych vstávala.
Není tady
dobré ráno,
Rendi - tak taky teda nevím, jestli vlastně jsou to dobré zprávy nebo ne. Věřím tomu, že to nebude vážné! to si fakt nezasloužíte!! Budem držet moooc pěsti, ať příští konrola už je jen a jen dobrá!!!
Marti - zítra na Tebe budem myslet - a máš recht, taky bych se rozbulela už jenom tím pomyšlením na ten věneček...
Fi - mně odešel mixer minulej týden, teda ještě asi ne úplně, ale už jiskří --- ony teď nic nevydrží ty technický krámy - to už mám druhej!! takže taky musim nějakej zas koupit, a to jsem radši chtěla boty...
Tak snad to zvládneš nějak!!
jo a že ještě nespal, tak to bylo tím, že při cestě od našich mi vytuhnul v autě, takže pak se mu už zas spát nechtělo.
Luci - i tak jsi dobrá, že už nějaké cukroví máš!!!
Není tady
Ahoj holky,
varim polevku, hlavni jidlo pak budou jen flicky se zelim. A jdu zehlit, jeste mi neco malo zbylo.
Zitra se vraci manzel, tak se uz na neho tesime, jsem zvedava, jak budou reagovat kluci. Ted mi volala mama, ze synovec 5ti lety je v nemocnici, mel vysoke horecky, zvracel, odpadaval, tak skoncil na infekcnim, ale vyklubal se z toho zanet stredniho ucha. Byl tam sam, chudak, ale dnes uz tam s nim bude moci byt svagrova, tak to bude lepsi.
Jinak, holky, ja to nase usinani musela prerusit. Nejde to ted vubec zkloubit dohromady, a kdyz jsem se koukla do kalendare a zjistila, ze pristi vikend uz vlastne jedeme na svatky k nasim, tak to by mel pak zase rozhozeny a vse by bylo zbytecne delsi. To je teda jedna vec. Druha je, ze postel Tomaska i postylka danecka je v detskem pokoji a odpoledne jim vychazel spanek zhruba na stejnou dobu. Krome toho, ze Tomasek odbourava poledni spanek a usina vice nez hodinu, furt vylejza, tak jsem musela dat odpoledne spat do kocaru v loznici a to sice zaspal temer hend, ale nekdo u nej musi byt (deda) a navic ma v tom chudak zmatek, kdyz spi pokazde jinde.
Tak jsem si rekla, ze se do toho pustim radeji v klidu po svatcich, nejdrive musim oddelit Tomaska a Danecka, tudiz ja poputuji do te loznice, abychom mohly usinat samostatne i vecer a nerusili Tomaska. Jinak se natrapime vsichni.
Toz tak u nas. Ted spi s manduce, ale jdu ho premistnit do postylky, ja jdu varit, Tomi si hraje s dedou.
Marti, drzte se.
Fi, menu bajecne.
A uz musim.
Není tady
Ahojky holky!
Nějak nestíhám dočítat.Tento týden máme nějaý návštěvní.Manžel musel dnes i ve volnu na pár hodin do práce a odpoledne jedem k manžově bratranci s rodinou na návštěvu.
Strašně moc myslím dnes na Martinku,ať už je ten dnešek za nimi!
Reny tak snad to bude už všechno u vás dobré!
Nelinka se dnes celou noc kroutila a plakala,bolelo ji bříško.I když nevím z čeho.
Někdy jak bude čas,tak musím sednout k tomu programu!Pavli díky za odkazy!
Holky mějte se hezky a dejte svým prckům pusinku!
Není tady
Marti: taky na vás myslím! ... jak jsem napsala ... taky nás něco takového kdysi už potkalo takže vím ...
Tak mám "novou" hlavu, po půl roce jsem byla na melírech už to bylo neúnosné! Aspoň něco, k těm mým 60tinám
Verunka mi udělala hroznou radost, spala u babičky v postýlce, čímž jí dokázala, že nemusí usínat pořád v kočárku (už jsem vám psala, proč se jí tam špatně spinká.) Odpoledne jdu pro objednaný medovník, a vidím to tak, že ho můžu naložit do octa na jindy. Narozeniny, resp. oslava, se nekoná, jelikož jsou všichni buď nemocní (ségra s rodinou), v nemocnici (děda), nebo nemají čas (manžel). Tak přijeďte ... rozdělím se s vámi.
Stejně vlastně není co slavit ... tak proč zoufat ...
Silw: úplně tě chápu, ty to máš ještě o to horší, že máš děti 2, držím palce, ať to nějak zvládnete nakonec
ještě bych vám napsala, proč jsem minulou noc skoro nespala, ale to je na soukromou diskusi, kdoví, kdo to tu všechno čte
Není tady
jejda Cassi, zdá se mi to nebo jsi opravdu smutná....my s tebou ty narozky virtuálně oslavíme, i když je mi jasné, že to vůbec není ono....nevím teda kdy přesně máš narozeniny, nemáš to v profilu, ale všechno všechno nejlepší, hodně zdraví, štěstí, lásky, žádné smutky, co nejvíce radosti, hlavně s Verunkou, ať manžel nezlobí a hooodně splněných přání
...no teda to je manžel ostuda, že nemá čas na tvoje narozeniny
....posílám virtuálné objetí a s Verunkou posíláme
... a kdyby si se potřebovala vypovídat, tak klidně napiš SZ
Silwan, úplně chápu, že to odsuneš až na dobu po svátkách, protože jestli jedete na svátky pryč, tak kluci stejně budou mít jiný režim a byl by v tom zmatek....a užij si přivítání s manželem, určitě máš radost, že ho budeš mít doma
no Fi, teeeda mě stačí když se po mě plazí Verunka ještě koucour, máš doma veselo
Není tady
Luci dík moc, seš hrozně moc hodná. Samozřejmě to všechno chápu a nedá se s tím moc dělat, na druhou stranu bych lhala, kdybych tvrdila, že mi to nevadí a přešla bych to mávnutím ruky. Fakt se to tak blbě sešlo, ach jo. Naštěstí je tady Verunka a hned jak bude vzhůru, mě zas rozveselí - ještě že ji mám. Nějak jsme se teď s manželem poslední týden nepohodli (nic zásadního, ale tak blbě se taky pořád prudíme každý den
- do toho jsem teď zjistila, že nebude doma ... ono každé narozeniny nemá čas, je to vždycky před Vánocemi a to je prostě problém u nás ...) - tak to na mě nějak padlo. A slavit budu zároveň s Tebou
- pročež teda i já Ti, už teď s dvoudenním předstihem, moc přeju všechno nejlepší k svátku
A už končím s blbou náladou a basta!
Není tady
Cassinko taky všechno nej nej nej!Hlavně zdravíčko a aŤ ti dělá Verunka jen samou radost!A nesmutni!
Je mi jasné,že jsi nechtěla oslavu proto,aby ti někdo nosil dárky,ale proto,aby se kolem tebe něco dělo jiného,než jen starost o malou!Takže tě naprosto chápu.
Není tady
zuzi: taky moc děkuju ... vystihla jsi to perfektně ... přesně tak to cítím ... nakonec mi ta moje 13ka přece jen přinese třeba nějaké překvapení
Verunka teď zblajzla celou malou skleničku špenátu holka moje šikovná - a to jsem se chtěla zeptat dávno, dáváte dětem každý den maso? mě se to nějak nezdá ... prý kvůli železu by se mělo, jen jeden den žloutek, ale tak ve špenátu třeba je železo taky ne?
Upravil(a) Cassiopeia (11. 12. 2009 13:56)
Není tady
Přeji hezké odpoledne mi byli od rána venku, protože P spal po 16ctce a před chvilkou šel zase na odpolední takže jsme sami. A malá dneska opravdu extrémně zlobí to fakt čučím takovou jí neznám asi nějaké vztekací období
JInak slepeného taky ještě nic nemám jen napečeno
Jo už máme foto jak jsme byli s malou tak jen ukecat P aby to stáhnul a zmenšil a hned vám tohodím na zkouknutí.Jsem u nich brečela, když jsme je viděla
Teda Fi to fakt nas..... stím robotem tak snad jsi to nějak vyřešila
Marti myslíme na tebe ať to dneska zvládnete
Silwan to jo odsuň to ať se nemusíte oba tak dlouho trápit a hlavně, když jedete k rodičům tak to by fakt nešlo zkloubit. Po novém roce bude klid a snad to už výjde.
Není tady
Cass vše nej k narozenínám hlavně zdraví, štěstí, lásku a pohodovou rodinku a neboj tak to oslavíte dýl
My měli toto dilema minulí víkend, protože do poslední chvíle jsme nevěděli zda se vůbec slavit kvůli nemocem
Není tady
Cassi, ty mas narozky? Tak vse nej, nej, nej a az se vrati manzel z prace, dej mu malou a ty si zajed koupit neco pekneho pro radost. Zaslouzis si to!
Není tady
ahojky!
Tak u nás noc katastrofa.Míša blindila skoro každou hodinu až do půlnoci,malej se mi taky pořád budil,takže jsem lítala od jednoho k druhýmu.Nakonec v jednu se Tomášek tak pos....andil,že jsem ho musela celýho převlíkat,takže tím se probudil a usnul až kolem druhé hodiny.Takže jsem šla spát až ve 2 a ve 4hodiny už byl malej opět vyspalej,ale já byla total,takže hlídal manžel.No,nakonec jsem ale dlouho nespala,protože jsem lítala objímat záchod a nakonec jsem nevěděla,co mám dělat dřív.Takže u nás asi řádí nějaká viroza nebo co,Míšu dnes už bolí jen trochu břicho,ale stejně nechce jíst,Tomášek taky jídlo jaksi odmítá,tak se hrozim,aby nezačal taky blindit.Manžel byl dnes šikovnej,hlídal až do 2 hodin,takže já jsem skoro celý den ležela.Akorát ve tři hodiny se sbalil a vyrazil na policejní vánoční sezení a bůh ví,kdy přijde.No,docela mě to štve,protože mi ještě není fit a hrozím se noci.
Dočtu vás později,fakt nějak nestíhám,pa
Není tady
Ještě k té zdvojené ledvině.Dr. mi k tomu nic moc neřekla,totiž ona docela chvátala,protože toho měla hodně.Ale na netu jsem četla,že někdy to může být i výhoda.Tak nevim nevim.Až tam pojedem na jaře,tak se na to zeptám.Já měla včera takovou radost,že to nejsou cysty,že jsem se fakt na nic neptala.Ale doktorka,když říkala,že má něco navíc,tak se netvářila tragicky,spíš s úsměvem,tak asi tak.
Není tady
Hezký večer!
Tak nejdřív se musím pochlubit-konešně a definitivně se plazíme, a to i na větší vzdálenosti. Celá šťastná jsem vám to natočila http://www.youtube.com/watch?v=EGTsw3Q4WhI
Rendi, to je moc dobře, že to není nic vážného!!!! Třeba je to opravdu výhoda a ledvina mu pracuje na 150 procent
Cassi, všechno nejlepší k narozeninám!!!
Já maso dávám každý den. Spíš zapomínám na ten žlouteek. Terezka ho celkem zatím měla asi jen čtyřikrát. Ale maso už dávám automaticky každý den. A jen výjimečně koupím skleničku, jinak vše vařím doma. Už jsem si zvykla.
Já mám zase problém, malá začala odmítat jogurty, a přitom je tak hezky baštila
Silwi já bychto taky nechala až po svátcích a potom držím palce ať vydržíš. Já jsem tohle praktikovala kolem 5-6 měsíce. Už se to nedalo, pořád byla u nás v posteli a večer usínala jen u prsa.... Teď už to je docela dobré. Jen ráno se budí pravidelně kolem 5 a kdybych si ji nevzala k sobě tak by neusnula. Ale v 5 opravdu vstávat nehodlám, tak to zatím beru. Jen už mi vadí že vydrží být třeba do šesti přicucnutá než konečně natvrdo usne. Já to teda prospím, ale na prsech to potom cítím
Tak a jdu uklízet
Není tady
Ahojky, tak jsem tuu.
Marti, tak už máš to nejhorší za sebou a už se pomalinku budete vracet k normálnímu životu, ustoj to
Koukám co tu dnes odešlo spotřebičů, nám odchází do věčných lovišť mikrovlnka - no měli jsme ji od svatby, tudíž přes osm let, tak má nárok, k vánocům si vyberu jinou a M. dostane brýle na dálku - romantika dárky a ještě nějaký kravinky, jinak hlavně že máme pro děcka, když se něco s..ere tak pořádně, znáte to taky?
Ondín dneska spal jenom jednou v 11 dvacet minut a pak už ne, teď je zhruba půlhodinky v postýlce a hejká, tak už ho nechávám, jinak bych za chvilku hejkala taky.
M. máme na noční, tak doufám, že se uhejká brzy, zatím nevypadá, střídavě hejká a kecá, chjo to bude zase noc.
Rendi, aspoň že tak, vidíš máte něco extra , nee snad to bude dobrý. Klid, u nás by to vypadalo taky tak, dneska mi řekl, že by bral kdyby mohl být na mateřský, že to je pohodička, tak jsem se ho jenom zeptala, proč chodil za mnou do porodnice tak uštvanej, no myslela jsem, že budu vdova, páč ho zabiju
Abby, gratuluju k lezení a negratuluju ke skončení klidu, tady je to katastrofa, všechno vykramaří, všude si doleze, když nanadávám do myčky, tak honem přileze, aby stihnul otevřenou a vyndává mi věci, co mám vespod, no co tu budu povídat, taky určitě znáte.
Cass, posílám obří gratulaci k narozeninám, koukej si je pořádně užít.
Chjo zase řeeev, tak jdu.
Není tady
Tak zdravím po dni na palici. Malá spala za celý den jen 3/4 hodiny a odpoledne řvala v kuse 1,5 takže jak mi vytekli nervy tak jsem jí ještě trochu přidala fakt už jsem z ní byla hotová Zítra ráno v 8:00 jdeme na plavání tak jsme zvědavá jak bude naložená poněvadž dneska od rána hulákala. Takže jsme jí dala spát a musel ajsem vyžehlit a setřít a ještě jdu plácat nepečený kuličky a jsem úplně grogy
Rendi tak ot je fajn, že to snbad nebude tak hrozné s tou ledvinou no ono kdyby bylo tak by vás asi poslali na nějaké vyšetření a teda s tím blinkáním to je děs tfuj tfuj ať to brzy přejde
Abby gratuluju k lezení a jak píše Sylvik už je konec klidu jéje co bych za něj dala, ale hold to patří k vývoji
Není tady
Ahoj kočky, u nás bylo dneska dopoledne taky "veselo" Erik mi schodil z konferenčníh stolku sklenici kterou jsem tam zapomněla a já jsem se jí snažila chytit, čímž jsem jí akorát odhodila pod stolek na skleněnou spodní polici - takže police už není, sklo se rozlítlo na 3 kusy bylo mléčné tvrzené, dost silné a i přes to nepřežilo. Achjo, koupit nové bude asi pěkná darda, tak se na to asi zatím vyprdneme
Jinak jsme dnes byli odpoledne dělat vánoční nákupy - pro mně a pro P., takže P. nemá nic a já mám novou bundu (spíš kožíšek), šálu, svetr a něco jako pulovr, takže jsem ho stála dost peněz, ale mám radost a on taky
Erika hlídali naši a prý byl celou dobu moc hodný, on pořád zkouší chodit a strašně ho to baví, u našich už dneska přešel celý obývák. Tak tady aspoň ukázka z předvčerejška http://www.youtube.com/watch?v=Zwhq7TxWTwE
Abby Terezka má úžasný styl plazolezení jako píďalka
Marti tak snad už je dneska líp když to máte za sebou
Randi ty to vážně nemáš jednoduchý, pořád nějaký nemoce, ale manža je dobrej že aspoň takhle pohlídá a nechá tě trošku odpočinout A jsem ráda, že s těmi ledvinami je to v pořádku
Cassi všechno nejlepší k narozeninám , a pošlu SZ...
Fí ty jsi vážně neuvěřitelná s tvým kulinářským uměním, mně by takovéhle menu ani nenapadlo, natož ho vytvořit , ne že bych byla v kuchyni nějaký střívko, ale ty jsi prostě labužnice
Tak zatím pa pa a klidnou noc všem
Není tady
Teda Kotr to je úžasný a jakou z toho má radost šikulka je to Jinak to jsi si udělala pěkný vánoce a hlavně, že jsi spokojená a ty i P. A stím sklem to je fakt smůla,´ale hlavně, že jste se nikdo nepořezal.
Mě zítra odpoledne přijede brácha tak se těším zas pokecáme
Není tady
holky moc děkuju všem
narozeniny mám fakt až zítra a včera večer mi manžel řekl, že pojede pracovat dnes a v neděli bude doma sice bude mít práci doma (jako vždy) ale aspoň nebudeme s Verunkou muset slavit samy
Verunka se včera sama postavila v postýlce, už jsme ji museli ráno, než odjel, dát nejníž ... dokonce jsem to zachytila na video, ale jsem líná dávat na net ... ono nějaké pokusy o škrábání se nahoru do stoje už byly, ale máme plovoucí podlahu a tak se jí to chudince kolem nábytku smeká
Není tady
Dobre rano!
Kotr, koukala jsem na video, Erik je fakt borec. Ten v roce nebude chodit, ale behat
Cassi, tak to je fajn.
Nam se dnes vrati tataka Jsem zvedava, co rekne na kluky, az je po dvou tydnech uvidi... Hlavne na danecka, nejak se nam rozmluvil - hlavne u jidla - ete (este) a daj
Tak pa, pa.
Není tady
Ahoj, tak pro změnu píšu z kuchyně doslova od sporáku - klokotá to tady a smrdí Dodělávám krémovou zelňačku a milánský špagety.
Už je tu jen moje těhotná ségra s téměř dvouletým prckem a momentálně oba spí, tak je klid.
Ten včerejšek byl příšernej. Nic jsem nestíhala, Sam nechtěl bejt v Manduce, ale ani na zemi, na zemi ječel a natahoval ke mě ruce a tahal mě za lejtka, v náručí se zase propínal jak luk. Už jsem myslela že mu jednu šoupnu na pr.del. Manžel z práce nijak nepospíchal, dorazil v klídku na pátou, návštěva v 5.20. Moje nálada měla do slavnostní dost daleko. Ještě stále jsem tu chodila neupravená, v teplákách s číslicí 76 na zadku, dodělávala poslední věci a v duchu panikařila, tak jsem si aspoň tu a tam pořádně přihnula z láhve vína, který mi zbylo z vaření.
Děti - ta malá chamraď - tady dělaly bordel, řvaly jeden přes druhýho (byly jen tři), předčasně rozbalovaly dárky, a celkově hatily jakoukoli snahu o hladký průběh večera a udržení tradice. Když jsme zapálili svícen, tak jeden potomek (shodou okolností zrovna ten náš) si mermomocí chtěl sáhnout na plamínek, druhý chtěl zapálit celý svícen a přilehlé okolí (první večer Chanuky má hořet jen jedna svíčka z osmi + pomocná svíčka, kterou se to rozsvěcuje) a třetí potomek záhy jednu svíčku naopak sfoukl. O tom že by se třeba přečetl úryvek z I.knihy Makabejských, jsme si mohli nechat zdát, pustila se Bébé TV, což nás zachránilo a umožnilo nám to si dát v klidu přípitek, nutno říct, že ač šlo o víno (a vynikající), tak jsme ho pili rychle jak vodu, protože nikdo nevěděl, jestli a kdy bude prostor vychutnat si další sklenku
Naštěstí děti po sedmé odpadly, resp. jedna rodinka s jednou ratolestí odešla, a synovec a Sam šli spát hned záhy. My si dali v klidu hlavní chod a trochu se stihli připít dřív, než se ve 21.30 ozvalo naše totálně a durch zesrajděný dítě, který navíc nejevilo žádný známky únavy a opotřebení, takže s námi pak (naštěstí v klidu) strávilo ještě nějaký čas u stolu. Pak jsem ho šla krátce před 23.00 uložit zpátky do ložnice a když jsem se probudila, ležela jsem (oblečená) na zádech, Samuel na mě na břiše, hlavu na prsou a vedle náus kocour. Bylo půl druhé a celá domácnost byla už ztichlá, hosti spali, manžel spal v obýváku na sedačce (ležela jsem se Samem rozpláclá napříč postelí v ložnici) a tak prostě dopadl náš slavnsotní večer
Ráno mě pak vzbudilo v 6.15 z vedlejšího pokoje: "Tetoooo!!!".... "Šamíííí!!!"...."Čičiiii!!"
No nic, no, co bych chtěla, takhle to prostě bude vypadat příštích deset let!
Není tady