18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hledám maminky z okolí Ústí nad Orlicí s dětmi. Pro případné společné výlety, posezeníčko a i kamarádství by bylo fajn. Tak pokud nemáte s kým někam vyrazit, budu moc ráda, kdy se ozvete.
Není tady
Honzul - pocházím z Chocne take Sruby znám!! Ted jsem teda o 30km jinde - blí k Opočnu...a děti..ty nemám..zatím se o ně teprve snaíme..ale napi jestli bude chtít...kolik je ti let?
Není tady
Ahoj Jani, bydlíme kousek od České Třebové, mojí dcerce bude 19 měsíců, pokud chce tak se ozvi můeme dát sraz! :-)
Není tady
ahojky,
já jsem taky z chocně:-) mám tři děti....no spí dva puberáky (16 a 13) a jednu malou princeznu,které jsou dva roky....tak pokud chce písni a můeme zajít třeba na kafíčko bydlím přímo v chocni.
Není tady