|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Předem se omlouvám za stupidní dotaz ,ale....
prosím Vás malá je uplně hotová z toho psíka od FP jak mluví a tak..ale já netuším který je ten nejnovější model)to jsou starosti já vím
)je nějaký ze srdíčkem ,pak s kostičkou a pak bez ničeho...chtěla bych když už koupím tak bych chtěla toho nejnovějšího,abych ho pak mohla třeba i prodat když dožije prodeje:lol:
předem děkuji za rady....
Není tady

Ahoj, my máme toho bez ničeho, malá ho dostala v červnu k prvním narozkám, tj. asi nejstarší model, a má ho strašně ráda. Obávám se, že nehrozí, že bychom ho mohli dát pryč dřív, než bude úplně mrtvej 
Není tady

my mame taky toho bez niceho (mala ho dostala loni na Vanoce), ale myslim, ze nejnovejsi je ten se srdickem a fialovym trickem, pry to hraje i jine pisnicky, ale na zivo jsem ho nevidela
az pujdes kolem nejakeho hrackarstvi, tak nakoukni, treba ho tam uvidis a zjistis, co to za jine pisnicky hraje (treba jsou lepsi, nebo i horsi) 

Není tady