|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Sita napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Sita napsal(a):
Tak, my měli trochu štěstí, že když k nám jezdila ségra s dětma, tak jsme museli pokoupit nějaký věci, který teď jako když najdeš.
Takže židličku ke stolu máme z Ikei i s pultíkem, a lehátko dostaneme pod stromek
![]()
Peřinky máme, vaničku taky a autosedačky taky. Tak hned se ušetří nějaká koruna. ale ta židlička co objednala Gabu, se mi teda fakt moc, moc líbí.Situ,ty už máš taky tolik věcí-to jen já jsem pořád nějak pozadu
ale vletíme na to v lednu a všechno se koupí naráz-tak snad se už pak nic nestane!!
Any, to všechno jsme byli i přinuceni pořídit. Ségra bydlí přez 500 km daleko a vlakem by k nám nic netáhla. a když se něco pujčilo jednou , podruhý, tak pak už bylo blbý si to pujčovat. Tak jsme to koupili už s tím, že to jednou bude pro naše
a teď se to fakt hodí.
tak to je fajn,aspoň to máš hezky doma připravený
já bych taky už ráda začala,ale ten strach ještě mám tak snad mě to v lednu už přejde a začnem 
Není tady
Any, myslim, ze prejde, pockej, jak s nakupama zacnes, nebudes moct prestat 
Není tady
nickaveru napsal(a):
tak to určitě,ale nejdřív se do toho musím pustit-tak v tom lednu snad už začnu
jsem schopná to začít nakupovat měsíc před porodem 
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
nickaveru napsal(a):
Ja to taky porad odkladam, ale bojim se, abych pak predcasne nemusela do porodnice a nemela tak vubec nic. Oni by to teda ostatni nakoupili, ale nerada bych se o tu radost pripravila. Takze ted orientacne brouzdam a v lednu mam v planu zacit naostro stejne jako ty 
Není tady
nickaveru napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
nickaveru napsal(a):
Ja to taky porad odkladam, ale bojim se, abych pak predcasne nemusela do porodnice a nemela tak vubec nic. Oni by to teda ostatni nakoupili, ale nerada bych se o tu radost pripravila. Takze ted orientacne brouzdam a v lednu mam v planu zacit naostro stejne jako ty
Já kdybych musela dřív do porodky,tak oni by taky nakoupili,ale jen to nejnutnější a pak by si to dokupovala sama,sice by to bylo víc problematický,ale i tak by se to dalo!!
Není tady
Jo, holky, proto zacnu brzo se seznamem vseho, co se ma koupit a pak budu jen odskrtavat, co uz mam a kdyby nahodou, tak to pak podle seznamu nekdo koupi...
A kdyz budu hodne sikovna, tak si vsude napisu i kde to chci nakoupit, barvu, velikost, cenu, apod. a bude to stejne, jako bych to koupila sama 
Upravil(a) mefinka (9. 12. 2009 15:30)
Není tady
mefinka napsal(a):
Jo, holky, proto zacnu brzo se seznamem vseho, co se ma koupit a pak budu jen odskrtvata, co uz mam a kdyby nahodou, tak to pak podle seznamu nekdo koupi...
A kdyz budu hodne sikovna, tak si vsude napisu i kde to chci nakoupit, barvu, velikost, cenu, apod. a bude to stejne, jako bych to koupila sama
To je taky dobrej nápad

Není tady
Dobry napad to je, ale ja nikdy takhle pecliva nebyla
Tak v lednu to snad jeste holky stihneme 
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
To je taky dobrej nápad
![]()
Dik

Není tady
nickaveru napsal(a):
Tak v lednu to snad jeste holky stihneme
V lednu jeste stihneme? Jen nestras...
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Holky-vy co nejste vdané-budete dávat příjmení mimískovi po sobě nebo po přítelovi??Jen by mě to tak zajímalo
Any, my budeme davat po pritelovi. Puvodne jsem myslela, ze to rozsekne pohlavi, cili pokud to bude holcicka, tak po me ... ale dvojcata to zmenili, nerada bych, aby se kazde jmenovalo jinak 
Není tady
nickaveru napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Holky-vy co nejste vdané-budete dávat příjmení mimískovi po sobě nebo po přítelovi??Jen by mě to tak zajímalo
Any, my budeme davat po pritelovi. Puvodne jsem myslela, ze to rozsekne pohlavi, cili pokud to bude holcicka, tak po me ... ale dvojcata to zmenili, nerada bych, aby se kazde jmenovalo jinak
já to mám taky tak holčička by byla po mě,ale vzhledem k tomu,že je to klučina,tak po přítelovi!!a je fakt,že ty musíš dát oběma stejný,to by bylo hrozně blbý 
Není tady

A-N-Y 1 napsal(a):
ja dvala jmeno male po (tehdy) pritelovi, jsme do budoucna stejne planovali svatbu, akorat bylo ve hvezdach, kdy bude (byly dulezitejsi veci nez svatba, pak onemocnel deda
, ja ho chtela mit na svatbe, tak jsme ji letos spachali
)

Není tady
akar napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
ja dvala jmeno male po (tehdy) pritelovi, jsme do budoucna stejne planovali svatbu, akorat bylo ve hvezdach, kdy bude (byly dulezitejsi veci nez svatba, pak onemocnel deda
, ja ho chtela mit na svatbe, tak jsme ji letos spachali
)
Jj Akar,u tebe to vím
já teda svatbu neplánuju ani náhodou
už nikdy více
těch dvacet roků mi fakt stačilo 
Není tady

ANY a co když bude chtít plánovat svatbu přítel
na to nebudeš ani eventuelně pohlížet
a po narození malého budete taky bydlet odděleně ?
sem zvědavá co
Naše malá bude mít příjmení po tátovi,možná že ještě stihnem nějaký formální snatěk 
Upravil(a) Gabu (9. 12. 2009 19:47)
Není tady
Gabu napsal(a):
ANY a co když bude chtít plánovat svatbu přítel
na to nebudeš ani eventuelně pohlížet
a po narození malého budete taky bydlet odděleně ?
sem zvědavá co
![]()
![]()
Naše malá bude mít příjmení po tátovi,možná že ještě stihnem nějaký formální snatěk
Gabu,tak přítel by se rád oženil,jenže já fakt do toho podruhé už nejdu!!!A bydlení až bude Matyášek na světě třeba nějak vyřeším,ale nevím,nevím-mě to vyhovuje tak,jak to funguje teď

tak dneska jsme byli pro stromeček-tak máme krásnou černou borovici-je fakt
vždycky mi to nechává známej,dneska je uřezaná,takže bude dlouho krásná!!Se už těším

Není tady

Mefi ja mela taky seznam (v excelu) s rozpoctem a postupne jsem k tomu vkladala odkazy a obrazky 

Není tady

juu Any 
my jeste stromek nemame
doufam, ze to manza v patek nebo sobotu zaridi (uz je fakt na case) - kazdy rok mame taky cernou borovici 

Není tady
Tak předně, óbr gratulace Gabu k vytoužené Berenice 
Jů, to už je třetí generace "Berenik" na babinetu 
Tak, co u nás nového - úspěchy na nočníku! Včera asi 5x čůrání a 2 regulérní bobíky! Dneska teda horší skóre, ale jsem šťastná i za to...
Taky jsme včera s Bibi "pekly" cukroví - kokosky a ty marokánky. Teda jen jeden plech od každého, jen pro manžu, já se zdržím . Ještě uplácám linecký a vanilkový rohlíčky a šmitec! Bibi taky od včerejška chce pořád "vařit", moc se jí líbilo hňácání té hmoty Taky mi toho dost sežrala 
Jinak mimís v pupku se skoro neozývá, asi je to lenoch. Teda doufám, že jen lenoch a nic horšího se neděje... 
Není tady
akar napsal(a):
juu Any
my jeste stromek nemamedoufam, ze to manza v patek nebo sobotu zaridi (uz je fakt na case) - kazdy rok mame taky cernou borovici
My měli dřív jedličku nebo stříbrný smrček a jednou tuhle černou borku,jsou fakt krásný 
Není tady
Any, já jsem pekařka k pohledání
Snažím se to ožulit co nejvíc, abych se moc nenadřela...
Jinak my stromisko zatím nemáme (nemáme totiž balkon a kam s tím?), takže manžel ho přiveze o tchána asi až těsně před Ježuchem.
Není tady