|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Gabu děkuju!
Ale culíčky budu česat stejně.. brácha s jehušou budou mít holčinku!
Tak to bude moje princeznička.. a navíc.. budu ji moct rozmazlovat..

A to máš pravdu... Domča bráchu potřebuje.. už teď vidím, jak před ním bude rozumovat. 
Je to hrozná matička... už teď dělá to co táta.. Bere mu šroubováky a "mění" baterky, najednou mi bere vodu a leje v koupelně do kanálu.. já čučím jako puk... (táta večer předtím prolíval vodou kanál)... dělá všechno co on... tak se moc těším.. až nám ve 13ti čórkne auto z garáže a pojede se projet jako ten můj...
) 
No a táta? ten se raduje, jakýže to bude mít dva pomocníky (nebude na všechno sám jako on a jeho táta).. a prý už se mám smířit s tím, že třetí.. bude taky klučina..

No... a ikdyž nerada... ale skoro vždy časem musím uznat.. že náš táta.. má většinou fakt pravdu.. 
Není tady
Katko, no to si teda pěkně užíváš..
To těhu je záběr no..
Mě teď zase pro změnu bolí zuby... ale nejhorší to bylo po porodu.. to se mi seběhlo to, co jsem v životě neměla... a to bylo teprve masénko..
Ať je brzo líp! 
Není tady
Niko, po porodu být nemocná, to musel být mazec. Tak ať zuby brzy přestanou.
Jinak manžel je taky z druhého klučiny nadšený, bodejť ne, když kluka vlastně dělal. Dyť já pořád říkám, že si budu muset na starý kolena pro holčičku k sousedovi
Ale říkám si, že budou mít k sobě třeba blíž, než kdyby jsme měli páreček - utěšuju se, no
Ale já se vlastně na toho kluka taky moc těším

Není tady
Jé, Katko..
to mě moc těší, že tu nebudu za prasátko sama..
Jen si pěkně dej!! 
Jé a ty taky dva chlapáky??
NO, aspoń to budou parťáci.. a je fakt, že kolem domu je pořád plno práce... tak se ty chlapský ručky budou hodit.. 
No a manžovi jsem řekla, že jestli třetí bude taky chlapeček, tak čtvrtý že si adoptujem holčičku..
Tak mi řekl, že jsem se zbláznila.. a bylo.. 
Není tady
Katka83 napsal(a):
Niko, po porodu být nemocná, to musel být mazec. Tak ať zuby brzy přestanou.
Jo, jo... když pominu ty zuby.. to byl mazec, měla jsem zánět..
tak jsem pak měla nějakou střevní chřipku, ale brutální.. Strašný křeče v břiše, žaludek děsně tlačil, a o průjmu se nedá bavit.. byli to jen čurůčky vody..
Byl to masakr.. nikdy předtím jsem to neměla...
Naštěstí takhle brutální to bylo jen 2dny.. pak se to lepšilo..
Jenže při kojení.. jsem mohla jen smectu.. Teď zpětně ani nechápu, jak jsem se o malýho dokázala postarat.. Ale maminky zvládnou všechno... ikdyby při posledním dechu... 
Není tady
nika9 napsal(a):
Jé, Katko..
to mě moc těší, že tu nebudu za prasátko sama..
Jen si pěkně dej!!
Jé a ty taky dva chlapáky??NO, aspoń to budou parťáci.. a je fakt, že kolem domu je pořád plno práce... tak se ty chlapský ručky budou hodit..
No a manžovi jsem řekla, že jestli třetí bude taky chlapeček, tak čtvrtý že si adoptujem holčičku..Tak mi řekl, že jsem se zbláznila.. a bylo..
Jojo, taky se těším až je zaúkoluju..poseč zahradu, natři plot, dojdi nakoupit, umyj auto...fíha...to bude leháro
Jo, idealistický myšlenky v půl jedenáctý v noci....realita bude asi jinde, ale co, růžové brýle můžu sundat vždycky, že?
Není tady
Niko moooc blahopřeji k chlapečkovi....jo a hele dívala jsem se na tvé bříško z 14tt a to je opravdu neuvěřitelné (hádala bych tě tak na 30tt)
no a kdy jsi měla poslední MS že jste o týden starší?
Není tady
Katuš.. tak to je přesný!!
Taky to tak vidím..
Pěkně na terásce s kafíčkem v ruce , novinama před sebou.. opalovačka... a kluci budou kmitat kolem..
Jeden bude vařit něco dobrýho a druhej sekat trávu a zároveň péct bábovku v troubě...

Hele.. pak si písnem, ju?

Andulko děkuju za gratulace..
Já vás holky, co si to nenecháte říct fakt obdivuju! 
Poslední ms jsem měla 27.8 .... a minule o Domče mi taky říkali, že vypadá o týden starší.. tak nevím jak to mám.. 
Není tady
Niki, velká gratulace k pindíkovi
a máš krásný bříško 
Já ten můj buben tady ani nemůžu uveřejnit 
Katko, já malého v noci nebudím, on naštěstí v noci chrní spolu se mnou, tak doufám že mu to vydrží i po porodu
, ale vždycky jak vstanu na záchod, tak se ozve.
Já už zítra budu 30+0, ten čas tak strašně letí, až jsem se dneska lekla a objednala si kojící noční košili s župánkem, ať mám aspoň něco
a po Novém roce už bude čas pomalu dokompletovat výbavičku a vyprat a vyžehlit věcičky
To to letí 
Není tady
Niko mě je to fuk co se narodí.....výbavičku neřeším
když bude holka dostanu všechno po kamarádčiné holčičce a když kluk tak to hadry mám
jinak chci aspoň jednou zažít ten pocit překvapení.....to už nikdy nezažiju
Není tady
Niko a TP máš kdy? Já měla MS 22.8 a TP mám na 29.5 ale vím že jsem měla krátké cykly tak by to mělo být 27.5
Není tady
Niko, gratuluji k chlapeckovi
. Ja doufam, ze to, co citim je prcek
. Ale myslim, ze tohle se zamenit neda...
I kdyz me trosku prekvapilo, ze prcka citim uz ted, jako prvorodicka. Byla jsem smirena s tim, ze prcka poprve ucitim az tak po Novem roce a ono ne, uz na Vanoce
. Ale mam radost, je to super.
A to, ze mas takove chute, to se neboj, ja jsem na tom podobne. Taky kolikrat nevim, jestli sladke ci slane...
Ale porad me takhle obcas trapi jeste pachute, takze stejne uzobavat musim porad neco, abych tu pachut chvili nemela... Je to hruza. Pritom doktor rikal, ze by to melo taky vymyzet, jako ostatni neduhy I. trimestru. Tak nevim...
Není tady
Situš udělej si ještě druhý metřík....pls
nevěděla jsem že máš ještě jedno mimi
Není tady
Situš taky děkuju!
A že to letí, to máš naprostou pravdu!! Je to fakt celkem šílený!
a tentrokrát to utíká ještěě jednou tak rychle.. 
Holky a s tím bříškem... jste hodný... však hoďte fotečku, ráda bych vás taky omrkla.. A Andulko.. tobě malýho!
A to břicho není zas tak velký.. jsem se hodně najedla..
Andulko TP dle MS 3.6. a dle utz 27.5. To mi řekli v Brně v prenatalu, když jsem byla na NT ve 13tt. No a pak moje dr vlastně řekla to samý.. a v průkajdě mi rudě
podtrhla toho 27.5 - prý se budeme řídit tím.
Ale já osobně si myslím, že o týden starší být nemůže..
možná prostě jen vypadá větší.. 
Není tady
Situš, koukám, že to odrodíme asi společně, co? Taky jsem zrovna dneska přemýšlela, kdy začít prát a kompletovat, s malým už jsem to měla nachystaně v 30tt, jenže se chystáme v lednu nebo na začátku února na rekonstrukci ložnice, tak se mi do toho zatím moc nechce, ale dělat to pak narychlo je taky na nic, no uvidíme.
Taky obdivuji všechny, které se nechají překvapit, musí to být super, dozvědět se to až na porodním sále, jenže já jsem baba zvědavá 
Mef, gratuluji k pohybům 
Niko, já jen doufám, že mě neodrovnají v prvním dvou letech jejich společného soužití tady
Manžel je pořád v práci, takže výchovné praktiky zůstavají na mě, tak abych zachvíli nebyla šedivá 
Není tady
Mefi, pohyby to určo budou a můžeš je mít klíďo takhle!
Já s Domčou je měla taky nějak takto.. možná proto mě teď trošku překvapilo.. že s druhým raráškem pořád nic..
ALe třeba to bude kliďas...
(ikdyž teda nevím po kom).. 
Andulko, já myslím, že Situš nemá ještě žádnýho prcka.. myslím, že s Kačkou mluvili jakože o mimi v bříšku..
Doufám, že jsem to nezvorala... 
Není tady
andulka napsal(a):
Situš udělej si ještě druhý metřík....pls
nevěděla jsem že máš ještě jedno mimi
Andulko, nemám druhý miminko, malej je náš "Matýsek" v bříšku 
Není tady
Mefinko já jsem druhoodička a už cítím pohyby od 14tt to mi Dr nevěřil ale poznám to 
teď už je cítím pravidelně jako kopance.....hlavně v noci přes den taky ale nemám čas se pozorovat když se starám o malého
ale stačí když si přiložím ruku silněji na břicho a mimís se hýbne....asi se mu to nelíbí 
Není tady
andulka napsal(a):
Niko mě je to fuk co se narodí.....výbavičku neřeším
když bude holka dostanu všechno po kamarádčiné holčičce a když kluk tak to hadry mám
jinak chci aspoň jednou zažít ten pocit překvapení.....to už nikdy nezažiju
No, já se právě těšila, že když bude ta holčička, že budu pěkně schraňovat tu růžovoučkou.. 
Tak jsem to "potřebovala" vědět... 
Ale každopádně.. to překvápko u porodu musí být super! 
A třetí už nee? 
Není tady
Situš sory....to ty těhu hormony 
jsem to nepochopila
Není tady
Niko, treba jen nemas cas si toho s Domcou vsimnout a az te poradne nakopne
, tak si toho vsimnes
.
A jinak je zvlastni, jak se kazdy divi, ze si chceme nechat prekvapko az na porodni sal. Ale nekdo to bere s usmevem a hned tipuje, co to bude
. Zatim si kazdy tipnul chlapecka. Ja uz se radeji vzdala myslenky na holcicku, abych pak nebyla zklamana
, takze prckovi ted rikam Drobek/Drobecek a pockam si az na kveten/cerven
.
Není tady
TŘETÍÍÍÍ
ani omylem 
Není tady