|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1 … 35 36 37 38 39 40
Holky, diky za odpovedi. Az budu u doktora, musim mu to rict.
Any, to je super, ze jste takhle nakoupili
. A mas pravdu, prodejci moooc dobre vi, proc to tak zdobi
. Manza dneska sestavil komodu, tak mam radost 
Není tady
ANY, super, to jste to teda taky vzali hopem....
tak to potom koukej vsechno vyfotit, treba se jeste necim inspiruju.....
ja perinku chci uz taky jen nejakou kremovou, aby jsme to nemeli preplacany barvickama.
my jeste pred vanocema namontovali svetylko - slunicko a vypada to zase o neco lepe....
a cele nasi rodine se hrozne libila kocka - no bodej by ne..... ja jsem taky furt jeste nadsena 
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Mahari,už jsi pod stovkou
a já ještě tři dny a taky mi stovka padne-paráda-teď už to fakt uteče
teda ja zacinam mit trosku hruzu, ze mi zbyva jeste 8 tydnu..... furt se mi to zdalo daleko a ted zacinam mit obavy, jak vsechno zvladnu. predpokladam, ze je to normalni
Není tady
Any, no to se ti nedivím, že jsi si musela nechat zabalit celou postýlku
. Tak jsem to přesně udělala já, když jsem ji tenkrát viděla, když jsem nakupovala pro Niki...na první pohled jsem se zamilovala, postýlka byla z takového červenohnědého dřeva a měla nádherný povlečení, chundelatý žlutý s medvídkem a k tomu žluté nebesa a zábrany. No nádhera. 
Už se těším, až taky půjdem něco vybírat, ale zatím to nevypadá, mám přikázanej klidovej režim, tak nemám tušení, kdy se do obchodu dostanu. Jinak jsem dostala včera celkem depky z předčasnyho porodu, tak jsem pročítala různý stránky o předčasně narozených dětech, abych aspoň kdyžtak o tom něco věděla...já vím, že jsem hrozná, ale už mě z toho začíná hrabat 
Veru s těma pytlama je to blbý, stojí to fakt dost, já jsem naštěstí nějaký vyfasovala po kámošce, tak jsem to pak prostřídala. Ale aspoň jsem neměla strach, že se mimi třeba nechtěně zakryje hlavu peřinou.
Není tady
no ja uvidim, neco dostanu od sousedky, treba tam bude taky pytel a pak treba nejaky koupim.
myslim, ze se da koupit i vetsi a pouzivat ho dele......
Mahari, neuvazuj o predcasnem porodu, vsak ono vsechno dobre dopadne. bud hezky v klidu a nech se manzou opatrovat.....
Není tady
Verca01 napsal(a):
no ja uvidim, neco dostanu od sousedky, treba tam bude taky pytel a pak treba nejaky koupim.
Mahari, neuvazuj o predcasnem porodu, vsak ono vsechno dobre dopadne. bud hezky v klidu a nech se manzou opatrovat.....
No mě celkem nahlodala doktorka na porodním, když jsem tam včera byla s tím krvácením...dávala mi instrukce, že kdyby se mi to zhoršilo, tak nejezdit k nim do porodnice, ale hned do Olomouce, kde se právě rodí děti už od 24tt 
Takže jsem z toho neměla moc dobrou náladu. Navíc mám pořád nějakej zánět, kterej se mi nechce vůbec přeléčit. No ráda bych to doklepala aspoň do 30tt!
Není tady
Maharishi napsal(a):
Verca01 napsal(a):
Mahari, neuvazuj o predcasnem porodu, vsak ono vsechno dobre dopadne. bud hezky v klidu a nech se manzou opatrovat.....No mě celkem nahlodala doktorka na porodním, když jsem tam včera byla s tím krvácením...dávala mi instrukce, že kdyby se mi to zhoršilo, tak nejezdit k nim do porodnice, ale hned do Olomouce, kde se právě rodí děti už od 24tt
Takže jsem z toho neměla moc dobrou náladu. Navíc mám pořád nějakej zánět, kterej se mi nechce vůbec přeléčit. No ráda bych to doklepala aspoň do 30tt!
to doklepes, uvidis. doktorka to rikala jen pro tve dobro, kdyby fakt neco, tak umi v olomouci pomoci lepe. prevoz by potom nebyl nejlepsi. vsak ty dalsi tydny utecou, uvidis..... rychleji, nez si dokazes predstavit 
Není tady
Mefi,doktorovi to raděj řekni-třeba ti napíše magnézko-mě vyšetřil a říkal,že ho nemusím !
Je fakt,že už je nejvyšší čas to chystat-co kdyby náhodou to bylo fakt o měsíc nebo dva dřív než mám termín
švagrová,porodila synka začátkem osmého a to jela do nemocnice,že jí tvrdlo břicho a hned tu noc porodila,takže to pak bylo pilno všechno chystat 
V lednu ještě chci vymalovat ložnici a pak už začnu prát a žehlit to prťavé oblečko!!
Mahari,mají to krásně načančaný-to prostě nejde odolat,všechno se k sobě hodí-kačenky na peřince,polštářku a kolotoči-to ja fakt mazec-no nekup to 
Není tady

čau holky 
Any už se těším na fotky
já jsem šla taky do světležluté kostičky na povlečení
Jinak k těm pytlům,já mám dva z mmb jeden je 3-6měs.,druhý od 6-9 měs. a jeden nám donesl ježíšek od Disney(krásný sametově bílý)a u něj je psaná velikost 0-6 m.,takže mám vystaráno
Jinak mám v plánu dávat berušku jako novouška do rychlozavinovačky,mám ji na webu
a eventuelně přkrýt peřinou na spaní...ale bude léto.tak se uvidí...ale určitě budu používat obojí,jak peřinu tak později pytel.
Není tady
Maharishi napsal(a):
Verca01 napsal(a):
Mahari, neuvazuj o predcasnem porodu, vsak ono vsechno dobre dopadne. bud hezky v klidu a nech se manzou opatrovat.....No mě celkem nahlodala doktorka na porodním, když jsem tam včera byla s tím krvácením...dávala mi instrukce, že kdyby se mi to zhoršilo, tak nejezdit k nim do porodnice, ale hned do Olomouce, kde se právě rodí děti už od 24tt
na to vůbec nemysli,neboj
určitě to donosíš minimálně do 36.týdne
nemůžeš tady porodit první-je před tebou pár adeptek 
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Mefi,doktorovi to raděj řekni-třeba ti napíše magnézko-mě vyšetřil a říkal,že ho nemusím !
Je fakt,že už je nejvyšší čas to chystat-co kdyby náhodou to bylo fakt o měsíc nebo dva dřív než mám termínšvagrová,porodila synka začátkem osmého a to jela do nemocnice,že jí tvrdlo břicho a hned tu noc porodila,takže to pak bylo pilno všechno chystat
V lednu ještě chci vymalovat ložnici a pak už začnu prát a žehlit to prťavé oblečko!!
Mahari,mají to krásně načančaný-to prostě nejde odolat,všechno se k sobě hodí-kačenky na peřince,polštářku a kolotoči-to ja fakt mazec-no nekup to
prosim nestrasit s predcasnym porodem, nemam jeste vubec nic na sebe!!! to planuju az na leden vcetne prani a zehleni. ale ctyri tydny pred chci mit vse pripraveno..... 
dle posledni kontroly mi doktorka posunula termin jenom o jeden den dopredu, tak to snad tak zustane
Není tady

Mahari netrap se myšlenkami,že by mělo být něco špatně
děláš všechno jak máš a co můžeš udělat proto ,aby jsi holčičku donosila
určitě to zvládneš 
Není tady

Verca01 napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Je fakt,že už je nejvyšší čas to chystat-co kdyby náhodou to bylo fakt o měsíc nebo dva dřív než mám termínšvagrová,porodila synka začátkem osmého a to jela do nemocnice,že jí tvrdlo břicho a hned tu noc porodila,takže to pak bylo pilno všechno chystat
Mahari,mají to krásně načančaný-to prostě nejde odolat,všechno se k sobě hodí-kačenky na peřince,polštářku a kolotoči-to ja fakt mazec-no nekup toprosim nestrasit s predcasnym porodem, nemam jeste vubec nic na sebe!!! to planuju az na leden vcetne prani a zehleni. ale ctyri tydny pred chci mit vse pripraveno.....
dle posledni kontroly mi doktorka posunula termin jenom o jeden den dopredu, tak to snad tak zustane
Veru já bych ti vše půjčila
já mám naopak plnou skříň 
Není tady
Verca01 napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Mahari,mají to krásně načančaný-to prostě nejde odolat,všechno se k sobě hodí-kačenky na peřince,polštářku a kolotoči-to ja fakt mazec-no nekup toprosim nestrasit s predcasnym porodem, nemam jeste vubec nic na sebe!!! to planuju az na leden vcetne prani a zehleni. ale ctyri tydny pred chci mit vse pripraveno.....
Nestraším
ale u švagrové to bylo absolutně nečekaný
to byl fakt mazec,my si mysleli,když nám to brácha říkal,že si dělá srandu!!!!Zase se aspoň nebála porodu,neměla čas 
Není tady
Gabu napsal(a):
Verca01 napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
dle posledni kontroly mi doktorka posunula termin jenom o jeden den dopredu, tak to snad tak zustaneVeru já bych ti vše půjčila
já mám naopak plnou skříň
v lednu se jeste chystam k nasim prebrat veci po me a po segre. ale pochybuji, ze toho tam moc najdu. preci jenom uz to bude par desitek roku stary. a zbytek nakoupim.... na to se uz taky tesim, aspon budu mit zabavu na leden
Není tady

To nakupování je na tom všm to nejlepší
já mám spostu věciček z tesca za 50% 
hele myslím,že určitě něco málo po sobě použiješ 
Není tady
ANY, je fakt, ze nemit cas premyslet o porodu je taky vyhoda 
tak ja se pro dnesek loucim, hezky vecer a hlavne klidek a pohodu po vanocich
Není tady
Holky díky za podporu, taky doufám, že nebudu první jarňátko 
Any, tak to je fakt nečekaný , když navíc je celý těhu úplně v pohodě a najednou se z toho vyklube předčasný porod. No hlavně, že všechno dopadlo dobře. Jinak bych se s tebou ráda v porodnici potkala, záleží, jak překecám Procházku a posléze Nevrlu, aby mě zase odrodil 
Není tady
No nic, taky půjdu čučet na tv, mám dnes v plánu dát asi čtvrtý film (nedělám nic jinýho
). Asi to bude S tebou mě baví svět. Jinak už jsem teď přibrala během pár dní další kilo!Takže už dohromady 6kg. Jsem ale opravdu prase, všechno co jsem si napekla jsem už poctivě sežrala, a aby tomu nebylo málo, tak jsem si ještě opět dala na večeři banán v čokoládě, jahodový jogurt, mandarinku a dva toasty s máslem a šunkou a zeleninou. Ještě mi je teď blbě a k tomu všemu jsem před 5 minutama do sebe hodila poslední perníček 
Není tady
Maharishi napsal(a):
No nic, taky půjdu čučet na tv, mám dnes v plánu dát asi čtvrtý film (nedělám nic jinýho
). Asi to bude S tebou mě baví svět. Jinak už jsem teď přibrala během pár dní další kilo!Takže už dohromady 6kg. Jsem ale opravdu prase, všechno co jsem si napekla jsem už poctivě sežrala, a aby tomu nebylo málo, tak jsem si ještě opět dala na večeři banán v čokoládě, jahodový jogurt, mandarinku a dva toasty s máslem a šunkou a zeleninou. Ještě mi je teď blbě a k tomu všemu jsem před 5 minutama do sebe hodila poslední perníček
Všechno po porodu shodíš,tak teď si dopřej všechno na co máš chuť 
Třeba se fakt v porodnici potkáme,já určitě budu rodit dřív než v termínu-ale zatím na to vůbec nemyslím-ještě si říkám aspoň deset týdnů 
Není tady

Mahari
tak hlavně,že ti chutnalo
já mám taky pocit,že největším požíračem cukroví jsem já
jo jinak mám 7 kg hore
a to jsem o dost méňě jak ty.
Tak se taky loučím,mějte se 
Není tady
No manža se nestačí divit, co všechno pojím...nestíhá chudák nakupovat. Já vždycky, když jdu na záchod, tak se stavím mrknout do ledničky, jeslti něco nového nepřibylo
...a vždycky tam něco najdu! 
Gabu 7kg je dobrý. U mě to jde vždycky ze začátku pomalu, ale ke konci začnu hodně nabírat...zatím jedu ve stejných kolejích jak u Niki! Ale říkám si, že jsem asi těhu naposled, tak si fakt dopřávám...a navíc, co jinýho kromě jídla můžu dělat 
Není tady
Maharishi napsal(a):
Any uvidíš, třeba to taky doklepeš až do termínu. Zvlášť, když máš zatím těhu naprosto ukázkový
Jo to mám,ale víš jak-mám za sebou gynek.operaci,takže si myslím,že to bude taky dřív-gyndr.si myslí,že max o měsíc-no uvidíme
kdyby to bylo o tři nebo čtyři týdny dřív,tak budu šťastná
nesmí to být víc!!
Není tady
Stránky: 1 … 35 36 37 38 39 40