|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1 … 34 35 36 37 38 … 40
Krásné ránko
Mefi,gratuluji k pohybům-vůbec to nemusí být brzy 
Jinak včera to bylo krásný,řekla bych nejhezčí vánoce za několik roků-jsem ze všeho byla tak v šoku,že jsem to i obrečela
asi hormony
,ale fakt mě dostala dcerka
!
Dneska to vidím na válení se u telky,pak dojede brácha s rodinkou a večer jedeme k mladým se podívat na stromeček-tak už se těším 
I vy si nadále užívejte krásné a pohodové svátky 
Není tady

Krásný sváteční den
jarňátka !!
ukázka mojich dvouch miminek
ze včerejšího večera a na web jsem přihodila new pupík 

Upravil(a) Gabu (25. 12. 2009 14:22)
Není tady
Gabu,tvoje MIMINKA jsou
takový chlapiska-to je super a bříško už máš krááááááásný
jsi mezi nima jako segra-to máš stejný jako já s dcerkou- já spíš vypadám jako ségra než jako matka
a jsme na sebe hodně podobný 
Není tady
Ahoj těhulky, po delší době házím zase očko a všem vám přeji hezké svátky. Přečetla jsem zpětně tři stránky, všem moc gratuluji k holčičkám a kontrolám. Gabu, ty jo, miminka trošku přerostlá, ale jinak fakt super 
U nás nic nového, malej nemocnej, já už týden na atb, zdá se, že nezabírají, je mi nanic, takže svátky nic moc. Ale malej byl včera u stromečku kouzelnej.
Tak ať vám hezky rostou pupíky a jste všechny v pořádku 
Není tady
teeeeda Gabu. to jsou krásný kluci a ty vypadáš opravdu jako jejich kámoška-)
Není tady
Gabu, jste krásná rodinka!
Jinak, my jsme přežili, sláva sláva... Bibi se na dárcích nejvíc líbilo rozbalování - rozbalila úplně všechno i to naše. Dárky, no, asi se jí líbila nejvíc sada s modelínou a vykrajovátkama. Jo a u našich dostala mmj. panenku Baby Born, tak se s ní pořád tahá... Trénink na miminko.
Já jsem asi taky byla hodná, dárečků bylo dost! Nejvíc mně potěšila Anna Karenina na DVD (mám ji jen na kazetě a už jde do kopru), taky malé rádijko do kuchyně a úžasný kalendář se starými plakáty... No a samozřejmě koš na pleny a nosítko ergo 
Není tady

Ahoj hoky,všechny vás moc zdravím a tiše vám závidím vánoce doma u svých rodin.Já ležím v nemocnici a ještě tady chvilenku pobudu.
Gabu,to je moc pěkná fotka!!! Kolik je klukům?
Není tady

Ahoj
Jo holky,ale těch starostí co umějí přidělat
ale to už k tomu patří,žéé
proto jsem si strašně moc přála pro změnu vychovávat holčičku,jasně vím...taky dokážou
,ale přeci jen
kluci jak se jednou ožení tak jejich střed světa je nová"maminka" kdež-to holky se k mamce vracejí v dospělosti i se svou rodinou 
Adanko to tě nechci nijak strašit
jinak kluci jsou oba únorový,takže Péťovi bude 14 let a tomu darebnějšímu Tomovi 21 let
otěhotněla jsem devatenácti
ale to bylo na tu dobu zcela normál 
Adanko a jak ty?byla jsi na Vánoce doma?A jak si vedete s broučkama
strašně moc Vám držím palce,aby jste vydrželi pohromadě co nejdéle.
Gábi tyhle Vánoce si malá už užila co
a jakej koš si nakonec pořídila,taky ten od TT?Já sem si jeje koupila od Fidorky 
my jsme dnes vyspávali až do 11h a jdeme na obídek k rodičům
přeji Všem krásný a poklidný druhý svátek vánoční 
jéžiši Adanko jsem blbě četla
,že jste byli nakonec i přes štedrý den v nemocnici,ale co to je jeden den
vždyť o nic nejde
malej si určitě ježíška užil s taťkou a ty musíš "bohužel" opatrovat chlapečky
příští Vánoce už budete pokupě 
Upravil(a) Gabu (26. 12. 2009 11:43)
Není tady
Čau holky, taky vás zdravím z hektických svátků...
Ježíšek byl u nás moc fajn, Niki byla strašně nadšená z toho poníka. Akorát teda nedostala ten domeček pro panenky, tak to nás celkem mrzelo, ale naštěstí od babiček dostala další hračky, tak to tak nevadí.
Jinak my jezdíme pořád někde po návštěvách, akorát jsem toho včera měla už úplně plny zuby a dokonce jsem začala trochu krvácet, tak dnes jsem opět byla pro jistotu na kontrole v porodnici, protože ještě stále špiním. Naštěstí se všechno zdá zatím ok, hrdlo drží, placenta se neodlučuje, ale vypadá to na celkovou nestabilitu těhotenství a tak mi celkem vyhrožují předčasným porodem. Musím teď nějakou dobu ležet, aby se to upravilo. Holčička už má něco kolem 960g, ale musíme to ještě několik týdnů vydržet. Naštěstí nemusím být v nemocnici, tak jsem ráda.
Adanko, tak ať tě od tama co nejdřív pustí a jste všichni v pořádku!
Gabu, jste moc pěkná rodinka!!
Není tady
ahoj holciny.
Tak vas vsechny zdravim po svatcich, doufam, ze jste je mely aspon trosku klidne, i kdyz pro nekoho zrovna vesele... Ale uvidite, ze se vsechno srovna a mimca si pak na sebe daji cekat.
Kamaradce hrozili od 25.tydne predcasny porod.... a 24. 12. porodila holcicku - dva dny pred terminem......
nasi uz odjeli, asi se ted pujdem projit, to sezeni a jedeni mi vubec nedela dobre, uz nevim, jak mam lezet a sedet. zacaly me neuveritelne bolet kycle, ale to je normalni.
tak preji jeste hezke pohodove dny a ja sem zase nekdy juknu...... 
Není tady
Gabu, mám ten nový typ Sangenic Plus. Tak se těším, až si ho v pondělí odvezu dom...
Maharishi, tak hezky nožky nahoru a odpočívat!
Adanko, vydrž, uteče to a a za chvilku už budeš s oběma prcíkama doma...
Verco, ty jo, už jen 63 dní? To to letí, hrůza...
Jinak Štědrý den byl u nás ve znamení Bibinčina řevu, vzteku a jekotu. Manža byl kvůli tomu permanentně naštvanej na celej svět, já vyřízená, depka jako prase... Zlatý všední dny-
Není tady
Ahoj holky, tak dneska poprve klidny den, tak jsem se sem konecne i dostala
. Jelikoz u nas jeste zadne deti nejsou, tak nejvic obdarovana jsem byla a podle darku jsem byla neskutecne hodna
. Asi to vsichni vzali jako posledni rozlouceni s detstvim - pristi rok uz budeme tri a vsechno se bude motat kolem Drobka
.
Gabi, to nezni jako idealni Stedry den...
Adanko, drzim palecky, aby jeste par tydnu klucici nechteli na svet. A jak psala Gabu, pristi rok uz budete vsichni pohromade... 
Manza mi ted sklada komodu, co jsme dostali a co pak bude pro prcka. Uz se tesim, az bude hotova 
Preji peknou nedeli

Není tady
Holky, prosim o radu. Uz druhy den se mi zda, ze mam tvrdsi podbrisek. Ciste jen ten. Vsechno ostatni mam v pohode - mekke, jak ma byt. Nejdriv to bylo tvrde jen, kdyz jsem lezela, ale ted, kdyz sedim a opru se a trosku zmacknu podbrisek, tak je to stale tvrde. Jde o to tvrdnuti bricha, jak jste tady kolikrat zminovali? A k tomu v tom podbrisku vpravo me to jakoby tahne - prirovnala bych to asi k roztahovani kuze (ale v klidu). Je to normalni? Zatim jsem to nemela, tak se chci jen ujistit, ze o nic nejde... Znate to... 
Není tady
Ahoj Jarňátka, moc zdravím a přeji vše nejlepší do Nového roku. Vánoce jsem tak nějak nestihla. Jdu k Vám otravovat, páč u nás nejni ani noha.
Mefinko podle mého je to roztahování dělohy, měla jsem to jednou, když jsem byla těhu asi tak ve 20tt, je to nepříjemné, ale odezní to. Uvidíš. Takže OK:
Není tady
Mefi, mně se to teď taky často stává. I to tahání vpravo - způsobuje to povolování vazů, které drží dělohu. Tvrdnutí bys cítila jako stah, který za chvíli povolí. Tvrdost bříška v jednom místě delší dobu - to může být klidně mimís, který se ti tam natlačí třeba zády.
Není tady
Ahoj holky,
tak my jsme teda měly Vánoce celkem v klídečku, hlavně kvůli tomu, že opravdu nemůžu nic dělat, tak jsem se už nějak smířila s neustálým bordelem doma. Niki je naštěstí moc hodná, nechá mě i ležet, takže od včera nedělám vůbec nic a čučím na pohádky a filmy. Teďka vzal manža malou na návštěvu k tetě, tak mám ještě větší pohodičku 
Zítra se chystáme na ten Avatar, tak se těším. Dnes už zatím nešpiním, tak snad už to zítra bude úplně ok.
Mefi s tim břichem to mám podobné, někdy tak děsně bolí, že i přemýšlím, že s tím zajedu k doktorovi. Většinou na jedné straně nebo i hodně dole po celém břichu a trvá to klidně i dva dny. Doktor říkal, že to mám natažené děložní vazy a někdo to proště cítí víc a někdo vůbec. Já mám celkově dost dráždivou dělohu, už i v min. těhu i teď mám často bolení břicha (někdy i hodně) a už jsem si na to zvykla.
Gabi, no musíš ty vánoce přežít. Jsem zjistila, že právě pro tu vánoční idylku je úplně naprd, když se člověk strašně uměle snaží, aby bylo všechno ok a nějak tak navodit vánočního ducha tím, že se bude nuceně snažit dělat věci, které by se na Vánoce měly dělat, ale nakonec to vede spíš ke stresu.
Není tady
ahojky holky.
Gabi, zrovna jsme s manžou taky hotoví-) prcek se nám taky začíná kvalitně vztekat, tak jdu hledat rady, jak na to-) hrůza, zkusili jsme už toho dost-)
mě tvrdne podbříšek už asi 3 týdny a docela to i bolí, ale já to měla i u prvního, tak si občas zobmu magnezko, ale víc s tím asi neudělám-)
Není tady
meryblue napsal(a):
ahojky holky.
Gabi, zrovna jsme s manžou taky hotoví-) prcek se nám taky začíná kvalitně vztekat, tak jdu hledat rady, jak na to-) hrůza, zkusili jsme už toho dost-)
mě tvrdne podbříšek už asi 3 týdny a docela to i bolí, ale já to měla i u prvního, tak si občas zobmu magnezko, ale víc s tím asi neudělám-)
Mery a zkoušeli jste si prostě toho vztekání nevšímat? Já malou totálně ignoruju, protože jenom takto pochopí, že je to marny a prostě celkově to vztekání začala zkracovat a teď už dokonce začínají být i dny, kdy se vůbec nevzteká 
Není tady
tak koukam, ze se tu nic nedeje, vsichni jeste uzivaji vanocnich navstev.
My dneska uz meli prvni klidny den.
v tydnu chceme jeste koupit matraci do postylky, perinku a takovyhle blbosti.
co vlastne uprednostnujete? Klasickou perinku, nebo spaci pytel? Jeste jsem se nejak nerozhodla.... 
Není tady
Verca01 napsal(a):
tak koukam, ze se tu nic nedeje, vsichni jeste uzivaji vanocnich navstev.
My dneska uz meli prvni klidny den.
v tydnu chceme jeste koupit matraci do postylky, perinku a takovyhle blbosti.
co vlastne uprednostnujete? Klasickou perinku, nebo spaci pytel? Jeste jsem se nejak nerozhodla....
Cau Veru, vidím, že jsme tady sami 
Já jsem používala obojí, i peřinku i spací pytel. Ale ze začátku hlavně ten pytel, a kdyžtak jsem malou dopřikryla, když byla potřeba.
Není tady
ja to vyzkousim s tou perinkou a uvidim. u toho pytle me desi, ze clovek musi kazdou chvili kupovat jinou velikost.... to delaji ti vyrobci naschval, aby vic vydelali 
Není tady
Ahojky a krásný večer,tak jsem se konečně dostala k Pc
jsem ráda,že je tady vše OK a vánoce proběhly v klidu
!
Mefi,mě taky občas tvrdne bříško,tak jsem to říkala teď na kontrole a mudr.mi říkal,že pokud to není třeba 10x do hodiny 5x za den,tak,že to pracuje děloha-takže to opravdu nic není-ani mi nedoporučil magnézko,ale já si ho koupila a jen pro psychický klid se ho občas udělám 
Jinak jsme byli dneska v Olomouci,takže jsme dovezli přebalovací pultík a postýlku úplně se vším co k ní měli-povlečení,peřinky,matraci,nebesa a kolotoč-je krásná
,jen není ještě složená,jak bude tak vyfotím a dám ji sem.Kombinace bílé a béžové a žluté kačenky na peřince a na kolotoči-měli ji tak vystavenou v obchodě,tak jsme si ji tak celou nechali zabalit
prostě nešlo odolat a nevzít ji celou,tak jak byla vystavená
Oni ví,proč to tak nazdobí
!!Tak jsem ráda
nějaké oblečeníčko už taky mám,takže už jen chůvičky a ty dostanem od dcerky
!Takže zbývá kosmetika,plenky a pár drobností a řekla bych,že mám hotovo
Pořád jsem se do toho nemohla dostat a nakonec to šlo nějak samo
!Jen přítel trošku provětral konto
-měla jsem od něho krásné dárky a to mi ještě dneska koupil kozačky
Když se kupuje všechno nové,tak je to opravdu mazec-prachy neskutečně letí 
Není tady
Verca01 napsal(a):
ja to vyzkousim s tou perinkou a uvidim. u toho pytle me desi, ze clovek musi kazdou chvili kupovat jinou velikost.... to delaji ti vyrobci naschval, aby vic vydelali
mám u postýlky peřinku i spací pytel,takže uvidím co bude lepší-dcerka měla spací pytel a bylo to fajn 
Není tady
Stránky: 1 … 34 35 36 37 38 … 40