|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1 … 33 34 35 36 37 … 40
Ahojte, jaksi vůbec nestíhám
. Právě mi kyne těsto na vánočku a ještě musím douklízet. Zítra to máme taky náročné, takže se tu neukážu. Moc Vám všem přeji krásné a pohodové Vánoce!!!
Není tady
Hola hoj, jarní maminky!
Všem vám přejeme krásné a pohodové Vánoce a do nového roku jen ta nekrásnější překvapení

Veranna a Tobi
Není tady
ahoj holky, vsechny urcite pripravujete salat. Ja pujdu nacitronovat kapra a salat pak jen smichat, uz je vse nakrajene.
Pafli, gratuluji k holcicce. Teda to bude preholkovano pristi jaro 
Není tady
Krásné vánoce Vám všem i Vašim drobečkům přeji

Není tady
HOLKY, MOC MOC VÁM PŘEJI KOUZELNÉ VÁNOCE,
VESELÝ NOVÝ ROK A ŠTĚSTÍ A ZDRAVÍ PO CELÝ ROK 2010!!
Niki zdobí stromeček, byla z toho úplně nadšená 
Upravil(a) Maharishi (23. 12. 2009 17:34)
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
No teda,to je šikulka-stromeček má moc hezkej
Došel ti ten balíček,myslela jsem na tebe už ráno!!
Any představ si, že nedošel! Volala jsem jí a samozřejmě tvrdila, že to posílala minulý týden
, budu to muset ještě nějak pořešit. Dnes jsem byla na poště ještě i reklamovat ten přebalovací pult, takže fakt pohoda. A k tomu všemu odpoledne na pohotovosti, protože jsem dostala zánět do nohy, tak se belhám jak stařena. Mě to těhotenství opravdu zachvíli zruinuje. Snad bude zítra líp 
Není tady
to je fakt bordel(sorry),baba jedna blbá-ti kecá !!!!!
A na pohotovosti,no samo lepší-to je fakt mazec!Ale snad už je to lepší a nebolí tě to!!
Upravil(a) A-N-Y 1 (23. 12. 2009 19:30)
Není tady

Pafli gratuluju k holcicce 

Není tady

Maharishi mala je kouzelna - moc pekna fotka 

Není tady

Vsem krasne Vanoce 
my jsme meli taky malou pomocnici 

Není tady
Holčinky moje těhulatý 
Jen Vám utíkáme popřát krásnýho ježíška zítra, parádně si to všichni užijte a pořádně si nacpěte pupíky!

Dočtu si Vás pak.. opět nestíhám... 
Ještě jednou krásný šťědrý den!! 
Není tady
Ahoj těhulky,
musím se podělit, hlkásím návrat z pohotovosti - měla jsem strašně tvrdé břicho a vysoký tlak, tak jsem dostala dvě kapačky a krásný dárek - KONEČNĚ mi miminko ukázalo ten poklad, co pořád schovávalo mezi nožičkama, což s počtem 21 UTZ je už velké umění, takže hlásím potvrzenou, 981 g vážící HOLČIČKU - Barunku 
Krásné vánoce všem 
PS: na jaře fakt bude přebuchtíno 

Není tady
Heli, tak at je vše v pořádku a břicho netvrdne a mooooc gratuouji k holčičce-)
krásný Štědrý den-)
Není tady
Heli, gratulace k holcicce

Není tady
Holky, nez vam popreju, tak vam musim rict, co se mi stalo v noci kolem pul jedne
. I kdyz je nejpsis jeste brzo (i kdyz, kdo vi), ale jsem si jista, ze jsem vcera lehce citila drobecka. Poprve
. Super pocit 
Vesele Vanoce a bohateho Jeziska 
Není tady

Meryblue gratuluji k holčince 
Helí tak hlavně,že jste v pořádku a gratulace k Barunce
my budeme mít Berunku
fakt se nám tady urodilo hodně holčiček
Mahari,Akárku holky máte úžasné 
Není tady
Ahoj holky, teda co ty holcicky za dobu, co jsem tady nebyla ... gratulujuuuu
Fakt velka prevaha nad kluky, snad tam na me jeste nejaka zbyla
Ale hlavne vam chci ted poprat krasne vanoce, pristi rok to alespon u nas prvorodicek bude vypadat trosku jinak
.... a moc se na to tesim. Tak si to vsechny i se svymi mimisky uzijte. Mam hlad, tak asi brzy povecerime 
Není tady
Merfi, gratuluju k pohybům-)moje divoška kopká docela dost, asi mám zase placentu na přední straně, že to tak cítím, jo a na ulz udělala stojku, až se ta sestra divila-) bude to asi zase divoch-)
holčiček je tu teda fakt hodně, my to měli v domečku u prvního těhu přesně obráceně-)
hezký Štědrý večer-)
Není tady
Stránky: 1 … 33 34 35 36 37 … 40