29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Trpím dlouhodobě na bolesti v oblasti beder a hlavně kostrče. Byla jsem na rehabilitaci a přístě se
mě pokusí narovnat (mobilizovat) kostrč přes konečník. Má některá z Vás zkušenosti s toutou metodou a můžute mi popsat na co se mám připravit a jak to probíhá. díky předem za odpovědi.
Není tady
ahojky,
no já nevím ,ale mě když chytla záda v téhle oblasti bederní.Tak jsem měla mít klid a doslala léky.
Někdy masáže měkkých tkání,ale nikdo mě nerovnal.
Hlavně oni ti zjistili od čeho ta bolest je??.Může se jednat o ústřel,že si někde skřípneš nějaký nerv.Dále o vyhřeznutí ploténky.taková bolest většinou vystřeluje do končetin.
Bolest beder taky může provázet gynekologické onemocnění a nebo onemocnění ledvin.
a nebo ty máš naraženou kostrč??
já bych si nedovedla představit ,že mě v bolestech budou rovnat.
Není tady
jo ještě jsem přeečtla ,to jsem přehlédla ,rovnání přes konečník.
Slyšela jsem o tom , s tím zkušenost nemám.a to ti mají dělat normálně??tak to držím palce. Asi to bude nepříjemné ,to ti můžu říct.Chodím na hemeroidy.
Není tady
snad na to proč mám ty bolesti přišli, dělali mi rentgen a zjistili, že jsem si asi někdy musela zlomit kostrč, ale vůbec netuším kdy, a od toho jsou asi ty bolesti.... no nevím, ale nechci se smířit s tím, že by mě to bolelo a obtěžovalo tak jako doposud, já žádné přášky nedostala i když jsem opravdu skučela ...a ty taky nic moc , to ti ale vůůůbec ale vůůbec nezávidím.
Není tady
Zlomenou nevím ,ale narazit kostrč si mlůžeš...a to nevíš kde??Jestli sis s ní nějak blbě nehnula!!hele tak se na tom rehábku zeptej oč vlastně jde a budeš mít klid.Te´d jsem na netu četla ,že se to dělá v narkóze ,to asi není tvůj případ
držím palce ať to dobře dopadne.
Není tady
Mne take boli dlouhodobe kostrc , bolela mne i zada , ale to se v posledni dobe zmirnilo , ta kostrc je hrozna, nekdy mam co delat , abych se ze sedu zvedla.
Není tady
Grainne napsal(a):
Mne take boli dlouhodobe kostrc , bolela mne i zada , ale to se v posledni dobe zmirnilo , ta kostrc je hrozna, nekdy mam co delat , abych se ze sedu zvedla.
no a co ti řekli doktoři??
Není tady
Take trpim na polesti kostrče. Fyzioterapeut mi doporučil sezeni na míči.
Kazdy podle sebe. Mně osobně nevyhovují sezení na míči, je to zábava ale při práci bych se nesoustředila. Preferuji tedy pasivní sezení, je mnoho židlí zaměřena právě na takovéto sezení, já mam doma židle nepovolená reklama- designově poněkud neobvykle, ale velmi pohodlne a co je hlavni, nezatěžuji kostrč.
Upravil(a) tina (4. 3. 2011 17:49)
Není tady
sisi21 napsal(a):
Grainne napsal(a):
no a co ti řekli doktoři??
U doktora jsem s tím nebyla .
Není tady
grainne a na co čekáš ? tady ti diagnozu nikdo nestanoví a jestli tě to bolí, tak šupej
Není tady
PPavlaa napsal(a):
grainne a na co čekáš ? tady ti diagnozu nikdo nestanoví a jestli tě to bolí, tak šupej
to já vím . Byl to jen příspěvek do diskuze , doktory moc nemusím - jedině, když už není vyhnutí.
Není tady
Jo, mám to narovnání za sebou...bez narkózy, ale nic zlomeného nebylo, jen "změna směru". Ale týden jsem tu pani proklínala. Já kdysi spadla ve škole (nevím jak se to jmenuje), ale bylo to vyšší než ripstoly, prostě pád málem od stropu tělocvičny. Vyrazila jsem si dech, tak se to třeba stalo tenkrát, protože pád byl tváří dolů, tedy přímo na zadek. Ale možná člověk blbě spadnul při bruslení nebo lyžování? nebo jen tak na zadek?
Od doby napravení potíže nemám, a to už je nejmíň 20 let.
Není tady