Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1026 4. 1. 2010 17:48

Blava
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Středočeský kraj
Web

Re: CHAT: Letňátka 2010 č. 2

nebojte holky, s přibývajícími dny budete chodit k dr pořád lollollol

ve 13.15 se narodil Jirka (2330g a 46cm) hjarta
ve 13.16 se narodil Vojta (2090g a 46cm) hjarta

Není tady

#1027 4. 1. 2010 19:58

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

cieska napsal(a):

dobré ránko holčiny, ty moje strachy jsou dané taky asi tím, že v poslední době spolu s přítelem mluvíme jen pár minut denně, i když byly svátky, on byl od rána do noci v práci a já sama doma jsem se chvíli hladila spokojeně po břiše a další chvíli jsem brečela jak malá co se mi to stalo .. no šílená jsem big_smile ale včera večer jsme si pořádně promluvili, teda já mu vylíčila s krokodýlíma slzama všecky svoje strachy, on konejšil a uklidňoval a trošku mu z toho cukaly koutky big_smile  jak se mnou ty hormony cvičí, no za chvilku bylo dobře a snad mi to zas chvilku vydrží. smile
Kaťulko, jj, mam přesně ty samý pocity, celkem dlouho jsem se na tohle období připravovala a teď jsem konsternovaná jak kdyby to bylo nějaký překvapení, že to miminko fakt bude, no blázen jsem smile
nevolnosti u mě asi na ústupu, zato se mi pořád motá hlava a mam pocit, že omdlim.  no první den v práci zas po delším volnu, ach jo,bych tááák spala

Ciesko,pro mě jen to zjištění,že se taky tak cítí i někdo jiný,je fajn,že jsem jako asi normální reta víš jak to myslím,já myslím,že u mě to bylo taky šokem,že se nám to jako fakt povedlo,po takhle dlouhým snažícím období.... a asi ty hormony fakt cvičily,taky jsem si hladila bříško a byla vpoho a pak jsem zas brečela,že to je jako fakt apod. no docela sranda.....jsem se s tím jakoby nemohla nějak ztotožnit,měla jsem výbuchy smíchu a pak pláče....a opravdu ještě teď si říkám,jak to se mnou cvičilo...reta a jako že fakt tam mimi je....koukala jsem na UTZ a viděla srdíčko a připadala jsem si jak v pohádce a že se to neděje mě...reta lol

Holky můžu se Vás zeptat,na Vaše pocity když jste zjistili // a také poté i teď,jak to vnímáte?Určitě každá jinak par

Není tady

#1028 5. 1. 2010 1:31

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Johanko, budu se tesit na tu fotku, diky! smile

Miso, asi to ma kazdy doktor jinak, ale treba tady v Japonsku se chodi v prvnich trech mesicich kazde dva az tri tydny, pak jednou za ctyri tydny, od osmeho mesice zase kazde dva tydny a v devatem kazdy tyden. Ja jsem dva tydny prenasela, takze jsem ke konci behala na monitor skoro neustale.

Katulko, ja nevim jak poprve, to uz je ctyri roky zpet, ale ted podruhe jsem z toho nejak vic vystrasena a bojim se, aby to dopadlo dobre.  Poprve jsem o tehu skoro nic nevedela, proste od te doby, co jsem na UZV videla male, a pak srdicko, me proste ani nenapadlo, ze by se neco mohlo pokazit. Uzivala jsem si to, tesila se na kazdou kontrolu, kazdodenni ranni zvraceni jsem skoro radosti obrecela. Ted je mi blbe, neroste mi brisko, do toho tu mam triapulleteho raubire, co me nenecha vyspat se - ziju v neustalem napeti a strachu o male, protoze vim, ze porodit dve zdrave deti bez jedineho potratu ci bez jedineho problemu je dneska zazrak. Kez by se mi to povedlo, ale musim hodne a hodne zatukat. V prvnim tehu jsme na kazdou kontrolu chodila stastna a nemohla jsem se dockat, ted tam chodim nervozni a vystrasena, aby tam mimisek byl, zivy a v poradku...

Rustynko, asi to bude chtit novy chliv. smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí