|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Téma zavřeno

Ahojte kočenky moje díky moc že jste na mě myslely a za palečky,jste moje zlatíčka 
Nemám dobré zprávy
,je konec miminko nám umřelo, :grater:ve čtvrtek mě čeká revize bojím,bojím....
Gabu,já si na Tebe vzpoměla,že si to tenkrát říkala.... 
Holky,moc Vám všem držím palečky ať máte bezproblémové těhu a na konci zdravá miminka,moc na Vás mylím 
Není tady
Ahoj Katulko, jsem se úplně zaradovala že tě vidím a ty nemáš dobré zprávy 
Je mě to velice líto!!! Ani si nedokážu představit co musíš prožívat a nebo co prožili ty, co je potkal podobný osud...
Život není fér!!!
Přeji hodně fyzických i psychických sil!!!

Není tady

Holky,díky moc
Vy to musíte teď táhnout i za mě,držím Vámvšem tady moc palce 

Není tady
Ahoooj!!!!!!!!!!!!!
Oskárko, výbornýýýý, gratulujuuu!!!!!!!!!!!!!
To tam byl mimísek nějak zešikma, že nešel vidět celý, ne? Ale je to pěkný.
Kdy jdeš na příští kontrolu?
Ciesko, taky moc gratuluju!!! V pondělí budu držet palušky.
Jo a jak jsi se ptala na toho otce u porodu - kurz mít nemusí, podmínka to není (aspoň jsem o tom neslyšela). Manžel u porodu byl a na kurzu byl taky, ale úplně dobrovolně. Kurz stál pár set a trval půl dne. Kurz jsme absolvovali oba dva najednou. Vysvětlovali tam porod, nácvik dýchání, úlevové polohy, pomoc partnera při porodu a na závěr jsme šli do porodnice na prohlídku sálů a novorozeneckého oddělení. Jo a kurz jsme absolvovali někdy ve 35. týdnu.
Petruš, děkuju ti moc za podporu, pozpátku děkuju i Verunce, je to od vás moc pěkný. 
Není tady
Kaťulka 33 napsal(a):
Holky,díky moc
Vy to musíte teď táhnout i za mě,držím Vámvšem tady moc palce
chjooooo .... 
Za ty palce děkujeme 

Není tady
Kuuur.a, teď jsem si přečetla Kaťulku. Ach joooo 

A zrovna holka, která se snaží tak dlouho!!!!! Je mi to moc líto, Kati, ani nevíš jak. Doufala jsem, opravdu jo. JE to nespravedlivýýýý!!!!!!!!!!!! 
Není tady
Kaťulko drž se, jak nám co jsme o mimi přišly tady holky říkaly... teď máš pohnojeno, za 3 měsíce se to určitě zadaří.
Rusty i Tobě gratuluju k dnešní kontrole, budu s tebou držet krok a můžeme se spolu těšit:). Další kontrola 5.1. 2010 - budou tripple testy. JO mimís tam ležel jaksi nakřivo. Navíc mě překvapilo, že dělal vaginální UTZ. Přes ten můj velešpek by toho asi moc vidět nebylo. Ale ptala jsem se, jestli by přes bříško nešel vidět celej, ale prý ne.
Kamže mám vrazit tu fotku abych vám to sem mohla zkopírovat? Jestli teda na té fotce něco uvidíte:D
Ciesko, taky gratuluji k dobrým zprávám. Můj muž na žádným kurzu nebyl, ještě mě strašil, že k porodu nepůjde, že se tam složí a takový ty blbý chlapský řeči, nakonec byl u porodu do konce, nenechal si ujít jedinou vteřinu - teda kromě té chvíle, co mi dávali klistýr a porod se mu moc líbil. Moc mi pomáhal.
Míšo, tobě taky gratuluju, udělej si metřík, ať víme jak rostete. A bylo vidět srdíčko? My co už čekáme druhý už víme co nás čeká, ale když jsme čekaly první, tak jsme taky nevěděli. Neboj, však nás tady čeká ještě pár týdnů, tak to můžeme postupně všechno probrat. Porod je to poslední, nejnáročnější, ale za to tě pak čeká ta nejsladší odměna.
Není tady
Katulka,ja nemam slov:( clovek caka tak dlho a prd z toho
moja,skoro sa uzdrav.najhorsie su tie prve dva tyzdne,hormony. Keby nieco,napis mi,mam to vsetko v zivej pamati,tak kludne to mozeme prebrat. Veta: pohyby 0,akcia 0 je ta najhorsia,aku som kedy pocula. Posielam ti vela sily a pozitivum je,ze uz vies,ze otehotniet MOZES! Na to mysli.je to len otazka casu. 
Není tady

Ahojda holky, tak Vás dneska všechny zdravím. Závidím všem, co již mají testy a první vyšetření zdárně za sebou.
Nějak bych už radši ten první trimestr měla za sebou, aby už bylo klidněji. Jenže ještě měsíc a půl do konce prvního.Taky jsem zvědavá, jestli se ještě někdy pořádně vyspím. Od začátku těhu, mám problémy se spaním a třeba jsem od 3 od rána vzhůru a beru a to jsem pak přes den, jak když mě přejede parní válec a do toho ještě ten můj svišť. To je opravdu něco. Zlatě, když se čeká první. 
Ciesko, tatínek u porodu nemusí mít žádný speciální kurz a ani nic podobného. Chodí se akorát na předporodní kurzy a na ten může tatínek absolvovat s Vámi. Jinak asi to má každá nemocnice jinak, ale za přítomnost u porodu se platí. My jsme platili 500kč. No, ale záleží kde budeš rodit. Takže žádný strach, že by musel něco podobného absolvovat. Všichni chlapy jsou z toho hrozně nadšený, že by někam museli.

Není tady
Rusty,dajme na nastenku aj anjelikov co od nas odisli..
Není tady
Katulko, je mi uprimne lito, co te potkalo. U me to probihalo hodne podobne,taky nam nesedela velikost,ale doufala jsem, ze tobe se tohle vyhne..Vis co jsem psala Kitkat, zvladnes to a zase bude lip. Kdybys chtela neco vedet, nebo se jen vybrecet, klidne pisni SZ.

Není tady
Katulko,tak to me moc moc mrzi. Jen me zarazi,ze jsme na tom stejne a muj doktor mel pocit,ze je vsechno v naprostem poradku a vesele me objednal az na 21.12. pritom mi to take notne nesedi lepe recene vubec na menstruaci,hm,zacinam byt natolik nervozni,ze asi poprve zalzu a zavolam,ze spinim,at mi miminko zkontroluje.
Není tady
Slniecko a mohlas otehotnet pozdeji o ten rozdil? Jak velky mas? Ja treba vedela, ze nemohla (byl jen jeden pokus), ale mudra rekla ze jsem holt otehotnela pozdeji a taky se tim nevzrusovala. Ja ale vedela ze ty 2-3 tydny jsou hloupost, ze neco nesedi..

Není tady
Katulko, moc me to mrzi, doufala jsem, ze to bude jinak a mimisek se najde i se srdickem... Doufam, ze se telo i duse brzy uzdravi a budete moct zacit znovu a drzim palceky, at priste je mimisek zdravy a dotahnete to do konce. Budu ti drzet palce. 
Holky, pokud muj mimisek prospiva a po dnesku jeste zije, tak to bude zazrak, protoze dnes jsme sli s Ryu a moji kamaradkou do nakupniho centra na Andelu v Praze a ten cirkus, co tam predvedl, to byl teda horor. Nakonec jsem jim tam predvedla cirkus i ja. Dotedka jsem si myslela, ze mam zlate a hodne dite, ale co jsme prijeli do Prahy, nema to na nej asi dobry vliv. Koupila jsem mu dneska nejake hracky, uz jsem zaplatila, ale on ze chce mic. Nebyl drahy, stal asi 35KC, ale mame doma spoustu micu, navic do kufru by se ani nevesel, takze jsem rekla, ze ne. No nejdriv se odtamtud nechtel hnout, tak jsem mu nejdriv domlouvala, pak jsem se nastvala, nebylo mi dobre a navic jsem tam byla s tou kamaradkou, lidi taky uz koukali, tak jsem ho odtahla pred obchod, ale on se vzpouzel a rval, no horor. Nekolikrat se k mici vratil, ale nakonec jsem ho nasilim odtahla ven a sli jsme dal. Rval jeste v dalsich dvou kramech, pak chtel nosit, no me omyvali. Pak se uklidnil a sli jsme na zmrzlinu, ale tam byl hraci koutek se skluzavkou. Nechala jsem ho tam po zmrzline tak 10 az patnact minut hrat, ale nebylo mi nejlip, jsem nastydla a uz bylo pozde, tak jsme mu rekla, ze uz jdeme domu. No opakovalo se to same, jako s micem. Proste nechtel. Ale me uz ruply nervy a naplacala jsem mu zadek, nasilim mu dala botz i bundu a dost surove ho odtahla a smykala jsem s nim, ale bylo mi jedno, co si lide mysli, hrozne me nastval. Vubec nevim, jak by se takova situace mela resit spravne, ale bylo mi fakt zle a ruply mi nervy. Takze pro mimiska v brisku opravdu nejmin vhodne...Nejsem na sebe vubec pysna, ale opravdu me dneska vytocil, jak zlobil.
Není tady
Karal, snad máš pravdu, ale dost jsem to nezvládla, byla jsem na něho dost ošklivá...ale opravdu dost zlobil, tak nevím jak to jinak řešit než ho odtamtud násilím odvleknout. Že si ale uměl vybrat dobu, dnes jsem byla dost unavená, jak jsem nastydlá, ještě k tomu těhotná...No den blbec. 
Není tady
Sakuro, já se tohoto období vzdoru děsím.
Nedokážu říct, co je v té situaci nejlepší, protože vůbec nevím, jak se zachovám já, až taková situace přijde. 
Oskárko, to si děláš srandu, že má 8cm??? To se mi nějak nezdá, to ti potom neodpovídá 11týdnům. 
Tohle je napsaný na babywebu:
10 týdnů těhotenství: Hodnota CRL se pohybuje mezi 31 - 40 mm.
11 týdnů těhotenství: Hodnota CRL (temeno-kostrční vzdálenosti) se pohybuje mezi 41 - 53 mm.
Podle mě tvoje miminko zdaleka neodpovídá 11tt.
Zvlášť když mně moje doktorka řekla, že miminko je na svůj "věk" veliké. 
Není tady
Sakuro, ja bych to nebrala tak tragicky..U nas se na vyplaceni moc nehraje, ale poslednich ctvrt roku je to jedna z mala veci, ktera alespon nekdy funguje. Ono v jejich veku testuji hranice,kam az muzou a mnohdy s tim testuji i co rodice a maminky predevsim vydrzi..Rozumu uz maji dost, vetsinou vedi,ze delaji neco co nemaji. A casto to delaji umyslne..Nekde jsem cetla od nejake psycholozky, ze dite si z podobne sceny vetsinou dela o hodne min nez pak samotna matka, ktera ma vycitky apod..Takze bych se nebala..kdyz vidim po okoli, co dokaze benevolentni vychova bez jasnych hranic, rikam si, ze takhle urcite ne..

Není tady
Rustynko, to se desis spravne. Ja mela do tri let ditko uzasne, tvarne, na vsem jsme se domluvili beze scen, paradicka..Od tri je to boj. A to na ostri noze! nastuo do skolky byl pro me vysvobozenim, ze alespon na cast dne mohu odpocivat a nabirat sily na souboje..

Není tady
Karal,tak to se mam tedy na co tesit. Moje dite je take zlate,kdyz udela scenu,tak to je jednou za pul roku. Jinak ja ted chodim nakurz Respektovat a byt respektovan a je to podle stejnojmenne knizky a tam jsou navody,jak s ditetem komunikovat a pritom ho nenastvat. Ale obavam se,ze nekdy nepomuze ani pevne nervy a vyjednavani.
Karal,ja mela posledni menstruaci 9.10. a otehotnet jsem mohla az po 22.10. a o toto obdobi mi to opravdu nesedi. Ale co si vzpominam,tak ve 13 tt by se to melo prave srovnat a melo by to sedet,pokud ditko neni extremne vetsi ci mensi,ale me to proste znervoznuje,protoze u prvniho miminka mi to litalo od 7 tt jen o 2 dny a to se prave srovnalo na NT v tom 13 tt.
Není tady
Slniecko, tak to jo, to vypada normalne, ono se jeste to zahnizdeni muze flakat, takze to mas casu dosti. U nas to prave mozne nebylo..Ja myslim, ze vyjednavani jsem docela dobra, ale posledni dobou opravdu nefunguje nic. To i manzel, ktery na nej za tri roky snad ani nezvysil hlas mu zrovna vcera jednu soupnul..

Není tady
Téma zavřeno