|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
verynka napsal(a):
Miru, já ti nevím, já to tu vždycky prosvištím a prchám, takže jsem v neobraze.... nemám čas v pondělí píšu písemku a ještě si v průběhu musím vypracovat pořádný tahák, ale teď tu s vámi budu..... nebojte
Oki- budu držet palce na písemku
a pak tu zapaříme 

Není tady
MiraB napsal(a):
kikinecek napsal(a):
MiraB napsal(a):
Simi Veri, tak povídejte copak sem zmeškala? Sem to ale ostudka co?
Bylo to pro mě moc těžký období- prostě sem se podívala pravdě do očí. Byla fakt krutáMiri vítej zpátky
kuju :-)
to víš, že není zač

Není tady
Karal napsal(a):
Jsme se prestehovali a hovor vazne?
Simi, jojo, planovat neco jako romantika za ucelem plozeni v normalnim beznem zivote jde dost ztuha,co?
Presne tak ja na to tak trochu kaslu nevyjde ted vyjde pristi mesic ,ale myslim na to denne
tak trochu tichy blazen

Není tady
sima 75 napsal(a):
verynka napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Všem vespolek přeju dobrej večír a ač nerada vás pomaličku ale jiste opouštím. Užijte si zbytek pondelka a ja se semky vetřu zase zitra, ju ?
Páč oči se mi klíží ....chce se mi spat ...
já sem, ty pryš, to se mi nelíbit, ty být tu a být všechno OOOOOKKKKK, nesmět odejít, jinak být plakání....
Very
![]()
tobe ta cestina moc dneska nejde
![]()
takhle slysim kazdy den v praci mluvit vietnamce a korejce ,mas fakt dobry prizvuk
![]()

simo, to abys z toho nevypadla .. 

Není tady
kikinecek napsal(a):
verynka napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Všem vespolek přeju dobrej večír a ač nerada vás pomaličku ale jiste opouštím. Užijte si zbytek pondelka a ja se semky vetřu zase zitra, ju ?
já sem, ty pryš, to se mi nelíbit, ty být tu a být všechno OOOOOKKKKK, nesmět odejít, jinak být plakání....
ja ti slibovat, že se tu já zitra ukazat, ale dneska už nemít silu na to nechat óká otevřená
já zítra muset do školy a zatím nevědět, jestli zítra stihnout být tu.... když nestihnout, tak se uvidět jindy, co s tebou dělat, spinkat se muset, hlavně, když klížit baterky.... 
Není tady
sima 75 napsal(a):
verynka napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Very
![]()
![]()
takhle slysim kazdy den v praci mluvit vietnamce a korejce ,mas fakt dobry prizvuk
![]()
to víš, ta češtin se schovat v UZku.... 
Není tady
verynka napsal(a):
kikinecek napsal(a):
verynka napsal(a):
já sem, ty pryš, to se mi nelíbit, ty být tu a být všechno OOOOOKKKKK, nesmět odejít, jinak být plakání....ja ti slibovat, že se tu já zitra ukazat, ale dneska už nemít silu na to nechat óká otevřená
já zítra muset do školy a zatím nevědět, jestli zítra stihnout být tu.... když nestihnout, tak se uvidět jindy, co s tebou dělat, spinkat se muset, hlavně, když klížit baterky....
baterky to tda já nevědět, ale ja dneska muset vstavat už v půl 6 rano a vubec se mi to nelibit.
Ok tedy, když my se tu nepotkat zitra, tak třebas pozitri 
Není tady
verynka napsal(a):
sima 75 napsal(a):
verynka napsal(a):
Very
![]()
![]()
![]()
V cem se shovat?
,tak ted nerozumim reci tveho kmene vubec ???????????????? Hod to na moji vietnamsko,korejskou frekvenci 
Není tady
MiraB napsal(a):
verynka napsal(a):
Miru, já ti nevím, já to tu vždycky prosvištím a prchám, takže jsem v neobraze.... nemám čas v pondělí píšu písemku a ještě si v průběhu musím vypracovat pořádný tahák, ale teď tu s vámi budu..... nebojte
Oki- budu držet palce na písemku
a pak tu zapaříme
No já to mám na dvakrát v pondělí písemná a ve čtvrtek kecací...
Není tady
sima 75 napsal(a):
verynka napsal(a):
sima 75 napsal(a):
Very
![]()
![]()
![]()
V cem se shovat?
,tak ted nerozumim reci tveho kmene vubec ???????????????? Hod to na moji vietnamsko,korejskou frekvenci
ja to taky nepochopit a prosit to vysvetlit 

Není tady

aha...já jen jak jsem četla Svitavsko tak jsem myslela,jako třeba Svitavy přímo
já jsem asi 10 km od Svitav směr Česká Třebová 
Není tady
kikinecek napsal(a):
verynka napsal(a):
kikinecek napsal(a):
ja ti slibovat, že se tu já zitra ukazat, ale dneska už nemít silu na to nechat óká otevřenájá zítra muset do školy a zatím nevědět, jestli zítra stihnout být tu.... když nestihnout, tak se uvidět jindy, co s tebou dělat, spinkat se muset, hlavně, když klížit baterky....
baterky to tda já nevědět, ale ja dneska muset vstavat už v půl 6 rano a vubec se mi to nelibit.
Ok tedy, když my se tu nepotkat zitra, tak třebas pozitri
ty neznat betrky? to být ty koule okolo nosu....
Není tady
kikinecek napsal(a):
sima 75 napsal(a):
verynka napsal(a):
to víš, ta češtin se schovat v UZku....V cem se shovat?
ja to taky nepochopit a prosit to vysvetlit
No v úplném znění zákona.... daně z příjmů
Není tady
verynka napsal(a):
kikinecek napsal(a):
verynka napsal(a):
já zítra muset do školy a zatím nevědět, jestli zítra stihnout být tu.... když nestihnout, tak se uvidět jindy, co s tebou dělat, spinkat se muset, hlavně, když klížit baterky....baterky to tda já nevědět, ale ja dneska muset vstavat už v půl 6 rano a vubec se mi to nelibit.
Ok tedy, když my se tu nepotkat zitra, tak třebas pozitrity neznat betrky? to být ty koule okolo nosu....
já mít jen koule nad nosem, ale ony nebýt moc vidět, páč se schovávat v ďolíčcích 
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
aha...já jen jak jsem četla Svitavsko tak jsem myslela,jako třeba Svitavy přímo
já jsem asi 10 km od Svitav směr Česká Třebová
to je celkem kousek.... ve Svitavách jsem denně...
Není tady