|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

ahoj, přemýšlím o tomto mučidle na břicho.Máte ho někdo a jak vám vyhovuje?
Není tady

jo je to dobrý stroj. aspoň pro mne. Hlavně stačí chvilku ,což mě naprosto vyhovuje.Nevím co od toho očekáváš,Pokud na zpevnění břicha ,tak to určo,ale pokud máš už větší jak já říkám pneumatiku okolo pasu ,nebude to hned dole.
Není tady

chci jen zpevnit břicho. Tlustá nejsem.Viděla jsem několik verzí AB rocket, AB Revo..kde je rozdíl, kromě ceny ? který máš Ty?
Není tady

Na trhu je toho opravdu dost Ab revo má opěrku na nohy,Ab rocket ji nemá. pak taky je New rocket,tam vůbec nevím co je za rozdíl.
Já mám Ab rocket,měla jsem ho půjčený od kámoše(abych taky nejdřív průbla,zdali to má cenu) dal za něj 2500kč, Já si objednala přes e-schop Ab rocket za 999kč a je úplně stejný!! Na sedátku mám napsáno místzo Ab rocket tak Sedco.. a dokonce bych řekla,že konstrukce je pevnější.
Takže pokud chceš pouze zpevnit břicho,tak si myslím ,že do toho nemusíš vrážet takových peněz.Jiný rozdíl v tom nevidím,účel to má opravdu stejný!!
Není tady

sisi21 napsal(a):
Na trhu je toho opravdu dost Ab revo má opěrku na nohy,Ab rocket ji nemá. pak taky je New rocket,tam vůbec nevím co je za rozdíl.
Já mám Ab rocket,měla jsem ho půjčený od kámoše(abych taky nejdřív průbla,zdali to má cenu) dal za něj 2500kč, Já si objednala přes e-schop Ab rocket za 999kč a je úplně stejný!! Na sedátku mám napsáno místzo Ab rocket tak Sedco.. a dokonce bych řekla,že konstrukce je pevnější.
Takže pokud chceš pouze zpevnit břicho,tak si myslím ,že do toho nemusíš vrážet takových peněz.Jiný rozdíl v tom nevidím,účel to má opravdu stejný!!
jé a můžeš mi poslat kontakt na e-shop-Díky
Není tady

laminanonte napsal(a):
sisi21 napsal(a):
Takže pokud chceš pouze zpevnit břicho,tak si myslím ,že do toho nemusíš vrážet takových peněz.Jiný rozdíl v tom nevidím,účel to má opravdu stejný!!jé a můžeš mi poslat kontakt na e-shop-Díky
Poslala jsem ti SZ 
Není tady

jj, díky já tobě taky :-)
Není tady