Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 6. 12. 2009 22:52

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

AB Rocket

ahoj, přemýšlím o tomto mučidle na břicho.Máte ho někdo a jak vám vyhovuje?

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#2 7. 12. 2009 0:18

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Re: AB Rocket

jo  je to dobrý stroj. aspoň pro mne. Hlavně stačí chvilku ,což mě naprosto vyhovuje.Nevím co od toho očekáváš,Pokud na zpevnění břicha ,tak to určo,ale pokud máš už větší jak já říkám pneumatiku okolo pasu ,nebude to hned dole.

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#3 7. 12. 2009 10:36

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

chci jen zpevnit břicho. Tlustá nejsem.Viděla jsem několik verzí AB rocket, AB Revo..kde je rozdíl, kromě ceny ? který máš Ty?

Každý je génius.

* Albert Einstein

Není tady

#4 7. 12. 2009 13:41

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Na trhu je toho opravdu dost Ab revo má opěrku na nohy,Ab rocket ji nemá. pak taky je New rocket,tam vůbec nevím co je za rozdíl.
Já mám Ab rocket,měla jsem ho půjčený od kámoše(abych taky nejdřív průbla,zdali to má cenu) dal za něj 2500kč, Já si objednala přes e-schop Ab rocket za 999kč a je úplně stejný!! Na sedátku mám napsáno místzo Ab rocket tak Sedco.. a dokonce bych řekla,že konstrukce je pevnější.

Takže pokud chceš pouze zpevnit břicho,tak si myslím ,že do toho nemusíš vrážet takových peněz.Jiný rozdíl v tom nevidím,účel to má opravdu stejný!!

Není tady

#5 9. 12. 2009 18:29

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

sisi21 napsal(a):

Na trhu je toho opravdu dost Ab revo má opěrku na nohy,Ab rocket ji nemá. pak taky je New rocket,tam vůbec nevím co je za rozdíl.
Já mám Ab rocket,měla jsem ho půjčený od kámoše(abych taky nejdřív průbla,zdali to má cenu) dal za něj 2500kč, Já si objednala přes e-schop Ab rocket za 999kč a je úplně stejný!! Na sedátku mám napsáno místzo Ab rocket tak Sedco.. a dokonce bych řekla,že konstrukce je pevnější.

Takže pokud chceš pouze zpevnit břicho,tak si myslím ,že do toho nemusíš vrážet takových peněz.Jiný rozdíl v tom nevidím,účel to má opravdu stejný!!

jé a můžeš mi poslat kontakt na e-shop-Díky

Každý je génius.

* Albert Einstein

Není tady

#6 10. 12. 2009 0:16

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

laminanonte napsal(a):

sisi21 napsal(a):

jé a můžeš mi poslat kontakt na e-shop-Díky

Poslala jsem ti SZ wink

Není tady

#7 11. 12. 2009 10:07

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

jj, díky já tobě taky :-)

Každý je génius.

* Albert Einstein

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí