|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Lindo,radši si zajdi k doktorovi,ja jsem si taky myslela že ma malá potničky a byla to nějaká alergická reakce.Dal nam na to excipial a kapky fenistil,ale stejně jsme se toho zbavovali přes týden.To jsem ti ale asi moc neporadila co.Mějse pa.
Není tady
Ahoj,pridavam se chce to zajit k lekari,nas malej to mel take a byli to potnicky a napsala nam nato masticku a pomalu to mizelo..Sama od sebe to nicim nemaz aby se to jeste nezhorsilo.

Není tady
Jo ja jsem prvni zkoušela různe masti a bylo to fakt horší,až potom co jsme byli u doktora se to pomalinku zlepšovalo
Není tady
taky jsme osypane, porad uz asi 14 dnu a nic nezabira, doktorka nam predepsala nejakou masticku co nam michali v lekarne, na puse to vubec nepomohlo ale pod krkem uz to ma lepsi.jinak zabira potirani susenou dubovou kurou a nebo hermankem. taky jsme zkouseli jarishe na doporuceni kamci:-) a ondrejovou mast, ale to nezabralo
Není tady

Tak jsem chtěla napsat, ať vyzjkoušíš Yarisch a psala to už makca. Ale ze jim to nepomohlo. Nám to zase pomohlo. Asi bych to fakt nechala na doktorce jak radí holky
Není tady