Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

• Diskuse
  •  » Duchovní
  •  » film Zeitgeist (vznik křesňaství, Kristus = Slunce...)

#126 16. 12. 2009 3:10

konstance
♥♥♥♥♥--

Re: film Zeitgeist (vznik křesňaství, Kristus = Slunce...)

Lúthien napsal(a):

Konstance, taky mám v plánu si Browna přelouskat. Sem tam jsem četla nějaké úryvky - připadá mi jako velmi inteligentní chlapík s postřehem. Možná i proto jsou jeho díla tak kritizovaná big_smile styrka

si pis!! jeste aby nebyly, ja jsem teprv u druhy knizky, ale je to bomba, a chvilema si myslim ze je sebevrah, protoze neznam nikoho kdo by si z takovou lehkosti a eleganci dokazal nadelat tolik nepratel. teda aspon si to tak predstavuju pre kdyz to ctu uplne vidim jak se vsechny ty nabozensky organizace, verici, neverici, vedci a dalsi (vzhledem k tomu ze stridave pere do vsech) muzou po.rat vzteky (a kdyby netrefoval hrebicek na hlavicku tak by se asi tak nevztekali ze??)
hihi. no kazdopadne myslim ze to necha malokoho chladnym..
je to i zfilmovany, s tomem hanksem, pry zdarilej film, ale ja davam prednost knizce, tusim ze ve filmu to podstatny bude dost osekany..

Není tady

#127 16. 12. 2009 3:27

konstance
♥♥♥♥♥--

DAI TERR: "Jak tohle všechno zapadá do NASEHO vnímání světa, kdy na jedné straně je hodný Bůh a na straně druhé je zlo, které je vždy dobrem poraženo. Nabízí se otázka, zda nakonec nám známý vesmír nestvořily bytosti pro nějaký záměr a když tyto bytosti zemřely, tak nyní ten vesmír žije vlastním životem, takže dobro i zlo pozbývají významu a opravdu je vše okolo nás jen džungle, KDE PREZIVA JEN TEN NEJSILNEJSI A NEJLEPSI? (Pevně věřím, že ta poslední věta nebude nikdy pravdivá..

tim naseho myslis co? ja teda to vnimam, ze buh je jenom jeden, a neni ani hodnej ani zlej, respektive je oboji, (podle toho jak se ti to libi vic), proste jde o to aby to jako celek fungovalo a my jsme vsichni pesaci ktery v tom mame urcitou ulohu abychom tomu napomohli, at se nam to libi nebo ne, a nektery pesaky je obcas nutny obetovat v zajmu celku bohuzel, a to my pak nazyvame zlo, zvlast kdyz se to tyka nas nebo nekoho kdo je nam blizkej..
A ty neveris ze preziva ten nejsilnejsi a nejlepsi? no melo by to tak byt, v zajmu nas vsech. dnes uz to tak neplati, vem si kdyby neexistovala medicina tak by tu spoustu lidi uz dnes nebylo a nebyli bychom prelidneni. ale v dlouhodobem meritku nas to vlastne jako celek muze oslabovat, nebo ne?
krome toho jaky je meritko nejsilnejsi a nejlepsi?? pokud vim, tak skoro vsechno napriklad prezijou sváby.. tak to by pak byli nejlepsi a nejsilnejsi smile

Není tady

#128 16. 12. 2009 3:32

konstance
♥♥♥♥♥--

DAI TERR: Není zde souvislost i s třetím "poselstvím Fatimy", kdy tehdejší papež prohlásil, že "toto se lidi nesmí dozvědět"..?

co to je?? to neznam..

Upravil(a) konstance (16. 12. 2009 3:33)

Není tady

#129 16. 12. 2009 3:39

konstance
♥♥♥♥♥--

DAI TERR: Artefakty, které byly nalezeny na Sumerském území, se nápadně podobají jiným artefaktům nalezeným jak u Jihoamerických pyramid, tak i u Egyptských pyramid.

no oni napriklad zidi pry vyrazili puvodne z Uru (na uzemi sumeru, dnesni iraq), pak se dostali do dnesniho izraele-palestiny, a pak sli za praci do egypta, kde mimo jine staveli pyramidy, takze mozna tak..

Není tady

#130 16. 12. 2009 9:33

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

Konstance, díky, o Posledním symbolu jsem asi ještě fakt neslyšela a počkám si na české vydání. Nezabere to tolik času, jako to louskat v angličtině tummenupp
A vůbec k těm Brownovým knížkám - když to slyším, tak se divím, že to i vydají. No ale zase proč ne, lidi čím dál víc chtějí slyšet i jiné názory a pohledy na svět, tak je jasné, že se to bude prodávat storstark
Dočtu Loukotkovou a vrhnu se na Browna smile Z filmů jsem teď viděla kousek té Leonardovy šifry (zhruba stejný kus, jaký jsem přečetla v knížce) a mám z toho ten pocit, jak píšeš. Trochu ošizené o tu podstatu, hodně zaměřené na akčnost, napětí...

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

#131 16. 12. 2009 10:02

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

konstance napsal(a):

Lúthien napsal(a):

Konstance, taky mám v plánu si Browna přelouskat. Sem tam jsem četla nějaké úryvky - připadá mi jako velmi inteligentní chlapík s postřehem. Možná i proto jsou jeho díla tak kritizovaná big_smile styrka

si pis!! jeste aby nebyly, ja jsem teprv u druhy knizky, ale je to bomba, a chvilema si myslim ze je sebevrah, protoze neznam nikoho kdo by si z takovou lehkosti a eleganci dokazal nadelat tolik nepratel. teda aspon si to tak predstavuju pre kdyz to ctu uplne vidim jak se vsechny ty nabozensky organizace, verici, neverici, vedci a dalsi (vzhledem k tomu ze stridave pere do vsech) muzou po.rat vzteky (a kdyby netrefoval hrebicek na hlavicku tak by se asi tak nevztekali ze??)
hihi. no kazdopadne myslim ze to necha malokoho chladnym..
je to i zfilmovany, s tomem hanksem, pry zdarilej film, ale ja davam prednost knizce, tusim ze ve filmu to podstatny bude dost osekany..

Určitě je nejlepší si nejdřív přečíst knihu a pak shlédnout film (teda v tomto případě určitě). Ono totiž když čék shlídne jen film, tak se mu to zdá takové nicneříkající... jako kdyby tam chyběla ta podstata.

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#132 16. 12. 2009 11:11

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Valašsko

Konstance, i já zhruba vnímám to, že Bůh je jen jeden a dal nám zřejmě volnou vůli ve vývoji tak, jak jsme sami chtěli. Ale to mi nebrání rozvíjet konspiračky do extrémů. Skvěle se u toho někdy bavím a když vezmu v potaz, že mnoho konspirací časem projeví svůj pravdivý základ, pak se někdy nestačím i divit. Takže "bytosti se záměrem" je jedna s konspirací.

3-tí poselství Fatimy - pokud si chceš počíst z jiného zdroje, pak jeden z odkazů je zde:

http://antost.sweb.cz/treti_fatimske_poselstvi.htm

Tam mne zaujala věta, že: "Výtah z třetího fatimského poselství dostal k osobnímu studiu též prezident Kennedy, minister premier McMillan a ministerský prezident Chruščov. Hrál velikou roli při anglo-americko-ruské atomové dohodě. Vedoucí mužové obou politických bloků byli obsahem poselství stejně tak hluboce otřeseni jako papežové Pius XII., Jan XXIII. a Pavel VI." - tak to mi též přijde jako super konspiračka big_smile

A výklad podle jedné z "nejvychytanějších konspiraček" - Lidstvo bylo geneticky vytvořeno před xxxxxx lety "Ještěří rasou (greys)", která se zde buď vyvinula jako inteligentní zástupci z éry dinosaurů, nebo je varianta, že sem přivandrovali odněkud od Síria. No a protože tady později měli problémy jak s přizpůsobením, tak i s vlastní obranou, protože je napadaly jiní zástupci ras (někde bůhví odkud, prý i ze Síria), tak to vyřešili šalamounsky. Jsa v podstatě povahy "zdechlé", vytvořili k paobrazu svému "člověka", takže měli otroka na práci. Aby tenhle druh přežil, dostal do vínku ogresi a jiné vlastnosti, ovlivňující přežití. Později milí Greysáci přišli na to, že sice člověk je potvora, se kterým příroda moc už nehne a že se stává dominantním druhem na všech frontách, ale zároveň je jako skvělý vojenský předvoj proti návštěvám nezvaných darebáků odjinud.

I pominuli Greys tuto chybičku v DNA a přijali to jako super vlastnost. Sami se odstěhvali do svých podzemních měst a odtud vše už dlouhá tisíciletí manažují. Vše celkem šlo, až do začátku 20-tého století, kdy lidské vlastnosti agrese a soutěživosti dosáhly takového vrcholu, že to začalo být nejen neúnosné pro lidstvo samotné, ale i velmi nebezpečné. Takže zkusili nějaká ta varování (třeba poselství Fatimy například) a ono to někdy zabralo, ale ne tak, jak by sami chtěli. Takže v 3-ce přitvrdili. Překlad tohoto třetího poselství zní asi tak nějak zhruba takto - "budete li nás nasírat, pak uděláme to, co jsme udělali už mnohokrát před tím. Dokážeme pozastavit na miliontinu časové jednotky zemské jádro, takže kde byla země, bude rázem moře a naopak.. Nám dole to neublíží, ale vás to smete i s celou civilizací.."

Toto samozřejmě vyvolalo paniku u hlavounů. Jednak se začala budovat podzemní ochranná města hlavně pro ty nejvyšší snoby a zároveň se mocnosti (USA, SSSR, Čína a jiné) dohodly, že je nutno mít trošku vytuněný zbrojní park. Takže začaly "závody ve zbrojení" pod záminkou toho, "že tamti dacani jsou naši třídní nepřátelé" a už to jelo na plný plyn (Přece nemůžem říct lidem, že se to dělá kvůli hrozbě zvenčí, to by byl totální chaos a pád ekonomických systémů)

"Tuning" atomovek dosáhl po pár letech takového glancu, že když Rusové natunili nejsilnější "éro festříbrnýmhávusanténkamaurypákutywoe" a bouchlo to tak, že výbuch proběhl ve výšce 4 km, hřib vystoupal do výšky 64 km, tlaková vlna třikrát obletěla zem, hodinu byla rušena rádiová komunikace - tak se všichni dohodli na tom, že je na čase přestat závodit s tím, kdože "má větší šlaušek", když je jasné, že ještě "o trochu větší" a už by byl asi na věky rovnou ten největší.. Zároveň tím dali Greysíkům jasně najevo, "kdo že je tady na Zemi pánem".. To se ještě stvrdilo pár podzemními jadernými výbuchy, aby si ti šediváci opravdu nemysleli, že jsme "nějací takoví hej počkej-ové".

Na jednu stranu to zřejmě zabralo trochu, na druhou stranu se znásobily "únosy lidí, včetně manipulace s nimi" a údajně se Greysíci snaží na oplátku "vytunit" nový druh člověka, který by nahradil ten starý druh.. Je jasné, že ti dotyční také zkoušejí i jiné "laskonky", včetně "stínových Rockefellerů" a jiných "borců" zaonačit něco jako "prasečí a jiná chřipka" + "HAARP-ované počasí" se všemi důsledky pro hustě obydlené oblasti + různé zastrašovačky typu "je vás moc, takže tři čtvrtiny lidstva necháme pochcípat" a tak dále.  Takže třetí Fatimské proroctví je hrozba lidstvu od Greysíků.. (To je superkonspiračka, ta je můj kůň a té já fakt fandím)

Oni židi původně vyrazili z Uru - no jak to tak vypadá, tak v dnešní době je "IN" vyrážet z Iráku, protože, kdo není od Sumeru (údajné kolébky civilizací na Zemi), tak je prostě béčko zřejmě. Docela by mne v tom případě zajímalo, jak to bylo se Slovanama? (Slovan = Slave = otrok = původ od Indie = dřívější původ také někde od "Uru" = kulturní doklady "prý starší než od Féničanů" = původně určený pro těžkou práci = původní "vytvořený" druh Greys?" Uznávám, že to je další super konspirace.

Jedna ze zajímavostí ohledně Slovanského jazyka - prý náš jazyk se hodí do oborů chemie, protože koncovky, jako - ičný, -ičitý, -ičnatý - nenajdete v žádném jiném jazyce ani v ekvivalentech a samotná angličtina má problémy vůbec v oboru chemie něco slovně řešit. Takže ono těch tajemností a záhad je opravdu hodně. Stačí se jen u toho skvěle bavit a zkoušet to rozlousknout. wink

Upravil(a) DaiTerr (16. 12. 2009 11:15)

Nehledejme dokonalých květů.. neboť všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#133 16. 12. 2009 11:32

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Když jsem viděl film a pak si přečetl knihu, zdálo se mi to dost věrně natočené. Řekl bych, že film byl informačně obdobný knize.

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#134 16. 12. 2009 12:02

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

konstance napsal(a):

... krome toho jaky je meritko nejsilnejsi a nejlepsi?? pokud vim, tak skoro vsechno napriklad prezijou sváby.. tak to by pak byli nejlepsi a nejsilnejsi smile

Svaby jsou taky vzdycky tam kde jsou lidi, lidi i svaby se dokazi dokonale a vzdy prizpusobit nastale situaci a prostredi, clovek je mistr v prizpusobovani se okolnimu stavu smile

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#135 17. 12. 2009 0:40

konstance
♥♥♥♥♥--

Lúthien napsal(a):

Konstance, díky, o Posledním symbolu jsem asi ještě fakt neslyšela a počkám si na české vydání. Nezabere to tolik času, jako to louskat v angličtině tummenupp
A vůbec k těm Brownovým knížkám - když to slyším, tak se divím, že to i vydají. No ale zase proč ne, lidi čím dál víc chtějí slyšet i jiné názory a pohledy na svět, tak je jasné, že se to bude prodávat storstark
Dočtu Loukotkovou a vrhnu se na Browna smile Z filmů jsem teď viděla kousek té Leonardovy šifry (zhruba stejný kus, jaký jsem přečetla v knížce) a mám z toho ten pocit, jak píšeš. Trochu ošizené o tu podstatu, hodně zaměřené na akčnost, napětí...

hm presne tak si to predstavuju, tak se spis bojim ze by me to zkazilo ten dobry dojem..

Není tady

#136 17. 12. 2009 0:56

konstance
♥♥♥♥♥--

DAI TERR: "dal nám zřejmě volnou vůli ve vývoji"

ja ale nemam pocit ze mam volnou vuli ve vyvoji. svobodna vule je pro me teoretickej vyraz, protoze v praktickym zivote kdyz se konkretni clovek v konkretni situaci a konkretnim case musi nejak rozhodnout, poradne se zamysli zamedituje zvazi vsechna pro a proti - nakonec mu vyjede jen 1 reseni. a vi ze to MUSI takhle udelat. a dokud tech reseni vidi vic, znamena to ze se nedobral podstaty sveho problemu, protoze konecny reseni je vzdycky jen jedno, to co clovek VI a CITI ze je spravny. takze pro svobodnou vuli zde chybi prostor.
kdyz se divas na problem ciziho cloveka, zda se ti mohl udelat to nebo ono, a teoretickych reseni vidis vic, ale ten ktereho se to tyka proste nemel na vybranou. a pokud se rozhodl v dane situaci spatne, zivot mu to opet prisune zpatky v dalsi lekci. takze pred nicim se neutece.. (bohuzel dumbom )
co se tyka mimozemstanu, jesteru a podobnych bytosti, to vzdavam.. kapitulation smile
(pockam si az prijedou, ale moc se na to ani netesim, jeste na ne nejsem pripravena tongue )

Není tady

#137 17. 12. 2009 1:21

konstance
♥♥♥♥♥--

KALIK napsal(a):

Když jsem viděl film a pak si přečetl knihu, zdálo se mi to dost věrně natočené. Řekl bych, že film byl informačně obdobný knize.

kaliku nevim jaky mas na to nazor ty, ale dam ti maly priklad toho proc mi to pripada genialni a souvisi to s tim co mas napsano pod carou.
kdyz se o symboly zacnes zajimat, najednou je fakt vidis vsude, ve filmech, na budovach atd a dochazej ti souvislosti.
priklad ktery me napada: film muzi v cernem 2. kdyz jsem to videla poprve (asi 2 roky nebo vic) rekla jsem si blbost, ted jsem to videla podruhe a najednou jsem prohlidla to co jsem predtim nevidela. napr. nakonci stoji agenti K a J pred dverma skrinky, ve ktere je spousta malickych bytosti ktere uctivaji agentovi hodinky a agent se pta druheho: nemeli bychom je pustit ven, aby videli ze svet neni jen tahle skrinka? druhy se zamysli a rekne: radsi ne. a skrinku zabouchne..a pak je nekolikavterinovy zaber na dvere kde je obrovsky napis DANGER! a preskrtnuta znacka (jakoby nedoporuceno). a agent ty dvere otevre a pred nim je obrovsky prostor, zadne schody, zadna moznost zdanlive jak do nej vstoupit.. vsechny zabery v rychlem sledu, takze kdyz to vidis poprve nedojde ti jak kazdy zaber ma svuj presny vyznam..
me to pripada jednoduchy, genialni a strasne vtipny, myslim ze v holywoodu se tim musej ohrome bavit, servirujou velky tajemstvi ktery stejne malokdo pochopi a to uplne otevrene.
my jsme celkem nenabozensky zalozenej narod, kdyz se to porovna s nekterymi ostatnimi, ale ja si predstavuju treba mozky katoliku mnohogeneracne vymydleny, jak se to snazej pojmout a vstrebat, protoze holywood je dneska vsudepritomnej  supermario

Není tady

#138 17. 12. 2009 8:18

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

konstance, já bych to zase nepřeháněl. Nemá smysl jít z extrému do extrému. Ano, symboly jsou všude, ale význam můžou mít proměnný a každý si pod nimi může představit to, co chce smile Řekl bych, že symboly jsou naše zrcadlo. Co do nich vyšleme, to nám vrátí. Důležité je být otevřený a přemýšlet smile

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#139 18. 12. 2009 6:15

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-

Taky to zavání otázkou, jestli tu fantazii svýma myšlenkama nerealizujeme..... podívejte se třeba na Verneovky....

Není tady

#140 18. 12. 2009 7:16

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

pomněnka napsal(a):

Taky to zavání otázkou, jestli tu fantazii svýma myšlenkama nerealizujeme..... podívejte se třeba na Verneovky....

No právě... A někdo si je toho moc dobře vědomý a náležitě toho využívá.. To je jak s tím rokem 2012.. Když nemůžou lidé k apokalypse, tak prostě může apokalypsa k lidem..neutral

Nehledejme dokonalých květů.. neboť všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#141 18. 12. 2009 18:07

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-

Právě jsem si zamluvila lístky do kina na film Avatar. Moc se na něj těším, taky proto, že jsem ještě nebyla na 3D. A tak trochu mě děsí a to proto, že když jsem se dívala na ukázky z toho filmu byla tam jedna skoro totožná scéna z mého snu va . Tak jsem zvědavá na konfontaci big_smile

Není tady

#142 21. 12. 2009 9:42

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

Zajímavý výňatek z jednoho článku ohledně UFO:

21. dubna 1953 Toronto Star tvrdily, že polní maršál Montgomery byl svědkem demonstrace nového létajícího talíře firmy Avro a prohlásil, že demonstrace byla "fantastická".

Prvního listopadu 1955 Star otiskly další článek, v němž stojí, "Vysoce utajované letadlo, v jehož existenci věřilo málo lidí, bylo ukázáno skupině amerických odborníků, včetně důstojníků armády a vědců." Proč tam byli Američani? Podle listu, kanadská vláda plánovala vytvořit elitní eskadru létajících talířů pro obranu Aljašky.

Proč tedy vláda neoznámila tuto revoluční technologii? Protože jedním z vedlejších efektů této antigravitační technologie je výroba velkého množství elektrické energie o napětí stovek tisíc voltů! Toto je známo jako "volná energie". Tato energie je vysílána a nepotřebuje žádné dráty jako vodiče. To je také důvod, proč se často, když je v oblasti viděno UFO, magicky zapínají všechny spotřebiče v domácnosti.

Svět je ovládán několika superbohatými lidmi, kteří mají nepředstavitelné bohatství. V samém srdci tohoto bohatství je ropa, "černé zlato". Kdyby byla volná energie používána veřejností, tato elita by přišla o trilióny dolarů svých příjmů. Přes noc by tryskové technologie, letadla, automobily, vlaky, výroba a kosmické lety byly zastaralé. Ztráta příjmů od NASA, firem, které pracují pro Ministerstvo obrany, a celého vojensko-průmyslového komplexu, ropných, plynárenských a elektrárenských společností by vyschly. Jinými slovy, volná energie by zabila zlatou husu.

Představte si toto: Za pár centů by člověk mohl letět na Měsíc v létajícím disku. Daňoví poplatníci by již nemuseli platit vysoké účty za energii a odvádět vysoké daně na financování NASA a armády. Veřejnost by již nebyla odírána vojensko-průmyslovým komplexem o stovky miliard dolarů. Mezinárodní bankéři mají také hlavní podíly v této dojné krávě a nechtěli by přijít o toto velké množství peněz, o automobilovém průmyslu nemluvě. Lidé mohou jezdit svými auty, vytápět své domy a cestovat velmi levně. Placení za energii by se téměř stalo věcí minulosti. Blesk je výbojem elektrické energie o napětí stovek milionů voltů ve vzduchu a nepotřebuje elektrárny, rozvodné společnosti, atd. Problém tohoto mezinárodního komplotu spočívá v tom, udržet nás v přesvědčení, že energii lze získávat jedině z fosilních paliv. Tato propaganda vytváří svět, který trpí "umělou potřebou" ropy, která umožňuje elitě, aby byla velmi bohatá a velmi mocná. "Ten, kdo má zlato, vládne."

Co tedy vláda dělá se všemi těmito létajícími talíři? Právě teď jsou stavěny a skladovány po celém světě. Cold Lake Alberta v Kanadě má podzemní továrnu, podobnou té, kterou má Amerika v Area 51 v Nevadě. Právě teď se elita pokouší nastolit nový světový řád. Nový světový řád je jediná světová vláda, zřízená pod hlavičkou Organizace spojených národů, s novým světovým diktátorem, který bude jednat jako vrchní velitel. Základy moci pro tuto říši již byly vybudovány. Nyní zbývá jen přesvědčit lidi, aby se vzdali všech svých ústavních práv a vydali se napospas Novému světovému řádu. Většina lidí není ochotna to udělat, protože v Novém světovém řádu vidí hrozbu pro jejich způsob života. To je důvod, proč je počet členů Milice vysoký a každým dnem roste. Jak do toho všeho zapadá technologie létajících talířů?

"Pro dnešní Ameriku by byla potupa, kdyby do Los Angeles vstoupila vojska OSN a obnovila zde pořádek; zítra jim budou děkovat! Toto by byla obzvláště pravda, kdyby jim bylo řečeno, že existuje vnější hrozba z vesmíru, je jedno, jestli skutečná nebo předstíraná, která by ohrožovala samotnou existenci. V tom případě by všichni lidé na celém světě prosili, aby je někdo zbavil tohoto zla. Jednou z věcí, kterých se člověk bojí, je neznámo. Když bude uvedeno s tímto scénářem, jednotlivci se ochotně vzdají svých práv za záruku jejich blahobytu, který jim zaručí světová vláda." (Henry Kissinger 1991)

Vzpomínáte si, jak prezident Ronald Reagan tvrdil, že kdyby na nás zaútočila mocnost z vnějšího vesmíru, svět by se okamžitě sjednotil? V roce 1985 prezident Ronald Reagan na summitu v Ženevě Michailu Gorbačovovi řekl:

"Jak snadnou bychom měli úlohu na těchto schůzkách, kdyby pro tento svět existovala hrozba od bytosti z jiných planet ve vesmíru. Zapomněli bychom na všechny lokální rozdíly, které jsou mezi našemi zeměmi a jednou pro vždy bychom zjistili, že všichni zde na Zemi jsme lidské bytosti." (Reuters, "Reagan Images Star Wars", International Herald Tribune, Paříž, 5. prosince 1985)

Celý článek zde: http://hucek.cz/l_kopecky/ufo_hoax/VIZZUTTI.htm

Není tady

#143 21. 12. 2009 10:20

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

A ještě "Alternativa 3" (Kniha je založena na faktech, ale fakta používá jako odrazový můstek pro hluboké ponoření do fikce) a její vysvětlení:

http://hucek.cz/l_kopecky/conspiracy/alt3/bruni.html

A "originál kniha":

http://hucek.cz/l_kopecky/conspiracy/alt3/index4.htm

Není tady

#144 22. 12. 2009 13:19

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Mystifikace gigantických rozměrů usch ...nebo pravda?
  K tématu: Zeitgeist 1 i 2 jsem shlédla se zatajeným dechem, defacto mi zapadl do mého současného vidění a pojetí světa a víceméně mi krásně a polopaticky vysvětli princip fungování peněz a inflační spirály.
Teorie konspirace(11.září, Oklahoma City,Říšský sněm) mě upřímně vyděsily, ale opět potvrdily, že pár jedinců se chce stát pány loutek na Zemi.
Ježíšovo srovnání s jiným   mesiáši, kteří defacto všichni  jen symbolizovali  slunce, mě vůbec nepřekvapilo a je jen vidět, jak se nános času podepíše na bludech, které šiovný manipulátor dokáže využít ve svůj prospěch, v našem případě církev.

Jen si musím povzdechnotu, že nevidíme, co je zřejmé, a že málo používáme své vědomosti a znalosti a necháme se ukolébat konzumem a výplachem mozků médii.Ono přemýšlení totiž bolí a vůbec není jednoduché umět si obhájit svůj názor proti  neprobuzené většině.

Upravil(a) Regina (22. 12. 2009 13:21)

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#145 27. 12. 2009 12:10

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Trošku jinak udělaný Zeitgeist smile
http://www.mustwatch.cz/film/esoteric-agenda/

Není tady

#146 26. 3. 2010 23:08

Haffka
♥------

Zeitgeist je vynikající,nicméně jen slabý odvar toho,co se kolem nás děje.Ve školách nám vymyli nám mozky a v médiích dále vymývají a probudit se,znamená obrátit vše nastřádané za život o 180 stupňů.Např.utajované technologie jsou pro většinu bláznivé sci-fi,neboť nefungují na principech explozívní fyziky,kterou nás učili.Elity si s námi hrají-vlastně nám všechno zašifrovaně odtajnili(seriál Simpsonovy),stádo ovcí jen nevidí a neslyší.Nerozumí symbolům.Pravda bolí.

Není tady

• Diskuse
  •  » Duchovní
  •  » film Zeitgeist (vznik křesňaství, Kristus = Slunce...)
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí