|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Lúthien napsal(a):
mariposa napsal(a):
Lut, omlouvam se za
, je mi jasne, ze kazdy to vidi po svem, ale prave tady naprosto spontanne probehlo to o cem jsem predtim psala: "ja" nejsem oddelitelna od "Ty" a tak vse co vysles se Ti vrati zpet, stejna energie
Mariposo, to teď píšes o sobě nebo o mně?
Bylo to o Pandore a o mne, o tom, ze ona o nekom psala a podle meho vnimani to co vyslala nebylo cisty, neco za tim bylo skrytyho a ona pak uz nemela odvahu se k tomu vyjadrit (moje vlastni vnimani)
Není tady
Lúthien napsal(a):
Ale někdy jsem fakt na vážkách a jsem schopná se trápit kvůli pocitům, které jsem v někom vyvolala. A nebo sem tam i kvůli pocitům a myšlenkám, které lidi kolem mě zrovna mají a to je přece taky blbost
Je to jen a jen jejich a moje je zase to moje, co to se mnou udělá
A vis proc se trapis kvuli pocitum ktery jsi v nekom "vyvolala" ?
Protoze ani nevis na beton(jak se rika,nemas jistotu) co jsi v nekom vlastne vyvolala,upadas do iluzi a vis proc? Protoze neznas toho s kym diskutujes a neznas ani sama sebe. Sam jsi psala ze neco jineho pro tebe je koukat z oci do oci. ja vsak mam i jiny nazor.
Jestlize ted v Tobe vyvolam cokoli, napr. vlnu odporu (ve smyslu nepokoje),nebo naopak vlnu k rozjimani nad veci -je to tim, s cim vsim muzu pocitam a taky s jeste mnohem vice.
Navic je to to, co si sama plne uvedomuju a zodpovidam za to a pocitam se vsim.
Jask si to preberes. 
Není tady
Lúthien napsal(a):
K tomuhle pohledu na věc mám blíž, má to logiku. Ale někdy jsem fakt na vážkách a jsem schopná se trápit kvůli pocitům, které jsem v někom vyvolala. A nebo sem tam i kvůli pocitům a myšlenkám, které lidi kolem mě zrovna mají a to je přece taky blbost
Lu,
o to právějde: abys se trápila - abychom se trápili kvůli rozhodnutím, která dělají jiní a na nás za ně pak svalují svoji vlastní zodpovědnost.
Není tady
mariposa napsal(a):
Lúthien napsal(a):
mariposa napsal(a):
Lut, omlouvam se za
, je mi jasne, ze kazdy to vidi po svem, ale prave tady naprosto spontanne probehlo to o cem jsem predtim psala: "ja" nejsem oddelitelna od "Ty" a tak vse co vysles se Ti vrati zpet, stejna energie
Mariposo, to teď píšes o sobě nebo o mně?
Bylo to o Pandore a o mne, o tom, ze ona o nekom psala a podle meho vnimani to co vyslala nebylo cisty, neco za tim bylo skrytyho a ona pak uz nemela odvahu se k tomu vyjadrit (moje vlastni vnimani)
Mou odvahu nehodnoť ani omylem, stejně jako mne ani ve snu nenapadne hodnotit tvoje vlastní vnímání.
Není tady
hirondel napsal(a):
Lúthien napsal(a):
Ale někdy jsem fakt na vážkách a jsem schopná se trápit kvůli pocitům, které jsem v někom vyvolala. A nebo sem tam i kvůli pocitům a myšlenkám, které lidi kolem mě zrovna mají a to je přece taky blbost
A vis proc se trapis kvuli pocitum ktery jsi v nekom "vyvolala" ?
Protoze ani nevis na beton(jak se rika,nemas jistotu) co jsi v nekom vlastne vyvolala,upadas do iluzi a vis proc? Protoze neznas toho s kym diskutujes a neznas ani sama sebe. Sam jsi psala ze neco jineho pro tebe je koukat z oci do oci. ja vsak mam i jiny nazor.
Jestlize ted v Tobe vyvolam cokoli, napr. vlnu odporu (ve smyslu nepokoje),nebo naopak vlnu k rozjimani nad veci -je to tim, s cim vsim muzu pocitam a taky s jeste mnohem vice.
Navic je to to, co si sama plne uvedomuju a zodpovidam za to a pocitam se vsim.Jask si to preberes.
Hir, to je tvůj názor a nikdo ti ho nemůže brát 
A co jsi tím ve mně vyvolala? Zvláštní klid...Nic víc nic míň. Tvoje poslední věta se úplně neshoduje s mým vnímáním, ale tep mi to vůbec nezvýšilo 

Není tady
"......je to tim, s cim vsim muzu pocitam a taky s jeste mnohem vice.
Navic je to to, co si sama plne uvedomuju a zodpovidam za to a pocitam se vsim.
Jak si to preberes. "
Luthien napsal(a):
Hir, to je tvůj názor a nikdo ti ho nemůže brát
A co jsi tím ve mně vyvolala? Zvláštní klid...Nic víc nic míň. Tvoje poslední věta se úplně neshoduje s mým vnímáním, ale tep mi to vůbec nezvýšilo
To vytucnene je celou myslenkou posledni vety Luthien. To co pises tedy o tom ,ze se moje posledni veta neshoduje s Tvym vnimanim,povazuju oobne za nedorozumeni.
Nepsala jsem nic o tom jak to vnimas Ty. Psala jsem priklady jak pocitat se vsim. Nevim zda nerozumis ci nechces rozumet.
Jeste neco Luthien,jsem sama tou kdo pise stale o tom ze nikomu nazor sebrat nemuzeme,neb to ani neni mozne. A delam to predevsim tehdy kdy ma clovek potrebu psat me o tom ze me nikdo nazor vzit nemuze. Vsimla sis toho nekdy? Vzdyt je to svym zpusobem dost nesmyslny,tedy alespon a meho pohledu urcite. 
Luthien,
rada bych jeste znala duvod,proc jsi prestala reagovat na otevrenou diskusi o hadovi? Uprimne se ptam,protoze tomu nerozumim. Co Te k tomu vedlo? Nebo jaky je duvod Tveho nereagovani?
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Lúthien napsal(a):
K tomuhle pohledu na věc mám blíž, má to logiku. Ale někdy jsem fakt na vážkách a jsem schopná se trápit kvůli pocitům, které jsem v někom vyvolala. A nebo sem tam i kvůli pocitům a myšlenkám, které lidi kolem mě zrovna mají a to je přece taky blbost
Lu,
o to právějde: abys se trápila - abychom se trápili kvůli rozhodnutím, která dělají jiní a na nás za ně pak svalují svoji vlastní zodpovědnost.
Zit v takovem myslenkovem navyku o kterem pises, musi byt utrpeni. Prekrocit takovy klam ci iluzi mysleni neni nic snadnyho to chapu. K poznani ze vsemu muze a je jeste uplne jinak. 
Propojenost mezi vsim a vzajemna pricinnost je zakon Vesmiru,nikdo ho nikdy nebude schopen obejit ,tedy predelat.
Je to nazor to co pises a takove to beru. S nimz se napr. ztotoznuje Luth. Vsichni kdo zastavaji tento nazor jsou stejne smyslejici lide na stejne frekvenci -tedy mire vedomi.
Pak jsou lide kteri maji nazor jiny a s takovym se opet ztotozni ti co se ocitaji na stejne frekvenci Vedomi.
To je preci prirozeny,ze se pak vzajemne neshoduji a tak jsme vlastne radi/y ze tohle mame na pameti. 
Není tady
hirondel napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Lúthien napsal(a):
Lu,
o to právějde: abys se trápila - abychom se trápili kvůli rozhodnutím, která dělají jiní a na nás za ně pak svalují svoji vlastní zodpovědnost.Zit v takovem myslenkovem navyku o kterem pises, musi byt utrpeni. Prekrocit takovy klam ci iluzi mysleni neni nic snadnyho to chapu. K poznani ze vsemu muze a je jeste uplne jinak.
Propojenost mezi vsim a vzajemna pricinnost je zakon Vesmiru,nikdo ho nikdy nebude schopen obejit ,tedy predelat.
Je to nazor to co pises a takove to beru. S nimz se napr. ztotoznuje Luth. Vsichni kdo zastavaji tento nazor jsou stejne smyslejici lide na stejne frekvenci -tedy mire vedomi.
Pak jsou lide kteri maji nazor jiny a s takovym se opet ztotozni ti co se ocitaji na stejne frekvenci Vedomi.
To je preci prirozeny,ze se pak vzajemne neshoduji a tak jsme vlastne radi/y ze tohle mame na pameti.
Hir,
nesnaž se, já přece chápu, proč jinou frekvenci vnímání, která se neshoduje s tou tvou, kterou tedy vůbec nemůžeš pobrat, hodnotíš jako žití v UTRPENÍ. Co tě vede k tomu tak silně manipulovat myšlení druhých, co tě k tomu pořád nutí, že jim podsouváš takovéhle pitomosti. Proč máš tak velkou potřebu jejich frekvence napravovat a slaďovat s tou tvou.
A co to je, to je tak evidentní, že nemám potřebu to nikomu vysvětlovat.
Když tě tak čtu, tak často vidím pana Donutila co by majora Troníčka na kaztelně an káže pétépákům:
Víte vy soudruzi, jakou kadenci má nejnovější model sovětského kulometu XY? Nevíte? Tak já vám to soudruzi řeknu naprosto přesně - nejnovější model sovětského kulometu XY má kadenci RATATA RATATATATATA 
No... alespoň je s tebou sranda 

Není tady
Pandorraa napsal(a):
Hir,
nesnaž se, já přece chápu, proč jinou frekvenci vnímání, která se neshoduje s tou tvou, kterou tedy vůbec nemůžeš pobrat, hodnotíš jako žití v UTRPENÍ. Co tě vede k tomu tak silně manipulovat myšlení druhých, co tě k tomu pořád nutí, že jim podsouváš takovéhle pitomosti. Proč máš tak velkou potřebu jejich frekvence napravovat a slaďovat s tou tvou.
A co to je, to je tak evidentní, že nemám potřebu to nikomu vysvětlovat.
Tak uz to z Tebe leze.
Nesnaz se tedy ted nijak,ja preci take vim a tedy hluboce chapu ,proc jinou frekvenci ktera se neshoduje s tou tvoji,kterou tedy vubec nedokazes pobrat,hodnotis dle sebe na rozdil odemne jinak a tedy podle sveho navyku v mysleni,jak jsem jiz psala. (to uz se opakuju aby nedoslo k zapletce
) Jasne preci jako facka.
Jakykoliv ctenar si s tehle diskuse muze odnes hodne a pro ne to tu lezi,pro Ty kdo chteji rozjimat.
To vytucnene patri Tobe.Tva vlastni tvar=projekce na me + Tvuj navyk v mysleni. At se z toho slovne tady na skle budes snazit jakkoli vyklickovat,bude to stale tak. Je to tak a oklamat muzes jen sebe ci nekoho kdo tomu nerozumi ,ja to vsak nejsem. Vim dokonce ze to vis.
Nedelala jsem si legraci v tom kdyz rikavam ze zijes v sebeklamu.
Doufam ze sis uz davno priznala jak moc manipulujes s lidma a pritom to pises o tech druhych.
Ti co tomu ve sve slepote pak uveri ( a takovych by se naslo v tomhle svete) budou ochuzeni o svuj subjektivni svet vnimani,o schopnost zvanou vsimavost a predevsim schopnost byt sam sebou.
Davno citim Tvuj vliv na nepochopitelne zmeny chovani u lidi. 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
- že totiž TY musíš vycítit, co tvé jednání tomu druhému způsobí - on už snad ne? - tak se s tebou buď snaží jern hnusně manipulovat, nebo sám vůbec netuší, která bije.
Uz jen tady vidim hacek. Neni" normalni" ze tohle Pandora pise Luthien,nebot ja v tom vidim nepochopeni.
Nikde zde v diskuzich od nikoho nepadlo ze to funguje jen jednostrnne. Ze by to mel vyciti jen jeden a druhy uz ne, to tu nikdo nerekl. Ke je to tkhle napsany? Ukazat prosim.
Nac tedy ta otazka ? (vytucnene) Nedava to smysl.
Není tady
hirondel napsal(a):
Lúthien napsal(a):
Hir, to zní zajímavě, ale... co by mělo podle tebe představovat mysl a hmotu? Jak to přesně myslíš? Tohle je hodně všeobecné
Nerozumim na co presne se me ptas ted Luth. mam jen maly zablesk smyslu Tve otazky ale nejsem si jista.Prosim zkus to jinak formulovat.
Neboli davam Ti prednost rozpitvat si sveho -opereneho hada- nahlas na sklo.
Jinak je naprosto prirozene ze jsem napsala velice strucne jak vnimam onen symbol >opereneho hada< .
Hir, nereagovala jsem na naš rozhovor o hadisku proto, že jsem skoro zapomněla na tuhle tvoji reakci a taky proto, že mám pocit, že se vůbec nebavíš hadovi, ale že si hraješ nějakou svoji podivnou hru se slovíčky, ze které cítím zvláštní aroganci a ironii. Taková hra mi nic neříká, neláká mě to
Nemusíš ztrácet čas tím, že mi teď napíšeš, že je to moje a že je to vlastně o mně a moje hra atd. Ono vždycky, když o druhém něco říkáme, něco si o něm myslíme, nemusí to hned znamenat, že je to o nás samotných. To až když při tom smýšlení o ostatních prožíváme emoce, pak by se o tom dalo uvažovat. Ty mě, Hir, necháváš v klidu. Čtu tě, reaguji, ale to je vše, ani tu lásku, na kterou pořád upozorňuješ, z tvých řádků necítím. Ani kdybych se rozkrájela. A nemyslím, že bych byla snad bez citu. Jsou tady na Babi osůbky, z jejichž řádků láska přímo křičí a to i když se rozčilují 
No ale to jsem hoooodně odbočila. Jdu studovat hadisko 
Upravil(a) Lúthien (9. 12. 2009 13:31)

Není tady
Lúthien napsal(a):
Hir, nereagovala jsem na naš rozhovor o hadisku proto, že jsem skoro zapomněla na tuhle tvoji reakci a taky proto, že mám pocit, že se vůbec nebavíš hadovi, ale že si hraješ nějakou svoji podivnou hru se slovíčky, ze které cítím zvláštní aroganci a ironii.
Diky za odpoved.
A ten pocit prisel odkud Luthien? To je jednou ze nejzakladnejsi otazek na kterou se clovek musi sam sebe zeptat a vypatrat odpoved.
Luthien: "Nemusíš ztrácet čas tím, že mi teď napíšeš, že je to moje a že je to vlastně o mně a moje hra atd. Ono vždycky, když o druhém něco říkáme, něco si o něm myslíme, nemusí to hned znamenat, že je to o nás samotných."
Ja svuj cas davam tam kde si preju Luth.
A tak jsme u toho. Rozeznavat a vsimat si. Tedy rozeznat a poznat sam sebe a poznat co prichazi zevnitr a co z venci.
Pochopit svoje akce. Atd.
Luthien: "To až když při tom smýšlení o ostatních prožíváme emoce, pak by se o tom dalo uvažovat. Ty mě, Hir, necháváš v klidu. Čtu tě, reaguji, ale to je vše, ani tu lásku, na kterou pořád upozorňuješ, z tvých řádků necítím. Ani kdybych se rozkrájela. A nemyslím, že bych byla snad bez citu. Jsou tady na Babi osůbky, z jejichž řádků láska přímo křičí a to i když se rozčilují " 
Jasne ,proc by mel byt nejaky duvod k tomu aby jsi nebyla v klidu kvuli me?!
Reagujes na me ale ne vzdy je tva rekace ke mne stejna. Jedbou jsi v pohode ,podruhe ne + nasledne nase vzajemna provazannost = akce -rekace. O tom tu rec uz byla.
No vidis ,a na zaver jen tolik: jsou lide kteri ze me lasku citi,pak jsou tu ti kteri ji neciti. 
To uz je vsak Tvuj ukol pochopit oc tu jde,muj ne. Ja se Te neptala zda ze mne lasku citis ci ne,sama o tom mas potrebu me informovat.
Ale to jen spontanni odpovedi. Jdu rozjimat o lidskem byti. 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Mou odvahu nehodnoť ani omylem, stejně jako mne ani ve snu nenapadne hodnotit tvoje vlastní vnímání.
Mila Pandoro, Tvym omylem je mi neco dirigovat, co mam a co nemam delat. Delat to samozrejme muzes, kdyz to jinak neumis, ale musi Ti byt jasny, ze ja tuhle hru nehraju, neuspokojuje me. A vis co? Klidne si Ty na mne hodnot co se Ti zlibi, ja Ti k tomu tady davam plnou volnost a svobodu, jen do toho kocko 
Není tady
hirondel napsal(a):
Lúthien napsal(a):
Hir, nereagovala jsem na naš rozhovor o hadisku proto, že jsem skoro zapomněla na tuhle tvoji reakci a taky proto, že mám pocit, že se vůbec nebavíš hadovi, ale že si hraješ nějakou svoji podivnou hru se slovíčky, ze které cítím zvláštní aroganci a ironii.
Diky za odpoved.
![]()
A ten pocit prisel odkud Luthien? To je jednou ze nejzakladnejsi otazek na kterou se clovek musi sam sebe zeptat a vypatrat odpoved.
Luthien: "Nemusíš ztrácet čas tím, že mi teď napíšeš, že je to moje a že je to vlastně o mně a moje hra atd. Ono vždycky, když o druhém něco říkáme, něco si o něm myslíme, nemusí to hned znamenat, že je to o nás samotných."
Ja svuj cas davam tam kde si preju Luth.![]()
A tak jsme u toho. Rozeznavat a vsimat si. Tedy rozeznat a poznat sam sebe a poznat co prichazi zevnitr a co z venci.Pochopit svoje akce. Atd.
Luthien: "To až když při tom smýšlení o ostatních prožíváme emoce, pak by se o tom dalo uvažovat. Ty mě, Hir, necháváš v klidu. Čtu tě, reaguji, ale to je vše, ani tu lásku, na kterou pořád upozorňuješ, z tvých řádků necítím. Ani kdybych se rozkrájela. A nemyslím, že bych byla snad bez citu. Jsou tady na Babi osůbky, z jejichž řádků láska přímo křičí a to i když se rozčilují "
Jasne ,proc by mel byt nejaky duvod k tomu aby jsi nebyla v klidu kvuli me?!
Reagujes na me ale ne vzdy je tva rekace ke mne stejna. Jedbou jsi v pohode ,podruhe ne + nasledne nase vzajemna provazannost = akce -rekace. O tom tu rec uz byla.
No vidis ,a na zaver jen tolik: jsou lide kteri ze me lasku citi,pak jsou tu ti kteri ji neciti.
To uz je vsak Tvuj ukol pochopit oc tu jde,muj ne. Ja se Te neptala zda ze mne lasku citis ci ne,sama o tom mas potrebu me informovat.
Ale to jen spontanni odpovedi. Jdu rozjimat o lidskem byti.
A kdyby jsi byla mocný a bohatý panovník a přitom bys rozpoutala příšernou krvavou válku vkůli pár zlaťákům a někdo by ti tvrdil, že se mu to nelíbí, že to není úplně správná věc, tak se ho taky zeptáš: "ten tvůj pocit přišel odkud? Na to se musíš zeptat a vypátrat odpověď. Nechtěl bys taky takovou válku náhodou rozpoutat?" Ne všude a všem a v každé situaci nastavuješ zrcadlo, Hirondel.

Není tady
Luthien,
to Ti nekdo poradil ,nebo je to z Tve hlavy? 
Podle meho mysleni a to jsem k Tobe velice otevrena ,Tvuj priklad (ono neco neexistujiciho a tedy ono- kdyby) nelze v souvislosti s touhle zde pritomnou a zivouci pritomnou (nyni) udalosti ztotoznovat.
I kdyz chapu Tvoji myslenku,o tom jsem nemluvila o tom ted mluvis Ty.
Zachytit totiz neci energii pres sklo a nevytvorit si domnenky vzdalene od skutecnosti,je necim uz naprosto jinym ,nez ten priklad s vymyslenym panovnikem ,ktery treba >skutecne< rozpoutal onu valku kvuli par zlatakum -a nebyl to jen vymysl,mylna domnenka toho nekoho druheho ,dalsiho,kdo mu (panovnikovi) pak rika,oznamuje, ze se mu to vlastne nelibi a ze to neni spravne. (podle nej)
Nevim jestli to pisu dost srozumitelne ale kdo chce da si praci to pochopit. 
Ja vim Luth ze si potrebujes spoustu veci nejak ujasnit. A chapu to.
Jo a o tom zrcadlu me to pises z jakeho duvodu?
Není tady
hirondel napsal(a):
Luthien,
to Ti nekdo poradil ,nebo je to z Tve hlavy?
Podle meho mysleni a to jsem k Tobe velice otevrena ,Tvuj priklad (ono neco neexistujiciho a tedy ono- kdyby) nelze v souvislosti s touhle zde pritomnou a zivouci pritomnou (nyni) udalosti ztotoznovat.
I kdyz chapu Tvoji myslenku,o tom jsem nemluvila o tom ted mluvis Ty.
Zachytit totiz neci energii pres sklo a nevytvorit si domnenky vzdalene od skutecnosti,je necim uz naprosto jinym ,nez ten priklad s vymyslenym panovnikem ,ktery treba >skutecne< rozpoutal onu valku kvuli par zlatakum -a nebyl to jen vymysl,mylna domnenka toho nekoho druheho ,dalsiho,kdo mu (panovnikovi) pak rika,oznamuje, ze se mu to vlastne nelibi a ze to neni spravne. (podle nej)
Nevim jestli to pisu dost srozumitelne ale kdo chce da si praci to pochopit.
Ja vim Luth ze si potrebujes spoustu veci nejak ujasnit. A chapu to.
Jo a o tom zrcadlu me to pises z jakeho duvodu?
No to jsem si myslela, že nepochopíš, proč píšu o zrcadlu. Ono když se někdo považuje za samotné veliké zrcadlo jediné na světě pro všechny a v každém případě, dokonce i v každé větě, tak pak samo dál moc nedohlédne 
Takže jsem ti na otázku odpověděla a tím končím v téhle debatě o slovíčkách a budu čekat, jestli sem zase někdo napíše něco zajímavého o hadisku 

Není tady
Véééééééliká oprava, Lu - abych tě nemátla, beruško 
Ta kadence samopalu není RATATA RATATATATATA, ale RAAAAAAAAAATÁÁÁÁÁÁÁÁ TA RATATARATATARA TATA ŽBLUŃK.
Jo a dvojhlasně 
Jinak se omlouvám, o hadisku už nic nového.
Tak snad někdy příště, 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Véééééééliká oprava, Lu - abych tě nemátla, beruško
Ta kadence samopalu není RATATA RATATATATATA, ale RAAAAAAAAAATÁÁÁÁÁÁÁÁ TA RATATARATATARA TATA ŽBLUŃK.
Jo a dvojhlasně
Jinak se omlouvám, o hadisku už nic nového.
Tak snad někdy příště,
Já nemůžu!!!
To fakt nejde

Není tady
Lúthien napsal(a):
No to jsem si myslela, že nepochopíš, proč píšu o zrcadlu. Ono když se někdo považuje za samotné veliké zrcadlo jediné na světě pro všechny a v každém případě, dokonce i v každé větě, tak pak samo dál moc nedohlédne
Diky Luthien za odpoved.
A dekuju s naprostou uprimnosti at veris ci ne,nebot to o cem ted pises,Tvoji domnenku jsem zachytila na tu dalku predtim nez byla Tebou zhmotnena,tedy napsana sem na sklo.
A protoze jsem to zachytila ,proto jsem se nejprve chtela zeptala z jakeho duvodu me to pises. Chtela jsem se presvedcit jestli si to pak sedne.
A jen jeste pro upresneni ( a pro nazorny priklad jak vznikaji take dost casta nedorozumeni) = [b] nepsala jsem Luthien nic takoveho ze nechapu co pises o zrcadlu. Ale ze me zajima duvod. To je z meho hlediska naprosty rozdil.
Jestli se nekdo domniva to co Ty tedy to co ted pises (vytucnene),a ja vim ze ano (ctu davno mezi radky), zopakuju znovu (a proc ne ze? ),(nebot je to ma volba), ze zit v iluzi je jeho volba. A dokud si v ni bude chtit kdokoliv lebedit a vykrikovat ji do sveta vsem,bude to tak
-pro nej a pro Ty kdo v tu domnenku veri ,neboli verit chteji(z mnoha duvodu) a nebo dokonce to delaji schvalne-se zamerem.
Tak a ja si taky pockam az se nekdo vykuli s necim zajimavim o hadisku.
To o tom hadovi bylo o operenem hadovi a ne ze ne. 
Není tady
Tomu rikam nasup teda.
Jen jestli to neni na chocholouska.Mas tam rezervaci? 
Není tady
hirondel napsal(a):
Tomu rikam nasup teda.
![]()
Jen jestli to neni na chocholouska.Mas tam rezervaci?
Hir, pro tebe vždycky, kotě 
Stačí písnout SZ a bezodkladně ti to tam zařídím. Pochopitelně už jsem i zachytila a zhmotňuji tímto na sklo to, jak moc se tam na tebe už všici těší

Není tady
Pandorraa napsal(a):
hirondel napsal(a):
Tomu rikam nasup teda.
![]()
Jen jestli to neni na chocholouska.Mas tam rezervaci?Hir, pro tebe vždycky, kotě
Stačí písnout SZ a bezodkladně ti to tam zařídím. Pochopitelně už jsem i zachytila a zhmotňuji tímto na sklo to, jak moc se tam na tebe už všici těší![]()
Ale ne pipko,ptam se jestli Ty tam mas pokojicek ci snad nejakou uz protekci? Chapes? 
Tobe 'koukam' neco neda spat ,ale neboj -vsechno je pomijivy.
Tralalalalaa... ja si letam jak si zpivam,to je zuzo. 
Není tady
Jo tak pipko?
Tak už to z tebe leze.
Tebe fakt není těžké vytočit.
Tenhle arogantní způsob komunikace už je docela signifikantní pro frekvenci jedinců, kteří přestávají ovládat svoje vlastní emoce a jsou jen kousek od toho, aby ztratili glanc, začali druhým nadávat a dopadli dost smutně.
Čéče, hiroš, kdepak se to v tobě bere? Proč mi to píšeš?
Ja vim, že si potrebuješ spoustu věci - a netřeba ti je tu vytučňovat, že ne - nějak ujasnit. A chápu to.
Ale dávej bacha, kam šlapeš, ať se nezašlápneš.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Jo tak pipko?
Tak už to z tebe leze.
Tebe fakt není těžké vytočit.
Cece,pandos,proc mas ty svrbici prsty =co pisou tyhle znamy a okoukany oblbovacky, ? Co? 
Mysliiiim tedy vim,ze to nemas skutecne jednoduchy.
Pandorando napsal(a):
Tenhle arogantní způsob komunikace už je docela signifikantní pro frekvenci jedinců, kteří přestávají ovládat svoje vlastní emoce a jsou jen kousek od toho, aby ztratili glanc, začali druhým nadávat a dopadli dost smutně.
Ty mas mozna i syndrom nevylecitelneho lhani. To je dost na to,zacit to resit.
A nebo pokud tohle pises take schvalne,pak mas nakroceno podle mne na dost velky sesup.
Neboli snad profesionalni deformace-obklopena jen takovymi lidmi kteri signifikuji znamky arogance a sebe neovladatelnosti,nebo?
Uhel pohledu? to co je pro nekoho tim ,pro druheho necim jinym jak uz to v tomhle svete i byva .
Atd.atd.
Tralalatralala ,je to jsem si pohrala...... A opet ja si letam jak si zpivam. 
Není tady
Lúthien napsal(a):
a budu čekat, jestli sem zase někdo napíše něco zajímavého o hadisku
Lut a proc sem nenapises neco zajimavyho o hadisku Ty? Proc cekas az to za Tebe udela nekdo jiny? 
Jinak k veci, myslenka kterou tady nadhodila Hir "Opereny had- symbol vyjadreni duality" mi uvizla v hlave, pro me osobne dost zajimavy pohled na vec a na premysleni. Nebot oddelovani jednoho od druheho ve smyslu "moje / Tvoje" je take dualitou, stejne jako den / noc, smutek / radost atd. Kdo v tom nelita, no ne?
Není tady