|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
DaiTerr napsal(a):
tak mne napadá, že jestliže to bylo tak, potom jsme sami sobě přes Maye předali vzkaz, který se teď sami snažíme pochopit. No a to je moje konspirace na dobré odpoledne pro vás pro všechny
Tohle je bomba největší! Díky, Dai! To bych nebyla já, abych se nad tím nezamyslela 
Mimochodem, při kinezce se mi objevil minulý život a podle různých symbolů to vypadá, že to bylo v Antlantidě. No byla to paráda, krása
To jen tak pro rozšíření té tvé "konspirace" 

Není tady

hirondel napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
...., tak mne napadá, že jestliže to bylo tak, potom jsme sami sobě přes Maye předali vzkaz, který se teď sami snažíme pochopit. No a to je moje konspirace na dobré odpoledne pro vás pro všechny
Jo jo i ja se hluboce priklanim k tehle myslence.
Dai,
a co to operene hadisko? Mozna ze jsi k tomu chtel jeste neco rict,ale prilezitost ti nikdo nedal.
Tak se ptam jak to vnimas? (muzu ,nevadi Ti to?)
Opeřené hadisko... Tož mohla by to klidně být aji opeřená hadica.. Dyť nemosí byt u všeckého enem chlap, no ne? 
1)
Opeřený had = Quetzalcoatl = Mayský bůh = možný učitel z hvězd, "kterému se nějak zasekla šajtrpáka na tom jeho prskoletu a zahučel tak mezi Maye a už s nimi zůstal". No a protože mu zřejmě lezlo na nervy a na mozek, jak jsou zaostalí, tak aby se nenudil, začal je učit.
2)
Opeřený had = Quetzalcoatl = symbolické označení tvora, jenž žije poblíž naší planety ve vesmíru a který občas sestupuje blíže k Zemi, aby načerpal energii, která je jeho potravou. Vyskytuje se nejčastěji v místech, kde jsou právě bouřky. Tam má hojnost potravy. Jedná se zřejmě o celý druh energetických "predátorů", kteří jsou často viděni a popisováni od posádek, které právě plní úkoly ve vesmíru.
3)
Opeřený had = Quetzalcoatl = jen bajka, něco jako Myský "folklór", stejně jako u nás máme vodníky a rusalky. Základ má samozřejmě podle skutečné události, ale je jinak pořádně zveličený a "dobájený".
Nyní si můžete každý vybrat, co komu lépe sedí 
Není tady

KALIK napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
Velmi zajímavý film. Nejde ani tak o to, zda to jsou "konspirace poskládané dohromady" (jasně, že jsou), ale spíše je krásné a zajímavé sledovat, jak tyto "konspirace" ve většině případů sedí na daný problém až neuvěřitelně.
To je otazka nazoru a vlastnich nastaveni. Mne tyto konspirace nesedly ale vubec. Jeste nikdo me nepresvedcil, ze to konspirace nejsou. ano, je tezke to dokazat. Stejne tak, ze dokazat to, ze vsechno je presne tak, jak je v tom filmu popisovano. Oboji muze byt pouhym konstruktem. Historek a verzi "jak to doopravdy bylo" lze vymyslet milion a taky lze je sikovne zasadit do urciteho kontextu, ktery se zrovna hodi urcite skupine a urcitymi nazory. Mne osobne to absolutne neoslovilo.
Babo, ajk víš, že to co tě učili ve škole, ta propaganda, že není jen jedna velká konspirace a pravde je třeba ta konspirační teorie
Nedůvěřuj tolik autoritám, nebudeš tolik manipulovatelná
Ja duveruju predevsim sobe a svemu selskemu rozumu, KALIKU ;-) Autority jsou vedlejsi.
Není tady

Lúthien napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
tak mne napadá, že jestliže to bylo tak, potom jsme sami sobě přes Maye předali vzkaz, který se teď sami snažíme pochopit. No a to je moje konspirace na dobré odpoledne pro vás pro všechny
Tohle je bomba největší! Díky, Dai! To bych nebyla já, abych se nad tím nezamyslela
Mimochodem, při kinezce se mi objevil minulý život a podle různých symbolů to vypadá, že to bylo v Antlantidě. No byla to paráda, krásaTo jen tak pro rozšíření té tvé "konspirace"
To já, když bych měl vidět nějaké symboly, tak jasně uvidím spíš symboly na SGA bráně a hlavně ty šmrncovní modré zámky, co tam zapadají, když se vytáčí adresa
To víš, moc ulítávám na sci-fi. Ale když se na to podívám s nadhledem, tak stejně je to ulítávání zajímavé. Napadají mne třebas ohledně toho ulítávání na sci-fi zhruba tyto body:
1)
Vypovídá to něco o tom, že tenhle svět je sice fajn, ale je tak nějak náročný a proto někteří z nás si hledají "únikové cesty" směrem k jiným světům. Sci-fi je jednou z těch cest, hlavně když tam není moc zlého, všecko dobře dopadne a je to co nejvíce "nepozemské", protože to pozemské už nám leze na nervy. To, že ve své podstatě cokoliv a jakkoliv extrémně "nepozemského" v těchto filmech a seriálech vychází opět jenom z fantazie lidí na Zemi, je jasné, ovšem lehce přehlížitelné 
2)
Hledáme střípky domova. Přišli jsme odněkud, ale už si nemůžeme vzpomenout odkud. Tam to bylo jiné a tak nějak více pohodovější. Jenže kde to bylo? Země je takové bojiště, kde se sice dá přežívat, ovšem je to únavné. Kde je náš domov? Abychom alespoň trochu ulevili tomuto nekonečnému hledání "domova", ulítáváme na sci-fi. Tam je nám to nejblíž a tam je nám nejlépe. Tam máme pocit, že jsme tomu "domovu" blíže, než kdykoliv jindy..
3)
Prostá nespokojenost s daným stavem věcí a menší neochota, nebo i lenost něco řešit. Takže je příjemnější na tyto "dané věci a stavy" v realitě hodit bobka a uzavírat se ve svém světě, který je tolik odlišný od reality. Je to svým způsobem "verbální drogová závislost", ovšem lehce odbouratelná, stačí v podstatě "malý dvůr a dlouhý bič" 
Osobně preferuji tu dvojku. Ovšem i ty další body mají něco do sebe.
Ještě k Atlantidě - tak moje známá, co se hodně zabývá jak kartami, tak i jinými odvětvími z oblasti esoteriky, mi řekla, že je mezi námi dost "strážců brány", která otevírá vědění Atlantské civilizace. Tito "strážci" byli kdysi členy Atlantského národa a nyní čekají, až přijde jejich čas, aby vědění mohlo mezi lidi. Přiznám se, že tehdy mne to docela pobavilo, protože "strážce brány" u mne vyvolá asociaci, že už jen "stačí najít pána klíče a pak čekat příchod velkého Gozera" a je vymalováno. Za tuto "asociaci" jsem málem dostal vyšvácané náčiňovou hadrou 
Není tady

- Opeřený had - je nerannější známé zobrazení slunce na kresbách 25000let starých ztracených tibetských tabulkách z Naacalu.
- Opeřený had Slunce byl uctíván a zobrazován na rytinách a malbách v celém Egyptě a v Mexiku.
- Tutanchamón nosil na čele supa(pera) a hada. Jeho brada byla upravena ve tvaru těla hada, které končilo ocasními pery ptáka.
-Na Bráně slunce v Tiahuanaku je zobrazen Viracocha jako opeřený had. Jeho podpis čárová perokresba z Nazca zobrazuje opeřeného hada.
Toť zhruba vše co jsem vytáhla z jedné knihy.
Není tady
DaiTerr napsal(a):
[
Základ má samozřejmě podle skutečné události....
A co to tedy je ,ta skutecna udalost?
Ty jsi reagoval na muj prispevek Dai,ale nevim zda jsi me nepochopil,nebo nechtel odpovedet
.
Me zajimalo jak to hadisko vnimas Ty osobne. Ty tri body me na to neodpovedely. 
Jo a s tim ze by to mohla byt i hadice to vidim dokonce az tak ,ze to neni ani on ani ona. 
Není tady
Lúthien napsal(a):
Klíííd, já to nemyslím zle :-) Já taky "pitvám" kdeco, ale tobě v tom nesahám ani po kotníky, proto jsem na to poukázala a rýpla si
Nevidím na tom nic špatného, že takhle rozebíráš slovíčka, ale někdy si až říkám, jestli ti z toho nejde hlava kolem dokola, jestli takhle zkoumáš třeba i rozhovor, když se s někým bavíš
![]()
Hir, je to tvůj způsob, můj je zase jiný, a snad jsme se navzájem i trochu pochopily, proto píšu, že už bych to nechala![]()
Luth,
To vytucnene-existuje('vidis)' jen z Tveho uhlu pohledu.
Tak uz to proste na tom svete chodi,vid? 
Me uprimne prekvapuje ze se zabyvas takovou veci jako tim, jestli me jde necim hlava kolem dokola a jak to probiha kdyz se s nekym bavim.
Ja osobne ani nevim co znamena slovni spojeni -"hlava jde kolem dokola".Jak to probiha? 
Ani dost dobre nevim co znamena rozebirat slovicka,nejspis uprimne proto ze tomu rikam rozjimani o predmetu a o tom zda za nim neco uvidim ci ne.
Ciste pro Tebe jako informace nic min a nic vic. 
Není tady
hirondel napsal(a):
Lúthien napsal(a):
Klíííd, já to nemyslím zle :-) Já taky "pitvám" kdeco, ale tobě v tom nesahám ani po kotníky, proto jsem na to poukázala a rýpla si
Nevidím na tom nic špatného, že takhle rozebíráš slovíčka, ale někdy si až říkám, jestli ti z toho nejde hlava kolem dokola, jestli takhle zkoumáš třeba i rozhovor, když se s někým bavíš
![]()
Hir, je to tvůj způsob, můj je zase jiný, a snad jsme se navzájem i trochu pochopily, proto píšu, že už bych to nechala![]()
Luth,
To vytucnene-existuje('vidis)' jen z Tveho uhlu pohledu.![]()
Tak uz to proste na tom svete chodi,vid?
Me uprimne prekvapuje ze se zabyvas takovou veci jako tim, jestli me jde necim hlava kolem dokola a jak to probiha kdyz se s nekym bavim.![]()
![]()
Ja osobne ani nevim co znamena slovni spojeni -"hlava jde kolem dokola".Jak to probiha?
Ani dost dobre nevim co znamena rozebirat slovicka,nejspis uprimne proto ze tomu rikam rozjimani o predmetu a o tom zda za nim neco uvidim ci ne.Ciste pro Tebe jako informace nic min a nic vic.
Tak tohle jsem přesně čekala, že napíšeš 
A proč mě to zajímá? Protože jsem člověk zvídávý a učící se a ne ztělesněný duch svatý 

Není tady
Lúthien napsal(a):
Ja jsem taky clovek zvydavy.
Vis co zajima ted me?
To co jsi cekala -tim mas na mysli Tebou vytucnenou prvni vetu? ?
Neco takoveho clovek muze cekat napriklad v pripade ze disponuje necim cemu lide rikaji -schopnost .
Nebo napriklad v pripade kdy neovlada svoji sebereflexi.
Ale,Luth to jeste nejsou vsechny moznosti enyway.
Luthien napsal(a):
A proč mě to zajímá? Protože jsem člověk zvídávý a učící se a ne ztělesněný duch svatý
Tvoji zvydavost nechapu ,neda se nic delat.

A jinak jak se citis po par dnech,muzu -li se ptat ? (ano muzu
) Uz je Ti lip?
Cituji Te: "Je to v téhle chvíli na mě moc "přemýšlivé", potřebovala bych spíš něco veselého, optimistického....je mi prachbídně, hnusně smutno, teskno, chvílemi skoro beznadějně Nevíte někdo o knížce na takovouhle pitomou náladu? "
Ne, jeste neni Ti dobre a je to citit az tady v Dansku ale vis co kotatko nemusis byt hned ztelesnebym Duchem svatym. A klidne me pouzij jako hromosvod kdykoliv,nevadi me to.
Prijimam to s laskou. 
Není tady
hirondel napsal(a):
Lúthien napsal(a):
Ja jsem taky clovek zvydavy.
Vis co zajima ted me?
To co jsi cekala -tim mas na mysli Tebou vytucnenou prvni vetu? ?
Neco takoveho clovek muze cekat napriklad v pripade ze disponuje necim cemu lide rikaji -schopnost .
Nebo napriklad v pripade kdy neovlada svoji sebereflexi.Ale,Luth to jeste nejsou vsechny moznosti enyway.
Luthien napsal(a):
Tvoji zvydavost nechapu ,neda se nic delat.
![]()
A jinak jak se citis po par dnech,muzu -li se ptat ? (ano muzu) Uz je Ti lip?
![]()
Cituji Te: "Je to v téhle chvíli na mě moc "přemýšlivé", potřebovala bych spíš něco veselého, optimistického....je mi prachbídně, hnusně smutno, teskno, chvílemi skoro beznadějně Nevíte někdo o knížce na takovouhle pitomou náladu? "
Ne, jeste neni Ti dobre a je to citit az tady v Dansku ale vis co kotatko nemusis byt hned ztelesnebym Duchem svatym. A klidne me pouzij jako hromosvod kdykoliv,nevadi me to.Prijimam to s laskou.
Hir, čekala jsem, že napíšeš to, co jsem zkrátka vytučnila 
Můžeš se zeptat, jestli je mi líp. Ano, je, ale není to úplně ok. Brzy bude :-)
Nevím, proč si myslíš, že tě používám jako hromosvod. Chtěla jsem s tebou normálně diskutovat, je mi líto, že si takhle bereš, do toho se zatáhnout nenechám. Je pravda, že kdybychom spolu mluvily z očí do očí, asi by často pronesené věty (plus mimika) vyzněly jinak než tady. Ale i tak, jak jsem na začátku vlákna psala, nechci se dostat do nějakých sporů a teď k tomu připojuji, že ani sporů, které s tématem zdánlivě nesouvisí
Není to útěk, strach nebo cosi podobného. Ale energii moji milovanou teď potřebuji úplně na jiných místech 

Není tady

hirondel napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
[
Základ má samozřejmě podle skutečné události....A co to tedy je ,ta skutecna udalost?
Ty jsi reagoval na muj prispevek Dai,ale nevim zda jsi me nepochopil,nebo nechtel odpovedet.
Me zajimalo jak to hadisko vnimas Ty osobne. Ty tri body me na to neodpovedely.
Jo a s tim ze by to mohla byt i hadice to vidim dokonce az tak ,ze to neni ani on ani ona.
Reagoval jsem spíše všeobecně, než konkrétně na příspěvek 
Hadisko = archetyp dávné události, která vešla do poddvědomí lidí a "opeřený had" se stal jejím symbolem a takto se předávala dál po generace. Jaká byla ta původní událost - to se dá dnes jen odhadnout. Mohlo to být svým způsobem cokoliv, co tehdy ohromilo přítomné účastníky události.
Není tady

pomněnka napsal(a):
- Opeřený had - je nerannější známé zobrazení slunce na kresbách 25000let starých ztracených tibetských tabulkách z Naacalu.
- Opeřený had Slunce byl uctíván a zobrazován na rytinách a malbách v celém Egyptě a v Mexiku.
- Tutanchamón nosil na čele supa(pera) a hada. Jeho brada byla upravena ve tvaru těla hada, které končilo ocasními pery ptáka.
-Na Bráně slunce v Tiahuanaku je zobrazen Viracocha jako opeřený had. Jeho podpis čárová perokresba z Nazca zobrazuje opeřeného hada.
Toť zhruba vše co jsem vytáhla z jedné knihy.
To, že symbol je použitý v různých částech světa, naznačuje, že jeho "nositelé" pocházeli zřejmě z jednoho místa a rozšířili se tak po celé Zemi. Když už narážíme na ty "dávné civilizace" - svým způsobem je jen těžko odhadnout, kolikátá "moderní" civilizace na Zemi vlastně jsme.. Po nějakých 100 000 - 1000 0000 letech totiž nezůstane po ničem ani stopa, dokonce ani ty plasty nepřežijí.. Navíc nikdy nevíme, jaké se tehdy používaly technologie. Zato ale nacházíme občas prapodivné nálezy, jako třebas otisk podrážky obuvi vedle otisku stopy dinosaura, obojí prokazatelně stejně staré. Otisk byl nalezen ve vápenci v lomech. Stáří odhadováno na několik milionů let. Ale tak třeba jde o podvrh..
Ovšem je spousta nálezů, které se archeologům moc do krámu nehodí a tak je buď zesměšňují, nebo je přehlížejí.
Není tady
Zajímavě píše k tématu Zecharia Sitchin ve svých knížkách, vychází ze starých sumerských textů a minimálně jde o celkem podrobně dokladovaný nový úhel pohledu... kdyby to třeba někoho zajímalo 

Není tady
Andromeda napsal(a):
Zajímavě píše k tématu Zecharia Sitchin ve svých knížkách, vychází ze starých sumerských textů a minimálně jde o celkem podrobně dokladovaný nový úhel pohledu... kdyby to třeba někoho zajímalo
A tak proč ne? každý nový úhel pohledu dobrý 

Není tady
Pořád přemýšlím nad tím hadem... Tady je taky zajímavé čtení: http://www.iencyklopedie.cz/mezoamericka-nabozenstvi/
A nemohlo to hadisko třeba "propojovat" živly? Voda - had plavat umí, vzduch - je opeřený, země - plazí se a žije zde, oheň - třeba v jejich mýtech chrlil oheň... Pak by to mohla být všeobecně úcta k Zemi, přírodě.
Je to zajímavé, to bych chtěla vědět, jak na toho hada a i na toho jaguára přišli...Jé, já bych toho chtěla vědět! 
Hráli jste někdy PC hru Atlantis? Když jsem byla malá holka, úplně mě ta hra pohltila. Je to jen hra, ale jako kdybych byla najednou úplně jinde - Máyové, pyramidy, hadisko, obřady...Byla to taková patlanina, ale působivá 
Proč takové věci někoho nadchnou víc, než kultura jeho země?
Odpovědí by asi bylo víc...

Není tady
Lúthien napsal(a):
Nevím, proč si myslíš, že tě používám jako hromosvod. Chtěla jsem s tebou normálně diskutovat, je mi líto, že si takhle bereš, do toho se zatáhnout nenechám. Je pravda, že kdybychom spolu mluvily z očí do očí, asi by často pronesené věty (plus mimika) vyzněly jinak než tady. Ale i tak, jak jsem na začátku vlákna psala, nechci se dostat do nějakých sporů a teď k tomu připojuji, že ani sporů, které s tématem zdánlivě nesouvisí
Luth,
pokud jsi chtela normalne diskutovat,pak tedy diskutuj prosim ale nezapominej si uvedomovat,ze jakmile zacnes- poukazovat na neco a rypat (Tvoje vlastni slova),pak je vsemu nahle jinak,pak uz to nemusi znamenat ze diskutujes normalne. Nevkrocila by jsi tim padem do interakce za kterou neses svuj dil spoluucasti. Akce-reakce.
Zkus o tom rozjimat,to je proc Ti tohle s laskou vsechno pisu. 
Je pravda ze kdyby jsi nemela zkreslene vnimani meho vstupu,nestalo by se to co se stalo,to je proc pisu o hromosvodu.Vesla jsem do tohodle vlakna bez zameru dojit teto diskuze s Tebou ci kymkoliv jinym.
Ale vis co Luth,nech to ted plavat,dojde Ti to az budes zase OK a budes li si to prat. A dokonce i ta myslenka o hromosvodu.
Tak a ted neco odemne k tematu.
Opereny had- symbol vyjadreni dulality. Mysl a hmota. Jehoz spojenim vznika >cosi< posvatneho. 
Upravil(a) hirondel (7. 12. 2009 11:04)
Není tady
hirondel napsal(a):
Tak a ted neco odemne k tematu.
Opereny had- symbol vyjadreni dulality. Mysl a hmota. Jehoz spojenim vznika >cosi< posvatneho.
Hir, to zní zajímavě, ale...co by mělo podle tebe představovat mysl a hmotu? Jak to přesně myslíš? Tohle je hodně všeobecné 

Není tady
Lúthien napsal(a):
Hir, to zní zajímavě, ale... co by mělo podle tebe představovat mysl a hmotu? Jak to přesně myslíš? Tohle je hodně všeobecné
Nerozumim na co presne se me ptas ted Luth. mam jen maly zablesk smyslu Tve otazky ale nejsem si jista.Prosim zkus to jinak formulovat. 
Neboli davam Ti prednost rozpitvat si sveho -opereneho hada- nahlas na sklo. 
Jinak je naprosto prirozene ze jsem napsala velice strucne jak vnimam onen symbol >opereneho hada< .
Není tady
Opeřený had leti nad vodami za sluncem, které mu ukazuje cestu. Kolik dní, kolik nocí brázdí jeho perutě oblohou, kolikrát se rozsvěcuje jeho tělo barvami svítání a soumraků? Nikdo neví.
Není tady

Náhodou, konspirace trénují mysl a rozvinují fantazii. Třeba to hadisko:
Had kolem stromu v ráji = šroubovice DNA = vznik lidstva jako druhu = odkaz na jeho šlechtitele = hadí plémě = potomci dinosaurů = ještěří rasa = "greys" = parchanti, co si z nás dělají laboratorní zvíížááátka = původní pozemšťané (nebo podzemšťané?) = ti, pro které je lidstvo otroky a vojenskou silou v případě napadení z vesmíru = ti, co "recyklují" civilizace..
Opeřený had = to samé, co v předchozím případě + opeřený / neboli létající / přiletivší zřejmě z vesmíru (ze Síria?)
(podle D. Ickeho)
V dnešní době se na tato poselství, jako je Quetzalcoatl a podobně, nelze dívat moc systémově. Pochopí je jen ten, který se na tyto vzkazy "umí" dívat. Proto takové vzkazy přetrvávají dlohá staletí, aniž by je nové "systémy" změnily, nebo vymazaly. A přesto k nám hovoří a jsou čím dál více aktuálnější.
To samé s tím slunovratem / narozením Ježíše / podobnými postavami z minulosti / návazností techto postav nejenom životním příběhem, ale i skutky - prostě vše je v podobě archetypů a ne každý je schopen tyto události hned třídit a zařadit. Lidstvo se učí nejlépe hraním. a tak si hrajeme.. konspirujeme.. vmýšlíme.. tříbíme mysl.. abychom se ve finále nakonec dostali k původu dané události a jelikož už jsme se dostatečně "vyblbli", tak pak už konečně podstatu dané věci začneme chápat. Ale do té doby si prostě "potřebujeme s těmi informacemi hrát", byť nevědomky a bez úmyslu. A to nás pak připraví na takové poznání, které bychom hned nesnesli..
"Konspirace je skrytá pravda uvnitř informačního chaosu. A pravda o této konspiraci je, že vše, o čem konspirujeme a přemýšlíme - už v té chvíli existuje.."
Není tady
DaiTerr napsal(a):
]......prostě vše je v podobě archetypů a ne každý je schopen tyto události hned třídit a zařadit. Lidstvo se učí nejlépe hraním. a tak si hrajeme.. konspirujeme.. vmýšlíme.. tříbíme mysl.. abychom se ve finále nakonec dostali k původu dané události a jelikož už jsme se dostatečně "vyblbli", tak pak už konečně podstatu dané věci začneme chápat. Ale do té doby si prostě "potřebujeme s těmi informacemi hrát", byť nevědomky a bez úmyslu. A to nás pak připraví na takové poznání, které bychom hned nesnesli..
Pekne napsany.
Rozklickovat a pochopit symboliku,archetyp,ci proste jinak receno- zmenene stavy vedomi ktere jsou tezko slovy predatelne a tedy vlozeny takto do symbolu - je mozne jedine tak ze clovek dosahne takoveho stavu vedomi,neboli se alespon priblizi natolik aby se mu zacli dvere,ci brana k pochopeni otvirat. 
Není tady
DaiTerr napsal(a):
Náhodou, konspirace trénují mysl a rozvinují fantazii. Třeba to hadisko:
.........................
DaiTerr, já tě prostě miluju. Ty dokážeš zvednout náladu a ani o tom nevíš 
Neber to tak, že mi tahle tvoje věta připadá k smíchu - to vůbec ne. Ale tak hezky jsi to napsal...už jen to slovo "hadisko" 
Jinak s tebou musím jen souhlasit! Už jen těch konspirací, co si vytvářím večer o celém prožitém dni....A moje fantazie se opravdu rozvíjí 
Upravil(a) Lúthien (7. 12. 2009 13:59)

Není tady
Lu,
pokud někdo něco vezme JINAK, nemůže se za to taky zbavit plné odpovědnosti, i kdyby se na hlavu postavil a ušima odstrkoval, rozhazoval kolem sebe sebekrásnější slovíčka a sebesladčí medík kolem huby mazal 
Všichni jsme zodpovědni za své činy, ale neneseme žádnou odpovědnost za to, jak se kdo cítí díky tomu, že je bere JINAK.
Obvzlášť, když o tom píše s láskou 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Lu,
pokud někdo něco vezme JINAK, nemůže se za to taky zbavit plné odpovědnosti, i kdyby se na hlavu postavil a ušima odstrkoval, rozhazoval kolem sebe sebekrásnější slovíčka a sebesladčí medík kolem huby mazal
Všichni jsme zodpovědni za své činy, ale neneseme žádnou odpovědnost za to, jak se kdo cítí díky tomu, že je bere JINAK.
Obvzlášť, když o tom píše s láskou
Snad chápu, jak to myslíš, Pan 
Každopádně ale s tím vším souhlasím. Hlavně ta vytučněná věta = můj zatím celoživotní problém 

Není tady
Lúthien napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Lu,
Obvzlášť, když o tom píše s láskouSnad chápu, jak to myslíš, Pan
Každopádně ale s tím vším souhlasím. Hlavně ta vytučněná věta = můj zatím celoživotní problém
Tak ja k tomu taky neco pridam 
Vse co udelam ci neudelam se svym zpusobem vzdy nekde a nejak projevi, nebot vse je vzajemne propojene, energie jsou provazane (moje = Tvoje). Zodpovednosti je podle me i to, ze dokazu "vycitit" jake budou mit me ciny nasledky, tedy kdyz neco cinim neni mi neznamy dusledek toho co delam ci nedelam. Takze jak to vidim, vlastne jsme zodpovedni za to jak se nekdo jiny citi, mame na tom SVUJ KUS odpovednosti. Co vyslu to se taky vrati 
Upravil(a) mariposa (7. 12. 2009 14:53)
Není tady