29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nazdar Mufí...
jo klidně jěště může Baruš věřit na čerty.... ...a věří jěště na Ježíška?Adél jo,už je sice nalomená od dětí ze školy...ale když jsme jí řekla,že nevím jak k jiným dětem,ale že k nám pořád Ježíšek lítá,tak byla spokojená a pokyvovala jako že je to fajn...
...to víš kolikrát je to situace pekelná,když jsme na nákupu a je tam něco pěknýho co bych jí nebo někomu jinému s rodiny ráda koupila a jěště když jsou třeba slevy nebo akce a je tam s námi a teď řeším co teď...vzít to a doufat,že si nevšimne(naivní) nebo nakoupit a odnést nákup do auta a jako pro něco se jěště vrátit...
Zrovna včera jsem viděla hezký hračky a se šel jako projít(pro znalce Area Bory)a já tam honem vlítla,nakoupila a odnesla do auta...Adél na mně zdálky mávala a že jako kde jsem,že jsme se prý ztratila(říkal táta)a tak jsme se jako hledali...no komedie...
...na jednu stranu je hezký,že jěště věří,ale mně už by se tak ulevilo,kdyby věděla jak to je a já nemusela hrát takový divadýlka...
Není tady
Adi mě spíš přijde takovej děsnej nepoměr mezi tím, jak je Baruš vyčůraná jak beruška, v něčem hrozně dospělácká a v tomhle prostě ještě ta mrňavá prďola...
no ty komedie to je něco... to znáááááám... ale zase jí to nechci brát... té reality si ještě užije...
a Marky anděl... no ukázka toho jak se těm dětem kecá že jo...
Není tady
jj.to je jasný,taky jí to nechci brát a říkat jí jak to je a není ...prostě až s tím jednou přijde sama...jen se mi jeví,aby to ideálně odhalila během roku a ne těsně před vánoci...pamatuji si od sebe,že jsem byla zklamaná,když mi to brácha řekl a pak jsem šla rychle vystříhat andělíčky z balícího papíru a dala všem do obálky jako dárek...
...jo a to Adél je taky na něco hrozně dospělácká a na něco(samo,že jak se jí to hodí)zase hrozně malinká...vyčůránek...
Není tady
Adi tohle já si vůbec nepamatuju...
a původně jsem myslela, že ve chvíli kdy bude Bára chodit do školy přijde odhalení záhy.. no a jedem 4. třídu a furt nic... řekla bych, že tuší, ale prostě se jí to divadlo kolem líbí...
jo jo vyčůránci
Není tady
Mufi mrzne, jo? Jak je to mozny?
Není tady
Adi, jsem se pobavila. Takovy komedie znam, kdyz se pise dopis jeziskovi a napise se tam "jezisek, taatinek a maminka"
Není tady
jdu hají belí...čekám krutou noc...poslední dobou se Lucka často budí,ale nechce mlíko,jen chvilku pochovat,ale co lehnu,tak za chvilku kvičí znovu...včera jsem jí nechala(asi hodinu)vyřvat..to byl nářez...tak nevím jestli to pomohlo,že si nebude vymýšlet nebo budeme mít repete...takže dobrou...
Není tady
Dituš to teda nevím, divné takhle v půlce prosince ne???
kdyby aspoň byl sníh...
holky u nás byl dopis pro Ježíška teď 4 dny v truhlíku na okně... a včera B. říkám, jestli to není nějaké divné, že si ho ježuch ještě nevzal... s vážnou tváří prohlásila, že to teda divný je, že zas tolik nezlobí...
Není tady
mufina1 napsal(a):
![]()
kdyby aspoň byl sníh...
holky u nás byl dopis pro Ježíška teď 4 dny v truhlíku na okně... a včera B. říkám, jestli to není nějaké divné, že si ho ježuch ještě nevzal... s vážnou tváří prohlásila, že to teda divný je, že zas tolik nezlobí...
...taky dobrý...
Není tady
Ja jsem zas rekla velkym, aby nezapomneli oholit spodni vetve u stromku, aby si jezisek nepopichal pr..., az jim tam prijde za cely rok nas..t.
Upravil(a) Dita.L (5. 12. 2009 22:50)
Není tady
mufina1 napsal(a):
![]()
kdyby aspoň byl sníh...
Není tady
Dobrou nooooc Adiiii
Není tady
Pavca mi rekla, ze bych si mela z lesa donest rovnou neco bez jehlici
Není tady
mufina1 napsal(a):
hm, taky dobrý...
no ber to tak, že ona za to nemůže, protože to zdědila
Není tady
Jdu do peri. Teda vlastne do kokosu
Preju dobrou noc a hezke snyyyyy
Není tady
hezkou neděli holky
holky díky je to naše chudinka zlatá
Mufe, prosimtě to je super, že věříte u nás Aja letos , že ví, že čert prostě není a basta..tak my,aby jsme netrapili, tak jsme ho chtěli přejít s tím, že přišla Barborka..no a pak jsem uklízela a vyhodila jsem jí loňský dopis od čerta..no a Aja , kde je dopis a samozřejmě jsem řekla, že netuším
najednou panika, že si ho vzal asi čert.. začla uklízet pokoj a udělala si úkoly na víkend již v pátek a hledala peří v hračkách
(to peří z jak na čerty z filmu S čerty nejsou žerty )
Mich, ano ano tam jsme byli..je to tam pěkný, nasdstandartní, příjemný, určitě dobrý dárek
jee a mi povídej , bych taky jela hned zas někam ale kam??!! my máme v plánu jet až na jaře do termálek
huš aby to bylo
jo a dopis Ježíškovi jsem prý vyhodila taky při úklidu
no dopis, vzala si katalog, napsala Ježíšku prosimtě : ..a vypsala číslené kódy výrobků... děkuji Ti mockrát Andrejka
Upravil(a) Lenďák (6. 12. 2009 10:27)
Není tady
Lenďák napsal(a):
hezkou neděli holky
jo a dopis Ježíškovi jsem prý vyhodila taky při úklidu![]()
no dopis, vzala si katalog, napsala Ježíšku prosimtě : ..a vypsala číslené kódy výrobků... děkuji Ti mockrát Andrejka
Super inovace
Hezkou neděli všem. My po obědě vyrážíme do Bratislavy na trhy - tak snad nezačne pršet.
Dito, 12 st.?
Není tady