29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Gia napsal(a):
Ojéé, Mufinkám posílám spoustu síly... všem třem...
Petulí - akční matka, co?
Adam měl taky docela dost aktivit, Šimi nemá žádnou. Já už ani na ty matky někde v MC nejsem zvědaváJá jsem ráda, když si ještě Šíma dopoledne schrupne a mám chvíli volna pro sebe... Adam teda žádný kroužky po školce nenavštěvuje, mám pocit, že by to na něj bylo moc. A navíc má línou matku:lol: I na procházku chodíme rovnou ze školky, protože jít ještě speciálně odpoledne ven, to bych nedala a ještě v týhle kose... Brrrr
Gio,to jsi mě pobavila,též si ulevuji jako ty....nejsem akční typ.....
Není tady
mufina1 napsal(a):
Adi ani by nebylo... kdyby se M. nepostaral na dálku o super náladu...
![]()
ale čert to vem.... jak píšeš, hlavně aby holkám bylo brzo líp
na ostatní už kašlu... pořád jsem si říkala, že vydržím, ale ne... už na to nemám... dneska padla fakt poslední kapka...
Ajéje,to by jsme si mohly podat ruce.....
Kdyby jsi měla chuť něco napsat,tak jsme tu pro tebe.....mě moc holky pomáháte,že se můžu vykecat....
Mufi,drž se!!!!!!!!!!!!
Jinak situace u nás,takhle kdyby to fungovalo jako se teď snaží,tak máme ideál manželství....otázka je,kdy se to zase vše pos.re....sice mi tady
povídá,že už se o náš vztah bude řádně starat,aby se to neopakovalo.....pořád ho udržuji v nejistotě a uvidíme až přijedeme s kolegyňkami z práce z hor...jěště přemýšlím a přemýšlím a přemýšlím.....co a jak....
Není tady
Adí - přiznám se, že mi veškerou sílu k aktivitě bere jen představa, že je musím oblíct oba, z domova se dostanem v pohodě, ale Adam chodí v posledních týdnech jak želva. Půl kilometru zvládneme za hodinu. Bundou otírá fasády, leští dopravní značky, pozoruje kdejaký vajgl apod. a na moje volání naprosto nereaguje. Nějak mi došly nervy Včera mi volala mamka a zvala mě domů, že prý mám dojet vlakem ( cesta tak 6 hodin
) a prý budou hoši sáńkovat. Jooo, kdyby tam byl nějaký rodinný příslušník, který by s dětma nadšeně blbnul, ale takhle bych musela za sáňkama makat já
Je tam -15 °C, sněhu po kolena, no omývá mě jenom na to pomyslím
Jsem to ale macecha, co? Dětem nedopřeju snížek, mráz, cestu vlakem a babičku s dědečkem
PS: cestu vlakem bychom možná zvládli, kdybych je narvala nějakým Diazepamem
Není tady
Misch moc gratuluju - super zpráva. Věřím že to bude už OK a budeš si to hezky užívat.
Mufí ať jsou berušky brzy zdravý, u nás marodí Máťa, takže do týdne čekám, že to zase chytí i Amálka. my se z toho snad nevyhrabeme.
a jak psala Giuš - Máťa měl aktivit spoustu - Amálka se zabaví sama. Ale v MC jí to baví, ale nějak nemáme kdy se tma dostat. Pořád něco - buď jsou nachlazený nebo rovnou nemocný nebo máme návštěvu nebo se mi nechce. No byli jsme tam párkrát. Ale já chodím do těch starších, takže se s maminkama znám a těším se tam, ale mezi nové s malejma se mi nechce.
Petjuli hezká hláška o neprudění - tu si musím zapamatovat.
Není tady
a boby ani sáňky jí nebaví - nejlépe capat po svých. Máťa by zas nejraději seděl a vozil se a do toho s sebou vláčím psa. Takže vycházky takhle ve třech + pes jsou pro mě dost náročné. Když je Má´ta ve školce, tak je to lepší. On jde dopoledne s dětma a já s Málinkou a to je vpohodě a odpoledne si zablbnou na hřišti ve školce a pak se jede autem rovnou od školky domů, takže to je taky pohoda.
Není tady
Zdravím holky,
my boby ani sáňky ještě nezkoušeli, bo nebylo na čem Ale dneska napadl, tak uvidíme, jak dlouho vydrží.
Gia to napsala hezky, jsem se pobavila Já v podstatě taky nejsem na matky v MS vůbec zvědavá, když chci nějakou vidět a pokecat, zajdu s kámoškou, co má děti na kafe. Ale jsem akční typ, co ho nebaví sedět doma, takže pořád někde trajdáme a do toho MS chci chodit hlavně kvůli Kačce, zase tolik dětí kolem sebe nemáme a tak aby mezi ně trošku přišla a vytvářela si ty sociální vazby
Ono jestli se zadaří udělat jí sourozence, tak je s tím utrum, to nebudu mít čas ani sílu někam se s malejma prckama vláčet asi
Ale jinak někdy mi taky přijde vhod, když Kačka usne, že jsem doma úúúplně sama a mám ten vysněný klid, tak hodinku a půl. Jak Gia popisovala, že malej Adámek otírá každou zeď a pozoruje každý vajgl, úplně to vidím, toho prcka, jak se šouřá a co minutu se zastaví
to mi přesně dělal Patrik
ale já k tomu neměla dalšího prcka, tak mě to tak nevytáčelo
A dětem ani nedopřeje snížek a mrázek
Válim se tu u počítače smíchy
Všem krásný den a vám ženy s těmi "otrapy" hodně síly. Ani nevíte, jak moc mi to na druhou stranu pomáhá, vážit si ještě víc toho, co mám doma.
A vysvědčení? Ani nemluvit raději .. trojky od zhora dolů, s pánem to začo cloumat. Slíbili jsme si, že od pololetí se to zlepší. I z mojí strany, asi mu věnuju míň času, než by bylo potřeba. Do šesté třídy to byl ukázkový, hodný, super vychovaný chlapeček, co nosil slušný známky a zlobil tak v mezích. Ale ta sedmá třída je katastrofa .. až si připadám, že je to jenom moje chyba, že ho nezvládám. Ale nebudu zas tak sebekritická
Není tady
Petju - Patrikovi začalo to "správný" období... Vůbec to není Tvoje chyba, tím se netrap. A možná je lepší, když už "to" na něj leze teď, než v 16ti, když už jde pak o jiný věci, než jsou jen známky a odmlouvání autoritám
Není tady
Petuli
no ty jsem myslela..fakt ani jeden z nich není královskej??
a ani jeden černej
no jsou moc hezcí, vypadají opečovávaně
moje tchýně má také chovnou..ale ta moje do toho i prudí
kolik psů je norma, aby neprudila
Mufe, jůůva Baruška fakt??..jak to neseš?? a Barča?? snad to ustojí jen na dvojenky
ona měla doted taky dobré výzo, že jo?? si pamatuju
trojky už nic moc, vid..
co holky?? už jsou na tom líp?? chudinky malý a Barča je asi s taťkou doma kvůli škole?? nebo je taky nemocná??
Adavok, na samý se kouká dobře, vid
já se s Ajou denně učím..nebo spíš jí učím se učit a asi i v sobě něco má, že jí to jde..je to blecha, neposedí, hodina je pro ní dlouhá, potřebuje se vrtět, ale učitelka to bere, že to kompenzuje kvalitní přípravou a znalostí, takže my jsme nadmíru spokojeni..
holky, co máte holčinky takhle, co říkáte na gympl?? přemýšlíte??
Leni, co myslíš, je to dobré hodit na víceletej?? Jája tam děsně chce a my jsme konzervy,já si říkám, že má na studia čas, že proč jí zatěžovat víc než je úměrné věku.. po kom to dítě je nás s manželem začla studia "bavit" až v době, kdy jsme zjistili, že by jsme museli už do práce
a mládě řeší gympl a vysokou na prvním stupni
Lenino, prosimtě jak jste na tom s kojením?? taky jsi psala , že odnaučujete?? jak jste na tom??? my chceme přestat na jaře, jsem zvědavá, jak to půjde, zatím se snažím odbourat noční kojení, denní sváču ji nechávám, trocha mamči imunity se v zimě ještě hodí
Upravil(a) Lenďák (6. 1. 2010 10:13)
Není tady
NO kdovíjak my si sněhu užijeme. Před vánocema Máťa marodil, pak Amálka, a jen co jsme se dostali ven, tak zase už marodí Máťa.
Lendí, denní kojení jsem jí utla natvrdo, protože to už bylo fakt hrozný - neustále u prsa, horší než malé miminko. Tak dva dny byla teda fest protivná, ale teď už jí to ani přes den nenapadne. Kojím večer a ráno. A občas jde večer s tatínkem a je to bez kojení, takže to by asi šlo odbourat pěkně - skoro totiž ani nepije, ale je to chvilička, takže mi to nevadí a když nejsem doma, tak jde i bez toho. Ale to ranní nevím jak budeme odbourávat - tak od pěti od půl šesté je u mě v posteli a dokud nevstaneme, tak cucá. Ale přiznám se, že mi to zatím vyhovuje, takže to zatím tvrdím, že do 2 let když nepřestane sama, čemuž teda nevěřím.
Jo a ještě noční jsme odbourali jako první - jak se začala v noci víc budit, tak jsem jí přestala dávat a během dvou dnů se přestala budit. Ale ona teda vždycky spala hezky a neměla s tím problém. Když se vzbudila, tak jsem jí položila, pohladila a ona spala dál.
Není tady
Lendi, to jo, oni maji vic pece nez my vsichni dohromady sampony a fenovani a 2x denne cesani...
Bohuzel s nima nemuzeme moc litat venku po lesich, protoze by F. mamu asi trefilo. Je to skoda, protoze by to ty psi desne bavilo. S poctem to je promenlive...ale kdyz nemaj stenata, tak maji momentalne 4 dospelaky. Ale planuji si nechat jeste dalsiho...
A tvoje tchyne ma co? Chce to nejake plemeno, ktere da hodne prace
Upravil(a) Petuli80 (6. 1. 2010 11:05)
Není tady
Ahoj,
Petuli, tcháni mají docela neobvyklý koníček..ta tvoje formulace mě taktéž pobavila
U nás boby i sáně bez absolutní odezvy..naopak, když jsme ho chtěli povozit, tak začal pobrekávat..takže nic
Já do MC taky chodím, zásadně s kamarádkou nebo sama a rozhodně se s žádnýma matkama nedružím většinou mě přijdou "divný"..no je mě jasný, že já takhle působím na ostatní taky
Adi, jsem zvědavá, jak to u vás dopadne..ale teda je to drama.
Marůdkům posíláme k uzdravení.
Já jdu zase chrnět...je mě hrozně blbě, hlavně v noci..to rozdejchávám takhle mě teda s Matym nebylo.
mishasha napsal(a):
Já do MC taky chodím, zásadně s kamarádkou nebo sama a rozhodně se s žádnýma matkama nedružím
většinou mě přijdou "divný"..no je mě jasný, že já takhle působím na ostatní taky
proč mě taky přijdou divný? některý jsou takový přechytralý a děsně dospělí
všem marůdkům posíláme pusu na uzdravení !!! Kačka už jen trošku pokašlává, ale já mám zase rýmu jako trám a chrchlám .. ale nijak zvlášť blbě mi není
dneska jsem zlikvidovala stromek .. jako byl krásnej, ale jsem ráda, že je pryč zas tu máme víc místa a žádnej bordel z toho
Upravil(a) petjule (6. 1. 2010 13:24)
Není tady
Hezké odpoledne, jen letím kolem a poslušně hlásím, že zmenšuji zpoždění ve vkládání fotek - takže jsem na rajče hodila 13.měsíc (docela aktuální, ne? )
a snad brzy tátu dokopu k dalšímu
no a valím uspat malou a zahrabat se do skript a knížek všichni nám narvali zkoušky na teď, takže třeba teď jedu na jednu v pátek, druhou v sobotu a třetí v pondělí
jo, hlavně že se nenudím
Upravil(a) lenkaB (6. 1. 2010 14:00)
Není tady
Ahojá,
Leni,fotky parádní.... ...jsem se nasmála jak dělá čumáčky aby jsi nefotila a pak jak sedí na míči,tak je taky dobrá,tam vypadá mnohem starší....jo a vaše starosti na mojí hlavu jsou taky dobrý.....
Gio,nejsi macecha....mě by z toho taky omejvaly....cesta,sáňkování a do toho mráz a plno sněhu....
My jedeme v pátek s holkama a dětičkama na hory a též to vidím,že to bude nářez,přijedu úplně vyřízená....ale těšíme se s holkama -kolegyňkama moc ...plánujeme večer dát děti do jednoho apartmánu a vyrazit dolů v penzionu do baru(samo,že budeme mít chůvičky)...jo a prý i přes den proběhne vínko....takže bude veseloučko-veselo.....
Není tady