29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dobré dopoledne...
tý jo ta hudební školička je super.. jen Peti není to pro větší děti? fakt můžou naši prckové??? musím mrknout, jestli něco není v říčanech..
Není tady
Petji, ty ses teda po ranu akcni
My jak tu mame to MC, tam jsou taky programy a stoji to 40kc, coz mi prijde fajn. Ale neni to zase nijak super odborne vedeny, spis tam prijdou ty maminky a spolecne s detma zpivaji...
Hele, a byly jste nektera v nejakem vetsim hracim centru jako napr. Clovickove?
Není tady
Mufi ahoj,
sim te, je tam program ktery je jmenuje Robatka a ten je snad uz od 4 mesicu... http://www.yamahaskola-praha.cz/vyucova … batka.html
Upravil(a) Petuli80 (5. 1. 2010 10:29)
Není tady
Petuli supeer... díky moc... doonce to provozují prostřednictvím "našeho" Mraveniště přímo v Říčanech teď jen zjistit jak jsou na tom v tomhle pololetí a jestli tam sama zvládnu dvě děti...
Není tady
Ahojá,
Jééé Nikuš,to muselo být parádní,jak ti Domík chytil bříško....je to kulíšek.....
Teď jsme dorazily s Luckou domů ze cvičení...no Lucka je poděs,dneska to tedy bylo lepší než minule,ale stejně si dělá co chce a necvičí jak má...dneska jí nejvíc zajímaly dveře od tělocvičny....
Ta hudební škola zní fajn,ale asi jěště počkám až bude klidnější a bude spolupracovat,protože abych jezdila do Plzně(dohromady tam i zpět 50km)a Lucka vše ignorovala a bylo jí vše šumák se mi moc nechce.... ...i když třeba by zrovna byla nadšená a bylo by to fajn....
Jo jinak kabelovku nemáme,takže myš neznám.... ...no mě stačí Teletubbies a mám dost,ale Adél je taky milovala....
Lendi,to je jasný,že tě Aja potěší s výzem.....
Nikuš,dudáka nemáme,tak nepřispěji jak na to....
Není tady
čau beruny
Petuli, no já jsem dočítala, kdy jste jeli a to tu fakt nic nebylo,vid..ted by jsi byla spokojená a zítra má přijít další dávka
prosimtě s tou holčičkou,víš, co mi příjde, že všude se najde vždycky takové dítko s takovu matkou
přesně vím o čem mluvíš, já bych plácla většinou tu mámu
no s Ajou jsme zvyklé na samé jednuchy, tak aby nám to vydrželo zrovna letos jí vyjde vysvědčení na narozky
holky a se školičkama, jůůů závidím elán, mě chybí!!!! lítám s Ajou od 2 let min. 5x v týdnu na různé tréninky a kroužky, soukromé hodiny jsme si už zařídili na víkend domů, protože týden je nám malý že teda s Lálou krom plavání nikam nechodím a ještě ani nebudu.plánuju až tak mezi 2-3 rokem
Aja bude samostatná, dojde si už všude sama a s Lálou teda už takové tempo nenasadím, zařekla jsem se jen 1 sport, 1 kroužek a 1 jazyk
ale jinak fandím ukázat do života dětem,co nejvíc směrů ať si pak vybere, čemu zůstane se věnovat, ale nemám na to už
Není tady
Lendí to já se toho vysvědčení docela bojím.. jinak pravda pravdoucí, je tu tuuuuuuze krásně.. punťa svítí a snížku dosti... jen škoda, že nemůžem vem... chjo... ale snad o víkendu už to půjde...
Není tady
Lendi, to je jasny, ze s druhym ditkem to tak nejde. Navic ja to beru tak, ze se zabavi nejen Viki, ale i ja. Protoze sedet s ni jen doma, by mi asi hrablo. Ale u vas je to uuuplne neco jineho, protoze ty se asi nezastavis. Takze spis obdivuju, ze to vsechno zvladas
Není tady
Mufe a co čekáte na výzo?? začíná přituhovat, vid.. zlatá první třída
Petuli, no jasně, já se právě taky takhle hezky zabavovala ted bych právě chtěla mít taky tu chuť , ale ten frkot přes léto tady mi už bere apetit..rozhodně vím podle Aji, že milovala být "všude" a Petiii
, já toho moc ted nedělám, v zimě nemakám, ale strašně si vychutnávám sedět doma
myslím, že už na mě přišlo stáří
ono totiž Aja v jednom týdnu krom školy má : počítače, keramiku, angličtinu, aerobik, gymnastiku 2x týdně, pěvecký sbor a o víkendu sourkomé hodiny angličtiny a ještě než byla školou povinná,tak k tomu bylo plavání a 2x týdně cvičení s babičkou
plus Aja lyžuje dost, tak ještě s tátou lyže v zimě, v létě klasika kolo, brusle..
do loňska jsme všechno museli absolvovat s ní nebo aspon vozit všude tam a zpět..letos poprvé už nějaký zájmy zvládá sama pěšo
Upravil(a) Lenďák (5. 1. 2010 11:36)
Není tady
Ahoj barbuchy,
za chvílu jdu k dr, jsem lehce nervozní holky snad to všechno dobře dopadne.
Niki, na spaní se mě prosím tě neptej, protože se tady veřejně schodím Je zpátky u nás v ložnici..prostě po těch pár dnech to najednou přestalo jít a bohužel nemáme náhradní postel, že by tam s ním jeden z nás spal, takže jsme ho přestěhovali
no tragédie, co ti budu povídat, pokazili jsme si to, snad se tam jednou spát naučí
Jináč Domča je hodně vnímavý batolátko
Ještě to očko - ta vakcína priorix je spalničky, příušnice a zarděnky..neštovice nedávám..nejhorší bude, jestli se osype..ono to v něm proběhne, ale právě že je blbý, že tu vakcínu vylučuje slinama, stolicí..takže odtud to nesmím já přenést do sebe.
Koukala jsem na tu yamahu..máme jí tu taky, ale Matyho by to asi nebavilo, dneska na cvíču zas všechno ignoroval
Lendí, Ája je pěkně zapřáhlá , ale jo..s tím souhlasím, děti je třeba zabavit a do života všestranně vybavit
Lendi, teeeda to toho ma Aja fakt dost. Ale kdyz ji to bavi a chce to delat, tak je to super. Hele a ma nejaky plany cim chce byt? Myslim samo takove ty detske plany..
Mish, drzim palce na kontrolu. Ale vsechno bude urcite v poradku.
A s tim spanim si nedelej hlavu, aspon jsi v noci klidna...ja za ni litam dolu, abych se koukla, ze dycha
Není tady
Vikislav se probudil, takze jdeme bobovaaaaaat
Není tady
Zatím budu chodit s Kačkou cvičit, malovat a tancovat, tak jednou dvakrát týdně do toho našeho MC, uvidím, jak bude Kačka spolupracovat Jak píše Petuli, abych se zabavila taky trošku já. Chodit jen na procházku do parku nebo sedět doma je někdy trošku nuda. Navíc ten kontakt s dětma a vytváření sociálních vazeb je důležitý už od malička.
Pokud by jí to bavilo, pak bych se možná přihlásila do toho kurzu Yamahy od 18 měsíců.
Mich, s tím spaním bych se taky netrápila, však jsou to ještě prťata. Kačka svůj pokojík nemá, protože není tady kde udělat zatím, ale i tak bych jí tam nedala. Ona totiž jakmile se v noci třeba probudí a vidí, cítí, že tam jsem vedle na posteli, úplně jí to stačí, ani nehlesne, párkrát se převalí a sama zase usne. Ale jakmile tam nejsme, začne nás vyžadovat. Takže v pokojíku by to bylo tak, že bych tam s ní musela asi být, když by se v noci probudila, než by usnula a pak nenápadně zdrhnout To si myslím, že je lepší ještě s tím počkat. Závidím maminkám děti, který tohle zvládnou, ale my to beztak zatím nemusíme řešit, protože u nás je dětský a ložnice dohromady, dětský pokojík obývá Patrik a tomu tam opravdu nemůžu nastěhovat malou ségru, to bych mu neudělala
Není tady
Tož jsem zpět..takže máme , no a zbytek přesně jak jsem čekala, mám to brát sportovně, že je první trimestr buď všechno nebo nic.. a já to tak beru, naštěstí už doma jedno svišťátko mám
Petji, Petuli, však já to nějak neřeším, určitý věci jsme přestali lámat přes koleno Jinak u nás je to nějak podobně jak u Petji..jak nás necítí, hned si nás volá.
Rambepurdy, díky, že jste mě drželi palčáky
Niw, díky
Jupiii, Mish, to je parada! Moc gratuluju
My byly asi 2 hodky venku, ale je tam teda celkem zima. A boby Viki zatim moc neohromuji, rozhodne ji vic bavi chodit po svych...ale to zase nikam nedojdeme
Není tady
tak se jdu podívat na Mishku..super,gratuluji k a všecko bude fajn,myslím, že už jsis užila, tak si zašloužíš radovánky s těhu..
a stále platí, že by jsi druhého mimíska klučíka?? pamatuju si to dobře, že??
a Mish, Peti, no Aja toho má až moc, má to po mě,já vrcholově sportovala, ani jedna neznáme posedět Láloušek, uvidíme na co bude mít talent nebo netalent, ted si užíváme sami sebe a to, že máme čas na kamarádky s dětma, no prostě si užíváme jak je nám libo, nuda nějak u nás neprobíhá
Petuli, no hele Aji,když se na toto zeptáš, tak jediný,kým chce být je maminkou
nemá dětský přání být učitelkou, zpěvačkou, no nic
a bob nic?? u nás taky.. pěkně po svých
Ivetko, kde siii psala jsem Ti na skype, hrozně nám to blbne, vid
Slunidlo, koukala jsem na fotky, malej je štastný dítě, vid..kouká mu to z očí!!! a Ty necháváš vlásky dorůst, jo??
Petuli, jo a Vikinka má krásnou ofinku ostříhanou, taky jsem koukala na fotky jsem se tláma u dočítání , jak jsi stříhala nůžkama, já to budu dělat stejně
čí jsou pejsci ty černí?? jsou to ty královský pudlící??
Upravil(a) Lenďák (5. 1. 2010 17:25)
Není tady
Lendi, maminkou jo? To je pekny
Jestli tema cernyma kralovakama myslis ty hnedy stredni , tak ty jsou tchanu. Maji chovatelskou stanici a strasne je to bere. Teda na muj vkus tomu venuji vic casu a hlavne financi, nez si muzou dovolit
Ale na druhou stranu se alespon nenudi...a kdo se nenudi, ten neprudi
Není tady
Lendí u nás právě hrozej i trojky... což mě pěkně medí... krasomila na to prostě s...
jeee holky to u nás boby jedou děsně se jim to líbí... zvlášť když tam seděj obě, jsou strááááášně důležitý...
Mish moc moc gratuluju a palce držím dál...
dnes se hned zas loučím... holkám se rozjel kašel, takže dneska bude veselá noc... Berule už blindila
Petuli věta "kdo se nenudí, neprudí" mě fakt pobavila... dík za to dnes to fakt bodlo...
pár lidem bych hned naordinovala nějakou aktivitu....
Není tady
Ahojá,
Mish.,veeelikánská gratulace.........
Holky,čtu vás pruběžne a samo,že už nevím na co jsem chtěla reagovat....
Jé Mufi,ať jsou holčičky brzy fit.....je to náročný,viď?
U nás by mělo být výzo ok....samý jedničky,alespoň to říkala učitelka na schůzce,ale už to učení začíná dřít...není to taková pohoda jako v první a v druhý třídě.....
Není tady
Ojéé, Mufinkám posílám spoustu síly... všem třem...
Petulí - akční matka, co?
Adam měl taky docela dost aktivit, Šimi nemá žádnou. Já už ani na ty matky někde v MC nejsem zvědavá Já jsem ráda, když si ještě Šíma dopoledne schrupne a mám chvíli volna pro sebe... Adam teda žádný kroužky po školce nenavštěvuje, mám pocit, že by to na něj bylo moc. A navíc má línou matku:lol: I na procházku chodíme rovnou ze školky, protože jít ještě speciálně odpoledne ven, to bych nedala a ještě v týhle kose... Brrrr
Není tady
Adi ani by nebylo... kdyby se M. nepostaral na dálku o super náladu...
ale čert to vem.... jak píšeš, hlavně aby holkám bylo brzo líp
na ostatní už kašlu... pořád jsem si říkala, že vydržím, ale ne... už na to nemám... dneska padla fakt poslední kapka...
Není tady