Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1001 5. 1. 2010 10:24

mufina1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek za Prahou
Web

Re: ***CHAT 16 : Kecárna podzimních maminek 2008*** VESELÉ VÁNOCE

dobré dopoledne...

tý jo ta hudební školička je super.. jen Peti není to pro větší děti? fakt můžou naši prckové??? musím mrknout, jestli něco není v říčanech..

Není tady

#1002 5. 1. 2010 10:26

Petuli80
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Petji, ty ses teda po ranu akcni tummenupp
My jak tu mame to MC, tam jsou taky programy a stoji to 40kc, coz mi prijde fajn. Ale neni to zase nijak super odborne vedeny, spis tam prijdou ty maminky a spolecne s detma zpivaji...
Hele, a byly jste nektera v nejakem vetsim hracim centru jako napr. Clovickove?

Není tady

#1003 5. 1. 2010 10:26

Petuli80
♥♥♥♥♥♥-

Mufi ahoj,
sim te, je tam program ktery je jmenuje Robatka  a ten je snad uz od 4 mesicu... http://www.yamahaskola-praha.cz/vyucova … batka.html

Upravil(a) Petuli80 (5. 1. 2010 10:29)

Není tady

#1004 5. 1. 2010 10:41

mufina1
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Petuli supeer... díky moc... doonce to provozují prostřednictvím "našeho" Mraveniště přímo v Říčanech tummenupp teď jen zjistit jak jsou na tom v tomhle pololetí a jestli tam sama zvládnu dvě děti... tongue

Není tady

#1005 5. 1. 2010 10:45

adavok
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ahojá,
Jééé Nikuš,to muselo být parádní,jak ti Domík chytil bříško....je to kulíšek.....stolt

Teď jsme dorazily s Luckou domů ze cvičení...no Lucka je poděs,dneska to tedy bylo lepší než minule,ale stejně si dělá co chce a necvičí jak má...dneska jí nejvíc zajímaly dveře od tělocvičny....lol
Ta hudební škola zní fajn,ale asi jěště počkám až bude klidnější a bude spolupracovat,protože abych jezdila do Plzně(dohromady tam i zpět 50km)a Lucka vše ignorovala a bylo jí vše šumák se mi moc nechce....lol ...i když třeba by zrovna byla nadšená a bylo by to fajn....stolt
Jo jinak kabelovku nemáme,takže myš neznám....lol ...no mě stačí Teletubbies a mám dost,ale Adél je taky milovala....vissla

Lendi,to je jasný,že tě Aja potěší s výzem.....stolt

Nikuš,dudáka nemáme,tak nepřispěji jak na to....va

http://www.tickerclub.com/cache/927a8177c0.png
http://www.tickerclub.com/cache/3f96c7887f.png

Není tady

#1006 5. 1. 2010 10:45

Lenďák
♥♥♥♥♥♥♥
Web

čau beruny pussa

Petuli, no já jsem dočítala, kdy jste jeli a to tu fakt nic nebylo,vid..ted by jsi byla spokojená tummenupp a zítra má přijít další dávka big_smile
prosimtě s tou holčičkou,víš, co mi příjde, že všude se najde vždycky takové dítko s takovu matkou lol dumbom přesně vím o čem mluvíš, já bych plácla většinou tu mámu big_smile
no s Ajou jsme zvyklé na samé jednuchy, tak aby nám to vydrželo godlike zrovna letos jí vyjde vysvědčení na narozky smile

holky a se školičkama, jůůů závidím elán, mě chybí!!!! lítám s Ajou od 2 let min. 5x v týdnu na různé tréninky a kroužky, soukromé hodiny jsme si už zařídili na víkend domů, protože týden je nám malý roll že teda s Lálou krom plavání nikam nechodím a ještě ani nebudu.plánuju až tak mezi 2-3 rokem wink Aja bude samostatná, dojde si už všude sama a s Lálou teda už takové tempo nenasadím, zařekla jsem se jen 1 sport, 1 kroužek a 1 jazyk big_smile
ale jinak fandím ukázat do života dětem,co nejvíc směrů ať si pak vybere, čemu zůstane se věnovat, ale nemám na to už tongue

http://www.ticker.7910.org/as1cCDj-O7-0010Nzc3NDlkenwwMDc1NmR8TGF1cmlua2EgLSA.gif

Není tady

#1007 5. 1. 2010 10:53

mufina1
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Lendí to já se toho vysvědčení docela bojím.. roll jinak pravda pravdoucí, je tu tuuuuuuze krásně.. punťa svítí a snížku dosti... jen škoda, že nemůžem vem... chjo... ale snad o víkendu už to půjde...

Není tady

#1008 5. 1. 2010 10:53

Petuli80
♥♥♥♥♥♥-

Lendi, to je jasny, ze s druhym ditkem to tak nejde. Navic ja to beru tak, ze se zabavi nejen Viki, ale i ja. Protoze sedet s ni jen doma, by mi asi hrablo. Ale u vas je to uuuplne neco jineho, protoze ty se asi nezastavis. Takze spis obdivuju, ze to vsechno zvladas

Není tady

#1009 5. 1. 2010 11:23

Lenďák
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Mufe lol a co čekáte na výzo?? začíná přituhovat, vid.. zlatá první třída tongue

Petuli, no jasně, já se právě taky takhle hezky zabavovala stolt ted bych právě chtěla mít taky tu chuť , ale ten frkot přes léto tady mi už bere apetit..rozhodně vím podle Aji, že milovala být "všude" a Petiii rodna , já toho moc ted nedělám, v zimě nemakám, ale strašně si vychutnávám sedět doma lol myslím, že už na mě přišlo stáří lol

ono totiž Aja v jednom týdnu krom školy má : počítače, keramiku, angličtinu, aerobik, gymnastiku 2x týdně, pěvecký sbor a o víkendu sourkomé hodiny angličtiny styrka a ještě než byla školou povinná,tak k tomu bylo plavání a 2x týdně cvičení s babičkou wink plus Aja lyžuje dost, tak ještě s tátou lyže v zimě, v létě klasika kolo, brusle..
do loňska jsme všechno museli absolvovat s ní nebo aspon vozit všude tam a zpět..letos poprvé už nějaký zájmy zvládá sama pěšo styrka

Upravil(a) Lenďák (5. 1. 2010 11:36)

http://www.ticker.7910.org/as1cCDj-O7-0010Nzc3NDlkenwwMDc1NmR8TGF1cmlua2EgLSA.gif

Není tady

#1010 5. 1. 2010 11:59

mishasha
Host

Ahoj barbuchy,
za chvílu jdu k dr, jsem lehce nervozní rodna holky snad to všechno dobře dopadne.

Niki, na spaní se mě prosím tě neptej, protože se tady veřejně schodím lol Je zpátky u nás v ložnici..prostě po těch pár dnech to najednou přestalo jít a bohužel nemáme náhradní postel, že by tam s ním jeden z nás spal, takže jsme ho přestěhovali roll no tragédie, co ti budu povídat, pokazili jsme si to, snad se tam jednou spát naučí tillfreds
Jináč Domča je hodně vnímavý batolátko hjarta

Ještě to očko - ta vakcína priorix je spalničky, příušnice a zarděnky..neštovice nedávám..nejhorší bude, jestli se osype..ono to v něm proběhne, ale právě že je blbý, že tu vakcínu vylučuje slinama, stolicí..takže odtud to nesmím já přenést do sebe.

Koukala jsem na tu yamahu..máme jí tu taky, ale Matyho by to asi nebavilo, dneska na cvíču zas všechno ignoroval tongue

Lendí, Ája je pěkně zapřáhlá wink , ale jo..s tím souhlasím, děti je třeba zabavit a do života všestranně vybavit tummenupp

#1011 5. 1. 2010 12:09

Petuli80
♥♥♥♥♥♥-

Lendi, teeeda to toho ma Aja fakt dost. Ale kdyz ji to bavi a chce to delat, tak je to super. Hele a ma nejaky plany cim chce byt? Myslim samo takove ty detske plany..
Mish, drzim palce na kontrolu. Ale vsechno bude urcite v poradku.
A s tim spanim si nedelej hlavu, aspon jsi v noci klidna...ja za ni litam dolu, abych se koukla, ze dycha dumbom

Není tady

#1012 5. 1. 2010 12:19

Petuli80
♥♥♥♥♥♥-

Vikislav se probudil, takze jdeme bobovaaaaaat

Není tady

#1013 5. 1. 2010 12:43

petjule
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Zatím budu chodit s Kačkou cvičit, malovat a tancovat, tak jednou dvakrát týdně do toho našeho MC, uvidím, jak bude Kačka spolupracovat smile Jak píše Petuli, abych se zabavila taky trošku já. Chodit jen na procházku do parku nebo sedět doma je někdy trošku nuda. Navíc ten kontakt s dětma a vytváření sociálních vazeb je důležitý už od malička.
Pokud by jí to bavilo, pak bych se možná přihlásila do toho kurzu Yamahy od 18 měsíců.

Mich, s tím spaním bych se taky netrápila, však jsou to ještě prťata. Kačka svůj pokojík nemá, protože není tady kde udělat zatím, ale i tak bych jí tam nedala. Ona totiž jakmile se v noci třeba probudí a vidí, cítí, že tam jsem vedle na posteli, úplně jí to stačí, ani nehlesne, párkrát se převalí a sama zase usne. Ale jakmile tam nejsme, začne nás vyžadovat. Takže v pokojíku by to bylo tak, že bych tam s ní musela asi být, když by se v noci probudila, než by usnula a pak nenápadně zdrhnout smile To si myslím, že je lepší ještě s tím počkat. Závidím maminkám děti, který tohle  zvládnou, ale my to beztak zatím nemusíme řešit, protože u nás je dětský a ložnice dohromady, dětský pokojík obývá Patrik a tomu tam opravdu nemůžu nastěhovat malou ségru, to bych mu neudělala lollol

http://lbym.lilypie.com/PBeGp1.pnghttp://lb3m.lilypie.com/WYz8p1.pnghttp://lb1m.lilypie.com/mtq9p1.png

Nikdy nebudeme moci vychovávat své dítě znovu. Máme jen jedinou možnou, neopakovatelnou příležitost …

Není tady

#1014 5. 1. 2010 15:25

mishasha
Host

Tož jsem zpět..takže máme hjarta , no a zbytek přesně jak jsem čekala, mám to brát sportovně, že je první trimestr buď všechno nebo nic.. a já to tak beru, naštěstí už doma jedno svišťátko mám hjarta

Petji, Petuli, však já to nějak neřeším, určitý věci jsme přestali lámat přes koleno stolt Jinak u nás je to nějak podobně jak u Petji..jak nás necítí, hned si nás volá.

Rambepurdy, díky, že jste mě drželi palčáky pussa

#1015 5. 1. 2010 15:27

niwek
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ahoj babuchy!

Mish - posíláme velkou gratulaci k hjarta ! pussa To je super!

http://lb2f.lilypie.com/ft3Zp1.png

Není tady

#1016 5. 1. 2010 15:36

mishasha
Host

Niw, díky smile

#1017 5. 1. 2010 15:42

Petuli80
♥♥♥♥♥♥-

Jupiii, Mish, to je parada! Moc gratuluju pussa
My byly asi 2 hodky venku, ale je tam teda celkem zima. A boby Viki zatim moc neohromuji, rozhodne ji vic bavi chodit po svych...ale to zase nikam nedojdeme dumbom

Není tady

#1018 5. 1. 2010 17:24

Lenďák
♥♥♥♥♥♥♥
Web

tak se jdu podívat na Mishku..super,gratuluji k hjarta a všecko bude fajn,myslím, že už jsis užila, tak si zašloužíš radovánky s těhu.. pussa hjarta a stále platí, že by jsi druhého mimíska klučíka?? pamatuju si to dobře, že??

a Mish, Peti, no Aja toho má až moc, má to po mě,já vrcholově sportovala, ani jedna neznáme posedět  wink Láloušek, uvidíme na co bude mít talent nebo netalent, ted si užíváme sami sebe a to, že máme čas na kamarádky s dětma, no prostě si užíváme jak je nám libo, nuda nějak u nás neprobíhá wink

Petuli, no hele Aji,když se na toto zeptáš, tak jediný,kým chce být je maminkou smile hjarta  nemá dětský přání být učitelkou, zpěvačkou, no nic wink
a bob nic?? u nás taky.. pěkně po svých stolt

Ivetko, kde siii pussa psala jsem Ti na skype, hrozně nám to blbne, vid butter

Slunidlo, koukala jsem na fotky, malej je štastný dítě, vid..kouká mu to z očí!!! a Ty  necháváš vlásky dorůst, jo??

Petuli, jo a Vikinka má krásnou ofinku ostříhanou, taky jsem koukala na fotky tummenupp jsem se tláma u dočítání , jak jsi stříhala nůžkama, já to budu dělat stejně lol storstark tummenupp
čí jsou pejsci ty černí?? jsou to ty královský pudlící??

Upravil(a) Lenďák (5. 1. 2010 17:25)

Není tady

#1019 5. 1. 2010 18:25

Petuli80
♥♥♥♥♥♥-

Lendi, maminkou jo? To je pekny tummenupp
Jestli tema cernyma kralovakama myslis ty hnedy stredni lol , tak ty jsou tchanu. Maji chovatelskou stanici a strasne je to bere. Teda na muj vkus tomu venuji vic casu a hlavne financi, nez si muzou dovolit roll  Ale na druhou stranu se alespon nenudi...a kdo se nenudi, ten neprudi lol

Není tady

#1020 5. 1. 2010 20:14

mufina1
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Lendí u nás právě hrozej i trojky... což mě pěkně medí... krasomila na to prostě s... dumbom

jeee holky to u nás boby jedou tummenupp děsně se jim to líbí... zvlášť když tam seděj obě, jsou strááááášně důležitý... stolt

Mish moc moc gratuluju pussa a palce držím dál...

dnes se hned zas loučím... holkám se rozjel kašel, takže dneska bude veselá noc... Berule už blindila dumbom

Petuli věta "kdo se nenudí, neprudí" mě fakt pobavila... dík za to dnes to fakt bodlo... godlike tummenupp pár lidem bych hned naordinovala nějakou aktivitu....

Není tady

#1021 5. 1. 2010 21:21

mufina1
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kde se flákáte???? já už převlíkala postel.... tentokrát Rozálka... dumbom teď tu spinká na gauči... chůdě malé... takovou šavli hodila... roll

Není tady

#1022 5. 1. 2010 21:31

adavok
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ahojá,
Mish.,veeelikánská gratulace.........pussahjartapussa

Holky,čtu vás pruběžne a samo,že už nevím na co jsem chtěla reagovat....dumbomdumbomdumbom

Jé Mufi,ať jsou holčičky brzy fit.....je to náročný,viď?

U nás by mělo být výzo ok....samý jedničky,alespoň to říkala učitelka na schůzce,ale už to učení začíná dřít...není to taková pohoda jako v první a v druhý třídě.....vissla

http://www.tickerclub.com/cache/927a8177c0.png
http://www.tickerclub.com/cache/3f96c7887f.png

Není tady

#1023 5. 1. 2010 21:35

Gia
♥♥♥♥♥♥-

Ojéé, Mufinkám posílám spoustu síly... všem třem...
Petulí - akční matka, co?
Adam měl taky docela dost aktivit, Šimi nemá žádnou. Já už ani na ty matky někde v MC nejsem zvědavá lol Já jsem ráda, když si ještě Šíma dopoledne schrupne a mám chvíli volna pro sebe...  Adam teda žádný kroužky po školce nenavštěvuje, mám pocit, že by to na něj bylo moc. A navíc má línou matku:lol:  I na procházku chodíme rovnou ze školky, protože jít ještě speciálně odpoledne ven, to bych nedala a ještě v týhle kose... Brrrr sad

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1VrIGXDASuAKh96.png  http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1U7IGXDASwQKk57.png

Není tady

#1024 5. 1. 2010 21:36

Gia
♥♥♥♥♥♥-

Jo a Mish moooc gratuluju!!!

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1VrIGXDASuAKh96.png  http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1U7IGXDASwQKk57.png

Není tady

#1025 5. 1. 2010 21:40

mufina1
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Adi ani by nebylo... kdyby se M. nepostaral na dálku o super náladu... dumbom dumbom ale čert to vem.... jak píšeš, hlavně aby holkám bylo brzo líp stolt na ostatní už kašlu... pořád jsem si říkala, že vydržím, ale ne... už na to nemám... dneska padla fakt poslední kapka...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí