29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
lenkaB napsal(a):
Hezký večer, doufám, že jste všechny OK
omlouvám se, že jsem tu moc nebyla, ale trochu se u nás něco zvrtlo v rodině (nechci se o tom moc rozepisovat, ale brácha odchází od švagrové a byl to docela šok pro všechny zúčastněné, švagrová neměla nejmenší tušení skoro do poslední chvíle a jejich vztah nikdy nebyl problematický...), takže jsem to trochu rozdýchávala a nějak neměla moc náladu psát a číst...
jinak u nás nic nového (stěhování se zatím odkládá, protože nemáme kupce na byt, ale snad se to v lednu nějak rozseknea těhotná taky nejsem, takže takový běžný nudný život
)
dneska jsem v rámci povánočního úklidu vydrhla koberec - koupila jsem takový ten prášek Vanish a normálně jsem hleděla, že to fakt funguje a já jsem místo fleků od zašlapaných sušenek, rozdupaného ovoce a jiných příjemností, na které nezabralo ani okamžité vyčištění hadrem, poznala i původní vzorek kobercesice pár fleků nezmizelo úplně, ale chrochtám si, protože jsem fakt nečekala, že by to nějak zabralo
Supééééééééééééééér, teď mi tu leží vanish připraven k použití (ale na ten náš koberec, no nevím nevím
)
Není tady
Ahojky.
Leni, to je tedy síla A má brácha děti??
Marky, Adi, vaši situaci vám tedy opravdu nezávidím. Ach jo, proč je život tak složitý . Tak budu držet palce, ať se u vás situace zlepší. Jo a Marky, tebe jsem se chtěla zeptat, jak to vlastně dopadlo s těhotenstvím u sestry??
Není tady
Ahojá,
holky díky za podporu.....
Zítra se jdu zeptat na Měú na sociální odbor,co a jak ohledně dětí,sepsat žádost o sveření do mé péče atd.
Taky mi švagr(má několik bytů)nabídl byt 1+1,sice to je kousek dál než jsem si představovala,ale super,nejdřív jsem to úplně zavrhla,ale já si v těžkých začátcích nemůžu moc vybírat,hlavně cenově to bude dost dobrý....takže uvidím co mi řeknou zítra,jaké mám možnosti a práva a zatím to vypadá hooodně nadějně...já se tááák těším na nový život......
No Leni,taky dobrej začátek roku s bráchou....
Mufi,prosím tě v pohodě,jsem si říkala,že nemáš čas..... ...hlavně ať jste všechny holky v pohodě....jejda to je nepříjemný,když jste takhle zalehly všechny....držte se! ...
Není tady
Ahojky holky
Pet díky za optání... ségra nakonec fakt těhotná byla, před 14ti dny potratila a byla na revizi...
Leni mě ten vanish teda nefunguje... mě zafungovala nejlépe úklidová firma
Není tady
hezké ráno
no, s tím bráchou to byl takový vánoční dáreček Pet, Ty ses ptala, jeslti má děti, tak mají 2 holčiny (6,5 a 3,5 roku)....
Marky, v kterém týdnu byla? já jsem myslela, že už je hodně daleko... doufám, že už si aspoň zjistí, co je to antikoncepce
Marky, my máme teda světlý koberec a na něm fakt bylo vidět všechno a po tom ovanishování je to o 100% lepší, i když taky to nevyčistil úplně všechno...
Adi, byt je super však nikdo neříká, že si časem nemůžeš najít něco, co Ti bude víc vyhovat (lokalitou i dispozicí), ale aspoň nejsi svázaná už tím, že nemáš kam jít... držím moc pěsti, ať to proběhne co nejmíň dramaticky...
Pet a Tobě jsem se dívala do alba na fotky pokojíku a ty malůvky jsou prostě úúúúúžasné jako fakt klobouk dolů
asi si Tě pak pozvu k nám, až budem dělat pokojík
holky, jak jste na tom u prcků se zimními botami? naší slečince vyrostla noha a normálně jsou jí malé přitom jsme je kupovali v listopadu a to jí byly fkat o hodně větší (zhruba o 2,5čísla)... takže budu kupovat nové a teď nevím, jestli jí vzít jen o číslo větší, nebo raděj o dvě
a to jsem si myslela, že máme na zimu klid a pak koupíme až jarní
Není tady
Dobre rano,
fiiiiha Leni, to asi nemas z brachy zrovna ted radost...
Marky, se segrou je mi to lito. Vim, ze to u ni bylo od zacatku uplne na hlavu, ale potrat asi zasahne kazdeho, aspon myslim.
Jo s tema botama...ja jsem kupovala zimni boty asi pred mesicem (c. 21). Vesel se mi tam jeste prst...a nic se za ten mesic nezmenilo. Ale nohy pry rostou skokove (rikala kamoska...takze babsky reci...ja vim )...dlouho nic a najednou klidne 2 cisla. Kazdopadne hodlam kupovat jeste druhy zimni...takove jakoby snehule. Protoze ted na horach kdyz si boty promacela, tak jsme museli tvrdnout doma, dokud neuschly
Jinak jsem rada, ze uz je tu zase vetsi ucast
Taky jsem konecne doplnila fotky...14. mesic, Vanoce a Silvestr
Krasny den
Upravil(a) Petuli80 (4. 1. 2010 11:18)
Není tady
Dobré poledne,
tak u nás chumelí aspoň už budeme moct jít s Nikčou sáňkovat.
Dostala od ježíška super teplou kombinézu a ještě jsme ji nevyzkoušeli tak bude premiéra i co se týče sněhu.
Tak jsem zvědavá jak bude reagovat. Ten sníh co byl před svátky jjsme nezvládli. Byla nemocná a dost mrzlo. Jen také řešíme boty asi půjdeme ještě koupit sněhule do sněhu, protože co má botečky tak si myslím , že se brzo promočí.
Holky dost s vámi se všema soucitím . Ono k tomu není podstatně co říct . Naši se hádají už od mého dětství tata hodně pije
a nechtěli se rozvádět skrz mě. A dodnes si to mamka vyčítá , že mohla být dávno rozvedená a mohla mít druhého chlapa. Teď si říká , že je na to pozdě už by zůstala sama a má dost zdravotních problémů.
Já zážitky z dětství různé
a teď se to snažím udělat pěkné aspoň Nikolkce , když už já měla špatné dětství.(Často se hádali, tata mamku bil, spávala se mnou v pokoji atd. radši to nebudu rozepisovat , já jsem jedináček a šptaně jsem to všechno nesla , musela jsem chodit i k dětskému psychologovi, a dodnes mám nepěkné zážitky.)
Není tady
Ahoj holky,
jdu vás pozdravit v novém roce a popřát všechno nejlepší
Moc jsem nedočítala, je toho moc, mě je blbě , chce se mě spát
, tak se omlouvám
Ale jsem vztočená..byla jsem s Matym na priorixu a když mu to sestra píchla, tak se mě zeptala, jestli nejsem těhotná..tak říkám, že ano a ona mě povídá, no to jste nám měla říct! to se nesmí očkovat v těhotenství ..a jak jsem to jako měla vědět??? já se po těhle informacích fakt nepídím..bože to bych musela studovat úplně všechno a na to fakt nemám čas...achjoo, se z toho fakt picnu..je prý nežádoucí i otěhotnět po 3 měsících píchnutí..mě přijde, že od začátku co jsem těhu se proti tomu ten nahoře spiknul fakt..
no nic, tak jsem si zas vylila srdce a jde se dál..
Mish to je asi kvůli tomu, že kdyby ty neštovice dostal, tak bys mohla být nakažená taky, ne? Snad to bude dobrý.
S tou ségrou to nakonec bylo jinak, jak jsem to tu psala, že se přestěhovala atd. tak to těhotná nebyla, mívala dost zpoždění, tak si to jen myslela. S tím klukem se rozešla (zjistila, že i u cikánů se musí dělat) a vrátila se k našim, tam je třetí měsíc. No a před 14ti dny to dostala, teda asi před měsícem, měla to 14 dní a ke konci jí to začalo ještě sílit, začala s ní valit krev a měla bolesti, tak jela do nemocnice a tam zjistili, že je ve 3. měsíci. Blbka to nevěděla... prej jí nenapadlo dělat si test, že jí to normálně vynechávalo..
Jinak se mi zdá, že si ten potrat nijak nebere... možná je to jen zdání.
Já chci taky kupovat zimní sněhule... má takové podzimní a ty jsou do sněhu naprd. Koupilajsem jedny na MMB, nové, za slušnou cenu, od Bati, ale jsou na úzkou nožku, takže mu nejsou, škoda jsou hezký. Kdyby jste některá chtěla, předám je dál.
Není tady
Ahojá,
Petuli,Šišu,máte krásný fotečky,holky jsou čísla.....
Šišu,jak má Nikolka tu tříkolku-odrážedlo-tak mi jsme koupili Lucce k Vánocům růžovou a je to tedy poděs,jako moc jí to baví,ale pořád chce jezdit po baráku a pořád si pouští kvákání a melodie....to až předvede někde na nákupu a bude vyhrávat celou dobu,tak potěš.....
Jinak holky,už je to tady,dnes jsem byla rozhodnutá,že jdu podat tu žádost ohledně dětí a včera dopol jěště manža frajeřil,jak mu je jedno,že se odstěhuji a v noci mě vzbudil,že nemůže spát a měli jsme asi 3 hodinový hovor,tak najednou uznal,že se choval hrozně a sypal si popel na hlavu...takže jsem na rozpacích,já už si zařizuji svůj život,tak teď nevím co,když mu na to kejvnu,tak za půl roku budu řešit to samý co teď(i když on říká,že už to nikdy nedopustí)...nevím co mám dělat....mám už asi v sobě nějaký blok a nechci zůstat...pak zase řeším děti....ach jo...neřekla jsem mu na to nic,jestli zůstanu....ten mi dává,to jsem přesně čekala,že přijde....bude prosit,vysvětlovat atd....
Mich.,neboj,ohledně očkování...to bude v pohodě....hlavně se nestresuj.......
Není tady
Marky, jak velké?
jinak ségra je fakt na hlavu... člověk by čekal, že jí jedno postrašení těhotenstvím bude stačit a začne užívat ha
jinak si taky myslím, že potrat každého nezasáhne... když jsem před 4 lety (už????) byla na revizi, byly tam se mnou i holky, co šly na interrupci a ta jedna (podle jejích řečí) už opakovaně - očividně to bere jako antikoncepci ale jinak každou normální ženu to asi zasáhne....
Mishi, sestra je fakt hvězda jakoby se nemohla zeptat předem... ale myslím, jako Marky, že je to kvůli tomu, aby se u něj nemoc neprojevila... snad to bude OK
Není tady
Tyjo, Marky, to je fakt ero ta tvoje segra Tak snad jednou z tech bourlivejch let vyroste a neco pochopi..
A botama jsi mi pripomela, ze jsem u Bati musela vyzkouset vsechny boty v jeji velikosti ale jen do jednech se dostala pres vysoke narty Takze u nas kupovani bot na MMB vubec nehrozi. Zajimavy bylo, ze se nedostala ani do bot na suchac, kdy ten jazyk sel temer uplne vyndat ven. Mozna jsem slaboch, ale nechtela jsem ji mordovat nohu. Doufam, ze u snehuli to bude lepsi.
Mish, doufam, ze uz jsi si vsechno spatny vybrala a ted to bude jen lepsi.
Není tady
Mish, to je děsný dneska teda .. doktoři jsou tu snad od toho, aby nás upozorňovali na tyhle věci dopředu .. přece si ještě nebudeme zjišťovat všechno sami .. jsem vytočená taky už
Sněhule mi neřešíme, v Brně není sníh dýl jak pár hodin a tak nám stačí zimní kožíškový kožený botky. Na hory letos nevyrazíme určitě ..
Lení, to jsou teda věci, s tím tvým bráchou .. chudák švagrová (i když nikdo samozřejmě z nás neví, jak to tam bylo) .. to musí být asi hodně velká síla, proč brácha odchází, když má tak malý děti .. panečku, to teda koukám.
Není tady
Adi, v tomhle ti raději nebudu radit, jen přispěju svým názorem .. dej mu ještě jednu šanci .. možná jen potřeboval, aby to zašlo do krajností, aby mu všechno došlo. Ale jak píšu, je to jen můj názor. Znáš ho nejlíp a tak víš, jestli je nějaká šance.
Není tady
Adi, ty si to teda vyziras vsechno, vid? Ja nechapu, ze zmenil pohled az ted. To predtim neveril, ze fakt odejdes?
Fakt tezko radit, ale mela bych asi strach, ze kdybych zustala, dostal by to moc lacino... a ze by hrozila recidiva, no. Ale jsou to jen moje pocity. Ty se stejne nakonec rozhodnes tak, jak to bude nejlepsi!
Není tady
Petji, to je pekny ze se v tech radach shodneme
Není tady
Šišu, moc hezké fotky
Petuli, Viki už je taková velká holka ne, fakt se mi zdá z fotek už taková velká, rozumná
jinak vidím, že jste na ni zaútočili s nůžkami jak se vám povedlo to ostříhat tak rovně? nedovedu si představit, že by to u našeho čerta dopadlo jinak, než velkým schodištěm místo rovného sestřihu
(ale my teda nebudeme stříhat, chci jí to nechat růst a případně zastřihnu, až to bude mít na ramínka , kdyby to měla moc divoké, ale pokud se jí budou dál tak kroutit, tak myslím, že na nůžky ještě nějaký ten měsíc nedojde
Není tady
Adi toho kačera dostala Nikča na narozeniny, ale kupovali ho naši někdy kolem léta mamce se to strašně moc líbilo. Nikča do toho vlezla až někdy kolem září a řádí v tom pořád. po domě jezdíme taky pořád dokola naštěstí máme byt hodně veliký
(výhoda jak na co
) a venku jsme stím taky byli, ju tak nezajímá to hraní spíše zjistila že si může zatáčet sama a přetahujeme se kam pojedeme. Ale byví ju to vtom jen chvilku.
Holky já Vám zapomněla říct kopila jsem DVD písničky s Dádou 50.- v trafice a Nikča mi u toho dnes vydržela sedět dobrých 15min. a koukala na to, pak začala tančit a řádila jak ďas já si v klidu uvařila oběd
Adi a co se týče dala bych mu ještě šanci , ale jen jednu a nechala bych si otevřená vrátka. Nám se to radí , ale nevíme jak to u Vás vypadá, myslím mezi Vámi.
Není tady
Leni, rovne jo? Strihla jsem ji jen ofinu, protoze pres to nevidela a strihala jsem ji to po malych praminkach detskyma nuzkama na nehty
(jsem se bala, ze bych ji pichla do oka) Takze kazdej praminek je jinak dlouhy...ale co, prece ji nenecham silhat.
Rozumna nevim...po kom by to proboha mela???
Ale je to zvlastni, mne se zase zdaji ostatni deti na fotkach hrozne veliky a dospelacky... A to mi pripomina, ze jsem se chtela zeptat, kdy prihodis ty nejake nove fotky. Na profilovym obrazku ma Dorca poradny prstynky.
Není tady
Adi, to je prekérka já Ti nenapíšu, jak bych to udělala já, protože v té situaci nejsem a nebyla jsem, ale hlavně se rozhodni sama podle sebe a nenech se vůbec NIKÝM ovlivnit... pokud cítíš, že tomu ještě chceš dát šanci, tak dej, ale pokud už nechceš, jen kvůli němu to nedělej... hlavně poslouchej sama sebe
a když se rozhodneš, už se neohlížej zpět, protože myšlenky "co by bylo, kdyby..." jsou zbytečné a nepomůžou nikomu
Upravil(a) lenkaB (4. 1. 2010 13:21)
Není tady
Petuli, ne že bych se Tě chtěla dotknout, ale trochu jsem se divila, po kom má tak rozumný vzhled, když podle Tvého vyprávění má oba rodiče pěkně praštěné
(to ber jako lichotku
)
Dorči to taky leze do očí jak blbé, ale díky tomu, že se jí to kroutí, tak to není taková hrůza, nebo jí tam hodím sponku (má docela dost vlásků, takže jí tam drží - dokud si ji nesudná sama )
mno... fotky... ehm... to je ale dneska hezky, že? taky u vás sněží?
Není tady
Leni 21
Holky ona je fakt střevo, vždycky mě zvedne ze židle... ty její názory a přístup k životu...
Adi... no já bych to zkusila, odejít můžeš vždycky. I když to bude asi náročnější.
A stříhání? u nás fakt není potřeba
Není tady