|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojá,
Pet,omlouvám se,ale nám večer vypadl net a až dnes dopol to manža šel řešit...takže to není tím,že bych jen tak bez rozloučení zmizela.....
Jinak u nás taky hnusná mlha....fuj...
Hezky si holky užijte Silvestra....

Všem přeji úspěšný Nový rok 2010,hlavně zdraví...to ostatní nějaké bude......
Není tady
Přeju veselého Silvestra a v novém roce hodně štěstí, zdraví a pohody 
Není tady
A doufám, že tentokrát se pořekladlo Jak na Nový rok, tak po celý rok nevyplní. Domík má pořád rýmu a kašel a já to on něho chytila také, takže moc prima... 
Není tady
čau holčenky,
přejeme Vám krásný, zdravý a štastný Nový rok
ať si ho užijeme s našema láskama 
jak jste slavili?? Lála dostala hranolky s prvním pití v pet lahvi
a chodila tady pyšně celej večer, že nemá mimi hrníčky, ale že pije jak velká ségra
a s hranolema nemusela sedět v židličce, no fakt jsme jí udělali radost 
já si holky večer po kojení dala první čízo a výýýbornýýýý, už se těším až si ho budu moc dát , když příjde chut 
Pet, no to mě mrzí, tak ať jste brzy fit
koukala jsem na Domíkovo pokojík, krása
co na to Domíček?? okukuje??
Adavok, držím palce ať všechno dopadne,o nejlépe..něco jsem dočtla, že táta dělá pěknej maglajz malý v hlavě 
střídavou péči taky neuznávám, myslím, že děti nemají pevný domov a jasno jak má pak správně fungovat v život v rodině a je to jen nadělání paseky 
Upravil(a) Lenďák (1. 1. 2010 13:43)
Není tady
Ahoj holky, jdu vám popřát všecko nejlepčejší do toho roku 2010, ať je to konečně šťastnej rok 
my Silvestra nějak extra neprožívali, Luky usnul v 9, my si bouchli šáňo a koukali na House
v 11 se šla hotová spát....a dneska je to celkem v poho, Luky spal do rána (což včera a před včera nebylo, kašle, tak sme vstávali ve 4
)
jinak holky nevíte o nějakým on mine obchodu, kde se dají koupit příkrmy, potřebovala bych, aby tam byl sunar a hami jídla
myslím, že tak náročná nejsem, ale nic sem nenašla 
Není tady
a ještě házím new foto
http://lucinecka29.rajce.idnes.cz/prosinec_09/
Není tady
Ahojky v novém roce .
My slavili odpoledne - děti popíjeli džus ze skleniček na stopce a řádili na country tance u babičky a dědy. Málinka tančila a řádila jako o život. Ale hezy jí to unavilo, takže pěkně spala celou noc a ani petardy jí nebudily. My byli na večírku a užili jsme si ho taky parádně. Přišli jsme o půl čtvrté.
Není tady
slunicko napsal(a):
Ahoj holky, jdu vám popřát všecko nejlepčejší do toho roku 2010, ať je to konečně šťastnej rok
my Silvestra nějak extra neprožívali, Luky usnul v 9, my si bouchli šáňo a koukali na Housev 11 se šla hotová spát....a dneska je to celkem v poho, Luky spal do rána (což včera a před včera nebylo, kašle, tak sme vstávali ve 4
)
jinak holky nevíte o nějakým on mine obchodu, kde se dají koupit příkrmy, potřebovala bych, aby tam byl sunar a hami jídlamyslím, že tak náročná nejsem, ale nic sem nenašla
Sluní, já to občas nakupuju v nějaké on-line lékárně ..
Silvestra jsme trávili na večírku s kamarádama, děti hlídala babička. Bylo to super, bylo tam karaoke, takže ještě dneska nemůžu mluvit :-D
Všem všechno NEJ do nového roku, hlavně zdravé dětičky, to ostatní už přijde samo, jak si zasloužíme.
Není tady
Ahojky všem v novém roce 
Všem vám přejem hodně pohody, trochu toho štěstíčka, ale hlavně pevné zdraví a moře lásky 
Sluní, fotky
na lekarna.cz mají Sunar i Hami.
Petjul, ještě jsem skoukla videa, malá je boží 
My strávili Silvestra doma, za což jsem byla ráda, původně jsme měli jít na zábavu
no a užili jsme si to báááječně
dobrý jídlo, dobrý pití, dali jsem si venku doutníčka, i trochu romantiky bylo
, před půlnocí se nám vzbudil prcek, takže jsme si s ním ťukli u nás v posteli (malej měl teda mlíčko
)...no a když usnul, tak jsme ještě pokračovali, taťka se mi doma trochu rozjel a dokonce mi i zatančil, což následně spojil se striptýzem
no byla to sranda 
spát jsme šli až ve 4, takže ráno nic moc, ale já byla fit, za to M.strávil celej den na záchodě, takhle zle mu prý ještě nikdy nebylo...blázínek taky pil to šampíčko jak vodu

Není tady
Ahojá,
to je holky fajn,že jste si užily Silvestra.....
Mich.,to jsem se nasmála jak jste s taťkou řádili.....

Já si ho tedy moc neužila,ale zase žádný drámo,byl jen o trošičku horší než ostatní Silvestry,prostě nuda....ale to je fuk....
Já se vyřádím za měsíc,máme z práce maškarní,tak se zase rozjedeme a vyhrajeme 1.místo,jako už několik posledních let,alespoň doufám....
Hezký večer.....
Není tady
Ahoj holky
Tak do nového roku... štěstí, zdraví, spokojenost ( i v manželství), nějaké to splněné přání, pár milých překvapení
ať se nenudíme
Holky mám vás moc ráda a doufám, že tu přátelská atmoška bude i v tom roce 2010.
A teď jdu dočíst... co to kecám, nemám šanci drbny ukecané
Leni veliké DÍKY za dáreček... já toho měla až nad hlavu, takže jsem úplně zapomněla podarovat naší nevěstu
ale já to napravím
Každopádně se nám moc líbí, i když já zas takovou radost nemám... chápeš, 8 druhů kostiček a každé mám zvlášť
a když to sesype, mám co hodinu dělat 
Není tady
Adu jen jsem prolítla a zahlédla, že řešíte rozvod... je mi to líto... ale opravdu je to někdy lepší, než žít takhle... Já bych do toho šla taky, sice nejsme vzatí, ale odstěhovala bych se hned. Jenže malej R. miluje, je na n´ěj fixovanej a R. na malýho taky... prostě dokud mi nehrábne, budu nucena to přežívat. Nechci malýmu brát tátu a ubližovat mu a taky vím, že R. by mi ho bez boje nenechal a byl by to sakra tvrdej boj... pro mě. Je totiž schopný i jiných věcí než si zažádat u soudu.
Není tady
Marky,
tak já se toho všeho taky bojím,ale snad to ustojím....
No a právě proto jsem se rozhodla to udělat,protože to už nechci snášet než mi hrábne.Děti potřebují maminku a ne věčně vystresovanou a nešťastnou a stále nas.anou matku.
No a manža je na děti taky fixovanej a oni na něj,hlavně Adélka.Na jednu stranu mi to mrzí,že nebudeme pohromadě,hlavně kvůli dětem,ale zase být s manžou spolu jen kvůli nim a aby holky viděly jak to neklape(hysterické scény a hádky se u nás nekonají),ale to prostě vycítí,že to není v pohodě a hlavně nechci aby si ten vzor vzaly ony samy do svého života.
Jo,je to těžký a to jsme na začátku,to ještě bude pěkně hnusný období,chtěla bych se probudit za půl roku a vše mít vyřešeno....
Hlavu vzhůru,bude líp....
Musím jít,Lucka vyřvává v postýlce....dobrou....
Není tady
Holky moje, moc mě mrzí, že máte takové trable s chlapama
, není to zas až tak dávno, co jsem stejný problémy řešila já a moc dobře vím, jaké to je žít v takovém prostředí. Nikomu bych to nepřála. Nakonec jsem to rozlouskla srdcem a ne rozumem a zůstala raději sama. Ale měla jsem kam jít, bydlela jsem pak několik let s Patrikem u mamky, která mi tak moc pomohla, bez ní bych to nezvládla, byla jsem ještě na rodičáku a neměla vůbec nic. Štěstí se na mě nakonec ale usmálo (i když dlouhých deset let to byl jeden omyl za druhým a jedna katastrofa za druhou) a tak věřím, že všem, kteří si to zaslouží, se povede dobře, i když teď to mají složité a trápí se a možná tomu zatím nevěří. Jednou se to prostě musí otočit. Někdy se tomu musí trošku pomoct, ale to už každý z nás vycítí sám, co má nebo nemá udělat. Strašně moc vám přeju, ať je specielně pro vás ten rok 2010 lepší, než ten předešlý. VĚŘTE TOMU! No .. možná si říkáte, že to jsou jen takový blbý kecy
, ale tak napsala jsem to, co si myslím.
U nás doma je taková malá marodka, když se u nás nezvrací a ne.ere
, tak se u nás kašle a smrká ..
Michelle, museli jste mít doma veselo
Já původně taky chtěla raději zůstat doma, vůbec se mi nechtělo jít někam ven, ale už jsme měli domluvený hlídání a babička se moc těšila, že si malou užije, tak jsme to nakonec nezrušili. Příští rok ale stopro nikam nepůjdeme a zkusím Romana opít, že by mi taky zatančil 

Není tady
adavok napsal(a):
Marky,
tak já se toho všeho taky bojím,ale snad to ustojím....
No a právě proto jsem se rozhodla to udělat,protože to už nechci snášet než mi hrábne.Děti potřebují maminku a ne věčně vystresovanou a nešťastnou a stále nas.anou matku.
No a manža je na děti taky fixovanej a oni na něj,hlavně Adélka.Na jednu stranu mi to mrzí,že nebudeme pohromadě,hlavně kvůli dětem,ale zase být s manžou spolu jen kvůli nim a aby holky viděly jak to neklape(hysterické scény a hádky se u nás nekonají),ale to prostě vycítí,že to není v pohodě a hlavně nechci aby si ten vzor vzaly ony samy do svého života.
Jo,je to těžký a to jsme na začátku,to ještě bude pěkně hnusný období,chtěla bych se probudit za půl roku a vše mít vyřešeno....
Hlavu vzhůru,bude líp....
Musím jít,Lucka vyřvává v postýlce....dobrou....
Adi, přesně tak, když bude šťastná a spokojená maminka, budou i děti. Vycítí to všechno, potvůrky malý. Není pro ně dobrý vyrůstat v takovým prostředí. Není to nic sobeckýho a není to tak, že bys jim brala tátu, chvíli to bude možná hodně těžký, ale až se to ustálí, uvidíš, že bude všechno mnohem lepší. Ty musíš být silná, abys to zvládala za vás tři. A vrátí se ti to jen v tom dobrým, určitě.
No, tak já už s tím pro dnešek skončím, nějak jsem se vžila do let minulých, dávno zapomenutých a teď tu jako budu rozdávat rozumy?
Jen opravdu upřímně ti přeju, aby to bylo tak jak ty chceš a cítíš, že je správný.
Není tady
Ahojky holčinky moje! 
Taky Vám uháním popřát vše Nej do toho nového roku 2010!!
Ať se vám daří vše co nejlíp a chmury ať se nám všem vyhnou! 
Silvestr proběl doma v klidu za totálního obžerství, ale dala jsem si asi decku červeného a ani nedopila, protože jsem cítila, že začínám mít snad naváto, či co.. 
Byla jsem ale ráda, že jsme doma... však předešlých silvestrů jsme si užili až-až.. ALe jedna věc je jistá... pěkně jsme se zasmáli když ještě nedávno jsme kroutili hlavama nechápavě nad tím, jak můžou rodiče trávit silvestra u TV.. 
Co se těch chlapů týče... ach jo. Rozumím proč Aduš musí pryč.. a chápu, proč Marky (ještě?) nemůže..
Je to strašně těžký.. Četla jsem teď knížku.. Byla jsem princeznou.. je to o ztrátě vlastních dětí.. (psané matkou).. Byla asi chyba to číst právě teď... skoro každej večer jsem nad tou knížkou brečela. Byla krásná.. a naprosto úžasně vypsané pocity a "maličkosti" popisující tu bolest ze ztráty..
Když jsem tak přemýšlela, ať už by se stalo cokoliv (protože nikdy nemůžu vědět, co se stát může a co se opravdu stane) a kdyby jsme šli s manžem od sebe... byla by to asi hrůza. Vidím, jak malýho miluje... vidím, jak on miluje jeho. V každým pohledu jich dvou, jak se malej kouká na tátu, jak se těší, jak mu dává pusinky, jak mu mává a kouká se dlouho za sklem, když odjíždí pryč.. Taťka jak se stará, co všechno dělá.. jakou má starost..
Při představě, že bych mu ho měla někdy "brát" mě jímá hrůza. Když jsem tu bolest jen "četla" ... tak to se mnou hnulo, že v reále to musí být sakra mazec.
Vím, že člověk se dostane kolikrát do situace, že tohle všechno jde kolem... a tak se modlím, abych se do ní nedostala, protože bych měla problém sama se sebou.. 
Neexistuje měřítko, kdo má rád víc nebo míň.. ale při představě, že bych manžovi ublížila jen z poloviny jako on mě, kdyby mi děti sebral...
Na druhou stranu vím, že to prostě někdy nejde jinak a ti dva od sebe musí.
Holky moc moc Vám z celýho srdce přeju, ať to dopadne co nejlíp může! A hlavně ať jste statečný a silný! 
myslela jsem si, že něco vydržím.. ale jsem asi úplná srágora...
Není tady
Ahoj krasky moje!!! Preji Vam vsem jen to nejlepsi v novem roce. Tem, ktere maji problemy, at je vyresi jak nejlepe to pujde
, ostatnim at se maji alespon tak dobre jako minuly rok. A vsem spolecne hodne zdravi, stesti a lasky. Tehulim bezproblemove tehotenstvi a zdrave miminko, snazilkam at se brzo zadari.
Adi, ja si myslim, ze je dobre, ze jsi se rozhoupala. Urcite to bude moc tezke, ale jak pises, pro holky bude lepsi kdyz budou vyrustat v klidu. Doufam, ze ti to manzel nakonec prece jen trochu usnadni.
A k Silvestru: my byli od uterka na horach...moc pekne teda nebylo, ale dalo se jit ven. Sli jsme tradicne na Jested, pak jeste dalsi vylety. Ja ty Jizerky proste miluju. Byli jsme na takove chalupe, nadherne zrekonstruovane jeste s dalsima 3 dospelakama a triletou holcickou, takze byla sranda. Viki byla z kamosky vecer tak utahana, ze ji v noci nevzbudili ani ty petardy venku. Taky tam mela pejska, takze jsme o ni skoro nevedeli Bud obdivne sledovala starsi kamaradku, co uz vsechno umi
nebo si hrala s pejskem.
No, zase bych nekam hned jela...si nejak neumim predstavit, ze F. jde zitra do prace. Asi se nam vsem bude desne stejskat....
Krasny den
Není tady
Ahojte !!!!
Taky přeji vše nej v letošním roce !!!!
Adavok chápu tvojí situaci, já jsem právě v tomto období loni řešila totéž. Ještě na začátku ledna jsem se k mému ex vrátila na pár dní a nešlo to. Já jsem vůbec nic necítila a on asi taky ne. Zkusila jsem to s ním prostě ještě kvůli malé, ale nebyl to dobrý nápad.
Teď už jsem rozvedená, návrh jsem podávala koncem ledna a po všem bylo 9.9.2009. Jsem hlavně ráda, že už jsme obě dvě od něho pryč. Já jsem měla to štěstí, že jsem se mohla vrátit k mamce, která je sama /je už přes 20 let vdova/.
Malá nijak nestrádá, teda podle mně. Její otec za ní jezdí tak 1-2 týdně tak na max.2 hoďky, to mu prý stačí a co 14 dní jezdím já za ex tchýni s malou. Kupodivu s tchýni vycházím lépe než kdysi.
Tak hlavu vzhůru !!!
Není tady
Ahojky kecaleny!!!
I já vám jdu popřát vše nejlepší v roce 2010 hodně zdravíčka
i dětičkám, štěstíčka v osobním životě, moc penízků
(já osobně potřebuji), a snad ten letošní rok bude lepší než ten minulý. Hlavně ať máme krásné a zdravé dětičky.

já silvestra strávila nas.aná a střízlivá. Začalo to ráno, manža mě chtěl vytáhnout na lyže, jenže já to neumím a slibila jsem , že se to naučím. Už ráno pršelo jak z konve, a tak jsme vyrazily Nikču hlídali naši a silvestra jsme měli strávit u nich. Jeli jsme tady nedaleko na troják Kousek za Bystřicou pod Hostýnem. Pro začátečníka jak dělaný. Manža tvrdil že tam pršet nebude. Na web kmeře lyžují tak jsme jeli. Dojeli na místo a to lilo jak z konve. Já nas.aná , že jsme zbytečně projeli benzin, takže se jelo zpátky.
Pak volali známí , ať přijdeme večer k nim. Samozřejmě stím jsem nepočítala nic sebou jsem neměla.Takže nakonec teda že naši malou pohlídají. Vyrazili jsme v osm a plánovali jak si to užijeme. Jenže známí rozhádáni, k tomu kámoš ož.alý jak hrom, tak to dopadlo, že jsme se dívali na TV a vůbec se pořádně nebavili.Spát jsme šli v 1hod. Manža řekl, že si horšího silvestra nepamatuje už pěkně dlouho. Dnes jde do práce a já budu konečně odpočívat , už těch návštěv bylo dost a ještě bude. Tchýně a tchán mají narozeniny tak budeme ještě zase slavit.
A Nikča opět špatně spává v noci tak jsem i hodně unavená...Jdu se chvilku natáhnout 
Není tady
Hezký večer, doufám, že jste všechny OK
omlouvám se, že jsem tu moc nebyla, ale trochu se u nás něco zvrtlo v rodině (nechci se o tom moc rozepisovat, ale brácha odchází od švagrové a byl to docela šok pro všechny zúčastněné, švagrová neměla nejmenší tušení skoro do poslední chvíle a jejich vztah nikdy nebyl problematický...), takže jsem to trochu rozdýchávala a nějak neměla moc náladu psát a číst...
jinak u nás nic nového (stěhování se zatím odkládá, protože nemáme kupce na byt, ale snad se to v lednu nějak rozsekne
a těhotná taky nejsem, takže takový běžný nudný život
)
dneska jsem v rámci povánočního úklidu vydrhla koberec - koupila jsem takový ten prášek Vanish a normálně jsem hleděla, že to fakt funguje a já jsem místo fleků od zašlapaných sušenek, rozdupaného ovoce a jiných příjemností, na které nezabralo ani okamžité vyčištění hadrem, poznala i původní vzorek koberce
sice pár fleků nezmizelo úplně, ale chrochtám si, protože jsem fakt nečekala, že by to nějak zabralo 
Není tady
Dobrý večer potvůrky
Adi nejprve se omlouvám, že jsem se neozvala... od 30. jsem mrtvola... chřipajzna jako blázen...
to už jsem neměla několik let něco takového...
na silvestra jsem zkončila na pohotovosti... no a od včera marodí i mamka s holkama... takže jsme všechny 4 zůstaly na severu... nechtěla jsem s holkama pendlovat, když mají horečku...
všem přeji do nového roku jen to nej nej nej... každá z vás si pod tím předtavte ta svá tajná přání
mám vás ráda...
Není tady