|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Souhlas s váma.. pokud tohle matka dokáže.. tak u ní není "něco" v pořádku..
Já už mám hrůzu teď až pojedu do porodnice a budu bez malýho ty 4dny.. 
Jooo, to vám chci napsat.. podtrženo sečteno.. čekáme druhýho chlapečka!

Není tady
tak jsem se přesunula o patro níž....
Rozálka jejká....
Pet fotky jsou úžasné
a odkaz uložen... objednám 2x
babičce jsem o tom jen říkala a její první bylo "no jestli to nestojí tisíce, tak to objednej"
biomatka - no já nevím... tolikrát jsem se pokoušela alespoń částečně "pochopit" jí... ale nejde to... jednoduše bych řekla, že se jí tříleté dítě prostě nehodilo do "krámu".... sama moc si asi nevěděla rady se sebou... ale zas kdyby to tak bylo, tak přeci ve chvíli, kdy by měla nové zázemí, tak by o malou zas víc bojovala.... fakt nevím.... nepochopím... mě kdysi v mailech naznačovala, že jí manža vydíral... tomu se mi nechce věřit, není žádný mafián, aby na to "měl"... a co vím z jiných zdrojů tak prostě kývla na finanční nabídku....
Není tady
Holky děkuju..
Asi si užiju..
Ale co.. manža mi říká, že i to třetí bude chlapeček.. 
NIc, valím do hajan... pa a dobrou! 
....některý věci fakt asi nikdy nepochopím.. viz biom od Mufi... 
Není tady
Pet,pokojíček je nádhernej,tedy ty jsi velká šikulka......

Jinak usínáčka koníka dostala Lucka taky k Vánocům,ale spát s ním nechce,vyhodila ho hned s postýlky,přitom přes den si ho pouší a dělá tuli,tuli....
No právě Nikuš,že vím,že je to celé špatně spolu být jen kvůli dětem...krutě by se nám to vymstilo a hlavně holky by měly hrozný vzor z našeho chování do života a to fakt nechci....a právě,že už jsem hodně vystresovaná a neustále nas.aná a vidí a odnáší to i děti...i když se snažím být v pohodě,ale ne vždy mi to jde.....
To jseš dobrá,že jsi přestala kouřit....a i manža....
No Mufi,právě že by se o Adél postaral dobře a teď mu jěště nahrává,že bude dělat asi od března jen ranní směny,takže má zase plus....
Jo a určo Adél miluje,někdy až moc,prostě vše jí dovolí a nejvíc mi drtí např.,že Adél na mě zavolá,když je na WC ať jí jdu utřít,tak já na ní volám ať se utře sama(normálně to dělávala sama)a tak si zavolá na tatínka a ten běží,když mu říkám,že to umí,ať sedí,že si Adél vymýšlí,tak stejně běží a když není manža doma a já nechci jít,tak na mě huláká,že tatínek jí ale utírá.Pak na mě řve Adél,že stojím s autem jinde u školy než stává tatínek a jí vyhovuje místo,kde parkuje taťka,loni na vánoce jsem chtěla,aby se Adél už ráno oblékla hezky(jěště ale ne do svátečního k večeři)a ona si připravila hrozný triko a elasťáky,tak jí domlouvám,že si má vzít hezčí oblečení a už by si ho bejvala vzala a v tom manža,Adélko,vem si to oblečení,co jsi si vyndala,vždyť je to jedno...mamina zase vymýšlí blbosti a dává ti nesmyslný příkazy....jednou taky zlobila a jeli jsme nakoupit a já jí řekla,že ať si nemyslí,že jí něco koupím,no a manža jí koupil gumové zvířátko s tím,že stálo jen 20kč,takže mi takhle pořád podráží autoritu no a tak je to se vším,to by bylo na román....
...takže Adél na něj dost dá a je to její miláček....
Není tady
Mufi, to je dobrý nápad, nebudou je mít tolik okoukané
Jo a hlavní pravidlo úspěchu je, nedávat usínáčka jindy...musí být jen na spaní 
Nikuš, dobrou noc
Jo a to by jsi byla jako má sousedka. Chtěli holčičku a mají tři kluky. 7let, 4 roky a 1.5 roku 
Není tady
Adi to je dost zlé.. v něčem to máme podobné, ale u nás to není tak "okaté".... písnu sz.... ale ráno, Rozálku budím tím datlováním...
takže se loučím, přeju všem krásnou dobrou noc a zítra páááá

Není tady
Nikuš,gratuluji k pindíkovi a česat budeš u bráchy,no....
Mufi,nad vaší biomatkou mi taky zůstává rozum stát....
Koníka máme modrýho,protože měli v Pompu růžového nějak počmáraného na bříšku propiskou............
..............tak to bychom tedy nechtěli....

Není tady
Pet napsal(a):
Aduš, takovéto podrejvání autority je fakt na prd
. Pak má v tom dítě zmatek....
No právě a to mu můžu domlouvat horem,dolem a pán si to stejně dělá po svým...i od toho chci zachránit Lucku....
Není tady
Tak já sem večer ani nejdu, když se tu od včerejška nikdo neukázal a vy jste se tu celkem rozdebatovaly 
Pet, malůvky se ti moc povedly, ty žirafy se mi obzvlášť líbí
šikulka 
Nikuško, když napíšu, že pracovní název je černej ďábel, tak už budeš vědět, viď?

Adi, od mě úplně vjíždí vztek, vždycky když čtu, co ten tvůj
provádí
tohle podrejvání autority je šílený, to bych nevydejchala a obdivuju tě, že to snášíš už takhle dlouho
u nás M. zatím v tomhle ohledu spolupracuje a doufám, že bude i nadále, jinak bude zle 
A taky souhlasí s váma, že dítě má být u matky, až na případy kdy ta máma nemá o děti zájem nebo je jiným způsobem pošahaná...ovšem mám známou, která svý 2 děti (v tý době už asi 12letý) dobrovolně nechala býv. manželovi, ale tam byla taková situace, že ona po rozvodu začínala úplně od nuly, on jí nechtěl nic dát a děti chtěly zůstat u něj, protože tam měly všechno. Tak jim nechtěla bránit a brát jim to. Prostě rezignovala na vše...
On je ten její příběh docela složitej a chápu ji, nicméně já bych svoje děti nikdy neopustila a sedřela bych z chlapa kůži, pokud bych na to měla nárok, navíc když by vina byla na jeho straně...ale to už je o povaze...
No a případ, kdy tatínek bojoval o děti ve své péči - můj exšvagr - jasná pomstychtivost, nic víc, teď má novou paní a zájem o děti opadá čím dál víc...

Není tady
Hezký den,
Adi moc mě mrzí, jak se to doma rýsuje
Taky nejsem zastáncem střídavé péče, netvrdím striktně, že dítě má vyrůstat vždy s matkou, protože jsou i matky, které prostě jako matky nefungují, ale má mít jeden domov - buď s otcem (a to fakt jen v případech, kdy matka nefunguje) nebo s matkou. Střídavou péčí podle mě děcko spíš trpí, ale odborníci by mě tu asi teď rozcupovali 
Není tady