29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Lenino, no to jsem si právě říkala, že doma toho nachodí 1000x více než venku, takže raději půjdu do pevné boty . No snad mu nebudou doma překážet. Do teď měl doma botu Jonap, tá měla pěkně měkkou podrážku a přitom byla pevná v kotníku. Jenže tu už ve větší velikosti nemají
.
No každopádně s Dr. nožičky proberu, ale jdu k ní až cca. za měsíc - na očkování. On jako nechodí nijak obzvlášť špatně, ale jak říkám, na nožičky jsem fakt cimprlich Takže asi vidím i to co není
Není tady
Pet, však od toho máme mateřskej instinkt, aby sme viděli i to co není tak nás pak informuj co a jak
my jdem taky za měsíc na očkování, kolik jich vlastně ještě během 2. roku bude?
Není tady
Pro představu do nedávna měl tyhle http://www.detskyobchod-nellinka.cz/det … -vel-17-20 Ty byly moc pěkný, pevný, ale přitom ohebný . Jenže ty dělají jen do 20. Ta 20 sice odpovídá tak 21, jenže pro nás už je i to málo
Není tady
Sluni, kolik bude ještě očkování to fakt netuším . Já jen čekám na pozvánku
. Akorát vím, že budeme mít navíc očkování proti meningokokovi, to už mám i recepis
. Jen ještě teď musím počkat na tu Hexu a pak bychom píchli tohohle koka
Upravil(a) Pet (3. 12. 2009 14:51)
Není tady
Dobrý den!
Tak se hlásím do klubu kokoso-pohaňáků! taky spíme na kokosu a pohanku nee!! Je divná!
Jinak Pet.. k botičkám. Mě se teda líbí moc, co jsi vybrala! Hned bych je koupila taky.. JENŽE!!! Domčovi ta noha strašně roste. Minule měl papučky 2měsíce- pak jsem koupila a koukám, že asi zhruba po 3měsících musím koupit znovu. Takže.. na to bohužel fakt nemám. (na papučky za 700,-) Ale jako, brala bych je hned!
jInak na Mikulášskou jsme měli dnes jít.. dokonce jsem do MC pekla i plněný košíčky oříškovou náplní.. ale bohužel, včera Domča dostal 38,5°C horečku, takže zůstáváme doma. tak jsem se těšila, až ho uvidím, jak bude reagovat na čerty a Mikuláše..
No, třeba bude do soboty dobrej a půjdeme k nám na město, kde je takovej program pro děti i s čertama..
Jinak Marky.. seš machr!! 6druhů a vaječňák... Mńááám!! ten bych si fakt dala!
Není tady
jO a k očkování... Nás teď čekají spalničky (atd), pak myslím 4.tá hexa a pak z nepovinnejch chci určo meningokoka a klíšťovku!
byla jsem na přednášce o očkování.. a konečně jsem si udělala svůj názor!
Jo.. a pneumokok by měl být od příštího roku zadara!! (ale jsou tam nějaký podmínky)
Není tady
Hele Sluni!!!!!!!!!!!! když tě tu mám on-line!
Neslyšela jsi něco o tom, že by se měla od novýho roku měnit rodičovská?? Přišel s tím známej, že ti, kteří si vybrali MD na 2roky a pobírají přes těch 11000,-, tak to bude podmíněný tím, že jejich plat musel být přes 20.000,- jinak nám to prý sníží!!!
Nevíš o tom něco?
(bohužel nevím, přesný cifry, tlumočil mi to on).. takže ani nevím jestli to není blbost. Ikdyž já bych se tady u nás už fakt ničemu nedivila..
Není tady
nika9 napsal(a):
Hele Sluni!!!!!!!!!!!!
když tě tu mám on-line!
Neslyšela jsi něco o tom, že by se měla od novýho roku měnit rodičovská??Přišel s tím známej, že ti, kteří si vybrali MD na 2roky a pobírají přes těch 11000,-, tak to bude podmíněný tím, že jejich plat musel být přes 20.000,- jinak nám to prý sníží!!!
Nevíš o tom něco?
(bohužel nevím, přesný cifry, tlumočil mi to on).. takže ani nevím jestli to není blbost. Ikdyž já bych se tady u nás už fakt ničemu nedivila..
o tom nevím!
Není tady
slunicko napsal(a):
nika9 napsal(a):
Hele Sluni!!!!!!!!!!!!
když tě tu mám on-line!
Neslyšela jsi něco o tom, že by se měla od novýho roku měnit rodičovská??Přišel s tím známej, že ti, kteří si vybrali MD na 2roky a pobírají přes těch 11000,-, tak to bude podmíněný tím, že jejich plat musel být přes 20.000,- jinak nám to prý sníží!!!
Nevíš o tom něco?
o tom nevím!
No, nechci plašit.. přece jenom mi to říkal chlap!!! .... no, ikdyž on je ing. - tak to by nemusel být zase takovej nesmysl...
.. no, ikdyž oni někdy ti inženýři...
Není tady
Tý, jo.. tak co měl? Fakt se mi to zdá divný.. je totiž celkem dost chytrej a má celkem přehled.
Teda někdy to až trošku přehání... Třeba jejich vize s mým drahým je taková, že jinak než válkou tohle (tahle doba, to všechno co se děje) ... jinak skončit nemůže..
No, ale nebudu Vás tady strašit.. Já mám katastrofický scénáře na denním pořádku, takže jsem zvyklá..
Není tady
Upravil(a) Dita.L (4. 12. 2009 19:31)
Není tady
Hoj holky, tak já o snižování slyšela... mrknu do "zdroje" a písnu to sem.
Bačkůrky máme normální, od Bati, nekvalitní mi nepřijdou, mají pevný kotníček, i dírky na prstíky stály 200 kilča. Velikosti jako sluní, doma 19 ven 20.
Není tady
Ahojky
Holky to je zase dneska den. Jak jsem měla dnes jet do té solné jeskyně, tak posadím Domíka do sedačky, sednu za volant, chci nastartovat a ono nic . Takže jsem musela zavolat kamarádce, ať na nás nečeká a zase jsme vystoupili. Naštěstí se nám už vracel tatínek z práce, takže jsme jeli všichni tatínkovo autem a šli jsme o hodinu déle
. No jsem zvědavá, jak zítra pojedeme na plavčo
Není tady
Tak nás čeká teď v pndělí Priorix Tetra a pak Hexa a pak žloutenka. Meningokoka už máme.
Nikuš a nechceš nám sdělit informace z přednášky - jen pro přehled.
A besídka u nás měla úspěch - Máťa teda seděl jak zařezanej a ani pink z něj nešlo, ale Málinka je okukovala a dokonce čert se jí líbil víc než Mikuláš. Ale teď už jsem za ní po 3 byla od té doby co spí, tak nevím, jestli je to začínající rýmou nebo zážitkama z čertů.
Není tady
A ty látkové botičky nejsou špatné, jenom je třeba prý hlídat, jakmile povolí ten pevný kotník (cca po 1 měsíci), tak je třeba je vyměnit.
Není tady
Lenino, tak v 15.měs. je Priorix?? Já myslela, že Hexa... No jak vidím, opravdu to očkování nemám zmáknuté
. Meningokoka jsem chtěla také očkovat krátce po 1. narozeninách, jenže to byl Domík nemocný a pak mi to Dr. nedoporučila, protože říkala, že v tomto období velkého rizika chycení virozy, to není vhodné očkovat. No a teď zase čekáme na to očkování v 15. měsíci (asi tedy ten Priorix
). No fakt to není jednoduché to vychytat
Není tady
Jo a holky, mám pro Vás tip na dárek . Objevila jsem e-shop, kde prodávají ručníky, načančané, že vypadají jako dortík
. Takže pro prababi jsme objednali tenhle http://www.nevimcohledam.cz/?zbozi=113 a pro tchánovo partnerku tenhle http://www.nevimcohledam.cz/?zbozi=317. A jsou tam i super kousky pro dětičky
. Tak třeba se vám to bude hodit...
Není tady
Ahojky,
Pet, pěkný botičky jsi vybrala nám taky vrostla nožka, tak musíme koupit nový bačkůrky,asi už vel.22
A jaký mají prckové zimní botky? Já když kupovala, tak jsem se řídila tím, aby měly ohebmou tu podrážku a hlavně taky, aby šly malýmu dobře nazouvat-má vysoký nárt a taky mi vždycky ohne prsty na nohou, když mu dávám botky ale nejsou nijak zpevněný (jen kůže s kožíškem), tak se mi zdá, že mu v tom ta nožka docela čvachtá
My jdem teď taky na očkování proti meningokovi a v 15ti měs. na tetra priorix - byla jsem rozhodnutá, že ty netovice mu ktomu očkovat nenechám, ale dr. se sestřičkou mě k tomu dost tlačí vy budete nechávat i ty neštovice?
A ještě jedna otázečka, ať to máme od třetice: dáváte prckům už ty ochucený jogurty? a jaký? já si nejsem jistá, jestli do toho necpou nějaký sajrajty - třeba dobrá máma se mi zdá až podezřele levná...v activii jsou moc velký kousky a hollandia nemá moc velký výběr v příchutích... do teď jsem mu do něj dávala čerstvý ovoce, přesnídávku, nebo čistě bílej, ale občas by bylo jednodušší dát mu už ochucenej
Není tady
Mich, zimní boty má tyhle http://www.pegres.cz/cz/katalog/detska- … vzor-1702/ Byli to jediný, co Domíkovi seděli...ale podrážka se mi moc ohebná nezdá Jenže to se mi nezdála u žádných zimních bot, všechno jsou to takové "bufny"
Ohebnou podrážku měly jen jedny boty a ty byly zase moc měkký a Domčovi v nich kloktala noha
Neštovice očkovat nemíním, zdá se mi těch očkování až dost (máme Prevenar a ještě chci toho meningokoka a později žloutenku)
Jogurty dávám zatím jen bílé..Domíkovi chutnají, takže neřeším
Není tady
Pet, díky za odkaz. Ty jsou teda vážně pěkný A prosím tě, kam chodíš v Plzni kupovat botky? My se tam teď zrovna chystáme...
Není tady
No tyhle jsem zrovna kupovala pod Divadlem ve Stonožce a pak je nový obchod s dětskou obuví u Zvonu...vedle toho foto studia co je na rohu (jestli víš). Ale výběr moc nečekej...v té 23 měli u Zvonu 2 botičky a v tom druhém jen jedny a to tyhle samé
Není tady