6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moje tchýně dala darem dům synovi.Jejich vztahy ovšem vygradovaly natolik že ji švagr dělá naschvály a nechce vůbec připustit že je nemocná.Je po mozkové mrtvičce a smíšenou stařeckou demenci v pokročilém stavu.3vagr se vyjadřil ať si klidně zdechne protože mu kdysi nechcela dát peníze tak se hádali a ona mu řekla že ho nikdy nebude potřebovat.Potřebovala by vědět zda má švagr právo chodit do jejího vyminku mám podezření že ji úmyslně přemisťuje věci nevěřila jsem ji ,že má vlastní klíče a chodí ji tam,ale na konec při hádce to přiznal,prý protože tam je ovládání na plynový kotel.To by jsme mohli přemístit klidně i na naše náklady.Švagr s ní nebydlí,ale bydlí s ní jeho syn ten zatím se zdá že pochopil že obviňování z krádeží je u dementních lidí možné.Máme ovšem strach aby švagr neznepřijemňoval tchýni zbytek života.Vyřidila jsem ji léky na sklidnění chodíme k psycholožce a zdá se že je tchyně klidnější.
Není tady
tak vyměňte zámek a nedostane se tam, ne ?
Není tady
S tím zámkem souhlasím. Doživotní užívání - věcné břemeno - zajišťuje dožití dárce v darované nemovitosti.
Co je zde popisováno od Frigo - považovala bych za domácí násilí psychického rázu. Navíc na osobě vážně nemocné, která se nemůže bránit. To, že chodíte "po doktorech" a psycholozích, je jen dobře. Vaší tchýni nejenže pomůžete po zdravotní stránce, navíc budou všude záznamy o příčinách.
Horší by byla situace, kdyby chtěla dar synovi zpátky. V jejím stavu by se bohužel mohlo stát, že bude shledána "nekompetentní" takový krok učinit. Navíc je v tom ještě její vnuk.....
Tchýně je možná "dementní", ale její synek je psychopat. A není oprávněn chodit do jejího výminku bez pozvání.
Není tady
....musí k plynovému kotli! určitě kotel přendat na bezpečné místo...
Upravil(a) Vladena (3. 12. 2009 12:20)
Není tady
Vladena napsal(a):
....musí k plynovému kotli! určitě kotel přendat na bezpečné místo...
ne k plynovému kotli ,ale k teploměru který ovládá plynový kotel,ale děkuji možná se to už zklidní no asi vyměnit zámek to by nešlo mají společnou koupelnu a záchod .Proto všem pozor nikdo neví jak se k nám děti zachovají až zestárnem.
Není tady
Existuje dálkové ovládání kotle.Stojí pár stovek a nastavíš si kotel na teplotu,kterou chceš mít v místnosti. Můžeš ovladač umístit třeba v předsíni či jinde.
Není tady