3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Max, neblázni, naber poslední zbytky sil co má, vzepři se a začni bojovat.
Najdi si dalí kamarádky, jsi na Babi, vdy´t tady je moností, jsou tu bezva holky,
třeba některá bydlí vedle tebe ani o tom neví.
Vzchop se, ije jenom jednou. A vztah si taky nenajde, kdy nebude v pohodě, oni to ti chlapi cítí.
Pokud nechce AD, zkus pro začátek bylinky, jak radil někdo přede mnou, měla jsem taky hodně těký období a někdo mi poradil koupit si magnesium (umivé tablety) + práky B6. Kombinace proti stresu, pomáhá to, jsem úplně někde jinde.
BOJUJ!!!
Není tady
max72 napsal(a):
Díky za reakce, včera jsem ani nebyla schopná u si večer sednout k PC, v práci to prostě nejde, nic nestíhám. Mám za sebou s přestávkama 9 let na AD, u níkdy! Jen to utlumí, ale stejně nepomůe. Teď beru práky na spaní, které mi ale stejně nepomáhaj. Fyzická aktivita byla - chodila jsem několikrát týdně cvičit, od dubna do září jsem zhubla 20 kg. Měla bych mít ze sebe radost a pořád nic. Občas si chvilku pro sebe udělám, ale pořád nic, nic. V práci nemám s kým pokecat, patný kolektiv, doma jen puberák u PC a jinak nic. Kamarádku mám jednu, která patří do milionářské vrtstvy a pokec s ní znamená poslouchat jen kde co vydraili a jak je vichni okrádaj apod. Na to nemám, jsem samoivitelka a ijem jen tak tak. Dnes jsem se zase půl hodiny přemlouvala a vstanu, ale musela jsem, jinak by kluk taky nevstal a neel do koly. Jen se plouím a čekám, co se stane. Nechce se mi ít, takhle ne.
Jinak zdravotní problémy snad ádné nemám, prodělala jsem různé vyetření od odběrů po spánkovou laboratoř, závěr z toho - chronický stres, najděte si psychologa. Tak hledám, ale stejně je to jen o tom, e se vykecám, moje starosti mi to stejně nepomůe řeit.
Maxiku , nebuď sobecká , mysli na puboe, já vím, e je určitě na zabití, ale on tě potřebuje !!!!
Není tady
Leila napsal(a):
No a nemůe ta únava být z toho, e jsi za pět měsíců zhubla 20 kilo?? To je dost ok pro organismus.
Já nevím, moná, ale já u byla dost unavená i před tím, ale tak nějak jsem měla energii na to cvičení. Chtěla jsem hubnout jetě dál, ale u na to prostě nemám sílu. Jsem pořád nachlazená, vyčerpaná, prostě se plouím. U se opakuji, ale jinak se to nazvat nedá.
Není tady
Max,
nevzdávej to. Někdy je potřeba opravdu dlouho hledat, ne najde to/toho, co/kdo ti pomůe.
Zkus to tady: http://www.syndrom-vyhoreni.psychoweb.c … edat-pomoc
Rozhodně s tím nezůstávej sama.
Není tady
Max, kromě rad, které tu ji byly vyřčeny (najít si psychologa, víc času na odpočinek, případně nějaké vhodné medikamenty) přidávám jetě jednu:
Myslím, e tvůj stav je mimo jiné zapříčiněn tím, e se cítí na vechno sama. e nemá blízkou dui, se kterou bys probrala den, která by tě vyposlechla a řekla ti pak "Neboj, to zvládne, bude zas líp".
A s nadcházejícími vánoci se tvůj pocit osamnělosti moná podvědomně zvětuje.
Kdysi jsem byla v podobné situaci, a taky jsem se cítila naprosto ubitá, psychicky vyčerpaná. Cítila jsem, e bych velmi potřebovala hezký vztah, ale zároveň jsem cítila, e na něj prakticky v tu chvíli nenám ani sílu, ani čas.
Tak jsem si dala na netu inzerát do rubriky "Dopisování".
Poté, co jsem odfiltrovala vechny pány, kteří tuto rubriku chápu mylně jako "Hledám milence" mi tam zůstalo několik fajn lidí. Víceméně to pak vykrystalizovalo v závěru na jediného.
Bylo úplně fuk, e byl z opačného konce republiky a e jsme se nikdy osobně neviděli. Ale dlouho jsme si psali, já se mu vypsala z trápení svých, on zas z těch jeho. Mimo jiné mi napsal, e tak niterné věci, jako mě, jetě nikdy nikomu o sobě nesvěřil.
To psaní pomáhalo nám oběma - sdělená bolest poloviční bolest, sdělená radost dvojnásobná radost. A dny zas začaly mít svou světlou chvilku - kadé ráno jsem měla ve schránce mailík.
Dodnes jsme s dotyčným muem kamarádi a občas v mailovém kontaktu. I kdy jsme se oba ze svých trápení natěstí u vyhrabali.
Doporučuju tuhle cestu i tobě. Kadý toti potřebuje mít spřízněnou dui. A nakonec - z dopisování se časem třeba můe vyvinout i něco víc...
Max, drím ti palce.
Blossom napsal(a):
Max, kromě rad, které tu ji byly vyřčeny (najít si psychologa, víc času na odpočinek, případně nějaké vhodné medikamenty) přidávám jetě jednu:
Myslím, e tvůj stav je mimo jiné zapříčiněn tím, e se cítí na vechno sama. e nemá blízkou dui, se kterou bys probrala den, která by tě vyposlechla a řekla ti pak "Neboj, to zvládne, bude zas líp".
A s nadcházejícími vánoci se tvůj pocit osamnělosti moná podvědomně zvětuje.
Kdysi jsem byla v podobné situaci, a taky jsem se cítila naprosto ubitá, psychicky vyčerpaná. Cítila jsem, e bych velmi potřebovala hezký vztah, ale zároveň jsem cítila, e na něj prakticky v tu chvíli nenám ani sílu, ani čas.
Tak jsem si dala na netu inzerát do rubriky "Dopisování".
Poté, co jsem odfiltrovala vechny pány, kteří tuto rubriku chápu mylně jako "Hledám milence"mi tam zůstalo několik fajn lidí. Víceméně to pak vykrystalizovalo v závěru na jediného.
Bylo úplně fuk, e byl z opačného konce republiky a e jsme se nikdy osobně neviděli. Ale dlouho jsme si psali, já se mu vypsala z trápení svých, on zas z těch jeho. Mimo jiné mi napsal, e tak niterné věci, jako mě, jetě nikdy nikomu o sobě nesvěřil.
To psaní pomáhalo nám oběma - sdělená bolest poloviční bolest, sdělená radost dvojnásobná radost. A dny zas začaly mít svou světlou chvilku - kadé ráno jsem měla ve schránce mailík.
Dodnes jsme s dotyčným muem kamarádi a občas v mailovém kontaktu. I kdy jsme se oba ze svých trápení natěstí u vyhrabali.
Doporučuju tuhle cestu i tobě. Kadý toti potřebuje mít spřízněnou dui. A nakonec - z dopisování se časem třeba můe vyvinout i něco víc...
Max, drím ti palce.
Asi má dost pravdu. Tohle jsem zkouela s někým si psát, ale zatím jsem neměla těstí. Vichni ti chlapi chtěli milenku, v jednu chvíli jsem si říkala proč to nezkusit, ale kdy polu foto nebo oni mně, tak to větinou končí. Fakt bych potřebovala opravdovýho kamaráda, ale kde ho najít nevím. Budu dál zkouet. Jene já se větinou ani na ten net nedostanu, puberák si prostě PC zabere pro sebe, tak já jen leím a koukám po večerech do stropu a padá na mě tíha starostí.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Max,
nevzdávej to. Někdy je potřeba opravdu dlouho hledat, ne najde to/toho, co/kdo ti pomůe.
Rozhodně s tím nezůstávej sama.
Tak jsem si tam přečetla příznaky a téměř vechny je mám. Jene nemůu přestat fungovat a vypnout, to prostě nejde, byli by z nás bezdomovci, bohuel. Říkám si pokud vypnu, a u je to navdy. Asi se to zdá jako blbé kecy, ale já to prostě tak cítím.
Není tady
Max, s tím dopisováním to zkouej dál. Natěstí - vichni chlapi nejsou jen nadrení idioti (pardon), ačkoli to z větiny odpovědí na seznamce tak působí. Určitě najde - vdy kdo hledá, najde.
A vzpomínám, já si s mým internetovým pen-friendem ani fotku myslím nevyměňovala. nějak ani nebylo proč, měli jsme fůru témat k psaní a vzhled byl naprosto vedlejí.
A e tě mlaďoch nechce pustit na PC? Ví, tady musí být trochu tvrdí. A říct něco v tomto smyslu: Synku, máme JEDEN počítač, ale ijem tu DVA, jestli sis neviml.
Nelíbí se mi, e si počítač tak nějak samozřejmě okupuje jen pro sebe, a já se k němu nedostanu. Take - ode dneka nastává změna pravidel: Ty má počítač k dispozici tehdy a tehdy, ale hodina od - do (doplň si sama čas,který je pro tebe nejvhodnějí) je moje, to budu u PC já.
A na této dohodě důsledně trvej.
Ví, nejde jen o tvůj čas na PC, ale i o celkový přístup k ivotu a vlastně i výchově. A si syn zvyká, e není jediný na světě, e je potřeba nebýt sobec, nakonec by měl jednou dost velké partnerské problémy, kdyby si zvykl na model - chlap je u počítače jak dlouho chce, enská nemá nárok...
A ne najde nějakou spřízněnou dui na netu a nebo i reálného partnera, pi aspoň sem na Babinet, vypíe se ze svých trápení, pozná, e v nich nejsi sama, e je kdekdo z nás měl nebo má taky, a najde i nějaké uitečné rady, jak s tím kdo bojoval.
Hlavně - buď si vědomá, e tvé trápení s tebou mnozí tady sdílí a myslí na tebe. A je úplně jedno, e je to vlastně anonymní, e známe jen své přezdívky...
max72 napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Max,
Rozhodně s tím nezůstávej sama.Tak jsem si tam přečetla příznaky a téměř vechny je mám. Jene nemůu přestat fungovat a vypnout, to prostě nejde, byli by z nás bezdomovci, bohuel. Říkám si pokud vypnu, a u je to navdy. Asi se to zdá jako blbé kecy, ale já to prostě tak cítím.
Já ti naprosto věřím, e to tak cítí.
V situaci, jako je tvoje, ádné rozumové ani citové apely neplatí.
To, e si neví rady a myslí si, e nemá nárok na "vypnutí", to je také přirozené.
Já zaila podobnou situaci, kdy jsem měsíce leela v posteli a koukala do stropu. Vím, jak se cítí.
Na té webstránce ale není jen test vyhoření, jsou tam také telefonní čísla, kam si můe zavolat pro pomoc.
Udělej to.
Nezůstávej s tím sama a pomoc hledej u opravdového odborníka, protoe ten nedovolí, abys se k němu upnula. To je to, co v téhle situaci nejméně potřebuje.
Také sio myslím, e bys se neměla tolik bránit AD. Já osobně nejsem vůbec jejich příznivcem, ale vím, e působí jako záchranný pás v prvním období, kdy se člověk propadá do beznaděje. Dnení AD jsou jinde, ne ty před 10ti lety. Mohou ti pomoci "zalátat díry" v tvé "mylenkové síti"...či jak to mám říci. Cílem není nebrat AD vůbec, ale nebrat je STÁLE.
Tvoje ivotní situace je těká u sama o sobě, není ádným selháním, pokud ji momentálně "nezvládá".
Věř, e kdy si dovolí ten "přepych", e vypne a poléčí sama sebe, v budoucnosti se ti to vrátí jen v dobrém. Bude opět silná a spokojená ena pro své dítě,ale i sama pro sebe.
Prostě neboj se a vyhledej pro sebe pomoc. Zaslouí si ji Neije ve vzduchoprázdnu a lidé, kteří ti mohou situaci usnadniit, se určitě objeví.
Jen to nevzdávej
Není tady
Já vím, e spousta lidí má horí trápení, to vím a uvědomuji si to. Ale mně prostě chybí asi jen ta obyčejná lidská podpora k tomu,e můu věřit, e jednou bude líp. U na tohle čekám 11 let - od rozvodu. Kdy jsem byla mladí, nepřilo mi to ve tak hrozné, ale teď je to čím dál horí. U se mi chce zase brečet, ale nemůu, jsem v práci.
Není tady
Milá Max,
zapla Pán Bůh,e si nemůe dovolit vypnout. To by bylo moc zlé. Obávám se,e bez léků,opravdových léků, to nepůjde. Píe,e ti AD nedělala vůbec dobře,jenom tě tlumila. Mám také osobní zkuenost s AD-čky. Uívala jsem je 3 roky.Zpočátku jsem byla také utlumenějí,ale to proto,e jsem k nim prvních 6 týdnů brala Neurol,ne prý naběhne účinek samotných AD. Musím říct,e mi první dvě AD-čka vůbec nesedla,ale na potřetí se to povedlo.Trvalo mi to asi 3 měsíce ne jsem se s nimi sila. Ale pak u jsem fungovala zcela normálně.Tak je moný,e jsi neměla pro tebe vhodné AD. Člověk musí na sobě pracovat hlavně sám,ale někdy je potřeba tomu trochu pomoct. Já nemám ráda léky,ale nejsem takovej blázen,abych třeba těkou angínu zdolávala čajíčky. A s psychickými poruchami je to stejné. Kdy mám pocit,e to na mě nějak padá,začínám to řeit jinak,ne hned letět k doktorovi. Ale mám své zkuenosti,věřím,e bych poznala,kdyby lo do tuhého a prostě bych psychiatra vyhledala. Ty má pech v tom,e nemá okolo sebe správné lidi,kamarády a přátele. Sama v práci,sama doma= to je příerná kombinace. Pokus se najít nějaké přátele na netu. Zkus i jiné diskuse,kde jsou na tom lidi podobně jako ty. Já si takhle nala pár kamarádek,kdy jsem řeila zase své potíe. A některé bydlí opravdu nedaleko ode mne. Pokus se nám trochu přiblíit,třeba jsme někdo poblí.Nezůstávej sama. Raduj se z toho,e jsi relativně zdravá,tudí má dobré vyhlídky na zlepení svého stavu. Max a co tvá rodina? Rodiče,sourozenci? Tam bys nemohla najít útočitě?
Není tady
Říkám si pokud vypnu, a u je to navdy. Asi se to zdá jako blbé kecy, ale já to prostě tak cítím.
Maxi neblázni, já Ti dám navdy, napi mi do SZ adresu, kde bydlí a já Ti přijdu naplácat na zadek, takovéhle rouhání...to jsem si nedovolila ani já, kdy manel nejvíc chlastal a byl na zabití.
Vím, e je to těký taky jsem se sotva plouila, ale kvůli sobě a kvůli dětem....A neboj, bude líp, moná bys měla ty AD zase nasadit, chce jich to vyzkouet víc, já teď beru Cipralex a Trittico a jsem v pohodě, ale musela jsem se k tomu dopracovat, vyzkouela jsem různé léky, nejdůleitějí je aby Ti to sedlo.
Není tady
max72 napsal(a):
Já vím, e spousta lidí má horí trápení, to vím a uvědomuji si to. Ale mně prostě chybí asi jen ta obyčejná lidská podpora k tomu,e můu věřit, e jednou bude líp. U na tohle čekám 11 let - od rozvodu. Kdy jsem byla mladí, nepřilo mi to ve tak hrozné, ale teď je to čím dál horí. U se mi chce zase brečet, ale nemůu, jsem v práci.
Ne ne, tvoje vlastní trápení je momentálně úplně to největí, protoe TY ho CÍTÍ a PROÍVÁ.
Nemusí se ohlíet na trápení jiných lidí. Teď ne. Je zbytečné to srovnávat, protoe ty teď momentálně potřebuje pomoc. Cítí se sama a to je blbý pocit. Je zbytečné ti říkat, e nejsi sama. Musí si to proít, e to tak není.
Musí si to ale sama sobě umonit - dovolit.
Najdi si pro sebe kvalitní terapii a zároveň s ní získá i přátele.
Není tady
max72 napsal(a):
Max,tak jako pro tvého syna je největím utrpením,e ho nepustí k PC či,e bude psát písemku z matiky,pro tebe je největím utrpením samota. ádná trápení se nesmí podceňovat a ta nae součastná jsou pro nás nejdůleitějí. To,e jsou lidé na tom mnohem hůř ne ty a na rozdíl od tebe nemají ádnou naději na zlepení je pravda,to,e ty si to uvědomuje je dobře,ale to jsou zase jiné příběhy,tím se ty rozhodně netrap.Tím si jen dodávej sílu a vůli bojovat se svým trápením......
Není tady
Pandorraa napsal(a):
max72 napsal(a):
Ne ne, tvoje vlastní trápení je momentálně úplně to největí, protoe TY ho CÍTÍ a PROÍVÁ.
Nemusí se ohlíet na trápení jiných lidí. Teď ne. Je zbytečné to srovnávat, protoe ty teď momentálně potřebuje pomoc. Cítí se sama a to je blbý pocit. Je zbytečné ti říkat, e nejsi sama. Musí si to proít, e to tak není.
Musí si to ale sama sobě umonit - dovolit.
Najdi si pro sebe kvalitní terapii a zároveň s ní získá i přátele.
MUSÍM REAGOVAT!!!!§
MAX - nezávisle na sobě tu má ve stejnou chvíli dva skoro stejné názory. Tak na tom kus pravdy asi bude,ne????
Není tady
rejka napsal(a):
Milá Max,
zapla Pán Bůh,e si nemůe dovolit vypnout. To by bylo moc zlé. Obávám se,e bez léků,opravdových léků, to nepůjde. Píe,e ti AD nedělala vůbec dobře,jenom tě tlumila. Mám také osobní zkuenost s AD-čky. Uívala jsem je 3 roky.Zpočátku jsem byla také utlumenějí,ale to proto,e jsem k nim prvních 6 týdnů brala Neurol,ne prý naběhne účinek samotných AD. Musím říct,e mi první dvě AD-čka vůbec nesedla,ale na potřetí se to povedlo.Trvalo mi to asi 3 měsíce ne jsem se s nimi sila. Ale pak u jsem fungovala zcela normálně.Tak je moný,e jsi neměla pro tebe vhodné AD. Člověk musí na sobě pracovat hlavně sám,ale někdy je potřeba tomu trochu pomoct. Já nemám ráda léky,ale nejsem takovej blázen,abych třeba těkou angínu zdolávala čajíčky. A s psychickými poruchami je to stejné. Kdy mám pocit,e to na mě nějak padá,začínám to řeit jinak,ne hned letět k doktorovi. Ale mám své zkuenosti,věřím,e bych poznala,kdyby lo do tuhého a prostě bych psychiatra vyhledala. Ty má pech v tom,e nemá okolo sebe správné lidi,kamarády a přátele. Sama v práci,sama doma= to je příerná kombinace. Pokus se najít nějaké přátele na netu. Zkus i jiné diskuse,kde jsou na tom lidi podobně jako ty. Já si takhle nala pár kamarádek,kdy jsem řeila zase své potíe. A některé bydlí opravdu nedaleko ode mne. Pokus se nám trochu přiblíit,třeba jsme někdo poblí.Nezůstávej sama. Raduj se z toho,e jsi relativně zdravá,tudí má dobré vyhlídky na zlepení svého stavu. Max a co tvá rodina? Rodiče,sourozenci? Tam bys nemohla najít útočitě?
Ví jak to mám s rodinou a sourozenci?
Můj otec nás má pět z různých manelství, ani se neznáme. Otec si tak nějak ve svých 65-ti letech funguje, vidím ho čas od času. Spolíhá se na to, e se o něj budu na stáří starat já, i kdy se o mě 15 let nezajímal.
Moje matka to je kapitola sama pro sebe. Bydlíme u ní v jejím RD - jsou tam dva byty. Já táhnu vechny náklady na dům, jinak bych tam bydlet nemohla, je to bez debat - buď pla nebo jdi. Od matky mám nevlastního bratra o patnáct let mladího, který studuje V. Na brigády nechodí, nemá důvod, já jim sypu dost peněz, take hoan jen chodí pařit. Ale a si uije. Matka je doma, u nepracuje a jen prudí. Nemám ale kam jinam jít. Musela jsem opustit svoje předchozí bydlitě z finančních důvodů, u jsem to neutáhla a tak trpím tady. Musím. Take útočitě vekerá ádná, jen to schytávám zleva zprava. Nedávám to a bojím se.
Není tady
Ach jo, Max:butter:- take ani doma klid. A smím se zeptat odkud jsi? Alespoň přiblině. Nějaká ance na přidělení malého obecního bytu by nebyla? Můj kamarád se po rozchodu s přítelkyní musel odstěhovat a poádal si na úřadě o pronájem bytu. Dostal 1+KK.Je to malé město,volné byty tam jsou.
Není tady
rejka napsal(a):
Ach jo, Max:butter:- take ani doma klid. A smím se zeptat odkud jsi? Alespoň přiblině. Nějaká ance na přidělení malého obecního bytu by nebyla? Můj kamarád se po rozchodu s přítelkyní musel odstěhovat a poádal si na úřadě o pronájem bytu. Dostal 1+KK.Je to malé město,volné byty tam jsou.
Jsem z velkého města, ádost o obecní byt mám asi rok a půl, dvakrát teda zamítnutou, teď přesunuto do ádostí - oprava bytu na vlastní náklady, asi u to ani obnovovat nebudu, stejně na to nemám prachy. Prostě jsem v začarovaném kruhu.U dlouho, vdycky si řeknu, bude líp, chvíli funguju normálně, ale pak kdy přijdou takové stavy jako teď, tak je to vdy horí a horí.
Není tady
max72 napsal(a):
rejka napsal(a):
Jsem z velkého města, ádost o obecní byt mám asi rok a půl, dvakrát teda zamítnutou, teď přesunuto do ádostí - oprava bytu na vlastní náklady, asi u to ani obnovovat nebudu, stejně na to nemám prachy. Prostě jsem v začarovaném kruhu.U dlouho, vdycky si řeknu, bude líp, chvíli funguju normálně, ale pak kdy přijdou takové stavy jako teď, tak je to vdy horí a horí.
MAX- tvé stavy mají zhorující se tendenci,musí vyhledat odborníka.Jsi mladá holka,usuzuji nejen podle puboe,ale i čísla za tvým nickem.Jestlie je to rok narození,tak sice lape čtyřicítce pomalu na paty,ale to neznamená,e má to nejlepí ze ivota za sebou. Naopak,jsi v tom nejlepím věku( jsem skoro stejně stará) uívat se ivota. Je fakt,e se to teď vechno jeví beznadějně,ale není to tak. Já byla sama se 2 celkem malými dětmi,bez monosti jít do práce-byla jsem na mateřské,mladímu byl rok.Pak mě do práce nikdo nechtěl,samoivitelka s malými dětmi.Byly to chmurné roky,ale díky dětem jsem to zvládla.Nemohla jsem si taky dovolit nefungovat.Dnes,s odstupem času a za stávajících okolností se na to dívám pozitivněji-dodalo mi to sebevědomí,posílilo,zcela jsem dospěla a zjistila jsem,e jsem mnohem schopnějí ne jsem si myslela. Ale musela jsem pro to něco udělat. Svěřit se odborníkovi a nechat si poradit.Tohle jsem nemohla a neuměla zvládnout sama. Max, ve velkém městě je hodně lidí.Určitě tam někde je i kamarádka se kterou by sis mohla rozumět a moná i někdo,koho bys mohla milovat a on by to samé cítil k tobě. Bojuj,Max, ivot můe být i hezký,stojí to rozhodně za to.
Není tady
rejka napsal(a):
max72 napsal(a):
rejka napsal(a):
MAX- tvé stavy mají zhorující se tendenci,musí vyhledat odborníka.Jsi mladá holka,usuzuji nejen podle puboe,ale i čísla za tvým nickem.Jestlie je to rok narození,tak sice lape čtyřicítce pomalu na paty,ale to neznamená,e má to nejlepí ze ivota za sebou. Naopak,jsi v tom nejlepím věku( jsem skoro stejně stará
) uívat se ivota. Je fakt,e se to teď vechno jeví beznadějně,ale není to tak. Já byla sama se 2 celkem malými dětmi,bez monosti jít do práce-byla jsem na mateřské,mladímu byl rok.Pak mě do práce nikdo nechtěl,samoivitelka s malými dětmi.Byly to chmurné roky,ale díky dětem jsem to zvládla.Nemohla jsem si taky dovolit nefungovat.Dnes,s odstupem času a za stávajících okolností se na to dívám pozitivněji-dodalo mi to sebevědomí,posílilo,zcela jsem dospěla a zjistila jsem,e jsem mnohem schopnějí ne jsem si myslela. Ale musela jsem pro to něco udělat. Svěřit se odborníkovi a nechat si poradit.Tohle jsem nemohla a neuměla zvládnout sama. Max, ve velkém městě je hodně lidí.Určitě tam někde je i kamarádka se kterou by sis mohla rozumět a moná i někdo,koho bys mohla milovat a on by to samé cítil k tobě. Bojuj,Max, ivot můe být i hezký,stojí to rozhodně za to.
Jo díky za podporu, odhadla jsi to dobře, je to rok mého narození. Kadý mi radí zkusit psychologa, tak uvidím, jestli nějakého najdu. V minulosti u jsem zkouela tři a nic, bylo to pořád stejný.
Prostě budu dál přeívat dokud to vydrím.
Jo díky za povzbuzení, jo 72 je rok mého narození, odhadla jsi to přesně. Cítím to, e se moje stavy zhorují, kadý mi doporučuje psychologa, budu muset nějakého najít, ale zkouela jsem v minulosti u tři a ani jeden mi nepomohl, take u tomu taky moc nevěřím.
Není tady
Max - tak tomu rozumím,e u nevěří. Taky bych byla skeptická. Tak zkus rovnou psychiatra. Neexistuje nějaká bezplatná linka,kde se můe poradit? Moná by ti doporučili něco tam.
Není tady
rejka napsal(a):
Max - tak tomu rozumím,e u nevěří. Taky bych byla skeptická. Tak zkus rovnou psychiatra. Neexistuje nějaká bezplatná linka,kde se můe poradit? Moná by ti doporučili něco tam.
K psychiatrovi chodím, dala mi jen práky na spaní, protoe jsem jí řekla, e jsem v poho. AD prostě nechci. Váila jsem u 110 kg, bolely mě klouby a vechno, teď mám 20 kg dole a u se k AD nevrátím, i kdybych měla schcípnout.
Není tady
max72 napsal(a):
rejka napsal(a):
K psychiatrovi chodím, dala mi jen práky na spaní, protoe jsem jí řekla, e jsem v poho. AD prostě nechci. Váila jsem u 110 kg, bolely mě klouby a vechno, teď mám 20 kg dole a u se k AD nevrátím, i kdybych měla schcípnout.
To neslyím poprvé,e někdo při AD nabral. Moje internetová kamarádka;) také dost přibrala a zjistila,e jí to dělá jen určitý lék.Zadroval jí vodu v těle,měla otoky. Jakmile ho vysadila,zhubla také 2O kg a noky i ručky zase v normální velikosti. Nevím odkud jsi. Ale v jiné souvislosti, v PPP,kam jsem musela s mladím dítkem, mi doporučili při přetvávání potíí jednu Kliniku psychosomatických potíí. Prý je výborná. Nala jsem si jí na netu. Neměla smlouvu s naí pojiovnou,take jsem jí neprozkoumávala dál. Je to v Praze. Bylo by to něco pro tebe? Zajímalo by tě to? Ale jak píu, osobní zkuenosti s ní nemám......
Není tady
Mexi, ja viem, e asi nie si v stave diktova si, ale... skús to,. Nezavrhuj AD ako také, zato e ti JEDNY nesadli. Nezabúdaj, e TY si pán, tak proste psychiatrovi povedz, e chce INÉ AD a skúaj, kým nenájde také, kt. ti sadnú. Kamokina mama brala 10 ROKOV nevhodné AD, u jej nezaberali, hoci jej zyvovali dávky a na konské... Bola stále doma, bála sa ís aj k lekárovi sama... nevrlá, neastná... Potom zmenila psychiatra, dostala nové AD a je to iný človek. Behá po kultúrnych akciách, nechala si operova kyčle, znovu je samostatná a veselá, spoločenská. Musíme bohuiaž za seba bojova SAMY(aj proti doktorom a psychológom, keď treba), nikto iný to za nás neurobí.
Není tady
Maxi, dr se a bojuj,
Není tady