27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Téda anet - ty se úplná Federální kriminální ústředna pátrá! jetě e tě máme, kdoví, jak dlouho by nás Karal napínala
Karal - super, moc gratuluju!
Makči - to e to nezvládám je v poslední době můj pocit číslo jedna, mám toho fakt po krk a nejradi bych někam utekla No holt ty nae malý puberáky budeme muset nějak přeít, snad to zvládneme ve zdraví...
Není tady
Len proč jste vlastně ly na nauničky takhle pozdě?
Karal psala, e sem nestihla napsat a teď jim doma stávkuje počítač, tak se sem nedostane. Ve čtvrtek jde jetě do Gennetu, ale snad u bude vechno v pohodě.
Makčo nic si nevyčítej, taky se mi občas stane, e vyjedu a nepřiměřeně. Prostě nae trpělivost není nekonečná, ono to těm dětičkám neublíí.
Filípek se bohuel přidává k neslyícím V uchu mu zůstává voda, které se nemůeme zbavit. Máme na to pořídit nějaký balonek, který ale není k sehnání, budu pro něj muset do Motola. Dneska el spát s horečkou a to byl ve kolce u celé dva dny....
A já jsem se u MUDr. dozvěděla, e mám záda dost v pr***. Cvičením to asi není, spí noením Kačenky, prostě u to záda nevydrely. Dala mi práky a z lékařského hlediska doporučila ukončit kojení, protoe mám skoro podváhu, je vidět, e mě to hodně vyčerpává a s mým zdravím by to mohlo jít z kopce (co u jde). Tak se s tím musím nějak duevně srovnat.
Taky mám začít cvičit nějaké zdravotní cvičení, take PEOZ se Zumbou mám útrum
anet doktorka mi dneska říkala, e kdy jsou to svaly, tak určitě horkou vodou nesprchovat, e prý to jenom zhoruje. Záda mají být v teple, ale v suchu.
Není tady
Dobré ránko!!!
Souris, tak to mě s těmi zády mrzí, drím palečky, a se to cvičením spraví!!! Jinak mě nejspí tenkrtá skřípnul nerv, protoe po spre mě to přelo a na druhý den to bylo o 90% lepí!!!
Len, no jo, já jsem starý mírák :
Jinak super, e Natálka u má náuničky, pak hoď fotečku!!!
Tuto noc Simča nějak patně spala a to jsem měla monost se vyspat, protoe Mika po pěti dnech přestal chrápat. No snad to teď neleze na Simonku, to by mě Od pátku jsme toti zavření doma - fakt Opava!!! Ale dnes u to vidím aspoň na půlhodinovou procházku, bo u mi brzy doma hrábne!!!
Není tady
Ahoj holky,
jak jste tu tuhle řeily, e vae děti se vyptávají, jak se dostaly do bříka, tak to nás celkem minulo. My teď pořád řeíme sny. Nejhorí je, e se jí často zdá o někom s pistolí, e jí zastřelil a já prý byla smutná a pak dalí, který mi kadé ráno vypráví je, e se jí zdálo, e la vedle kočáru a přejelo jí auto a já prý byla smutná, ale neplakala jsem... no tak tyhle dva sny nám skoro pokadé vypráví cestou autem do kolky... Tuhle se jí zdálo o kačenkách se pičatým zobákem, které nás s Jardou napadly v lonici (na Hitchcocka před ní opravdu nekoukám). No ale tuhle se jí zdálo i něco docela legračního, topti e jí Tygřík od medvídka Pú řekl, e vypadá jako pekáček
Souris, tak to je tedy nářez... a ty jetě Kačenku kojí nějak často? Řekla bych, e pokud bys dostatečně doplňovala mléčné výrobky, tak u by to u takového občasného kojení neměl být a takový problém, ale to říkám já, která bych potřebovala tak dvacet kilo sundat, čili mně kojení v tomto směru nic nebere Kadopádně je to děs, jak si takový problém přijde z ničeho nic, člověk si myslí, jak je v pohodě a pak bum... snad ti cvičení pomůe a třeba bys potřebovala upravit jídelníček tak, aby energeticky vydatnějí...
Upravil(a) Claire (13. 1. 2010 12:38)
Není tady
souris, taky jsem fandu tak dlouho kojila a musim rict, ze se to taky na me zdravotne projevovalo...
drzim palce at to co nejlepe zvladnete obe a ty at se das co nejdriv doporadku.:-)
claire, to je zvlastni, ze takovy maly clovicek muze mit takove silene sny, z ceho to muze pramenit??
Není tady
Ahojda no holky zbude a jetě dost , jsem váně celá taková nafouklá či co
ale dala jsem se na boj který míním vyhrát
Karal paráda e je ve OK jen tak dál
Kdy Vás tak slyím tak jsem měla kojit alespoň do 5ti let abych byla na svejch , ale bohuel nebylo co
Není tady
Tak dneska u záda o hodně lepí, práky zabraly.
S Filípkem jsme museli naklusat k MUDr. a má angínu jak hrom Take si venku toho sněhu fakt moc neuijeme. Předpokládám, e ne se uzdravíme, bude to pryč...
Není tady
dalí marůdek Tak a jsou vichnim alí marůdci a maminky taky brzy v pohodě. K má pravděpodobn zánět spojivek, potkala jsem sestřičku od dr. a říkala a mu nejdřív dva tři dny kapu Optalmo septonex, e by měl pomoct. Prý a k dr radi nechodím, nebo chytnem něco horího (to jsem shodou okolností chvíli předtím říkala naim, e se mi tam nechce abysme nechytli něco horího), take asi je u dr. nátřesk
Není tady
Souris - taky angína - tak a je brzy lépe. My dnes byli aspoň na půl hodiny ven, protoe doma jsme byli zavření od pátku.
Petru, přeji a kapičky zaberou!!!
Klaris a co dělá, kdy tě chytne mlsná - jako chu na něco dobrého??? No já to prozatím řeím mrkví, ale časem asi bude hůř!!!
Není tady
anet já ani na sladký moc nejsem take mě mlsná nehoní ale co mám upravenej ten jídelníček tak jím rozmanitě a stačí mi kolikrát jsem i přeraná
Není tady
Tak dneska jsem byla na masáí. Přítí středu jdu znovu. Mám nějaký skříplý nervík. Ale ulevilo se mi. Fakt dost. Malá je u v pelechu. Zítra si jdu zacvičit po práci s holkama a pak pro malou. Má tenis. A v pátek frčíme k naim do Harrachova.
Není tady
anet díky. Kdy se po obědě vzbudil, měl to hrozný, teď se to zdá lepí. Nejhorí je e ho to zjevně svědí, tak si to začne mnout a pak brečí, asi ho to pak típe nebo pálí
Není tady