6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Poridili jsme Martikovi preskace a lyze, momentalne je nosi misto backor a tvrdi, ze lyzuje (jsme zvedava, jak mu to pujde ve snehu - az se zapichne hlavou do snehu )
Není tady
Martínek je úplnej lyžař Zrovna dneska jsem na tu Filípkovu kombinézu koukala a říkala jsem si, že jediné, co jí chybí je pásek v pase, protože jak je širší, tak v tom vypadá jako buřtík Takže Martínkovi by v pase byla určitě.
Není tady
Klaris napsal(a):
Ahojda tak Pardubice maj půl metru sněhu, celou noc padalo a opět padá akorát to nestačí uklízet já si dala půl parkoviště a kolem auta, to byl ranní sport
Boby jsme koupily v Kauflandu, Tesco má vyprodáno a měli v Makru
Jakou držíš dietku????
Není tady
Tak dneska dlouhá,ale docela to šlo. Moc lidí nechodilo. Asi jsou ještě po novém roce nějací zamrzlí.
Zrovna koukám na zprávy a říkají tam,že mají všechny krámy v Praze prodány všechny boby. Nikde nic nemají. Ale na internetu se seženou prý určitě.
Není tady
Tak boby mi ani nepřipomínejte - v polovině prosince jsem přes net objednávala pro synovce boby s volantem a protože je to macek, tak potřebuje ty s nosností do 80kg asi za tisícovku - napsali mi, že boby dorazí ještě před Vánocema, no samozřejmě dorazilo prd, tak jsme se tam po svátcích pokoušeli dovolat, samozřejmě nikde ani noha a po Novým roce nám baba oznámila, že se hrozně omlouvá, že blbečci ve skladu poslali boby někomu jinýmu No a protože byly poslední, tak máme prý smůlu Tak jí tam volal a pěkně jí sprdnul, že prý co je to za jednání a ať laskavě kopne do vrtule a ty boby sežene - tak se asi lekla a slíbila, že nám je teda sežene a ještě tento týden vlastnoručně pošle a přibalí ještě něco navíc, tak jsem teda zvědavá! Snad na ty boby Michal nebude muset čekat do léta
Není tady
Lení, to je akční Tak snad to k něčemu bude
Adule - já se přiznám, že s něma do sněhu chodím minimálně. Kočár s bobama, no ani náhodou... Dneska jsme šla pro Adama do školky se Šimonem v krosničce, s golfkama bych v tom humusu neprojela
Zítra mám jet přes celou Prahu s dětma k zubařce a přemýšlím, že se přeobjednám... já to tak nesnáším, blbá zima
Upravil(a) Gia (11. 1. 2010 19:55)
Není tady
Gio - tak to se ti nedivím, my zítra zase musíme s Natálkou na píchání uší (konečně dostane nášnice ) a taky se mi tam teda vůbec nechce O krosničce už jsem taky přemýšlela, ale vzhledem k tomu, že ji na Natálku ještě nemám vyzkoušenou, tak to asi nebudu riskovat a pojedu s golfkama, no snad někde nezapadneme. A hlavně teda doufám, že tam Eliška nebude dělat scénu, že Natálce někdo ubližuje
Není tady
holky tak ať se vám v rámco možostí dobře cestuje, Natálka ať moc nepláče a kluky ať zubařka netrápí
Není tady
Dobré ráno
Tak včera tady v Pcích absolutně nestíhali odklízet a hlásily ať lidi nevyjíždí že budou makat ať se lidi nepletou a ještě v 10 večer všude masakr tak nevím kde se courali asi popíjeli
Piškut já si nechala poradit ohledně stravy je fakt že jím 6x denně naučila jsem se hodně pít a hejbat, snad se mi do června podaří to zlomit
Není tady
Ahojík!!!
Klaris - tak to jsi lepší než já Tak hlavně že to jde tak dobře, to člověka posílí a dodá mu sílu pokračovat dál že? A kolik chceš dát kg dolů? No já tak desítku a nezlobila bych se, kdyby to bylo jednou tolik, ale jestli to zvládnu - to jsem teda zvědavá Piškut, taky jím po třech hodinách a malé porce. A večer si dám pár minut na orbitreku. No teď jsem tři dny necvičila, ale chytly mě tak šíleně záda, že jsem myslela, že umřu. Ale dnes už jsem OK, takže opět
Jinak ohledně toho ATB, vypadá, že konečně začínají zabírat, Miška už v noci tolik nechrapala a dnes už i mluví lépe. V krku to vypadá ještě všelijak, ale už jsou mandle menší. Tak hurááá!
Není tady
Dobré ráno,
KARAL moc ti dnes držím palce, ať je všechno v pořádku
Tak jsem se tu chlubila, jak mě ze Zumby nic nebolí a pěkně jsem to zakřikla. Začaly mě totiž šíleně bolet záda. Taková píchavá bolest uprostřed zad. Včera přes den to ještě šlo, ale večer už jsem si musela vzít ibáč a dneska ráno jsem zjistila, že nemůžu vstát z postele Takže dneska pěkně místo bobování a plavání k doktorce. Prý mám asi ta záda zablokovaná, nevím, nikdy jsem to neměla. Fakt už asi stárnu
Manžel naštěstí přijede z práce, kdybych musela táhnout k doktorovi děti, nevím jestli bych to přežila....
Není tady
Souris - ojé Tak ať je brzo zase dobře...
Žanet - to je dobře, že je to s Miškou už lepší
Tak nakonec jsem zubařku přeobjednala. Jednalo se jen o preventivku, Adámek vypadá, že má zuby v pohodě, i když skoro vůbec nečistíme, max. si je sám ošudlá. Ale pije jen čistou vodu, tak to bude asi tím. ŠImi měl mít zubařskou premiéru Adámek si totiž ráno stěžoval, že mu není dobře, chtěl medicínku a prý ho bolí v krku. Lítá tady jak divoch, akorát odmítá jíst, takže asi zítra už to bude dobrý a půjde do školky.
Alex - kde jsi byla na Zumbě?
Není tady
Žanet tak 15kg a budu ráda akorát jsem dorazila z body a lymfy fakt super a navečer vlítnu na stepper
Není tady
Souris - jejda, to je teda radost Držím palce, ať tě to brzo přejde!
Karal - tobě držím pěsti na dnešní kontrolu, tfuj tfuj tfuj!
Klaris - 15kg? Co z tebe pak prosím tě zbude? Jinak jste dobrý, že vám to tak hezky jde, já jsem tak neskutečně líná, že nedělám vůbec nic, potřebovala bych nějakou motivaci, abych aspoň začala cvičit... Jo a s tou Zumbou jste dobrý, já bych sport tohoto typu absolutně nezvládala, jsem na tento druh pohybu totální dřevo, já tak squash, spinning nebo něco takovýho, jakmile je to s hudbou a je tam trochu tance, tak jsem mimo mísu
Jinak už máme doma druhou krasavicu s nášničkama, nechala jsem jí je nakonec nastřelit a i tak bylo teda docela peklo ji udržet, no ale zvládly jsme to, dokonce i Eliška to přečkala v klidu
Není tady
ahoj holky,
LEN malé gratuluju k naušničkám
KLARIS není 15kg nějak moc?
SOURIS ať ti záda brzy povolí
ŽANET jsem řáda že už jena tom Miška líp
Není tady
ahoj kocky
len, gratulujem k nausnickam
adul, my mame jedny oteplovacky a jednu kombinezu - uz jsem tu davala odkaz, jsme s ni moc spokojeni a fakt za super cenu - tuhle pani muzu doporucit, urco se tam da vybrat, neni to znackove, ale na valeni ve snehu nam to staci:
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=99364 mame tuhle kombinezu : http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=26358716&tab=1
jinak klaris, klobouk dolu ze ses do toho tak obula, ja jsem lemra lina...
jo a kurz docela v pohode, sice mam pocit, ze to zatim vsechno znam, byly tam nejake testy osobnosti, tohle vsechno uz jsem delala mockrat a vsechno jsem mela hotove jako prvni, no hujerka hadra, ale par hodin bez deti mi bodne:-) za 14 dnu by mely konecne zacit pocitace, tak uvidim k cemu to bude... chodi tam jeden chlap a to je ukaz, to se ani nedivim, ze takovy zjev nemuze najit praci...
Není tady
Gio, byla jsem v Danceperfect v sobotu, to je na Národní (www.danceperfect.cz) , bylo to tam fajn. Ale nemají tam hlídání dětí. Teď jsem si zjistila další studio, je na Arbesáku a jmenuje se Euforie Praha (www.euforie.cz). Tam se dá domluvit i s hlídáním a časově mi to lépe vyhovuje. Martin má většinou večery zaplněné, akorát spíš pátek nebo víkend je pro mě OK.
Souris, au au, tak ať se to spraví brzičko Mi už nic nebolí
Není tady
Klaris napsal(a):
Dobré ráno
Tak včera tady v Pcích absolutně nestíhali odklízet a hlásily ať lidi nevyjíždí že budou makat ať se lidi nepletou a ještě v 10 večer všude masakr tak nevím kde se courali asi popíjeli
Piškut já si nechala poradit ohledně stravy je fakt že jím 6x denně naučila jsem se hodně pít a hejbat, snad se mi do června podaří to zlomit
Aha,tak to.
Není tady
Já taky potřebuju zhubnout. Budu muset začít chodit cvičit,ale bohužel nemám hlídání tak to musím nejdřív nějak vyřešit a pak se uvidí. Malá je teď na tancování. Já pro ní za chvilku frčím a jedem na návštěvu k mé spolužačce.
Není tady
karal, tak jak jsi dopadla?
souris, a jak je tobe? uz to trosku povolilo?
ja uz nevim jak se k te nasi hvezde chovat, do skolky porad nechce, tak pro ni dneska letim hned po spani, at tam neni zbytecne dyl, no a ona pry proc pro ni jdu tak brzo, ze nema dokresleny obrazek... pak zacla trucovat, ze ho chce dokreslit, no fakt na facku
no a sotva jsme prisli domu, tak byla dalsi bitka s fandou, mala zacla na me jecet, jsem ji normalne vrazila jednu facku, tohle nedelam a jsem proti tomu, ale nejak jsem to nedala....-((( nejak to materstvi nezvladam...:-(
Není tady
Klaris - 15kg??? A zbyde vůbec z tebe něco??? No já bych normálně potřebovala tak 25kg dát dolů, ale to je na dlouhoooo
Makči - neblázni!!! Mě se taky zdá, že to mateřství někdy nezvládám.... Prostě někdy je toho na nás moc!!! A věř tomu, ty naše uličnice si sem tam tu nějakou facku zaslouží!
Jinak Karal jsem vyšmírovala na těhotenství - že je vše v pořádku - takže supeeer! Karal promiň, ale trošku jsem tu napínavost zkazila
Souris, vím jak se cítíš. Mě chytly záda v sobotu, najednou jsem se nemohla pohnout a při nadechnutí mě píchlo v hrudi. Takže hnus. Musela jsem si lehnout v kuchyni na zem a ležet a ležet - nic totiž nepomáhalo, pak mi manžel pomohl vstát a dojít do sprchy, tam jsem záda sprchovala horkou vodou asi 20min a pak to trošku polevilo... Ale do večera jsem nic moc nemohla dělat. Naštěstí na druhý den už to bylo o moc lepší! Tak snad už je ti taky líp!
Není tady