6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Len, priserne, rekla bych,ze na Honzovi je ted videt ta potreba souboje, pomerovani sily jako maji stenata a mladata vubec, a kdo je nejvic po ruce? Maminka..:-) Tata, kdyz hlida, tak ho radeji necha behat s nudlema az k puse, nez by se s nim dohadoval..Ale verim, ze casem z toho vyroste :-)
Není tady
Alexx boby sháníme také, zatím neúspěně. Třeba s novým týdnem doplní zboí.
Babička teď nějaké objednala přes net, mají tam prý dodání do 24 hodin, tak jsme zvědaví....
Mě po Zumbě nic nebolelo, dost jsem se tomu divila, asi mám s dětmi fakt dobrý trénink. Jen včera večer mě rozbolela záda, ale to doufám není z toho.
Včera se konal u sousedů neplánovaný mejdan a jak to tak bývá, neplánované bývají nejlepí. Dneska bude těký den
Karal hlavně aby pak Honzík nechtěl bojovat i s miminkem. Asi to s ním v tomhle ohledu taky nebude lehké co?
Upravil(a) Souris (11. 1. 2010 8:04)
Není tady
Souris, myslim, ze bude zarlit hodne, ale nechame se prekvapit, treba to nebude tak hrozne..Tak u nas chumelilo celou noc, je to tu jak v horskem stredisku :-)) Zitra mam kontrolu, zacinam vysilovat..
Není tady
Ahojda tak Pardubice maj půl metru sněhu, celou noc padalo a opět padá akorát to nestačí uklízet já si dala půl parkovitě a kolem auta, to byl ranní sport
Boby jsme koupily v Kauflandu, Tesco má vyprodáno a měli v Makru
Není tady
Gabrille, nejsem uplne z Pribrami, ale 30km od ni...Jmeno vesnice si tam napsat nechci, obcas drbu mistni pomery a v nasi male vesnici kde se vsichni znaji, by me roznesli v zubech, kdyby me vystopovali
Není tady
Dobré ráno, vem,
marůdci, brzy se uzdravte!
Len, teda to je napínavá story, já jsem z toho taky vdycky vyavená, stalo se mi u dvakrát, e jsem někomu jinému musela volat zase záchranku a celý den jsem se z toho pak doma klepala, být svědkem násilí by asi nebylo jiné hlavně e tě při té rvačce nesejmuli!!!
Tady je tolik sněhu, to je paráááda - teda dnení cesta autem do kolky taky záitek, ale u chápu systém ABS, tak to jde - kdybyste mě viděli, kdy se mi ABS seplo poprvé jsem myslela, e nám přestaly fungovat brzdy a zrovna jsem chtěla pustit paní na přechodu, tak jsem ho (ten přechod) jen tak divně proskákala, jetěe mi paní nevěřila a do silnice nevlezla
Víkend jsme probobovali - vichni. ofinka se v bobech (na rozdíl od Maty v jejím věku) vůbec nebojí, u sjíděla i prudčí kopce, Matylda dostala od Jeíka velké boby, take si jich taky naplno uívala a my s Jardou jsme dělali tahače a doprovod na sáňkách, prostě bombááá
Gábi, kočár dobrej a hlavně supr, e nebude muset pořád vozit sem a tam ten hlavní. My to tak taky udělali, máme starej kočár na chalupě, jene Uhlířovi ho vdycky tak hezky "zazimují" e si raději převáíme ten hlavní, protoe je s tím nakonec míň práce
Není tady
Ahoj holky!!!
Len, to je ale záitek!!! No hlavně e policajti tam byli takhle rychle! Já se vdy taky po takových situacích klepu celý den, někdy jetě dva dny po tom!!! Jinak Mika co je teď doma, tak mě taky často vytáčí a vymýlí samé prkotiny... a její odpovědi typu - to nemám ráda, to mi nechutná - u fakt neřeím - nechce - nejez a odnáím to a ona se hned rozbrečí a chce to sníst... No prostě Opava
Klaris, tak co dietka - jak válčí??? Já měla v pátek týdenní váení a 1,5kg dole - hurááá, take do dalího boje
Holky - za jak dlouho zabírají ATB? Mika je u bere od pátku a pořád má mandle zvětené a na nich bílé fleky. A pořád si stěuje, e jí bolí v krku. No pokud se to do zítřka nezlepí, tak asi poupajdíme znovu k doktorce. Jinak tam máme jít a v pátek. Natěstí je bez teplot.
Jinak sněhu je u nás taky hoooodně, ale my se na něj můeme dívat jenom z okna
Claire, tak na to řádění s oběma dětma se těím taky. Super, e jste si víkend takhle hezky uili!!!
Karal, na zítřek dríme palečky!!!
Není tady
anet, naposledy mi ATB zavraly docela za dlouho, asi a po třech dnech nastalo teprvé MÍRNÉ zlepení a v krku mě trochu bolelo i po jejich dobrání... Kdysi mi na hnisavou angínu nezabraly vůbec, nechala jsem to asi čtyři dny a pak (byly tehdy vánoce) mě na pohotovosti okamitě nasadili nějaký dryják (musela jsem tehdy M přestat kojit) a a ten zabral a to snad do hodiny... Take určitě to dnení den sleduj a kdy to nezabere, la bych zítra k doktorce... nebo kdy se ti to nebude zdát a vae dr tam bude i odpo, la bych klidně i hned odpo (horečky má taky? nebo ty klesly?)
Není tady
Claire, právě e horečku měla naposledy v sobotu a od té doby nic. Já bych s Mikou k té doktorce skočila i dnes, ale bohuel je manel v práci a nemá mi kdo pohlídat Simču - s ní tam moc nechci jít... Ale zítra má odpol., tak dopo tam asi raději skočíme. Jinak ty antib. má brát a devět dní, tak moná fakt zaberou troku později. No uvidíme... ale u bych teda byla radi, aby se jí od té bolesti krku ulevilo!!!
Není tady
Jsem fakt nasrata, prave jsem vyzvedla Honzu ve skolce a totalne mokryma nohama, puncoćhace mokre az ke kolenum, ponozky to same..K cemu je tam to nahradni obleceni?!!!!!!!!! Chapu, ze muze byt tezke, pretahnout vsem detem oteplovaky pres boty, ale prevlict se prece mohli ne?
Není tady
cau kocky
karal, tak to je des, tohle taky nesnasim, nase mala sice neni mokra, ale mokre hadry ma narvane ve skrince, ale to si asi dela sama..:-) a nemuzes rict ucitelce at ho prevlece, ze tam ma nahradni hadry?
jinak nevim na co jsem chtela reagovat, snad jen len, takove zazitky nesnasim, jeste ze se nic nestalo
zanet a vam prejem rychle uzdraveni
ja frcim na ten kurz co jsem tu kdysi posilala odkaz, nejak si nedovedu predstavit sedet ve skolni lavici po tech letech, no uvidime, hlavne budu 4 hodiny bez deti, huraaa:-))
Není tady
Makci, oni byli mokri vsichni, ale co jsem slysela od ostatnich tak ti co zustavaji po o, jsou v tech mokrych vecech dal, mnohdy maji mokre fusky v postylce!!! Nahradni obleceni tam maji povinne vsichni..nojo, ja vim,ze jich je moc, ale pak mame nudli u nosu celou zimu..tak si to uzij!!!!
Není tady
jei KARAL to je děsný U nás kdy jsou mokrý, tak se převlíknou a hadry dají na suáky. Asi by jste si měli stěovat, ty učitelky nejsou normální nechat ty děti mokré
MAKČI pak dej vědět jaké to bylo, docela ti závidim, já bych se někam učit la
Není tady
to by museli vichni Já myslim e kdyby učitelky chtěly, e by to v jejich silách bylo
Není tady
anet drím se a makám jak divá 2kg za týden dole uvidíme jak to půjde dál
Není tady
Karal - tak to je teda síla, být váma tak se ozvu a stěuju si, vdy z toho klidně můou chytit i něco horího ne je jenom rýma!
Není tady
Karal, ja bych si klidne na ucitelky stezovala! Od ceho tam teda jsou, od piti kaficka a kecani??? Kdyz jsem videla, jak se staraji ty ucitelky v soukrome skolce a ty ve statni, tak nebe a dudy, ale ty prachy, ze?
Jinak na zitrek drzim palce Hele, myslis, ze az pujdes do Gennetu, ze by ses mohla zeptat, zda ma cenu to ockovani proti rakovine delozniho cipku i pro nas?
Ja jak mela zhorsene ty vysledky, tak mi moje Mudr. rekla, ze bych se mela nechat naockovat, az prestanu kojit.... ted to mam zatim tuk, tuk, dobry...
Len, fakt hororova situace, ja nesnasim jezdit MHD, zejmena ty nocni linky, vzdycky se tam nekdo po nebo porve Uz jsem nejela ani nepamatuju... Ale fakt se divim, ze ty olicajti tam byli tak brzy
Zanet, at je Miska co nejdriv zdrava, ATB by mela zabrat do 3 dnu, ale nekdy nezaberou, protoze jsou moc slabe ci zamerene na jiny bacil, ja mela jednou anginu 7 tydnu, chodila jsem na ORL, cepy v krku jak blazen, vzdycky mi po tydnu zmenili ATB a nic, pak rekli, ze mi je musi na 14 dni vynechat a pokud mi angina neprejde, tak najedem na kolotoc ATB znova... tak tam radsi naklusej a nenech ji trapit, ona je ale vetsinou potiz v tom, ze se dana ATB musi dobrat
Holky, kolik mate obleceni do snehu pro prcky a snehule mate taky dvoje???? Marta je neustale mokrej, obleceni je vsude prebrany a to, co je, je pekne drahy a pres net nevim, zda to mam risknout, ma desne velkej pupek a vetsinu kalhot a bund nedopne.......
Souris, ty tvoje oteplovaky vypadaji super, jak jsou siroke v pase, nebo jsou vysponovane?
Jinak vam reknu, snih parada, ale s tema detma za trest, jezdit s kocarem skoro nejde, Marta nasedne hned pred domem na boby a chce vezt, do toho tlacit kocar Jsem fakt zpocena jak blazen, pak mu nekdy musim pomoct do kopce, protoze mu to podkluzuje, kdyz zastavi kocar, tak se david probudi a vriska..... A ja pritom zimu fakt miluju
Není tady