29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Gio, to je prave ono, i u nas uz holky vkladaji odkazy na clanky, jak je NUTNE mit doma monitor a priklady kdy kde kdo a jak..Ja jsem stejne cetla, ze vsechno co ma vysvetleni, neni SIDS, a to co je skutecne SIDS se stejne vetsinou zachnit neda ani pri okamzite peci..Nehodlam silet, staci mi tehu..:-)
Dekuju za odpovedi.
U nas se venku sype cukr krupice..
Není tady
holky diky za prani
tak ja jsem asi jedina, ale monitor jsem mela, ale to uz pri aguli, byla jsem takova ta nadsena matka, co mela snad uplne vsechno, takze fanda to podedil... musim rict, ze jsem byla klidnejsi, kdyz jsem koukla na to zelene svetylko, ale maly pak brzo spaval s nami v posteli,takze monitor byl pak v podstate zbytecny...
jinak jsem docela v haji, tchynata pry dneska nedorazi a meli dovezt dort na zitrejsi oslavu, tady nic nekoupim, do Ostravy si v te snehove vanici netroufam, takze nevim nevim... nemate nejaky tip na rychly peceny nebo nepeceny, s cim neurazim a udelam radost?
Není tady
ahoj karal.....
tak prvně ti moc gratuluju k těhu a držím palce až do konce-neboj ono to uteče...
a k tomu monitoru....neměla jsem -ani ho mít nechci......přesně jak píšou holky-davové šílenství -občas mi to tady na bbn tak připadá....nebudu psát s jakýma strašně důležitýma věcma,ale když nakukuju jinam.....
no přiznám se že jednomu jsem podlehla.... -ale jeslti to budu používat...uvidíme..
drž se
Není tady
Jé, Sudí, ahooooj Tý brďo, ty už budeš mít brzy druhorozeného prcka
Tak držím palce na pohodový porod
Makčí - koukni na MMB, třeba něco najdeš...
Není tady
Makči a co korpus - piškotový těsto, udělat 2 tvarohy a 2 zakysanky s van cukrem, promazat, vložit ovoce čerstvé či kompotované, navrch cokoliv čokoládu, posypat ořechama či kokosem, a případně sehnat barvičky a trošku tý směsky obarvit a navrchu něco napsat či namalovat, taky jsem taky dělala aduš a byl moc dobrej a všem chutnal
a u nás padá a padá a hustě hurááááá http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=2578538
Upravil(a) Klaris (8. 1. 2010 11:12)
Není tady
Karal monitor dechu jsem u Mišky měla půjčený z porodnice a u Simči ho mám koupený. Ještě je pod matrací
Nestíhám, jen reaguju na Karal....
Miška má ode dneška antibiotika - má angínu
Není tady
Holky, diky za odpovedi.
Sudi, nojo, ono se te davove psychoze spatne odolava :-) Ja budu vetsinu veci delat jako s Honzikem. Stejne dodatecne zjistuju, ze jsem o Honzika jako miminko mela mensi strach (byla jsem porad s nim, byla jsem presvedcena, ze ho pred vsim ochranim :-) nez mam ted, kdyz uz se obcas pousti do sveta sam bez maminky v zadech..
Zanet, ajaj, tak at se brzo uzdravite..
Není tady
Žanet - no to je radost Ať je Miška brzo fit a hlavně, ať to nechytne i Simča, popř. i ty.
Makči - já dělám pokaždé dort z piškotového těsta, recept je tady - http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=12308 - je to rychlé a jednoduché a fakt dobré. Korpus rozřížnu na tři části, pomažu marmeládou a ještě pudingovým krémem - no a vršek už nějak dozdobíš, já teda dělala dorty potažené marcipánem, ale na to už asi nemáš čas, tak stačí pomazat taky tím krémem a na vrch třeba nějaké ovoce, lentilky, šlehačku a je to
Není tady
ahoj holky, tady taky furt strašně hustě chumelí, je to nádhera. Chtěla jsem aby mamka nechala po školce Domču venku bobovat a ten můj exot (manžel) vezl tuhle od našich boby a od tý doby je vozí v autě, tak má D smůlu
Žanet ať je Mišce brzy dobře a tobě a hlavně SImonce přeju ať to nechytíte
Není tady
Tak tady už taky pěkně chumelí a já zjistila, že nemáme boby, do kterých by se vešly obě děti a Filípek nemá kombinézu, takže mu sníh pořád leze za bundu. Nepřipravená matka.
Co by na to holky s monitorem asi řekly, kdyby věděly, že naše Kačenka spala téměř od narození na břiše,protože v každé jiné poloze řvala?
Karal vy tam máte nějaký kopec na bobování?
Dopoledne jsme si vyjeli do Človíčkova a když jsem tam dorazila, zjistila jsem, že nemám peněženku, takže cesta bez dokladů Ještě, že za námi dorazila kamarádka a založila mě, jinak bych táhla řvoucí děti domů
Za dvě hoďky vyrážím na Zumbu, už se těším, nebyla jsem cvičit snad sto let.
Není tady
Souris, jasan, ze mame :-)) Pro mrnousy akorat, chodi tam se skolkou..Treba si vzpomnenes na ten kopecek u nadrazi..Pak je jeden super velikej u rybnika,ale to je kus pesky.. No, co by rekly, ze ses nezodpovedna matka tak jako ja, kdyz ho mit nebudu
Není tady
Holky, to je parááááda, tady je tolik sněhu, kolik tady nebylo snad od doby, co jsem byla děcko! Taky z toho mám takovou radost, před chvilkou jsme dorazily z bobování a já měla chuť se v tom sněhu vyválet
Souris - nic si z toho nedělej, my zase nemáme pořádný rukavice
Není tady
holky diky za tipy, volala jsem tchyni a pry dort maji doma a snad se zitra dostanou, pry tam na zlinsku maji snehovou vanici ci co... to je ted i u nas, ted jsem dojela s Robertem z mesta, sama jsem si netroufla a jeste ze jsem ho vzala, protoze jsme samozrejme zapadli, no des a hruza, sama bych byla totalne vyklepana... tady je tak 20 cisel na hlavnich cestach, o vedl.ani nemluvim, pred barakem jsem odhazovala dneska snih uz trikrat, za hodku napadlo 10 cm, takze fakt parada:-(
bracha trci uz 2,5 hodky v Ove a ceka na svagrovou co ma prijet pendolinem, no mam obavu, aby zitra nejake vlaky jely a tchynata nejak dojela... jinak zkusim ten piskotovy od len....:-) i mamina mi rikala at neplasim, ze kdyby neco, rano neco narychlo ukuchtime.
ja bych sla do mesta se sanema, ale potrebovala jsem na zitra nakoupit nejake piva a vino atd... no nakonec jsme toho meli plny kufr... a rozhodla jsem se ze kupuju posledni pliny, jeste jsem se i nasr... protoze meli tam napsanou akci a nakonec staly o stovku vic, uz se mi tam nechtelo zmatkovat s vracenim , ale nastvalo to.-( fanousovi ten zadek asi vymacham ve snehu at si uvedomi ze uz by mohl byt bez plin...!
souris, tak to my pro aguli kombinezu mame, ale od pondelka ji nechce nosit a pro fandu nemam a je to znat:-( a taky nemam ani pro jednoho nejake poradne rukavice, jeste jsem ani poradne nevidela, ten snih leze porad za ne a ruce maji hole...:-(
Není tady
len to jsme dvě, taky bych se vyválela. Tak jsem v něm aspoň lítala a courala nohy, aby to hezky prášilo
Není tady
Petruš - jak málo stačí ke štěstí, co?
Já ty boby dneska fakt tahala s takovou radostí, že jsem si připadala jak malý děcko, no i Eliška se mě ptala, proč se pořád směju
Není tady
je vy mě snad nakazíte a já zítra tak vyrazím
Není tady
Dobré ráno,
to nám krásně nasněžilo, i tady v Praze, asi to půjdu vyfotit, to se jen tak nevidí
PEŤOZ Zumba včera super, jen tu radost z pohybu jsem si nějak nemohla náležitě vychutnat, protože to byl pěkný záhul . Na příští týden jsem objednaná, pak to ale asi začnu prokládat posilováním. Tohle je přeci jen víc na spalování a to já moc nepotřebuju
KARAL koupila jsem si knížku Matka v koncích od S.Monyové. Je to fakt příjemná oddychovka, zasmála jsem se. Jen jsem si asi jako první koupila její úplně poslední knížku a teď mám pocit, že jsem měla začít od první.
Upravil(a) Souris (9. 1. 2010 9:40)
Není tady
Zdravim, u nas je taky spousta snehu, rukavice bych pro Martu taky nejake potrebovala, sehnala jsem nepromokave u cajgajsku, jenze Martan vresti, ze se mu v nich poti ruce:dumbom: tak si vezme hadrove a pak vresti, ze je ma hned mokre
Makci, jak rika jedna moje kamaradka (ma kluky 14 mesicu od sebe), ze kdyz se dite dozije dospelosti, je to v podstate zazrak, tak snad se ti nasi prcci nezabijou
Vcera jsme jeste slavili dodatecne Davidkovo svatek s nasima, nekdo vtipne pritahl Davidka s postylkou v obyvaku ke stolu a nez se vsichni svlekli a usadili, tak Davidek zatahl za ubrus a vse shodil
Karal, ja jsem monitor dechu mela pri Martovi, v nemocnici mi rekli, ze ho mam mit, jak prestal dychat a dusil se zvratkama, doma to houkalo nekolikrat, takze jsem moc rada, ze jsme ho meli a Davidek ho ma taky, jsem klidnejsi (nez blbnout se zrcatkem)
Holky, jedete nekam na lyze s prckama? Potrebovala bych nejake tipy na ubytovani, lyzarskou skolku a vyziti pro prcky a nejlepe na Sumave
Karal, koukam, ze uz jsi 12. tyden, cekam na kontrolu 12.1. a pak vyhlasuju tipovacku
Piskutku, to abych si precetla Vladovo pojistku, tech 20 TCZK je fakt smesnych
Není tady
LEN tak jsem dneska lítala ve sněhu jak blbec, měla jsem ho skoro po kolena. Nejdřív sama, když jsme vezli s manželem kluky na saních a pak jsem šla se psem, tak jsem si užila. Jen jsem ještě pořád nenašla tu odvahu na lehnutí
Není tady
já jsem udělala obr kopec na zahradě (teda menší obr) a užily jsme si to s Veru, jen na to, že mám být v teple a nenamáhat záda, to odhrnování sněhu přesně sedí bolí mě jedna ruka a jsem jak po maratonu unavená
ale bylo to fajn
Není tady
Souris, vidis a zrovna tuhle ja asi necetla..Ja se ted jeste zamilovala do Magdy Vanove a Zdeny Frybove..Treba od Frybove knizka Otcem i matkou proti sve vuli je fakt bozi..
Adule, tipovacka prosim az po Gennetu, ju? Ten je 14.1...jinak vas nebudu napinat dlouho, tentokrat si tp chci nechat rict..Nedokazu to presne vysvetlit, jen mam takovy vnitrni pocit, ze po tech vsech trablech to potrebuju vedet :-)
Misho, jeste me napadlo, pokud bys mela zajem vyzkousej Wobenzym, je vyborny na gynekologicke veci, o kterych ani nemusis vedet, a studie delane pri jeho pouzivani u zen s potracivosti byly skvele, nejak kole 89%..Je teda fakt drahej, ale pak holek ze snazilek, otehotnelo docela rychle po jeho basteni po dlouhym snazeni a neuspesich..
Není tady
díky, jakmile se vzpamatuje tělo, tak vlítnu do lékárny a celou ji vykoupím dneska jsem vstala v 11:00 a ve 14:30 zase zalehla a vstala v šest. Už se mnou ani nikdo doma nemluví, prý pořád spím a on J nemocný si nemůže ani na chvíli odpočinout. Musím dělat seminárku a revizi jirkovu (teď teda elektriky) a místo toho vyspávám a to nemluvím o zkoušce ze státovědy, o které ani nevím zatím nadpisy
záda mi polevily, břicho mám pořád jak v 5 měs. těhu, nateklé a bolavé, jinak je mi teda mnohem lépe, jen bych se nejraději zahrabala v posteli a nedělala vůbec nic.
těším se na tvé dobré zprávy Karal
Není tady
Karal až se příště uvidíme, můžu ti knížku půjčit a klidně i pár dalších, když jsi takový knihomol
Misho snad už ti bude lépe. Odreagovat se od stresu je lepší než se držet v teple
Dneska jsem si donesla domů úžasnou kombinézu pro Filípka, je fakt vychytaná a momentálně za super cenu, tak vám dávám tip, kdybyste některá taky potřebovala http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=27922094&tab=0
Není tady
MIsho, diky, doufam, ze uz bude vse ok..potreti uz bych to nedala, tak doufam,ze tentokrat je nam priroda naklonena..Koukam, ze tobe ta revize dala zabrat, ale treba to prinese i nejaky uzitek a srovna se neco, co nebylo uplne ok..Budes merit BT?
Není tady