27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
tak pernicky jsou hotove, gio diky za receptik, decka se do toho pustily, ze jsem je musela rychle nahazet do krabice, at neco do vanoc zustane.. ty pernicky myslim, deti ne:-) dneska udelam testo jeste na jednu varku a zitra si zas pohrajem, byli oba od mouky, ale vykrajovani je bavilo.-)
petrus, ti chlapi jsou fakt palicati uz od mala, co? agule nastesti smrka, tak s tim problem nemame.....
Není tady
Ahoj holky!!!
Karal moc moc gratuluji a drím pěstičky, a je nadále vechno v pořádku!!! Moc ti to přeju!
Jinak opět nestíhám, ale snad večer budu mít troku časík sem nakouknout a dočíst!
Není tady
Souris napsal(a):
Poslední dobou vychází zakládání nového fóra na mně
Tak dobré ráno vem
A neměla jsem zakládat taky já někdy? Já se toti v zakládání moc nevyznám
Není tady
makca napsal(a):
zdravim v novem, jsem si ani nevsimla ze uz mame nove vlakno, tak jsem psala do stareho, no tak nic...:-)
u nas je pekne bilo, deticky unesene z mrazika, se tesim az napadne snih, to budou uplne u vytrzeni:-)
holky jeste k pernickum, jak moc to vyvalite? at to nemam moc tenke nebo tluste, ja vim, to jsou blbe otazky, ale jsem pernikovy zacatecnik.-)
U máte sníek? Tak to my jen mráz,ale bez sněhu
Není tady
Claire napsal(a):
Ach jo, holky,
tak včera jsem prostřihla bundu. Večer jsem pak házela klíče z okna (není tu domovní telefon) a ony se mi zavěsily ve větvích stromůnatěstí se je manelovi někdy po půlnoci (kdy přiel ) podařilo sundat pomocí takového toho koíku na sbírání jablek... no ale zlatý hřeb na mě čekal dalí den ráno. Dnes jsem u kolky při výjezdu z parkovitě ouchla auto a promáčkla mu dveře tak, e mu praskly... a to jsem měla pocit,e jsem se ho jen dotkla
no v autě mi spala ofka, tak jsem mu napsala jen omluvu se svými iniciálámi. Teď čekám se scvrklým aludkem, a zavolá
To jsem si toho na dnení dopoledne tolik naplánovala, ale je mi tak nějak ouzko a nemůu dělat nic
Tak snad jsis to vybrala a u nic nebude.
Není tady
Karal napsal(a):
Holky, diky moc, snad to tentokrat vybojujeme!
Si teda musim postezovat na toho svyho..Uz pres tyden ho skrabe v krku, tak si ho dneska nechal zkontrolovat nasim doktorem v praci. Ten mu rekl, ze tam nic nema, ale ze mu napise nejaky vyplachy a tak. A ten muj na to, ze jestli to je angina, tak mu stejne nic nepomuze, a ze nic brat nebude..Se z nej fakt po..tak on si sam naordinuje anginu, kterou nema..tak sem mu poslala do pce maila, at se kouka kvuli me jednou premoct a zacit neco brat at me nenakazi, uz kvuli tomu zaprdku..Vsadte se, ze se nakonec urazi!! Miluju hypochondry a jeste vic, ty co bez leku ocekavaji az umrou!! Sakra to me zase vytocilo!! Kdyz je mi zle, si neco vezmu, ne?!
To by měl brát na Tebe ohled sakra přece. U kvůli tomu malému prďoukovi,co v sobě nosí. To by mě taky vytočila a hodně moc.
Není tady
Clarie: Tak to je super,e to takhle pán vzal. Drím palečky,aby to dopadlo úplně nejlépe jak můe. Já mám také auto na leasing take to znám a moc dobře.
Jinak odpoledne malá hajala a pak jsme li na chvilku ven,ale dlouho jsme tam nevydreli protoe tam je pěkná zima,ale sníh nikde a malá se na něj tak moc těí.
Jo, koukněte na webík jsou tam nové fotečky. I dopis Jeíkovi,který dneska malá malovala.
Není tady
aha, tak já staré nečtu já hupsla hned na nové
Není tady
makči jj je to s nim boj
pikut pěkný fotečky, dopis Jeíkovi taky, to by bylo aby něco nepřinesl
Není tady
jooooo, já ne přečtu, tak zapomenu - budeme chodit stejně v úterý od 15:00, take se přidejte, jestli vás k nám dají
Není tady
Souiris - poradila bych něco na toho lososa, ale u je to asi jedno, co?
Karal - gratulujuuu!!! Je to bojovníček nebo bojovnice
Pikut - klídek, zakládat nic nemusí...
Makčí - jedeme z Bruperka (u FM) do Budiova... Ale prej to nezvládáme, říkal Tomá... Tak snad třeba přítě, u do domečku...
Není tady
Tak jak tak dočteno!!!! Jen u nevím na co jsem chtěla reagovat....
Holky v puse se mi udělaly dva hnusné afty nebo co to je - jetě jsem to nikdy neměla. Bolí to jak nic a u to mám snad tři dny a nezdá se, e by to chtělo zmizet. Neznáte na to něco zaručeného???
Dnes dopo jsme byli v Ikei, dokoupit jetě nějaké dárky a pak jsme skákli na nákup do Alberta..... no davy lidí - holky vy u taky tak blázníte a nakupuje ty ílené plné koe???? Já to prostě nechápu, vdy jídlo je a bude pořád, proč dělat takové zásoby.
A u pokladny před náma stála v pruhované čepce René (ta z vyvolených a pak byla v Jste to co jíte) a pořád telefonovala známým, e tam mají kachnu za 45,- , jestli nechtějí koupit atd. Jsme jen převraceli oči
Není tady
Petru byla jsi u MUDra?Jak ti je?
Souris jak dopadl losos,taky bych si dala.Matou chodí do kolky do jeho 4 let jen na dopoledne a já kluu kadý měsíc na socialku s potvrzením abych nepřila o rodičák.Čerta s Mikuláem měli ve kolce dneska a Matouek byl nadený.Měli to jako divadýlko a celá kolka byla děsně hodná protoe dostali balíčky dobrot a nikdo tam neměl uhlí.
Není tady
Pikůtku řekla bych,e u Makči bylo bílo z mrazu a na sníh chce jetě čekat
Není tady
Karal a zabírá to???
Jitu, Mika měli dnes ve kolce taky divadlo - s čertem, Mika mi říkala, e se bála, ale e se měla dobře. Jinak nadílku dostanou a zítra, tak jsem zvědavá co mi odpol. řekne...
Není tady
Domča marodí, tak o vechny t ymikuláský přijde Natěstí u měli minulý týden jednu a dárky mu tam nechají a dají mu to a se vrátí
JITU díky, byla jsem, průduky a plíce mam čistý, vechno to je k tý chřpce.Ptala jsem se jí jestli je prasečí (bylo mi jasný e neví kdy mi neddělala ádný rozbory krve a nic) a ona říkala e to je dost dobře moný,e u jí má větina co mají chřipku, e se to netestuje pokud to není člověk jetě nějak jinak nemocný
Straně mě bolí hrudník z kalání a po sebemení činnosti jsem hotová, ale u je mi líp. Dostala jsem na noc práky na útlum, tak doufam e se doiju rána
Není tady
Karal, velikaaaaaaaaaanska gratulace urcite to bude OK a ja budu moct casem vyhalsit tipovaci soutez a samo, ze i Mishe a Sakure
Zatim netipujem, jen cekame a drzime vsem palce
Marudci, uzdravte se
Gio, kdyz uz davas rychlokurz pernicku, spis bych potrebovala navod, jak je zdobit, porad mi to nejde, bud moc ridke, ci huste, letos jsem i koupila tu tubu od Dr. Oetkera, ale tu tlustou bilou a ta je fakt moc tlusta... A zdobis igelitovym sackem???
Claire, dneska je fakt den Asi fleky na slunci, ci co :dumbom:Marta neskutecne zlobil, pak vyslapnul asi tak 2kg h......, jeste na nej rvu: pozor, je tam h........ a on kde??? a cela bota, no fakt
a to myti
kdyby nebyly tak drahe, tak bych je snad vyhodila
A odpo mi volali z byvale prace, ze zapomneli na predzaverky a ze to auditori do zitrka chteji, tak na tom hakuju a jeste asi pekne dlouho budu........... Nechapu, jak na to nekdo muze zapomenout
Není tady
ty jo Adul koukam taky super den. Tak a ti jde práce rychle od ruky
Není tady