29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
MISHO ještě jednou kvůli plavání - chystáte se s Verunkou přihlásit na nový kurz? A budete pořád ve stejném nebo pokročilejší? Já bych chtěla, aby Filípek další pololetí chodil už plavat sám, tak mě napadlo, že bychom to mohly sesynchronizovat a chodit společně
Není tady
Dobré ráno všem tady nějak přituhlo ani se mi nechtělo z pelechu
Jsme dnes nějaká KO asi budu dnes jen ležet a odpočívat
Večer jsem napekla 2 plechy marokánek, musím to schovat jinak
to spráská
Není tady
zdravim v novem, jsem si ani nevsimla ze uz mame nove vlakno, tak jsem psala do stareho, no tak nic...:-)
u nas je pekne bilo, deticky unesene z mrazika, se tesim az napadne snih, to budou uplne u vytrzeni:-)
holky jeste k pernickum, jak moc to vyvalite? at to nemam moc tenke nebo tluste, ja vim, to jsou blbe otazky, ale jsem pernikovy zacatecnik.-)
Není tady
Ach jo, holky,
tak včera jsem prostřihla bundu. Večer jsem pak házela klíče z okna (není tu domovní telefon) a ony se mi zavěsily ve větvích stromů naštěstí se je manželovi někdy po půlnoci (když přišel ) podařilo sundat pomocí takového toho košíku na sbírání jablek... no ale zlatý hřeb na mě čekal další den ráno. Dnes jsem u školky při výjezdu z parkoviště šťouchla auto a promáčkla mu dveře tak, že mu praskly... a to jsem měla pocit,že jsem se ho jen dotkla
no v autě mi spala Žofka, tak jsem mu napsala jen omluvu se svými iniciálámi. Teď čekám se scvrklým žaludkem, až zavolá
To jsem si toho na dnešní dopoledne tolik naplánovala, ale je mi tak nějak ouzko a nemůžu dělat nic
Není tady
Já taky psala ještě do starého fóra
Claire - ojéé Říká se, že do třetice všeho dobrého i zlého, tak snad se už nic dalšího nevyvrbí...
Makčí - vyválet tak na 3 - 4 mm a upéct jen do růžova. Sice ty na hnědlé se taky dají sníst, ale nejsou už tak měkké.
Není tady
Karal super zpráva,já si opravdu myslím,že tohle miminko tě bude dávat do latě stejně jako Honzík. A palečky samozřejmě držím pořád dál.Ještě ti je špatně?Já si pamatuju,že jsem blindila ještě na porodním sále
PetiZ taky musíš chytit každý bacil co tu Petruša kašle? Ať je ti lépe a ostatním marodům také.
Claire drž se,třeba to bude rozumný řidič a nebude moc hulákat a ať už vás nic nepotká.
Není tady
Karal, je to silný lev nebo lvice
Není tady
Karal - super zpráva, moc gratuluju!
Claire - ty jo, tos teda měla den Snad sis to tím vybrala na dlouhou dobu a už žádný nepříjemnosti nebudou
Já si včera asi zlomila malíček u nohy, mám ho pěkně nateklej a modrej, když jsem bosky, tak to je celkem v pohodě, ale nedovedu si představit, až si budu muset obout boty
No jinak jsem hodila nový fotky na web, tak kdo chcete, koukněte Z té Vysočiny bohužel moc fotek nemám (teda aspoň uvnitř jsem nefotila
), ale je tam aspoň jedna fotka toho hotelu, aspoň pro představu
Jo a všem marodům držím palce, ať je chřipka brzo pryč, je to humus
Není tady
teda claire, to bylo finale, tak at to dobre dopadne a chlap je rozumny! a hlavne at uz se nic dalsiho neprihodi
len, co jsi provadela, koho jsi chtela nakopnout?.-)
karal, lvi jsou bojovnici, takze bude dobre a moc gratuluju k vysledku!
gio a kde bydli tchyne, jestli je fakt pobliz, tak by to nebylo od veci se stavit.... jen nevim jak to ten pristi vikend bude, mame mit tu mega akci v praci ve ctvrtek a nevim jak dlouho pobudem u tchynat...
jo a nakolik mam predehrat troubu? jsem to ale trouba, co?.-))
Není tady
ahoj holky,
PETIZ to mě mrzí že už jsi taky nemocná, ať je ti brzy líp
KARAL obrovská gratulace Úplně mě to rozbrečelo jakou jsem měla radost. Fakt super!!!
CLAIRE drž se
LEN takovou zkušenost taky bohužel mám, foukám na prstíček a ať se brzy zahojí
holky dneska jdu odpoledne k dr. jsem v háji. horečky nemam, ale nejsem schopnánic dělat, strašně se mi hned stáhnou dýchací cesty a je mi zle. Stačí mi na to někam dojít, něco sebrat a hotovo. mamka mi povlíkla peřiny, peru druhou pračku a věším to s přeskáčkama, musím odpočívat
Kubíček má zase teplotu, vypadá že ne nijak extra velkou,naposledy měl ve 3.30 ráno, tak snad už nebude mít tak vysoký
Není tady
Holky, diky moc, snad to tentokrat vybojujeme!
Si teda musim postezovat na toho svyho..Uz pres tyden ho skrabe v krku, tak si ho dneska nechal zkontrolovat nasim doktorem v praci. Ten mu rekl, ze tam nic nema, ale ze mu napise nejaky vyplachy a tak. A ten muj na to, ze jestli to je angina, tak mu stejne nic nepomuze, a ze nic brat nebude..Se z nej fakt po..tak on si sam naordinuje anginu, kterou nema..tak sem mu poslala do pce maila, at se kouka kvuli me jednou premoct a zacit neco brat at me nenakazi, uz kvuli tomu zaprdku..Vsadte se, ze se nakonec urazi!! Miluju hypochondry a jeste vic, ty co bez leku ocekavaji az umrou!! Sakra to me zase vytocilo!! Kdyz je mi zle, si neco vezmu, ne?!
Není tady
KAral určitě
jinak že jsi na manžela naštvaná naprosto chápu, to bych byla taky. Oni to nechápou že to nedělají pro sebe, ale pro prcka
Není tady
Karal mooooc gratuluju
Petruš, ať je ti brzy lépe, je to hrůza takhle marodit
Len au au.
To jsou samé nemoci a úrazy, už aby bylo jaro co?
Jituš jak Matoušek vůbec chodí do školky? Jenom na dopoledne nebo až do tří?
Filípek má novou nejoblíbenější písničku, kterou pořád zpívá - Hů a hů a hů, sovy v mrazu tu houkaj, hů a hů a hů úplně blbě koukaj.
Dneska prohlašuje, že zítra do školky nejde, protože tam přijde čert a já nevím, jestli ho tam poslat nebo ne, to je dilema.
Koupila jsem lososový filet, protože je měli v akci a nemám s tím moc zkušenosti, máte některá osvědčený recept na lososa, který se nedá zkazit!
Není tady
ještě jsem chtěla dodat, že já taky nic neberu, když jo, tak už je vážně zle ale kvůli dětem by měl
SOURIS díky
Není tady
Petko, pro me za mne at zkusi treba homeo nebo se cpe pomerancema ale at neco dela! Vzdyt on si nevezme ani caj s citronem a medem..Hele, moc nenabizej, ja bych s tebou klidne zila :-)) ale s tvym manzelem ne
Upravil(a) Karal (3. 12. 2009 13:17)
Není tady
Souris, tak to me HOnza rano rikal,ze je to super ze uz do skolky chodit nebude :-)) Jinak u nas frci: Kdopa nam to hral, kdopa nam to hral, deda Mladek Illegal Band..:-)
Petrus, at se rychle vylizete, byt nemocni vsichni hodim se masli :-))
Není tady
Jé, Karal, já tu tvojí zprávu úplně přehlédla, takže gratulace k srdíčku
a teď se omlouvám, nevím, jestli jsi to byla ty, kdo se ptal na problémy s ušima???
Maty opravdu špatně slyšela, když jsme to jako testovali s manželem (jako jestli opravdu neslyší a nebo to jen na nás hraje) tak jsme na ní šeptali z jednoho rohu místnosti do druhého a ona měla opakovat, co říkáme a prakticky ničemu nerozuměla měla to od alergické rýmy + zvětšené mandle a hlen v uchu... v září měla jít na mandli, ale začala slyšet a tak jsme to nechali být. Tak doufám, že to u vás taky bude třeba jen zalehlou rýmou a brzy to přejde
Není tady
Claire, diky, si pripadam jak tatar, kdyz porad vsechno opakuju..Ale casove se to shoduje s nastupem rymy ve skolce.. Ma ji od zari nepretrzite a to hodne..ted teda pro zmenu nema rymu ale spojivky a rymu prej zadni, rikala mudra..Me se na madle moc nechce :-(
Není tady
To mi povídej, bylo to fakt náročný, všechno opakovat... někdy jsem na ní byla už i zlá... pak se potvrdilo, že opravdu špatně slyší a zas mi jí bylo líto...
No u nás to odeznělo asi po třech měsících, jenže ke konci už začala i špatně mluvit a hlavně se úplně stranila kolektivu, protože dětem nerozuměla... to už pak fakt bylo smutný, jsem z toho byla dost na nervy a na začátku září to ustoupilo a pětadvacátého měla jít na ty mandle...
Zajděte na ORL, oni vám poradí víc... jenže teď když je všude chrochtačka se člověku do čekáren moc nechce, viď...
Jo a volal mi pán, vůbec nezněl naštvaně, řekla bych, že zněl dokonce mile... chudák, auto má na leasing, tak uvidíme, co mu řeknou v servisu a vyřešíme to snad v klidu přes pojišťovnu mi spadl kámen ze srdce a hned jsem si udělala kafe a dala vafli se šlehačkou
Není tady
CLAIRE to je fajn že to pán bral v pohodě. Držím palce ať to dál má hladký průběh
Karal ona ta mandle moc nepomůže, Domča na ní byl loni v létě, ale od tý doby se mu stejně rýma usazuje. Ale zase je to i jeho vina, on nesmrká, strašně s tím bojujeme, už několik let. Smrká jen na začátku když mu nudle teče. Pak jak to zhoustne, nemá potřebu. Že se mu blbě dýchá a mluví mu je jedno
No ale on měl taky všechno v uších a musel mu jepod tou nrazkózou nějak zprůchodňovat, takže od tý doby slyší. Takže jak radí Claire, určitě na ORL běžte
Není tady
Karal moc moc blahopřeju k srdíčku! to jsem taky přehlédla a furt tu roluju nahoru, kde to info je, ale není veď, jen tak hala bala pod metřikem
já jdu 14tého, takže cca za 10 dní tě doženu
Není tady