Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 2. 12. 2009 16:35

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Poj.poradce jako VPP? Jde to??

Ahojík všem, dělám pojištovacího poradce na živnosťák, čtvrtý měsíc.
Nebudu psát, kde, je to celkem firma, která se nepoloží, je zde dlouho...
Ale- nevím, jestli je to tím, že jsem na začátku, nebo nejsem až tak schopná, ale výdělek po zaplacení soc. a zdrav. nic moc.
Jsou to strašné nervy, aby si člověk vydělal aspoň to, když chodil do "normální" práce.

Chci se zeptat- pokud bych nastoupila někde na HPP, jako zaměstnanec a pojišťováctví si chtěla nechat "víkendově"- víte, jak to myslím rodna , jde to?? Že bych chodila do práce, zaměstnavatel by mně zapl.soc. a zdrav., dostala výplatu a přivydělávala si pojišťováctvím.
A taky nevím, jestli by mi nesebrali statut poj. poradce, pokud bych chodila do práce.
Hezký den a díky za Vaše názory.

Není tady

#2 2. 12. 2009 16:40

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Re: Poj.poradce jako VPP? Jde to??

No víš je otázka,kdybys pracovala někde na 8 hodin,kolik bys měla ještě energie na to lítat na 2.směně někde po lidech.Jak sama víš do této práce člověk musí dát spoustu energie,hbitě reagovat na klientovi přání či námitky a lidi dost dobře poznají,přišel-li za něma někdo už utahaný,unavený...

Dnes dostávají začátečníci prvního půl roku fix,ne?Ale je zas určitě podmíněn tím,jestli splníš požadovaný produkční výkon asi,že.

Jinak si myslím,že to tak jde i u pojišťováků pracovat na vedlejšák jako např.tipař,či jak se tomu kde říká,ovšem za úplně jinou provizi a nevím,jestli bys měla pak i ty provize následné,třeba ze životek.

Upravil(a) Kuty (2. 12. 2009 16:42)

Není tady

#3 2. 12. 2009 23:51

Jan Harbáček
♥------
Místo: Praha
Web

Leila napsal(a):

Ahojík všem, dělám pojištovacího poradce na živnosťák, čtvrtý měsíc.
Nebudu psát, kde, je to celkem firma, která se nepoloží, je zde dlouho...
Ale- nevím, jestli je to tím, že jsem na začátku, nebo nejsem až tak schopná, ale výdělek po zaplacení soc. a zdrav. nic moc.
Jsou to strašné nervy, aby si člověk vydělal aspoň to, když chodil do "normální" práce.

Chci se zeptat- pokud bych nastoupila někde na HPP, jako zaměstnanec a pojišťováctví si chtěla nechat "víkendově"- víte, jak to myslím rodna , jde to?? Že bych chodila do práce, zaměstnavatel by mně zapl.soc. a zdrav., dostala výplatu a přivydělávala si pojišťováctvím.
A taky nevím, jestli by mi nesebrali statut poj. poradce, pokud bych chodila do práce.
Hezký den a díky za Vaše názory.

Pojišťováctví je náročná profese, pokud chceš být hodně dobrá , tak musíš na sobě hodně makat a v kombinaci s HPP na ten seberozvoj můžeš mít pak nedostatek enegie. Ale to by mělo zajímat tvé "nadřízené", že se tou činností pojišťováka neuživíš ne? Mluvila jsi s nimi o tom? Pokud ne tak jdi a mluv .... měli by tě podpořit ...

Není tady

#4 3. 12. 2009 0:01

Leila
♥♥♥♥♥♥-

No říkala jsem to šéfovi. On říkal, že to jsou začátky a výdělek bude stoupat.
Hm, jenže já se snažím a nic moc. Žádná velká sláva.
Jinak máš pravdu, je to celkem náročné neutral .

Není tady

#5 3. 12. 2009 9:21

Petuna
♥♥♥♥♥--

A dělá zde tuto práci někdo?

Není tady

#6 3. 12. 2009 14:13

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Leila napsal(a):

No říkala jsem to šéfovi. On říkal, že to jsou začátky a výdělek bude stoupat.
Hm, jenže já se snažím a nic moc. Žádná velká sláva.
Jinak máš pravdu, je to celkem náročné neutral .

leilo,tahleta práce je běh na dlouhou trať-nedaří-li se ti týden,dva,nepropadala bych panice,skutečně taková hluchá období jsou i u dobrých pojišťováků.
Otázka je,nedaří-li se ti celých 4 měsíce-zodpovědět si,cos pro to všecno udělala,apod.Ptala jsem se tě na ten fix,kerý by teď začátečníci měli dostávat za splnění určitých podmínek,dosáhneš na něj?Je to pěkná fin.pobídka.

Jinak  z mých osobních zkušeností vím jedno-jsou-lidi,kteří se pro tuto práci snad narodili,ale některým prostě pomoci nelze.Můžeš s nima chodit na schůzky,rozebírat to potom,dávat klienty z kmene,abys nevařila jen z vody,ale nikdo za tebe ty vlastní obchody opravdu uzavírat nebude s tím,že provizi za ně dostaneš Ty.To lze tak max.jedou,dvakrát,ale jak u toho člověka není ta pověstná jiskra,tak je to fakt těžké.

Není tady

#7 3. 12. 2009 14:59

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Kuty, fix mám.
Limit na požadovanou produkci mám za listopad 3x větší, ale...jeden nezaplatil atd... no bez toho fixu nic moc.
Jiskru prý mám, říkají, že na začátečníka super výkony, ale já jaksi nejsem spokojená.

Není tady

#8 3. 12. 2009 15:06

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Leila napsal(a):

Ahoj Kuty, fix mám.
Limit na požadovanou produkci mám za listopad 3x větší, ale...jeden nezaplatil atd... no bez toho fixu nic moc.
Jiskru prý mám, říkají, že na začátečníka super výkony, ale já jaksi nejsem spokojená.

Zkrátka obchody jsou,ale nezaplacené,jo?

Na druhou stranu je ale dobrá zpráva,že se ti obchody daří uzavírat a to docela dost.K téhle práci je dobrým pohonem právě i to,co o sobě tvrdíš Ty sama-že ze sebou nejsi spokojena,že chceš víc,takže asi nebudeš mouchy snězte si mě.
Jen bych se asi snažila uzavírat obchody prostě ne za každou cenu (je s tím pro tebe jen práce a zbytečná ztráta času-to je lepší být zadara doma na sedačce třeba,ne?),ale tam,kde vidím,že o to člověk má skutečně zájem a že to zaplatí,ale chápu,že ne vždy to jde odhadnout.Ale víš co myslím,vykašlat se na případy jen za čárku,když v konečném důsledku z toho stejně nic nemám.

Není tady

#9 3. 12. 2009 15:22

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Jsem z toho  prostě rozpačitá.

Není tady

#10 3. 12. 2009 15:47

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Leila napsal(a):

Jsem z toho  prostě rozpačitá.

Vydrž Prťko,vydržbig_smile  - ne,to byla jen sranda,ale myšlena vážně.To tahle práce přináší a máš to furt v hlavě,i když máš tzv.dovolenou.
Já zrovna te´d řeším komisionářskou smlouvu,kterou nemám zaplacenou a zjišťuji,že kde se vzal tu se vzal,je na ní prý uvedeno jméno tipaře,který ale už v tu dobu nemá pro nás dávno pracovat,nehledě k tomu,že takového člověka neznám-tak jak je to možné?Už jsem po tom začla pátrat,fakt,možný je všechno,člověk se ale nesmí dát.

Kolikrát mě to už štve tak,že si sednu k PC a začnu se dívat po jiné práci,ale ty nabídky jsou naprostá katastrofa a když vidím,že třeba strojním ing nabízejí plat milostivých 25-30 táců,tak si řeknu,že nemám být zmlsaná,že je zkrátka všude něco a přejde mě chuť dál pokračovat v hledání.A na místa,co jsou hodně zajímavá se zas hlásí zájemců neúrekom.Tak si pak vyber.

Není tady

#11 3. 12. 2009 17:16

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Jo, jo, ještě vydržím. smile
Máš pravdu, ono v té katastrofě, co se nabízí na trhu práce, nic jinýho nezbude.

Není tady

#12 7. 12. 2009 13:17

Jan Harbáček
♥------
Místo: Praha
Web

Petuna napsal(a):

A dělá zde tuto práci někdo?

Já nedělám pojišťováctví ale finanční poradenství jinak (life planning, finanční koučing, management)

Upravil(a) Jan Harbáček (7. 12. 2009 13:21)

Není tady

#13 7. 1. 2010 18:37

Petuna
♥♥♥♥♥--

Tak jsem se rozhdla že tuto práci zkusím. Prozatím jsem v pracovním poměru a odpoledne budu chodit na školením 2x týdně.. a pak se uvidí.Měla jsem strach udělat rázný krok a dát výpověď i když mě ta práce kterouj dělám opravdu ubíjí.
Možná si nabiju pusu ale mám potřebu to zkusit.
Jedná se o sms finanční poradenství..nemáte nědko zkušenost? Jedná se o produkty více společností, firma má telefonistky, které Vám domlouvají schůzky.
Uvidím

Není tady

#14 7. 1. 2010 18:45

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Petuna napsal(a):

Tak jsem se rozhdla že tuto práci zkusím. Prozatím jsem v pracovním poměru a odpoledne budu chodit na školením 2x týdně.. a pak se uvidí.Měla jsem strach udělat rázný krok a dát výpověď i když mě ta práce kterouj dělám opravdu ubíjí.
Jedná se o sms finanční poradenství..nemáte nědko zkušenost? Jedná se o produkty více společností, firma má telefonistky, které Vám domlouvají schůzky.
Uvidím

Moc si od toho neslibuj. Neznám nikoho kdo si s telefonistkama domluví schůzku. Za sebe doufám, že moje číslo mají označené s poznámkou NEVOLAT!

Není tady

#15 7. 1. 2010 19:38

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Petuna napsal(a):

Uvidím

Delam jako privydelek tu telefonistku , neni to moc prijemna prace, ale sehnat neco jineho je bez sance.

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#16 7. 1. 2010 19:40

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

Petuna napsal(a):

Uvidím

Moc si od toho neslibuj. Neznám nikoho kdo si s telefonistkama domluví schůzku. Za sebe doufám, že moje číslo mají označené s poznámkou NEVOLAT!

Nekdo jo smile

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#17 7. 1. 2010 19:45

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Grainne napsal(a):

aprill napsal(a):

Petuna napsal(a):

Uvidím

Nekdo jo smile

Věřím, že nějaký slaboduchý jedinec se najde vissla .

Není tady

#18 7. 1. 2010 20:51

Petuna
♥♥♥♥♥--

Grainne napsal(a):

aprill napsal(a):

Petuna napsal(a):

Uvidím

Nekdo jo smile

Prosím Graine  SZ

Není tady

#19 30. 3. 2010 8:02

Lot
♥♥♥----

Dělá prosím někdo práci finančního poradce a je spokojen? Co to obnáší prosím?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí