|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Kerstin, já taky Vánoce jako takové moc neprožívám, ale vždycky mě těší to hledání těch pravých dárků pro moje blízké... sama to nehrotím a i kdybych nic nedostala, je to v pohodě
ale z toho, jak nadšeně rozbalujou a okukujou, co dostali..... z toho mám fakt radost 

Není tady
mala.popelka napsal(a):
Silvuško
s Vánocema to uteče jako voda a já pevně doufám, že už budou výsledky na jedničku, maximálně na dvojku.... a mražáčci budou moct k mamině
Jo jó, Silvíku, budem držet pěsti stejně jako ostatním...
Škoda, že nejsem nějakej hybrid, že bych jich měla víc, občas je to pořádná makačka, mít všechny palce mimo provoz 

Není tady

Kerstin, musíš zapojit i ty na nohách, přítelovy, psa..... atd 

Není tady
mala.popelka napsal(a):
Kerstin, já taky Vánoce jako takové moc neprožívám, ale vždycky mě těší to hledání těch pravých dárků pro moje blízké... sama to nehrotím a i kdybych nic nedostala, je to v pohodě
ale z toho, jak nadšeně rozbalujou a okukujou, co dostali..... z toho mám fakt radost
Joj´, v tom máš pravdu.. 
Hlavně já jsem expert na vymýšlení naprostých šíleností, takže občas koukaj opravdu překvapeně, ne jako na ponožky 
Není tady

taky se snažím najít něco co normálně nehrozí, aby si dotyčný koupil..... a když slyším větu typu "taťka dostane novou bundu, nebo boty, protože je stejně potřebuje" ježí se mi vlasy hrůzou na hlavě..... takhle si vánoční dárky nepředstavuju 
ikdyž chápu, že to je o momentální situaci rodiny.... kdybych byla třeba samoživitelka, asi by děti musely pochopit, že převážná část dárků je spíš praktického a potřebného rázu 

Není tady
Silvi na zítřek ti držím palce, ať jsou ti zákeřníci už přeléčení.
Mně našli na imunu protilátky proti zona pellucida, jinak vše ok. Zítra jdu do Natalartu, chtěla jsem se domluvit na pár IUI, snad MUDři něco vymyslí.
Není tady

ahoj Bětko, i Tobě budu samozřejmě zítra moc moc držet pěsti, ať narazíš na Dr. který opravdu na něco kápne
moc si to zasloužíš už taky.....

Není tady
holky děkuju
vím, že na jedničku to nedopadne, ale budu ráda, když se ty buňky alespoň trochu utlumí a ty kortikoidy neberu zbytečně. Bětí držím palce i Tobě 
Není tady
mala.popelka napsal(a):
ahoj Bětko, i Tobě budu samozřejmě zítra moc moc držet pěsti, ať narazíš na Dr. který opravdu na něco kápne
moc si to zasloužíš už taky.....

Taky taky 
Není tady
Silvi endoška už by mohla být za tu dobu utlumená, ta asi všechno způsobuje. Ať už ti vaši sněhuláčci mohou domů. 
Holky díky, u mně už se toho moc vymyslet nedá, mám trochu strach, že nebudou chtít jít do IUI a budou mě vrtat do toho posledního IVF, které mám "hrazené".
Není tady
asi bych si měla koupit jiný kalendář, než se psíma jménama
Sice je hezký, že mají svátek Nancy a Pearce, ale na Blavuši bych zapomněla 

Takže ženo, přeju všechno nejlepší, a ať máš tedy dobré zprávy!!! 
Ahoj Karal 
Není tady
Bětka napsal(a):
Silvi endoška už by mohla být za tu dobu utlumená, ta asi všechno způsobuje. Ať už ti vaši sněhuláčci mohou domů.
Holky díky, u mně už se toho moc vymyslet nedá, mám trochu strach, že nebudou chtít jít do IUI a budou mě vrtat do toho posledního IVF, které mám "hrazené".
Ja nevim ,ale to nejde jim rici ,ze chces IUI ??
Není tady

holky, ale stejně si uvědomuju čím dál více, že to, čím procházíme my, je vlastně ještě "slabý odvar" ... třeby když čtu články jako na zrnkách, nebo tady:
http://sip.denik.cz/zpravy/michaela-vod … 91202.html
to mi teprve tuhnou rysy, co všechno je možné 

Není tady
mala.popelka napsal(a):
holky, ale stejně si uvědomuju čím dál více, že to, čím procházíme my, je vlastně ještě "slabý odvar" ... třeby když čtu články jako na zrnkách, nebo tady:
http://sip.denik.cz/zpravy/michaela-vod … 91202.html
to mi teprve tuhnou rysy, co všechno je možné
No to je děsné, četla jsem o tom jednou v časopise, to měla zas asi 17ti letá holka
No je příšerné, co všechno se může stát...
Není tady
Simo to můžu, ale vzhledem k endošce, imunu a neprůchozímu vejcovodu se jim do toho nemusí chtít. Pokusím se být neúprosná! 
Ty seš po IUI? Stimulka?
Holky myslíte, že je v článku popsána realita? Polévku nemůže, ale colu ano? 
Upravil(a) Bětka (2. 12. 2009 11:18)
Není tady

si absolutně nedovedu představit, že bych musela řešit situaci, že nemůžu něco tak přirozeného a automatického, jako je pít vodu

Není tady
Nasi maji zname s trema dospelyma detma. Syn se zabil v aute, jedna dcera je na voziku s nejakou vaznou nemoci a druha ma alergii na slunce..Je neuveritelne, kolik hruzy na jednu rodinu..Taky si kolikrat rikam, ze se vubec nemame spatne..

Není tady
Bětka napsal(a):
Simo to můžu, ale vzhledem k endošce, imunu a neprůchozímu vejcovodu se jim do toho nemusí chtít. Pokusím se být neúprosná!
Ty seš po IUI? Stimulka?
Holky myslíte, že je v článku popsána realita? Polévku nemůže, ale colu ano?
Betus ja ted clostik ,ale ja byla na pohovoru v car v cervnu a me rekli ,ze IUI v zadnem pripade ,cituji u vas to je strata casu a ja za dva dny zjistila ,ze sem tehu a endosku mam taky ,tak nevim co si o tom vsem myslet
a mam i cystu uz pul roku takze ....
Není tady
Simo to je krása, trochu jsi mi zvedla náladu.
Mrzí mě, že ti to v létě nedopadlo, ale třeba už je zaděláno... 
Není tady
Bětka napsal(a):
Simo to je krása, trochu jsi mi zvedla náladu.
Mrzí mě, že ti to v létě nedopadlo, ale třeba už je zaděláno...
Me muj dr ,rekl ,ze v momente kdy jsem na to prestala myslet tak se povedlo ,ja totiz si fakt rekla kaslu na to at se ted postaraji dr
a objednala sem se do CAR ,ale to se dobre rekne ,ze ???A endosku mam hodne dokonce se mi to zvysilo i kdyz sem tri mesice nemela MS .A pred tim nez se zadarilo tak mi dr vzal krev na endosku a rekl mate to vysoke a ten mesic to vyslo
fakt nevim ....zvlastni ,ze ?
Mimochodem tady se vsichni divi ,ze mi dr bere krev na endosku ,ale fakt sem se ho ptalůa a podle nejakych testu se to dela ,samo ,ze laparka ukaze vice 
Není tady
Kerstin napsal(a):
asi bych si měla koupit jiný kalendář, než se psíma jménama
Sice je hezký, že mají svátek Nancy a Pearce, ale na Blavuši bych zapomněla
Takže ženo, přeju všechno nejlepší, a ať máš tedy dobré zprávy!!!
Ahoj Karal
já měla teď práci tak musím dočíst 
Není tady