19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Sima vám lhala, v OStravěprávě vylezl oskárek
Není tady
oliii napsal(a):
tak se loučím jdu mísit těsta na pečení mám zatím 3 chci jetě tak dvě a pak zanu pomalu pect a dělat si místo v chladničce na dalí těsta
Tak a to jde dobře zatím pa
Není tady
hezké dopoledne
Silví, to byl teda mega výlet
35km od Ovy hnusné mraky
Není tady
já teda letos nevím kdy budu péct nechci to přehánět ale-vdycky pečeme jak ialení ale letos teda neeechci
Není tady
ahoj Kerstin
člověče.... daří se..... adventně .... jsem v očekávání
.... tedy ne v očekávání, ale očekávání věcí přítích
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
já teda letos nevím kdy budu péct
nechci to přehánět ale-vdycky pečeme jak ialení ale letos teda neeechci
Silvi ja tento rok vyjimecne si nechala pect od babicky ,se mi fakt nechce a ani nemam naladu na peceni
Není tady
mala.popelka napsal(a):
ahoj Kerstin
člověče.... daří se..... adventně.... jsem v očekávání
Tak kdy adventně, tak to asi celkem cajk, co
těí se na Vánoce, jo?
Není tady
Ahoj holky
Silvi, nevim, jeslti se sem zítra dostanu, tak raději píu u teď: hodně těstí na ty zítřeí imuno-testy, prostě: a je ve, jak má být, ju? A uvidíme se v neděli
Není tady
mala.popelka napsal(a):
ahoj Kerstin
Není tady
Kerstin, letos se i těím, dárky u mám a na poslední nakoupené, včera jsme s maminou napekly prvních 6 druhů cukroví (bydlíme od sebe minutu, tak je to v pohodě, přeběhnu a pečeme společně), gruntování letos nehrotím
take vlastně pohoda, klííídek a tabáááček
Není tady
Veranna napsal(a):
Ahoj holky
Silvi, nevim, jeslti se sem zítra dostanu, tak raději píu u teď: hodně těstí na ty zítřeí imuno-testy, prostě: a je ve, jak má být, ju?A uvidíme se v neděli
jee Veran děkuju to jsi hodná, e na mě myslí
na neděli se moc těím, snad něco vhodného objevime...
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
mala.popelka napsal(a):
ahoj Kerstin
Ty se moc nesměj, Ty u jsi v očekávání zítřka taky ne ?
budu moc dret pěsti
Není tady
mala.popelka napsal(a):
Kerstin, letos se i těím, dárky u mám a na poslední nakoupené, včera jsme s maminou napekly prvních 6 druhů cukroví (bydlíme od sebe minutu, tak je to v pohodě, přeběhnu a pečeme společeně), gruntování letos nehrotím
take vlastně pohoda, klííídek a tabáááček
Jé, tak to je moc hezké... já bych ráda pekla s mamkou, tenhle rok jsou to první vánoce, kdy je nechystáme spolu, vlastně chystám ve úplně sama..A nemám k těmhle svátkům moc pozitivní vztah, take je to vechno nějak na palici...
Není tady
Silvuko s Vánocema to uteče jako voda a já pevně doufám, e u budou výsledky na jedničku, maximálně na dvojku.... a mraáčci budou moct k mamině
Není tady