|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Sima vám lhala, v OStravěprávě vylezl oskárek 

Není tady
oliii napsal(a):
tak se loučím jdu mísit těsta na pečení mám zatím 3 chci ještě tak dvě a pak zanu pomalu pect a dělat si místo v chladničce na další těsta
Tak ať to jde dobře
zatím pa 
Není tady

hezké dopoledne 
Silví, to byl teda mega výlet

35km od Ovy hnusné mraky 

Není tady
já teda letos nevím kdy budu péct
nechci to přehánět ale-vždycky pečeme jak šialení ale letos teda neeechci 
Není tady

ahoj Kerstin 
člověče.... daří se..... adventně
.... jsem v očekávání
.... tedy ne v očekávání, ale očekávání věcí příštích 

Není tady
Silvi.100 napsal(a):
já teda letos nevím kdy budu péct
nechci to přehánět ale-vždycky pečeme jak šialení ale letos teda neeechci
Silvi ja tento rok vyjimecne si nechala pect od babicky ,se mi fakt nechce a ani nemam naladu na peceni 
Není tady
mala.popelka napsal(a):
ahoj Kerstin
člověče.... daří se..... adventně.... jsem v očekávání
Tak když adventně, tak to asi celkem cajk, co
těšíš se na Vánoce, jo? 
Není tady
Ahoj holky 
Silvi, nevim, jeslti se sem zítra dostanu, tak raději píšu už teď: hodně štěstí na ty zítřeší imuno-testy, prostě: ať je vše, jak má být, ju?
A uvidíme se v neděli 
Není tady
mala.popelka napsal(a):
ahoj Kerstin

Není tady

Kerstin, letos se i těším, dárky už mám až na poslední nakoupené, včera jsme s maminou napekly prvních 6 druhů cukroví (bydlíme od sebe minutu, tak je to v pohodě, přeběhnu a pečeme společně), gruntování letos nehrotím 
takže vlastně pohoda, klííídek a tabáááček 

Není tady
Veranna napsal(a):
Ahoj holky
Silvi, nevim, jeslti se sem zítra dostanu, tak raději píšu už teď: hodně štěstí na ty zítřeší imuno-testy, prostě: ať je vše, jak má být, ju?A uvidíme se v neděli
jee Veran děkuju
to jsi hodná, že na mě myslíš
na neděli se moc těším, snad něco vhodného objevime...
Není tady

Silvi.100 napsal(a):
mala.popelka napsal(a):
ahoj Kerstin
Ty se moc nesměj, Ty už jsi v očekávání zítřka taky ne ?

budu moc držet pěsti 

Není tady
mala.popelka napsal(a):
Kerstin, letos se i těším, dárky už mám až na poslední nakoupené, včera jsme s maminou napekly prvních 6 druhů cukroví (bydlíme od sebe minutu, tak je to v pohodě, přeběhnu a pečeme společeně), gruntování letos nehrotím
takže vlastně pohoda, klííídek a tabáááček
Jé, tak to je moc hezké...
já bych ráda pekla s mamkou, tenhle rok jsou to první vánoce, kdy je nechystáme spolu, vlastně chystám vše úplně sama..A nemám k těmhle svátkům moc pozitivní vztah, takže je to všechno nějak na palici...

Není tady

Silvuško
s Vánocema to uteče jako voda a já pevně doufám, že už budou výsledky na jedničku, maximálně na dvojku.... a mražáčci budou moct k mamině 

Není tady