|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Lilli napsal(a):
Čau Krásky
jak se vede? Já mám dnes opět dobrou náladu, udělala jsem si ovu test a vyšel jak malovaný,
bála jsem si ho koupit, abych nebyla zklamaná, jsem ráda, že tohle funguje jak má a snad se
taky brzy dočkám // na jiném testu, než ovulačním.
Ahoj!!
No tak to je krása!!! Moc ti to přeju, tak hlavně že víš, kdy byla OVU
Třeba to vyjde! 
Není tady
Kerstin napsal(a):
Blava napsal(a):
Kerstin napsal(a):
Blavuško, orcha je posedlá kytičkami, ale dlouho jsem ji tu nezahlédla ani neviděla příspěvek od ní...
![]()
Jinak náš Andy, to je Jack Russel, a Leela je kříženec Jacka Russla...a asi jezevčíka, bo čeho, je opravdu malinká a z útulku, takže kdo ví![]()
Co máš za problémek s kytkama? Já to sice nepomohu, bo jsem kytkomořič obecný, ale třeba se tu někdo chytí a pomůžety máš psa jako v Masce???
No jedna orchidej, hodila výhonek na květ a já si dneska všimla že listy i ten výhonek jsou pokryté miniaturními jako zrzavými tečkami či cotak se bojím aby mě neuhynula a nebo to nepřelezlo na ostatní
Ehm...jsem říkala, že neporadím
Já jediný, jak dokážu pomoct kytce je, že ji zaliju
![]()
Jooo, mám psa jako v Masce, jen hezčíhooooooKukenzý na web
Zítra tam hodím i Leelu hned, se na ni tak těším... Bude to MOJE fenečka
Jůůů, ten je božííííí
a jak byl štěňátko totál k sežrání
Já jsem manžovi řekla, že se přestěhuju jen do baráčku a koupíme si psa jako v Masce 
No nevadí, nějak to s tou kytí vymyslím...
Lilli gratuluji ke krásné ovuši 
ženy musím jít udělat slaný štrůdl, manža se řítí dom a i když pořád trucuje a nemluví, hlady ho umřít nenechám
tak na chvílu mizím 
Upravil(a) Blava (7. 12. 2009 16:59)

Není tady

Čauky Kerstin:)
jsem moc ráda, jsem klidnější a až půjdu do Natalartu, tak jim můžu říct, že takhle funguju.
A třeba mi tam poví, paní, co tu hledáte, vy už patříte jinam
Kéž by 
Dnes jsem běhala po třech nedělích po té chřipce po nákupech a ví,. že jsem o nic nepřišla, jen mi
připadají tady v Plzni krámy nějak vybrané, třeba suroviny a zdbení na pečení. Nakopila jsem už
balící papír, a jiné hlouposti, aby jsem pak nelítala jak poplašená. A zítra už snad začnu péct.
Dnes jsem byla na krvi kvůli štítné žláze, v pondělí mažu na kontrolu, bya jsem na bednu, jela jsem
autem, protože jsem nakupovala a pak nejsem úplně OK po té chřipce, ale u lékaře zaparkovat byl horor,
jezdila jsem dokola, než se mi to povedlo, a auta stála ve dvou řadách, bylo to na palici 

Není tady
Lilli napsal(a):
jsem moc ráda, jsem klidnější a až půjdu do Natalartu, tak jim můžu říct, že takhle funguju.
A třeba mi tam poví, paní, co tu hledáte, vy už patříte jinamKéž by
Dnes jsem běhala po třech nedělích po té chřipce po nákupech a ví,. že jsem o nic nepřišla, jen mi
připadají tady v Plzni krámy nějak vybrané, třeba suroviny a zdbení na pečení. Nakopila jsem už
balící papír, a jiné hlouposti, aby jsem pak nelítala jak poplašená. A zítra už snad začnu péct.
Dnes jsem byla na krvi kvůli štítné žláze, v pondělí mažu na kontrolu, bya jsem na bednu, jela jsem
autem, protože jsem nakupovala a pak nejsem úplně OK po té chřipce, ale u lékaře zaparkovat byl horor,
jezdila jsem dokola, než se mi to povedlo, a auta stála ve dvou řadách, bylo to na palici
úúúú, no tyhle plašící svátky jsou na palici 
Ty jsi z plzně? Kousek odtama mám manžela teď, v nějakých Přešticích, bo co...
No já aky doufám, že už se budeš moct přesunout do těhulek
Kdo se dostane sem, ten už si to zaslouží 
Upravil(a) Kerstin (7. 12. 2009 17:08)
Není tady

Kerstin napsal(a):
Lilli napsal(a):
A třeba mi tam poví, paní, co tu hledáte, vy už patříte jinamKéž by
jezdila jsem dokola, než se mi to povedlo, a auta stála ve dvou řadách, bylo to na paliciúúúú, no tyhle plašící svátky jsou na palici
Ty jsi z plzně? Kousek odtama mám manžela teď, v nějakých Přešticích, bo co...
![]()
No já aky doufám, že už se budeš moct přesunout do těhulekKdo se dostane sem, ten už si to zaslouží
Kerstin, Přeštice dobře znám, i okolí, byl tam odtud můj bývalý a pak je z Přeštic jedna moje fajn kámoška
a chce opět z Prahy zpátky k Přešticím, už tam maj vyhlídnutý domek, tak jim držím palce, abych je měla blíž.

Není tady

to máš pravdu, teď mi volali, jak jsem se přihlásila na to výběrko, bude test, ve ČT, je to síla, jsem z jiného oboru, a zákony o obcích neznám
ale bude to alespoň zkušenost, raději bych ty // a řešila pokojíček, jo, kdyby to dopadlo, tak bychom byli za pár dní letos už 3, ach jo

Není tady

Kerstin, už pečeš? Já ještě nezačala, ale dnes jsem koupila i další vykrajovátka, ve tvaru čtyřlístku, kapra, komety a hříbku, já se zase vyřádím 

Není tady
Lilli napsal(a):
Kerstin, už pečeš? Já ještě nezačala, ale dnes jsem koupila i další vykrajovátka, ve tvaru čtyřlístku, kapra, komety a hříbku, já se zase vyřádím
No peču, a vykrajovátka mám od maminky do výbavy
Ale ještě hodně cukroví chybí... 
Není tady

Blav a jestli tu orchidej máš na okně, tak třeba když větráš ti omrzly lístky, si zkus najít někde na netu nemoci orchidejí.
Mě tak kdysi omrzla fialka, tu sem zachránila, a pak letos jak furt větrám mě na okno vletěly nějací paraziti a fialky odešly všecky, chjo.
Není tady
Dino tím to určo nebude, já tu větrám min díky těm orchidejím a když jdu tak je všechny odnesu, cvok že 
Spíš nějaký parazit, ale nevím z čeho
chjooo. Na netu jsem hledala, ale vím já prd co je to za potvoru co tohle dělá
asi skočím zítra někam do květinky a poptám se
o ten květ bych jen velmi nerada přišla.
Jsem si tu pustila koledy a zvažuju zapálit františka 

Není tady

Krásky, mě začali krásně opadávat listy u orchideí, a najednou jedna vyhodila jeden výhonek na květ a za chvilku další, už se nemůžu dočkat, až pokvete. Jednou mě pobavila jedna květinářka, říkala mi, že to chce obal na květník skleněný, průhledný, že orchidee potřebují světlo i na kořeny, a že ani pták Ohnivák ve zlaté kleci nezpíval, moc se mi to líbilo, k čemu to přirovnala, no a co myslíte, stejně mám obal barevný, aby ladil do interiéru
a bude kvést 

Není tady
Ahoj holky!!!! sme doma 
Luci vítej...já taky začala měřit, ale pššššt nikomu ani muk 
a holky, je možný, že na netu prostě nejde sehnet skluzavka,
už mi 3 napsali, že nejsou a nebudou... 
Není tady

Blav prostě jeden lístek ulom a vem ho ukázat zahradnici, by to měla poznat.
Není tady