6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Olíí, tak to tě obdivuju:godlike:, já dřív chodila taky často a teď se mě to celkem ustálilo, a jdu na kontr. až za půl roku, teda jestli budu v pohodě. Mám pot. alergii a nějaký blbý střevo, vůbec se mnů nekamarádí sviňka jedna. Aj bereš stabilně nějaké léky a dietka asi taky je že. Já taky musím dietku resp. nejím to na co jsem alergická+žádné těžké, mastné apod. Když je nejhůř mám doma Sulfasalazin. Ale nejlepší co je heřmánkový čaj.
Není tady
Holky ja jdu dneska udelat radikalni zmenu s vlasama ,sem tmave hneda az cerna a jdu si do toho dat bily melir a strihnout postupne .A odpoledne si jdu na nehty umele ,musim si udelat radost akorat ty nehty v praci moc neuvitaji ,nez si zvyknu tak budu nemehlo
Není tady
Simi já slyšela, že vaším směrem je to civilizovanější a super, ale pro nás daleko a já čekala, když jedu do většího města, bude to ok no ustřelili jsme noo možná kdyby jel někdo, kdo to tam zná...
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
Simi já slyšela, že vaším směrem je to civilizovanější a super, ale pro nás daleko a já čekala, když jedu do většího města, bude to ok no ustřelili jsme noo možná kdyby jel někdo, kdo to tam zná...
Silvi civilizacnejsi to vyznelo jako kdyby jste jeli dobou kamennou
Není tady
Simi já si Tě představovala jako blondýnu také jdu na nehty jsem to dostala k narozeninám, ale nevím nevím jestli si zvyknu...
Není tady
dobre raaaano holky , taky je u vas dneska tak krasne? skoda ze mam tolik prace s tou diplomkou
Není tady
bááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááf!
Není tady
Je tu krásně, konečně, hlavně, že jsem včera vozila dřevo v dešti.
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
Simi já si Tě představovala jako blondýnu také jdu na nehty jsem to dostala k narozeninám, ale nevím nevím jestli si zvyknu...
Blondyna jo, tak to mam fakt daleko sem tmavy typ a to dost a pekna sem taky nehtiky si zvyknes
Není tady
dinosaurus napsal(a):
Olíí, tak to tě obdivuju:godlike:, já dřív chodila taky často a teď se mě to celkem ustálilo, a jdu na kontr. až za půl roku, teda jestli budu v pohodě. Mám pot. alergii a nějaký blbý střevo, vůbec se mnů nekamarádí sviňka jedna. Aj bereš stabilně nějaké léky a dietka asi taky je že. Já taky musím dietku resp. nejím to na co jsem alergická+žádné těžké, mastné apod. Když je nejhůř mám doma Sulfasalazin. Ale nejlepší co je heřmánkový čaj.
jo jo beru leky a taky nesmím všechno jen nikde není psano co mi udělá zle je to induviduelní je to vslatně dieta o tom že musíš zkusit posrtupně a vyřadit vše co ti vadí problém je ten že mě jednou to nevadí a podruhé ano tak si vyber že jinak se vyhýbam smaženým a nadýmavým jídlum ořechum maku atd co může střevo poškrábat a sladké taky nesmím bo mi děla zle a tak bych mohla jmenovat myslím že jsme se vzdala dost věcí které jsem měla ráda a stejně mi to moc nepomohlo mám asacol a čípky sulfazin tak snad čípky zaberou jinak heřmánek piju každé ráno na lačno(jsem vyčetla na diskuzi uc a crohn snídám pravidelné)dřív jsem to nedělala) jím pravidelně včetne svačinek( dřív jsem ani to nedělala) a stejně pořád se v tom hrabu jako v nějakých sračkách fakt je to hrozně stresující představa dalšího života bez všech těch věcí kterých jsem se vzdala a ještě mám vydržet každou chvilku tyhle potupné vyšetření myslím že to člověku moc na psychice nepřidá kor nemocnému který se má vyvarovat stresu že chjooo zase roman
Není tady
kde je krásně?tady sněží
Není tady
Sepisuješ si jídelníček, když je ti špatně z toho dne a dne předtím, já jo.
Není tady
hory:-)
Není tady
Jo a heřm. čaj piju aj po obědě, pač po obědě to bývá takové rizikovější, asi víš o čem mluvím. A ráno normálně k snídani.
Není tady
Já cu taky snížek, ale tady by roztál dřív než by dopadl na zem. Je tu 7°C.
Není tady
Dini nesepisuju zatím si pamatuju jídla ketré mi uškodila(to nejde zapomenout) když trávíš více času na WC a právě jsem četla že ten heřmánek je ve střevě učinnější na lačno ale taky se nesmí pořád protože dlouhodobé pití heřmánku vyvoláva průjem tak to střídám se šalvějí která je protizanětlivá ale šalvěj piju jen do OVU protože po bych mohla být těhu a šalvěj vyvolává potrat
Není tady